Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Tdog
653
mi a Cowboys gameplanje erre a meccsre?Akartak hozni a mindket csapat rug FG tippemet😀
FG???? micsoda??
r.baggio
több mint 2 éve
Közben a Kelce tesóók anyja 2 meccset akar ma nézni. Ott volt Tampában és most úton van Kansasbe! 😮követem a journeyjét és csak arra tudok gondolni h két nflben kezdő gyerek nem tudott összedobni egy private jet chartert anyucinak?
Jason Kelce & @tkelce's mom Donna is on the ultimate mission today: 2 playoff games in 1 day.
— NFL (@NFL) January 16, 2022
First up, Tampa Bay to see Jason and the @Eagles! @dkelce1 pic.twitter.com/qMVR0mSh7n
Next stop:
📍 Kansas City pic.twitter.com/isVe3UEgDy
iktriad
több mint 2 éve
Ahhoz meg sok van. Szerezzenek meg egyszer pontot es akkor annyi.mi a Cowboys gameplanje erre a meccsre?én a helyükben már csak térdelnék minden posessionnél 3at aztán punt
FG???? micsoda??
r.baggio
briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
igen, all prora csak 50 rajongó szavaz 😀persze de ott all pro van írvaA Pro Bowl szavazást sem kell félteniA kedvencem az ilyen kamuszavazasokban, hogy az evekig palyat nem lato Klay allandoan ott van az All Starban a topok kozott sok szazezer szavazattal. 😂mint mikor NBA-be elég volt a reb/bl statokat vezetni és instant DPOYDe hát 10+ INT............. xddpicsába, ezt meg kellett volna dobni..Diggs elment sóscukorértA nagy 1st team all pro 😀 Még mindig nem értem...
petey
shagi0206
zacknorb
Deandre Jordannek van 2 all nba def fist teamje ...
Negritis
Stez
jamaicababa
Negritis
több mint 2 éve
Közben a Kelce tesók anyja 2 NFL meccset akar mszemélyesen megnézni. Ott volt Tampában és most úton van Kansasbe! 😮 Jason Kelce & @tkelce's mom Donna is on the ultimate mission today: 2 playoff games in 1 day.
First up, Tampa Bay to see Jason and the @Eagles! @dkelce1 pic.twitter.com/qMVR0mSh7n
Next stop:
📍 Kansas City pic.twitter.com/isVe3UEgDy
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
mi a Cowboys gameplanje erre a meccsre?én a helyükben már csak térdelnék minden posessionnél 3at aztán punt
FG???? micsoda??
r.baggio
több mint 2 éve
persze de ott all pro van írvaA Pro Bowl szavazást sem kell félteniA kedvencem az ilyen kamuszavazasokban, hogy az evekig palyat nem lato Klay allandoan ott van az All Starban a topok kozott sok szazezer szavazattal. 😂mint mikor NBA-be elég volt a reb/bl statokat vezetni és instant DPOYDe hát 10+ INT............. xddpicsába, ezt meg kellett volna dobni..Diggs elment sóscukorértA nagy 1st team all pro 😀 Még mindig nem értem...
petey
shagi0206
zacknorb
Negritis
Stez
jamaicababa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
már 2.ra fix volt hogy itt FG lesz ...
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Jon a fake FG?
több mint 2 éve
milyen 4 emberes passz siettetés nem megy?😊
több mint 2 éve
A Pro Bowl szavazást sem kell félteniA kedvencem az ilyen kamuszavazasokban, hogy az evekig palyat nem lato Klay allandoan ott van az All Starban a topok kozott sok szazezer szavazattal. 😂mint mikor NBA-be elég volt a reb/bl statokat vezetni és instant DPOYDe hát 10+ INT............. xddpicsába, ezt meg kellett volna dobni..Diggs elment sóscukorértA nagy 1st team all pro 😀 Még mindig nem értem...
petey
shagi0206
zacknorb
Negritis
Stez
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 2 éve
mi a Cowboys gameplanje erre a meccsre? FG???? micsoda??
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
DoG hazai pályán...ez már siralmas, tényleg sárga rekordra gyúrnak?
több mint 2 éve
bazdmeg egész évben kurva szar az ST erre meccsről meccsre szopunk velük, nemhogy kibaszták volna már HightowertNyugi, GB-be mentek, a szar ST képe a szótárban
petey
több mint 2 éve
spori nem engedtek elsnapelni a labdát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
az AS kicsit más sztem mer ott a szurkolók szavaznak akik meg szeretik a sztroit mögötteA kedvencem az ilyen kamuszavazasokban, hogy az evekig palyat nem lato Klay allandoan ott van az All Starban a topok kozott sok szazezer szavazattal. 😂mint mikor NBA-be elég volt a reb/bl statokat vezetni és instant DPOYDe hát 10+ INT............. xddpicsába, ezt meg kellett volna dobni..Diggs elment sóscukorértA nagy 1st team all pro 😀 Még mindig nem értem...
petey
shagi0206
zacknorb
Negritis
Stez
Magicet is a semmiből szavazták be anno
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Ez hanyadik delay of game volt?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
MINDFUCK
több mint 2 éve
bazdmeg egész évben kurva szar az ST erre meccsről meccsre szopunk velük, nemhogy kibaszták volna már Hightowert
több mint 2 éve
A kedvencem az ilyen kamuszavazasokban, hogy az evekig palyat nem lato Klay allandoan ott van az All Starban a topok kozott sok szazezer szavazattal. 😂mint mikor NBA-be elég volt a reb/bl statokat vezetni és instant DPOYDe hát 10+ INT............. xddpicsába, ezt meg kellett volna dobni..Diggs elment sóscukorértA nagy 1st team all pro 😀 Még mindig nem értem...
petey
shagi0206
zacknorb
Negritis
több mint 2 éve
Momentum te vagy az?