Politika

70 feliratkozó

több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 820 — zászló zászló szív
"Orbán szerint nem szankciókra, hanem azonnali tűzszünetre volna szükség, Magyarországon kívül azonban nem nagyon akad, aki így látja. Ritkán fordul elő, hogy mi vagyunk a galambok és mindenki más héja - fogalmazott"
Zsellértelkes Vrij
Tökéletesen épül a narratíva. 26-29 lemérték (engem is hívtak <3 szerintem 15 éve először), OV békepárti, de azt is lemérték, hogy a közvélemény szerint a többiek nem vagy alig. És vissza is mondja a főnök, amit a nép gondol.

Tökéletesen működő körforgás. (Ezért sem téma a HUXIT a Fideszmédiában, mert egyszerűen a nép nem vevő rá.)

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Na sajnos a Volvo Szlovákiát választotta. Pedig gondolom mindent megígértünk kínai barátainknak, de az euró és a kiszámíthatóbb gazdasági környezet többet nyomott...😕
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 354 — Keep pounding
Mindenki beket szeretne csak kerdes milyen aron.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 284
"Orbán szerint nem szankciókra, hanem azonnali tűzszünetre volna szükség, Magyarországon kívül azonban nem nagyon akad, aki így látja. Ritkán fordul elő, hogy mi vagyunk a galambok és mindenki más héja - fogalmazott"

Zsellértelkes Vrij
A galamb jellemző tulajdonsága, hogy a legkisebb problémára összeszarja magát.

Illetve passzióból is szokott mások fészkébe szarni.
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 213 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 583

főajtónálló r.baggio
De hát megmondták, hogy nem romlik jobban a forint, mint a többi szomszéd valuta, szóval szerintem nem jó az ábra.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 932 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekünk valóban Mohács kell.....

telex.hu/belfold/2022/07/01/miniszteri-biztos-mohacsi-csata-500-hargitai-janos

van esèly rá, hogy más formában de meg is kapjuk....🤔😏🥴
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 820 — zászló zászló szív
Csak hogy peterk kedvére is tegyek: ez egy orbitális fasz 😊 ennyi közhelyet meg simán faszságot összehordani komoly meló. Sokkal, sokkal többet néztem ki belőle. Két hónap alatt lerombolt egy komplett arculatot. (Az euróban igaza van, de ilyen arrogáns, pökhendi pöcsként előadni….)

444.hu/2022/06/30/nagy-marton-mi-van-ne-haragudj-eurozona-hagyjuk-mar?appview
MC12
Az Euróban igaza van, abban a részében ami Mo-ra vonatkozik, hogy jelenleg a versenyképességünk egyetlen mozgatórugója a gyenge árfolyam. De amikor azzal érvel, hogy a németek szegények 0% kamattal takarítanak meg, felröhögtem (sokadszorra). Befektetési döntéseket tudnak hozni nyugaton, mert van miből, és van hozzá tapasztalat. Ott a magán tőke alapok nem OV pénzét mossák csak.

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 827 — The only discipline that lasts, is self discipline
Csak hogy peterk kedvére is tegyek: ez egy orbitális fasz 😊 ennyi közhelyet meg simán faszságot összehordani komoly meló. Sokkal, sokkal többet néztem ki belőle. Két hónap alatt lerombolt egy komplett arculatot. (Az euróban igaza van, de ilyen arrogáns, pökhendi pöcsként előadni….)

MC12
"Arra a kérdésre, hogy mit kell Magyarországnak tennie ahhoz, hogy Ausztriát utolérje, azt mondta: ez nehéz dolog, de Ausztriában az állami eladósodottság nagyobb, mint Magyarországon, és hát a felzárkózás azért jó, mert ha itt kisebb a recesszió, mint ott, akkor felzárkózunk, és aki kevésbé fejlett, az könnyebben zárkózik fel, ez a bázishatás."

Bírom ezt a csávót. 😀 Az örök pozitivista. Csóró vagyok, nincs pénzem autóra. De így van ez jól, legalább nem kell aggódnom amiatt, hogy elromolhat a váltó. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 235

főajtónálló r.baggio
Én hiába mondom a cseheknek, hogy rosszul csinálják, nem hallgatnak rám, sőt, hülyének néznek...meg lesz ennek még a böjtje...
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vótmá?

telex.hu/belfold/2022/06/30/pinter-sandor-levaltotta-nemzeti-nyomozo-iroda-igazgatojat-opauszki-kinevezesek-rendorseg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 473

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 637 — beers & Packers
viccekbe is mehetett volna

Zsellértelkes Vrij
Már megint a "pofám leszakad" kategória.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 m.hvg.hu/kkv/20220630_elelmiszer_kereskedelem_arak

Főispán uramék majd rendezik
Kegyelmes Amadeus
Majd Sobri úr őkegyelmessége mindjárt megkérdezi, hogy ez miért baj, hisz háború van, és különben is, tán csökkennie kéne az áraknak? Ez a kapitalizmus meg a piacgazdaság.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 632 — Cowboys fan
 24.hu/fn/gazdasag/2022/06/30/altatogep-lelegeztetogep-kartell-gvh/

milyen jó, hogy az állami szervek ennyire éberen őrködnek a törvényesség felett. bezzeg ezek a most büntetett cégek is olyan kifogásolhatatlanul működnének, mint a 2020-as, használhatatlan kínai lélegeztetőgépeket becsületesen beszerző vállalkozások!
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
 m.hvg.hu/kkv/20220630_elelmiszer_kereskedelem_arak

Főispán uramék majd rendezik
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 213 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
viccekbe is mehetett volna

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Újra erőre kapott az forint, száguldunk megint a 400 felé 😀 Köszönöm a jegybanknak ezt a tegnapi kis korrekciót, így átváltottam minden olyan forintom amit tudtam.
Nomac
nehogy azt hidd, hogy nem mennek a telefonok.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Újra erőre kapott az forint, száguldunk megint a 400 felé 😀 Köszönöm a jegybanknak ezt a tegnapi kis korrekciót, így átváltottam minden olyan forintom amit tudtam.
Nomac
1 eurónak 200 a fele,
egye meg a fészkes fekete fene...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 445 — balazs.t85@gmail.com
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress
 444.hu/2022/06/30/olyan-melyre-zuhant-az-ellenzeki-tabor-amilyen-melyen-meg-soha-nem-volt

Ami igazán kiábrándító:

"A romákkal és a muzulmánokkal szemben a fideszesek, az ellenzékiek és a mihazánkosok is nagyon elutasítók."

"Ukrán menekülteket szívesebben látnának a szomszédban fideszesek, mint ellenzékiek."

"Összességében a válaszadók fele mondta, hogy csak erőszakkal lehet leváltani a mostani kormányt. A fideszes szavazók körében is 31 százalék ez az arány."

Full beteg ország.
Kegyelmes Amadeus
De szerencsére van rá gyógyszer:

több mint 3 éve
 444.hu/2022/06/30/olyan-melyre-zuhant-az-ellenzeki-tabor-amilyen-melyen-meg-soha-nem-volt

Ami igazán kiábrándító:

"A romákkal és a muzulmánokkal szemben a fideszesek, az ellenzékiek és a mihazánkosok is nagyon elutasítók."

"Ukrán menekülteket szívesebben látnának a szomszédban fideszesek, mint ellenzékiek."

"Összességében a válaszadók fele mondta, hogy csak erőszakkal lehet leváltani a mostani kormányt. A fideszes szavazók körében is 31 százalék ez az arány."

Full beteg ország.
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress

főajtónálló r.baggio
Győztünk!

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 473
MC12
mi van a KESMA-nal? ennyire elfogyott a penz, hogy minden termeket megszuntetnek kb? plusz azt gondoljak, hogy eleg lesz mostantol ha a Kamufont progetik fel egy evvel a valasztasok elott?
Nemzetes és vitézlő csebi
Legjobb tudomásom szerint portfóliótiszítás meg némi leépítés - hatékonyság-javítás (értsd. költségcsökkentés) zajlik. Elég pontos kimutatások vannak a hatékonyságról odafenn, maga a Figyelő meg a Világgazdaság éppen nem ennek esett áldozatul, ők hozták amit nekik kellett (ellenben mondjuk a Pesti Tv-vel), egyszerűen borazasztóan drága lett a nyomtatott sajtó előállítása, aránytalanul drága. Olyan sok embert nemigazán rúgtak ki, ahogy látom az ismerősök között, inkább átpakolták őket ide-oda meg összevontak szerkesztőségeket.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”