Wild Card vasárnap
2 hónapja
Brandin CooksFelkúrta lesz ami lesz alapon
Mi passz volt ez is Allentől
Shanny Magic
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Cooks megfőzte az ebédet, megette, rendelt egy krémest meg egy kávét mire akár a közelébe ért a védő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
nekem is 1x halt meg, meg 1x kicsit sokáig töltött, de bejöttnekem "nyekkent" egyetNekem semMásnak is elkezdett lassulni, meg 502-zni az oldal?Nekem nem
shagi0206
zacknorb
kapitnono
Negritis, a vajda
2 hónapja
kit kell uresen hagyni?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
nah most van baj a JAX-nek
2 hónapja
Brandin CooksMi passz volt ez is Allentől
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
2 hónapja
úgy indult a meccs hogy bedobták a random O#holding a billsrePO jatekvezetes amugy. felkemenyedik mki.ugye kamu def holding és elmaradt o holding is voltnem annyira veszes amugy, de itt epp clutch szituban jott ez.a jags kap hazai pályát, de mikor ennyi az egyéni hiba akkor nincs mire panaszkodniennyi elbaszarintott szereléstA holdingok megítélése érdekes....
Negritis, a vajda
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Negritis, a vajda
csebi
ráadásul a jags nem játszik máshogy mint szokott, valahogy most mégse kapják a zászlókat
de továbbra sem ezen múlik
Negritis, a vajda
de igen fura, hogy ennel nagyobb deff holdokat elengedtek vegig, megjegyzem mindket oldalon.
csebi
szóval nincs itt semmi po szemlélet
balfasz bírók vannak
2 hónapja
Ezt benéztük.
2 hónapja
Akcidens
137
Az rakéta b+
2 hónapja
nekem "nyekkent" egyetNekem semMásnak is elkezdett lassulni, meg 502-zni az oldal?Nekem nem
shagi0206
zacknorb
kapitnono
2 hónapja
PO jatekvezetes amugy. felkemenyedik mki.ugye kamu def holding és elmaradt o holding is voltnem annyira veszes amugy, de itt epp clutch szituban jott ez.a jags kap hazai pályát, de mikor ennyi az egyéni hiba akkor nincs mire panaszkodniennyi elbaszarintott szereléstA holdingok megítélése érdekes....
Negritis, a vajda
Negritis, a vajda
csebi
ráadásul a jags nem játszik máshogy mint szokott, valahogy most mégse kapják a zászlókat
Negritis, a vajda
de igen fura, hogy ennel nagyobb deff holdokat elengedtek vegig, megjegyzem mindket oldalon.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Ez megvolt
2 hónapja
Ezen is mit kell mérni. Sima first.
2 hónapja
Volt másPláne hogy nekünk akkor egy darab normális LBnk nem volt vagy 20 èven keresztül 😄Más volt akkor a LB játek…áhh - nem szerettem sosem a 9erst, de az a Willis-Bowman duó brutál volt.PW nemsokára nagyon gazdag ember leszpatrick willis?
Shanny Magic
eaglesmcnabb
shagi0206
Visszasírjuk
Janek
dande2
2 hónapja
Nekem semMásnak is elkezdett lassulni, meg 502-zni az oldal?Nekem nem
shagi0206
zacknorb

2 hónapja
ez sima 1st down kellene legyen
2 hónapja
ugye kamu def holding és elmaradt o holding is voltnem annyira veszes amugy, de itt epp clutch szituban jott ez.a jags kap hazai pályát, de mikor ennyi az egyéni hiba akkor nincs mire panaszkodniennyi elbaszarintott szereléstA holdingok megítélése érdekes....
Negritis, a vajda
Negritis, a vajda
csebi
2 hónapja
Másnak is elkezdett lassulni, meg 502-zni az oldal?Nekem nem
shagi0206
Poloska vagyok.
2 hónapja
Másnak is elkezdett lassulni, meg 502-zni az oldal?
2 hónapja
Ami full nem az arra megy... Amikor letépik a mezét azt meg látjákArra gondolsz, hogy neha random bedobnak egyet?ennyi elbaszarintott szereléstA holdingok megítélése érdekes....
Negritis, a vajda
casaubon
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
nem annyira veszes amugy, de itt epp clutch szituban jott ez.a jags kap hazai pályát, de mikor ennyi az egyéni hiba akkor nincs mire panaszkodniennyi elbaszarintott szereléstA holdingok megítélése érdekes....
Negritis, a vajda
Negritis, a vajda
2 hónapja
Most jön a JAX labdaszerzés
2 hónapja
ki fog esni a Bills 😕Ne jinxelj elleniktriad, oké! 😀
Löfli