NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Wild Card vasárnap
10 hónapja
ozibozi
17 143
Ha nem lehet passzolni holnap, még bármi lehet 😊Az NFC East konkrétan bebizonyította, hogy nem sok az a 7 csapat a rájátszásraNa majd a Steelers, közösen fogunk itt sírni az támadó playeken.
ozibozi
tenorx
10 hónapja
Tarsi
1 244
Quinn fogja elvinni a dolgot, mondjuk meg is érdemli a mai teljesítmény után.na jó, de ki jön? a Dallas mint olyan nem fog noname edzőt hozni.Egy néhány pontos vereségnél szerintem se rúgták volna, de ebbe belebukik.Sztem nem rúgják kiMcCarthynak egy jó ügynök kell, hogy legyen majd állása...Vajon mennyire égnek most a Cowboysnál a vonalak, hogy Belichicket ide hozzák? Jobban. mint a Dallas D?Mondjuk kell majd McCarthynak egy jó DC
iktriad
csebi
iktriad
csebi
Kampman
petey
10 hónapja
Kampman
28 306
Garrettnek mekkora neve volt 2010-ben?na jó, de ki jön? a Dallas mint olyan nem fog noname edzőt hozni.Egy néhány pontos vereségnél szerintem se rúgták volna, de ebbe belebukik.Sztem nem rúgják kiMcCarthynak egy jó ügynök kell, hogy legyen majd állása...Vajon mennyire égnek most a Cowboysnál a vonalak, hogy Belichicket ide hozzák? Jobban. mint a Dallas D?Mondjuk kell majd McCarthynak egy jó DC
iktriad
csebi
iktriad
csebi
Kampman
petey
Klubon belül ismert volt a játékosmúltja miatt, mert Aikman cseréje volt, klasszikus bólogató yes-man, Jerrynek szerintem nem is kellett több.
10 hónapja
Angry Joe nem bírja 😀— Joe Vargas (@AngryJoeShow) January 15, 2024
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Fontos_Vidra
1 481
azt ne mondja nekem senki, hogy berry 3 éve altatja a ligát a szar védelemmel, hogy most az egyszer egy ilyen produkciót rakjon össze 😀
10 hónapja
Haribó?na jó, de ki jön? a Dallas mint olyan nem fog noname edzőt hozni.Egy néhány pontos vereségnél szerintem se rúgták volna, de ebbe belebukik.Sztem nem rúgják kiMcCarthynak egy jó ügynök kell, hogy legyen majd állása...Vajon mennyire égnek most a Cowboysnál a vonalak, hogy Belichicket ide hozzák? Jobban. mint a Dallas D?Mondjuk kell majd McCarthynak egy jó DC
iktriad
csebi
iktriad
csebi
Kampman
petey
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
megdönt valami PO rekordot Love első meccsén?
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
na jó, de ki jön? a Dallas mint olyan nem fog noname edzőt hozni.Egy néhány pontos vereségnél szerintem se rúgták volna, de ebbe belebukik.Sztem nem rúgják kiMcCarthynak egy jó ügynök kell, hogy legyen majd állása...Vajon mennyire égnek most a Cowboysnál a vonalak, hogy Belichicket ide hozzák? Jobban. mint a Dallas D?Mondjuk kell majd McCarthynak egy jó DC
iktriad
csebi
iktriad
csebi
Kampman
10 hónapja
Rubens
830
Dúrva... de lassan jöhetne Clifford legyen neki is PO meccse 😊
10 hónapja
Lehet meg ebből pár pontos vereség. Dak a második félidőben eddig megállíthatatlanEgy néhány pontos vereségnél szerintem se rúgták volna, de ebbe belebukik.Sztem nem rúgják kiMcCarthynak egy jó ügynök kell, hogy legyen majd állása...Vajon mennyire égnek most a Cowboysnál a vonalak, hogy Belichicket ide hozzák? Jobban. mint a Dallas D?Mondjuk kell majd McCarthynak egy jó DC
iktriad
csebi
iktriad
csebi
Kampman
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
szóhoz sem jutok a srácoktólezt tuti MM iránti tiszteletből dobtuk beIszol te rendesen, alig reagálsz itt a dolgokr... 😀
Tactful Cactus
Indubitably
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
shagi0206
10 922
pedig az csak tapsikolt.McCarthy-t még a meccs után, vagy csak holnap rúgja ki Jerry?tekintve hogy Jason Garrett mennyi időt kapott, 2 év múlva
uatu
Negritis, a vajda
10 hónapja
Kampman
28 306
Egy néhány pontos vereségnél szerintem se rúgták volna, de ebbe belebukik.Sztem nem rúgják kiMcCarthynak egy jó ügynök kell, hogy legyen majd állása...Vajon mennyire égnek most a Cowboysnál a vonalak, hogy Belichicket ide hozzák? Jobban. mint a Dallas D?Mondjuk kell majd McCarthynak egy jó DC
iktriad
csebi
iktriad
csebi
10 hónapja
McCarthy-t még a meccs után, vagy csak holnap rúgja ki Jerry?tekintve hogy Jason Garrett mennyi időt kapott, 2 év múlva
uatu
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Az NFC East konkrétan bebizonyította, hogy nem sok az a 7 csapat a rájátszásraNa majd a Steelers, közösen fogunk itt sírni az támadó playeken.
ozibozi
10 hónapja
Sztem nem rúgják kiMcCarthynak egy jó ügynök kell, hogy legyen majd állása...Vajon mennyire égnek most a Cowboysnál a vonalak, hogy Belichicket ide hozzák? Jobban. mint a Dallas D?Mondjuk kell majd McCarthynak egy jó DC
iktriad
csebi
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
McCarthy-t még a meccs után, vagy csak holnap rúgja ki Jerry?
10 hónapja
McCarthynak egy jó ügynök kell, hogy legyen majd állása...Vajon mennyire égnek most a Cowboysnál a vonalak, hogy Belichicket ide hozzák? Jobban. mint a Dallas D?Mondjuk kell majd McCarthynak egy jó DC
iktriad
csebi
10 hónapja
Ez lesz az első 7th seed gyözelem a PO történelemben.
10 hónapja
A jó hír Boys a oldaláról, hogy innen lehet nagyon látványosat fejlődni a kövi szezonra!🤗
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Indubitably
454
ezt tuti MM iránti tiszteletből dobtuk beIszol te rendesen, alig reagálsz itt a dolgokr... 😀
Tactful Cactus
I... don't care... John.
10 hónapja
Vajon mennyire égnek most a Cowboysnál a vonalak, hogy Belichicket ide hozzák? Jobban. mint a Dallas D?Mondjuk kell majd McCarthynak egy jó DC
iktriad
10 hónapja
ozibozi
17 143
Az NFC East konkrétan bebizonyította, hogy nem sok az a 7 csapat a rájátszásra