Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Lambnek volt 2 elkapása, mind2 vissza lett fújva szabálytalanság miatt 😀
több mint 2 éve
De hát 10+ INT............. xddpicsába, ezt meg kellett volna dobni..Diggs elment sóscukorértA nagy 1st team all pro 😀 Még mindig nem értem...
petey
shagi0206
több mint 2 éve
KeyG
9 492
4 emberes pass rush, a Ravensbe 10 éve nincs ilyen és nincs Bosa
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
picsába, ezt meg kellett volna dobni..Diggs elment sóscukorértA nagy 1st team all pro 😀 Még mindig nem értem...
petey
több mint 2 éve
Aiyuk megszopatja Diggset, erre mellédobja
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Nem a Cowboyson múlt ez…Ezt Lance is megdobta volna
több mint 2 éve
Jimmy udvarias
több mint 2 éve
picsába, ezt meg kellett volna dobni..Diggs elment sóscukorért
több mint 2 éve
Jimmmmy style
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Én kinevezném Mooret, a 4&1 punttal feladta a meccset.ha igazad van megiszod ha nincs megiszod?Van rá egy sörömMcCarthy kirúgva holnaphány évig léptek bele újra és újra ugyanabba a folyóba Garrettel? esélytelen, hogy MM-et kirúgják
KeyG
r.baggio
KeyG
Negritis
Liga Top 5 keret van itt….
több mint 2 éve
ha igazad van megiszod ha nincs megiszod?Van rá egy sörömMcCarthy kirúgva holnaphány évig léptek bele újra és újra ugyanabba a folyóba Garrettel? esélytelen, hogy MM-et kirúgják
KeyG
r.baggio
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
avatarom átveszi helyette v. oltakozikkérdés hogy ha nem tudja átvenni vakcina hiányában akkor is odaadják-e neki? 😀és az MVP díjat kapjaaaaaaaaaaaNyilvánvaló, nem is lehet vitás.
Aron Rodgers
😀
petey
#kingofthenord #owberoftheChicagoBears
zacknorb
Negritis
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
nem tudom eldönteni, hogy mi tartjuk 7 ponton a dallast vagy ők saját magukat.ők magukat, nem nehéz kérdés 😀
Tarsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Van rá egy sörömMcCarthy kirúgva holnaphány évig léptek bele újra és újra ugyanabba a folyóba Garrettel? esélytelen, hogy MM-et kirúgják
KeyG
r.baggio
több mint 2 éve
Minimum még egy évet kap majd. Aztán amikor jövőre ugyanez lesz majd talán akkor.McCarthy kirúgva holnaphány évig léptek bele újra és újra ugyanabba a folyóba Garrettel? esélytelen, hogy MM-et kirúgják
KeyG
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
megmutathatod mondjuk fb bejelentkezés után, hogy mennyire 😀eleget gépelek gyorsan munkábanezért küldtem be ezt garbage time elfoglaltságnak:de ezek már mind voltak tegnap is semmi megújulásNa, akkor innen garbage time? 😮texas baj van 😀
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=HNpZ3BhEKfA
Negritis
briareos
10fastfingers.com/typing-test/hungarian
😀
shagi0206
briareos
több mint 2 éve
pont most olvastam egy tweetet hogy elég erősen benne van a mai meccs utánMcCarthy kirúgva holnaphány évig léptek bele újra és újra ugyanabba a folyóba Garrettel? esélytelen, hogy MM-et kirúgják
KeyG
r.baggio
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
nem tudom eldönteni, hogy mi tartjuk 7 ponton a dallast vagy ők saját magukat.
több mint 2 éve
Ja, AB csináltatta neki az igazolványtvédettnek minősül mert átesett rajta x időn belül 😀kérdés hogy ha nem tudja átvenni vakcina hiányában akkor is odaadják-e neki? 😀és az MVP díjat kapjaaaaaaaaaaaNyilvánvaló, nem is lehet vitás.
Aron Rodgers
😀
petey
#kingofthenord #owberoftheChicagoBears
zacknorb
Negritis
briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
összeomlana a gazdaságuk, ha még1 hírem primadonna berágna rájuk 😀csak nehogy Ausztráliában tartsák a díjátadótlehet szeretni, lehet utálni, ez az övé lesz.és az MVP díjat kapjaaaaaaaaaaaBuuuuuuuuuu
Aron Rodgers
😀
petey
davemayer
shagi0206
r.baggio
több mint 2 éve
McCarthy kirúgva holnaphány évig léptek bele újra és újra ugyanabba a folyóba Garrettel? esélytelen, hogy MM-et kirúgják
KeyG
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Bryan Anger Zsolt a Cowboys legtöbb yardot szerző játékosa ma.
több mint 2 éve
eleget gépelek gyorsan munkábanezért küldtem be ezt garbage time elfoglaltságnak:de ezek már mind voltak tegnap is semmi megújulásNa, akkor innen garbage time? 😮texas baj van 😀
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=HNpZ3BhEKfA
Negritis
briareos
10fastfingers.com/typing-test/hungarian
😀
shagi0206