NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 602
43
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Wild Card vasárnap
10 hónapja
shagi0206
10 922
itt is az megy. csak az o betűt cseréld le u-raMost kezdődik a comebackmelyik adón? nagyon szeretem azt a sorozatot
mustaine
www.imdb.com/title/tt0434672/
Löfli
10 hónapja
Megkérdeztem mi a bajod a csapattal, ez baj ? 😀most magyarázzátok már el ebben mi a nagy arc. Boys meccs van és égnek de még szinte tele a stadion. ez nem így szokott lenni.Csak nehogy a karma visszanyaljon a nagy arcnak a következő fordulóban a 49ersnek.....elég jól bírják a dallas fanok eddig, alig van üres szék 😀Neked miért van ekkora bajod van a Boyssal? Így ekéznék a Vidit…
petey
Heisman nádor
ThundersNFL a Jobbágy
valahopgy nem látom, hogy más hszre is ennyire ki vagytok hegyezve.
de igazatok van, a Dallas derekasan küzdött, és szinte csak nüanszokon múlott.
édesfaszom, nagy arc az...
petey
Amikor Purdyt szapulták így ugyanúgy megkérdeztem hogy az miért van.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Utolsó, megfáradt éveiben irtóztam már MM-től, de azért hozott egy gyűrűt,Most is dolgozik a Packers gyűrűért
nem értem ezt a mait tőle.
Tactful Cactus
10 hónapja
Így vanazt hittem Gergőnek hívnakVárjunk! Hitetlen Tamás a nevemMég mindig várjunk?hát akkor ez a tetoválás tényleg végképp hülyeséggé váltAzért várjunk még
zacknorb
Gergőbácsi
Assurbanapli
Gergőbácsi
Löfli
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Most kezdődik a comebackmelyik adón? nagyon szeretem azt a sorozatot
mustaine
www.imdb.com/title/tt0434672/
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Utolsó, megfáradt éveiben irtóztam már MM-től, de azért hozott egy gyűrűt,nem értem ezt a mait tőle.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
10 hónapja
zolten
230
Nem látom, hogyan nyerne ma a Packers. Hacsak Prescott nem adja el 3-nál többször a labdátPedig csak kétszer adta el...
Toto21
10 hónapja
most magyarázzátok már el ebben mi a nagy arc. Boys meccs van és égnek de még szinte tele a stadion. ez nem így szokott lenni.Csak nehogy a karma visszanyaljon a nagy arcnak a következő fordulóban a 49ersnek.....elég jól bírják a dallas fanok eddig, alig van üres szék 😀Neked miért van ekkora bajod van a Boyssal? Így ekéznék a Vidit…
petey
Heisman nádor
ThundersNFL a Jobbágy
valahopgy nem látom, hogy más hszre is ennyire ki vagytok hegyezve.
de igazatok van, a Dallas derekasan küzdött, és szinte csak nüanszokon múlott.
édesfaszom, nagy arc az...
10 hónapja
Snoop Dogg újra Packers fan lesz!Mi lesz a következő, alatriste visszateszi a Packers logot?
mustaine
zacknorb
10 hónapja
Mi lesz a következő, alatriste visszateszi a Packers logot?
mustaine
10 hónapja
Szerintem ezt még te se tudod összehozni a WC-n. 😀jön az összes onside kickszerintem még nyerhet a dallas4-5 TD kell
Löfli
ha csak térdelnek minden pontszerzés után akkor is megvan a meccs 😀
Negritis, a vajda
Löfli
10 hónapja
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
jön az összes onside kickszerintem még nyerhet a dallas4-5 TD kell
Löfli
Negritis, a vajda
10 hónapja
10 hónapja
szerintem még nyerhet a dallasja, este a Pelicans ellen játszana majd
Löfli
bár az nekik holnap lesz
10 hónapja
szerintem még nyerhet a dallas4-5 TD kell
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
FunHun
1 482
amúgy Love 158.3 ratingVolt már QB, akinek 1. playoff meccsén ez sikerült?
Tactful Cactus
10 hónapja
ozibozi
17 142
Passzolni már nem kell nekiamúgy Love 158.3 ratingMost kell lemenni. 😀
Tactful Cactus
iktriad
10 hónapja
shagi0206
10 922
szerintem még nyerhet a dallasegy csomag ropit a büféből. Bár azt is nehéz szívvel adnám oda nekik. Érdemre azt is a seggükbe kéne dugni
Löfli