Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

2 órája
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 794 — "Montoya por favor!"
JC6 (Mr. Miele)
Sok mindent leírtak már jól, csak azt tudom hozzáfűzni hogy kitartást, és hogy találd meg amivel el tudod kerülni hogy ezen szorongj csak. Ne hagyd hogy manipuláljon.
Gyerekek meg nem tudom pontosan milyen idősek, de ha már gimnáziumba járnak, a saját support systemükön keresztül lesznek haverjaik akik rámutatnak arra ha anya vagy apa manipulálni akar. De a gyerekek nem felejtik el amit tettél értük, főleg nem már ilyen korban, ha afelé tartanak.
Szerintem ne tedd magukat a gyerekeket célponttá, hanem dolgozz azon hogy amikor veled vannak, boldogak legyenek. Nem ajándékokkal meg pénzszórással, hanem élményekkel, beszélgetésekkel.
Fizesd ki a gyerektartást, ha a gyerekek el akarnak menni táborba pl, támogasd őket mint eddig is, de ne ez legyen a központi elem. Zárojelesen azért fontos is hogy az épített bizalommal érd el hogy elmondják neked hogy mire költenének és hogy mennyi, hogy így se tudjon lehúzni az anyjuk hogy ő kunyeráljon a gyerekeket bejátszva aduként.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 9 161
Jaja, srácok, vágom. El is mondtam neki hogy gusztustalan és megalázó amit csinál, ne nézzen madárnak. Igazság szerint csak ki akartam magamból adni az érzelmeket. Nem a legjobb hely erre ez, de ez van😅
JC6 (Mr. Miele)
9 órája
Mikey Cincinnati Bengals 21 450
Nem rossz ember ő, amúgy..
JC6 (Mr. Miele)
Az lehet, de erősen nárcisztikus.

Olyan nincs, hogy csak te vagy rossz.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 166 — Lucas Scott
Jaja, srácok, vágom. El is mondtam neki hogy gusztustalan és megalázó amit csinál, ne nézzen madárnak. Igazság szerint csak ki akartam magamból adni az érzelmeket. Nem a legjobb hely erre ez, de ez van😅
JC6 (Mr. Miele)
Szivesen hallgattalak. 20 ezer forint lesz. 😀
Stez
Te inkább állást keress NER-es maki
JC6 (Mr. Miele)
Épp azt csinálja
zacknorb
meg is talalta.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 324 — Kinek mit intézett a kormánya
JC6 (Mr. Miele)
Stez
JC6 (Mr. Miele)
Épp azt csinálja

Poloska vagyok.
9 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 091
JC6 (Mr. Miele)
Stez
9 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 487 — The Mathematician
JC6 (Mr. Miele)
Teljesen jó ez erre😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 órája
Stez SMU Mustangs 48 105 — Whoops, looks like something went wrong.
JC6 (Mr. Miele)

10 órája
10 órája
fake.id 1 811 — sixseveeeeeen
ő is szeret. De már se intimitás régóta, se szex, tényleg csak a két gyerek van a középpontban.
El kell ezt engedni.
Bár a szívem szakad meg.
JC6 (Mr. Miele)
azért tipródik a pénzen folyamatosan mióta bemondta az esti híreket. azért néz fejőstehénnek és zongorázik az érzelmeiden meg a lelkiismereteden teljes erővel kizárólag a saját érdekét nézve. lehet, hogy fontosak neki is a gyerekeitek, de jelenleg fúrópajzsnak használja őket ellened, hogy minél jobban tudja a saját full önző érdekeit érvényesíteni és ehhez te már csak eszközként szerepelsz a terveiben. tudnék mesélni az ilyen típusú beszélgetésekről, bár itt szerencsére se gyerek, se házasság, se közös tulajdon nem volt.
és, ha megengedsz ennyit: te nem az apád vagy, különben sosem tudnál ilyen önkritikus dolgokat leírni. mindenkinek vannak olyan dolgai a múltjában, amiket legszívesebben tényleg meg nem történtté szeretne tenni, de ezekkel együtt kell élnünk. az a lényeg, hogy most mit gondolsz erről és hogy ne hurcold magaddal ezeket a dolgokat a koporsóig, különben sosem lesz olyan életed, amit valóban megérdemelnél. például, hogy ne csapják az arcodba merő szeretetből, hogy szégyellni való lennél
az éhezők vidalából effie trinkett baljós kívánságát tudom csak mondani: Boldog Viadalt, és sose hagyjon el benneteket a remény!
és ez komoly, sose hagyjon el a remény, akármennyire is érzed, hogy már a szakadék szélén kapaszkodsz egy ujjal, nem bírod és feladnád. mert annyira rossz, hogy bárcsak vége lenne. onnan is van visszaút, te pedig egy erős ember vagy

Szerkesztette: fake.id
10 órája
Nem tudom, én még nem láttam szép válást... magából kivetkőzős, gusztustalan kicsinyes szarrágó féregbe átmenőset viszont annál többet :-/
warr_b
Kolléganőmék válása szép volt, a mai napig jó viszonyban vannak egymással.
NB2
Nyilván van néha ilyen is, de sajnos nem ez az általános.

(Amúgy ilyenkor minek válnak el? 😀 )
warr_b
Persze, inkább több a rossz válás, csak akartam mondani, hogy volt szerencsém ilyenben is.
Én nőkkel dolgozom együtt és kb 15 éve sikerült kifognom, hogy A kolléganőm vált, B-t megcsalta a férje, C meg szakításban volt az aktuálissal, D-nek meg a lánya vált. Pocsékidőszakomvolt 😊
NB2
Na jó… de melyik volt meg?
11 órája
NB2 New England Patriots 28 408 — nabege2@yahoo.com
Nem tudom, én még nem láttam szép válást... magából kivetkőzős, gusztustalan kicsinyes szarrágó féregbe átmenőset viszont annál többet :-/
warr_b
NB2

warr_b
Persze, inkább több a rossz válás, csak akartam mondani, hogy volt szerencsém ilyenben is.
Én nőkkel dolgozom együtt és kb 15 éve sikerült kifognom, hogy A kolléganőm vált, B-t megcsalta a férje, C meg szakításban volt az aktuálissal, D-nek meg a lánya vált. Pocsékidőszakomvolt 😊
11 órája
Stez SMU Mustangs 48 105 — Whoops, looks like something went wrong.
De értitek, azért ez borzasztó. Az egész.
Két nappal ezelőtt este bejött a szobába.
22-kor, 23:57-ig beszélgettünk.
Közeledett. Nyújtotta a kezét, fogjam meg. Nem akartam. Utána a lábamnak dőlt, majd egy óra múlva meg akart ölelni… a végén sikerült neki.
Nem rossz ember ő, amúgy.. sok jót kaptam, de éveken keresztül szar alak voltam, ez van, sajnálom, elmúlt. Nem tudom megvaltoztatni.
De amikor azt mondja neked hogy próbálkozzunk, a gyerekek miatt. Fú… érted, nem működik semmi, csak a jó élet van fenntartva.. hogy ő inkább benne maradna egy ilyen kapcsolatban és szenvedne, evekig, csakhogy a gyerekek rendben legyenek, nálam ez kiverte a biztosítékot.
Elfáradtunk. Külön élünk szinte. Voltak érzelmek, vannak is. Szeretem, ő is szeret. De már se intimitás régóta, se szex, tényleg csak a két gyerek van a középpontban.
El kell ezt engedni.
Bár a szívem szakad meg.
JC6 (Mr. Miele)
Ezt hivjak manipulacionak bro. Tisztaban van vele, mivel lagyithatja meg a szived, nem hulye o, es ha szarban erzi magat, akkor hirtelen kedvesse valtozik. Menekulj, mert ez iszonyat toxikus, az ilyen ember sakkban tart, jatszik az erzelmeiddel es nem foglalkozik vele, hogy amig ez neki csak jatszma, addig te meg ramesz. Nem eri meg a stresszt.

12 órája
De értitek, azért ez borzasztó. Az egész.
Két nappal ezelőtt este bejött a szobába.
22-kor, 23:57-ig beszélgettünk.
Közeledett. Nyújtotta a kezét, fogjam meg. Nem akartam. Utána a lábamnak dőlt, majd egy óra múlva meg akart ölelni… a végén sikerült neki.
Nem rossz ember ő, amúgy.. sok jót kaptam, de éveken keresztül szar alak voltam, ez van, sajnálom, elmúlt. Nem tudom megvaltoztatni.
De amikor azt mondja neked hogy próbálkozzunk, a gyerekek miatt. Fú… érted, nem működik semmi, csak a jó élet van fenntartva.. hogy ő inkább benne maradna egy ilyen kapcsolatban és szenvedne, evekig, csakhogy a gyerekek rendben legyenek, nálam ez kiverte a biztosítékot.
Elfáradtunk. Külön élünk szinte. Voltak érzelmek, vannak is. Szeretem, ő is szeret. De már se intimitás régóta, se szex, tényleg csak a két gyerek van a középpontban.
El kell ezt engedni.
Bár a szívem szakad meg.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
12 órája
Nomac New England Patriots 4 388 — balazs.t85@gmail.com
warr_b
NB2
Én is sok szép válást láttam, de az előjelek rosszak. Aki ilyen szinten próbálja érzelmileg zsarolni a másikat már most..gondold el mi lesz később. A nők többsége haragtartó, ha megszűnik a lelki kapocs mindent megtesz hogy bosszút álljon. Régen is ilyen volt, csak JC nem vette észre, mert a körön belül volt, most meg nem hogy körön kívül lesz, de ő lesz a főellenség, akit mindenért okolni kell.
Ne legyen igazam!
12 órája
warr_b Washington Commanders 29 613 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 órája
NB2 New England Patriots 28 408 — nabege2@yahoo.com
warr_b
12 órája
warr_b Washington Commanders 29 613 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ilyen a mesében nincs...

Ráadásul kaptam traffi büntetést miatta, mert a nevemen a kocsi, válasz: ő azt nem tudja kifizetni.
Mondom várj már, ezek szerint az autót nem akarod átiratni sem? Szóval ha gyorsan mész vagy nem veszel parkolást, akkor majd mindent én fizetek? 😀 Szopacc
Aztán bekérdeztem... van ugye a family csomag a telefonnál, onnan ugye kilépsz? Miért lépne? Hát mondom ember, elválunk oszt én fizetem a te számlád? 😀😀😀
Hát hogy ő az ismerősi körben csak olyan válásokról tud, ahol a férj sokat segít utána is, anyagilag is és nem akar bosszút állni.
Mondom te hallod mit beszélsz? Mert én bosszút akarok állni? Kin? Rajtad? A gyerekeimen??
Elmebaj.

Ma volt a legszebb, amikor azzal fogadott, hogy elmondta anyunak meg apunak és mind a ketten attól tartanak, hogy én bosszúálló leszek és megszivatom majd a feleségem...

JC6 (Mr. Miele)
Minél gyorsabban mutasd meg neki hogy nem tud érzelmileg zsarolni, mert ez csak a te egészségednek nem tesz jót.
Kezd el ilyen apró lépsekkel, írassa át az autót az ő nevére, szüntesd meg a családi csomagot. Nézd meg a reakcióját. Ha most azt érzed szar a helyzet, várj csak még megteszed az első lépéseket.. akkor bújuk ki a szög a zsákból amikor már érezni fogja hogy nem tud rád hatni.
Leírtak alapján ez nem lesz szép válás, mert amint be fogsz inteni neki, a gyerekeket is el kezdi majd ellened hangolni, erre készülj fel.
Kitartást! (Remélem nem így lesz, de nagyon intő jeleket írsz 😕 )
Nomac

Kitartás, JC tesa!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 órája
Nomac New England Patriots 4 388 — balazs.t85@gmail.com
Ilyen a mesében nincs...

Ráadásul kaptam traffi büntetést miatta, mert a nevemen a kocsi, válasz: ő azt nem tudja kifizetni.
Mondom várj már, ezek szerint az autót nem akarod átiratni sem? Szóval ha gyorsan mész vagy nem veszel parkolást, akkor majd mindent én fizetek? 😀 Szopacc
Aztán bekérdeztem... van ugye a family csomag a telefonnál, onnan ugye kilépsz? Miért lépne? Hát mondom ember, elválunk oszt én fizetem a te számlád? 😀😀😀
Hát hogy ő az ismerősi körben csak olyan válásokról tud, ahol a férj sokat segít utána is, anyagilag is és nem akar bosszút állni.
Mondom te hallod mit beszélsz? Mert én bosszút akarok állni? Kin? Rajtad? A gyerekeimen??
Elmebaj.

Ma volt a legszebb, amikor azzal fogadott, hogy elmondta anyunak meg apunak és mind a ketten attól tartanak, hogy én bosszúálló leszek és megszivatom majd a feleségem...

JC6 (Mr. Miele)
Minél gyorsabban mutasd meg neki hogy nem tud érzelmileg zsarolni, mert ez csak a te egészségednek nem tesz jót.
Kezd el ilyen apró lépsekkel, írassa át az autót az ő nevére, szüntesd meg a családi csomagot. Nézd meg a reakcióját. Ha most azt érzed szar a helyzet, várj csak még megteszed az első lépéseket.. akkor bújuk ki a szög a zsákból amikor már érezni fogja hogy nem tud rád hatni.
Leírtak alapján ez nem lesz szép válás, mert amint be fogsz inteni neki, a gyerekeket is el kezdi majd ellened hangolni, erre készülj fel.
Kitartást! (Remélem nem így lesz, de nagyon intő jeleket írsz 😕 )
20 órája
Ilyen a mesében nincs...
JC6 (Mr. Miele)
Nem hiszek a távgyógyításban meg távanalizálásban, és úgyis csak magadon tudsz változtatni, de szerintem olvasd el ezt a könyvet, és akármi is a nejed diagnózisa, segíthet a helyzet megértésében, együttműködésben, az "idegállapotba kerülésed" kezelésében.
Jó, hasznos könyv, ártani nem fog.

Őszentsége Sobri Jóska
Megvan, meghozza dedikált példány 😊 jó arc nagyon
20 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 637 — #NoStress
Ilyen a mesében nincs...
JC6 (Mr. Miele)
Nem hiszek a távgyógyításban meg távanalizálásban, és úgyis csak magadon tudsz változtatni, de szerintem olvasd el ezt a könyvet, és akármi is a nejed diagnózisa, segíthet a helyzet megértésében, együttműködésben, az "idegállapotba kerülésed" kezelésében.
Jó, hasznos könyv, ártani nem fog.

21 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 9 161
Ilyen a mesében nincs...

Ugye napok óta téma az asszonynál a pénz.
Hogy mi lesz válás után? Ház, autók, pénz, nyaraló, stb. Hogy ő nem akarja a gyerekeket kiszakítani a megszokott környezetükből, de fenntartani sem fogja tudni a házat. Szóval, rajtam áll, hogy mennyire fogom őket támogatni.

Fúúú, bocs, hogy ezt itt meg így...
JC6 (Mr. Miele)
Roviden (akartam, nem sikerult)

Amit a tobbiek irtak korabban, ahhoz tartsd magad.
Innentol minden feles, a birosag elott is.
Felejtsd el azt a tevhitet h a gyerekek az asszonynal maradnak minden esetben.
Ha nem tud nekik megfelelo helyet garantalni, akkor nalad maradnak.

Ketto: ugyved, ugyved, ugyved.

Szedj ossze minden papirt ami bizonyitja h te mennyit tettel bele az egeszbe az egyutteles alatt es ha tudod, akkor azt h mid volt elotte.

Tenyleg keress egy jo ugyvedet es beszeld at h mi az ami a tied es neked jar.

Plusz, vesd az eszedbe h innentol a feleseged erzelmileg fog zsarolni a gyerekeken, szulokon, baratokon keresztul.

Keruld a konfliktusokat, figyelj h mit mondasz es milyen hangnemben, mert rogzitheti es felhasznalhatja ellened.

Keress egy jo valoperes ugyvedet es zavard le amilyen gyorsan csak lehet, tervezz vmi bukhato osszeggel, ne azon muljon, mert utana hosszu ideig fog tartani.

Ha ilyen az asszony, akkor nem kell jofejkedni, meg korrektnek lenni, ahhoz ragaszkodj ami neked jar.

NEM VELE kell korrektnek lenned, hanem a gyerekeiddel.
Az asszony amit kap, nem a gyerekekre fogja kolteni/szanni, o csak kenyelmet akar.

Trafi buntetes: Papir, nem te vezetted az autot. Telszamla: amint lehet megszuntetni, ne legyen semmi kozos.

Max a gyerekeknek egy szamla, koltsegekre, de annak is jarj utana.

Ne hagyd magad kirabolni.

Az amugy milyen mar h sose tudtad a fizeteset, mar ennek gyanusnak kellett volna lennie.

Fuggetlenul attol h te milyen voltal korabban, a gyerekeidet tartsd szem elott es nekik az a fontos h te anyagilag es mentalisan is ep legyel.

A feleseged meg majd megoldja ill. az ugyved segit.
Ha mas nem, adjatok el a hazat.

Birosaggal nem kell jopofizni, a sajat megelhetesed nezd, a koltsegek innentol felesbe mennek, ne fizess az asszonynak semmit se pluszba, ha nem kell.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
21 órája
Nemes samu09 Houston Texans 4 596 — I like the Texans, I like who we are
A házat biztos nem adnám és nem is adnám el. De kitartást, remélem a legjobb megoldást találjátok meg.

Megjegyzés: ha szja mentes akkor. Em tudja érvényesíteni az adókedvezményt, mert a tb 600 nettoval sincs annyi.
22 órája
Ilyen a mesében nincs...

Ugye napok óta téma az asszonynál a pénz.
Hogy mi lesz válás után? Ház, autók, pénz, nyaraló, stb. Hogy ő nem akarja a gyerekeket kiszakítani a megszokott környezetükből, de fenntartani sem fogja tudni a házat. Szóval, rajtam áll, hogy mennyire fogom őket támogatni.

Eleve ez az érzelmi zsarolás már nekem kezd az agyamra menni, és ilyenkor elkezd a szívem egyre jobban megkeményedni, mivel nem hiszem el, hogy engem konkrétan kicsontozna.

Elmebaj.

Most komolyan, hogy lehet így élni? Kérdezem. Gondolkozz már...
Te maradni akarsz a házban, de ott a hitel meg a rezsi, de fizetni nem tudod. Én meg fizessem a hitelt, a biztosítást, a KGFB-t a kocsidra, amit ott hagyok (egy nekem, egy neki, gondolom ez jó pont a bíróságon), ami ráadásul 10M, a telefonszámlád, a gyerekek tagdíját, ebédjét, meg minden fost, miközben megyek albérletbe + kk + rezsi 250k, katám 50k, és még nem ettem 30 napig, se nem ittam és nem éltem.
Normális?
Én ezt kajak nem fogom fel, mint valami horrorfilm.

Elmondtam neki, hogy felépítettünk vérrel és verejtékkel 12 év alatt ennyi mindent, kialakítottunk egy magas életszínvonalat, de nehogy azt gondolja már hogy ez válás után megmarad.
És gecc, én leszek minden szar minden ismerős, közös ismerős meg családtag előtt, mert én "BOSSZÚT ÁLLTAM".
Hát b+, ilyen a világon nincs... én nem fogok kicseszni vele, korrekt leszek, gondolom az ügyvédemnek van elég tapasztalata és fog segíteni, de ez azért nonszensz. Nem tudom milyen ismerősei vannak, akik elváltak, de egyikkel sem akarok találkozni 😀

Sajnálom, soha egy másodpercig nem gondoltam volna, hogy ide jutunk. Sajnálom, hogy nem tudtam kellőképpen megváltozni, amennyire szerette volna és hogy voltak necces dolgaim.
De azt ne vágja már a fejemhez se apósom, se anyósom, hogy amikor mindig itt voltak 4-5-6 napig látogatóba és a 3. nap már kicsit befeszültem, hogy 0/24-ben itt van 2 idegen a házban, és nagyon nehezen viseltem el őket, az azt jelenti, hogy gyűlöltem őket...
Mondom, amikor napról volt szó, hogy jön anyósom februárban és lett belőle egy hét... és pár hete megint 3 napról volt szó és lett 8 nap.. aztán 3 nap múlva húsvét és megint itt dekkoltak 5 napot, akkor azt mégis ti hogy fogadnátok? Eleve szarba se vagyok nézve, hiába beszéltük meg, fel lett rúgva. Szó nelkül.
Innen is látszik, szarba se nézett. Az volt a lényeg, hogy neki és a gyerekeknek jó legyen.
Elmondtam, havi 2x3 nappal nincs gondom. De hogy 4-5-6 napok meg lassan havonta 1-1.5 hét... nonszensz.
Kurvára nem egészséges, ne mondja nekem senki hogy az.
Persze, köcsög voltam már a végén, mert alig-alig szóltam hozzájuk, meg inkább elmentem a dolgozóba olvasni, de ember, ilyen vagyok, ezt nem lehet csak úgy megváltoztatni, miután végre elköltözök a szüleimtől és saját családot alapítok, aztán egy idő után napokra, hetekre beköltözik apósom vagy anyósom... de én gyűlöltem őket, aha...

Fú de elfáradtam. Alig várom, hogy vége legyen. Sajnálom tiszta szívből a gyerekeim, de nem fogok belerokkanni anyagilag egy válásba. Ha el kell adni a házat, akkor el kell adni. Mindenki kap 40-45M-t, aztán viszlát.

És mondom ezt úgy, hogy éveken keresztül egy villanyszámlát nem fizetett ki. Havi 300-400K kiadás volt fixen és mindent én. Szó szerint. Külön kassza, külön alvás (horkolok), külön élet.
Hát majd most megtudja, milyen ez...
Ja igen. 550-600K körül keres. Sose mondta meg. De SZJA-mentes és az adókedvezmény és a családi is ott landol. Ne szopassatok ár hogy ebből meg a gyerektartásból nem lehet megélni? Mentem a vonat elé ugrom..

Fúúú, bocs, hogy ezt itt meg így...

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
1 napja
Beki New York Jets 2 593
meanwhile in Hangeri
 24.hu/kulfold/2026/04/13/vaci-uti-feluljaro-tragedia-ovadek/

maradj is csak ott, Juszuf
slowmotion
Pff... érted 30 misit felajánl a tetűje óvadék címen... ezek tényleg azt hiszik h mindent megtehetnek