Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
A legjobb az lenne – régóta mondom –, ha egy nőt indítanának OV ellen. Apró nüansznyi problémácska, hogy nem látok alkalmas női jelöltet.nagyon messze vagyunk attól, hogy Magyarországon egy nő akár csak a legapróbb, leghalványabb eséllyel is indulhatna miniszterelnökjelöltként. pont a lényegi részből taszít el embereket, ahonnan nyerni kellene, és akik sosem szavaznának le egy női miniszterelnökjelöltre.
nagylaza
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Nekem az volt a tippem, hogy Karácsony nem próbálkozik újra miniszterelnök-jelöltként. Tévedtem. Kicsit már tragikomikus, hogy mindig bejelenti, milyen tisztségre nem vágyik éppen, aztán mégis elindul érte.Igen, mondom egy ideje, hogy Márki-Zay mellett Ő az egyetlen igazi veszélyt jelentő politikus, az egyetlen akitől van félnivalója a fidesznek reálisan(Márki-Zay nem reális, hogy össz-ellenzéki jelölt lesz). Integratívank tűnő, simulékony, kompromosszimésznek mutatkozó, olyan igazi anyuka-kedvence. Igazából egy fiatal Medgyessy. És Ő meg is verte Orbánt a nagymama-kedvence atitűddel 2002-ben, ez a taktika pedig simán bejöhet 22-ben.mintha Ti is éreznétek, hogy egyszerűen kínos lenne Gerit védeni 😉Mert kínos is védeni.
MC12
De mondjuk nem is kéne.
Hidd el, ők se azért fognak Dobrevre vagy Karácsonyra szavazni mert az álmaikat váltja valóra, hanem mert számukra egy Orbánnal történő összevetésben ő a legjobb alternatíva. Nem biztos, hogy jó, csak a legjobb.
Amúgy ciki, nem ciki, én kicsit megkedveltem Karácsonyt mostanában. Az opportunizmusa mindig tetszett, a higgadtsága is, de mostanában már elhiszem, hogy ő tenyleg az ellenzék Jolly Jokere. És a vezető ellenzéki politikusok közül ő az, akiről nem az jön le, mint a Fekete-Győr meg Jakab félékről, hogy görcsösen többek akarnak lenni,mint amire képesek, Karácsony lazának, kompromisszumképesnek tűnik és valahogy a személyéről nem az ugrik be egyből, hogy "bleeeeeee, politikus", aki csak hadovál össze-vissza.
Igen, ő magas, Orbán alacsony, ő vékony, Orbán kövér. Így beszél egy normális ember, nem úgy, ahogy Fekete-Győr Marcinál, vagy Jakab Osváth Zsoltnál.
Na azok az interjúk voltak igazán kínosak, nem Karácsony.
Sobri Jóska
MC12
Nagy összeget nem tennék rá, de én se tartom esélytelennek. Csakhogy. Tegyük fel, hogy győz az ellenzék, Karácsony pedig kormányfő lesz. Akkor Bp-en be fog indulni a tülekedés, és annak sincs túl jó akusztikája, hogy – fideszes fordulattal élve – Karácsony csak dobbantóként használta a főpolgármesterséget. Ha pedig veszít, akkor „bukott miniszterelnök-jelöltként” a főpolgármesteri székben is alaposan meggyengül a pozíciója.
A magam részéről MZP-t preferálnám. Az, hogy nincs pártkötődése, rontja ugyan az alkuhelyzetét, de miniszterelnökként ez egy sokszereplős koalícióban nagyobb előny, mint hátrány (szerintem). Ha bekerülne az előválasztás második körébe, akkor be is húzhatná akár. A kérdés az, hogy bekerül-e. Erősen rezeg a léc.
Bajnai Gordon esélyes kihívója lehetne Orbánnak, de semmi jele nincs annak, hogy mozgolódna. (Pedig 2019-ben, amikor könyv jelent meg róla, azt hittem, hogy a visszatérését készíti elő.)
A legjobb az lenne – régóta mondom –, ha egy nőt indítanának OV ellen. Apró nüansznyi problémácska, hogy nem látok alkalmas női jelöltet.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Eljinxeltem nekik 😀Prawo i Sprawiedliwość és a Fidesz újra nácult egy kicsit, jól van.De sikerült? 😉 😊))
Gyurma Pappa
MC12
Amikor OV a genderről magyaráz, az kb. úgy néz ki mint amikor bármilyen boomer próbálja elmagyarázni a többi boomernek mondjuk a K-popot. Mivel semmilyen szinten nem érti, de muszáj valamit mondania, mert azt még se mondhatja, hogy a szavazói jelentős része náciba kacsingató, aki összemossa a homofóbiát genderrel.
Mindjárt jön baggio és bekommenteli, hogy posztmodern, én meg kénytelen vagyok egyetérteni

több mint 4 éve
A bűzözőknél gyakori érv a saját bűnük bagatellizálása, annak hangoztatása hogy más is ezt csinálná ha olyan helyzetben lennének, meg hogy ha nem ők, akkor valaki más tenné helyettük.Tipikus...
több mint 4 éve
Bár furcsa módon a szerző a cikk elején nincs feltüntetve, érdemes elővenni 2017-ből az Átlátszó portréját Karácsony Gergelyről:atlatszo.hu/2017/12/19/cselcsap-plakatfiu-cukisagkampanya-menti-meg-a-szocikat-a-felmorzsolodastol-karacsony-gergely-portreja/
Hátránya: hosszú.
Előnye: a hatásvadász cím ellenére alapos, informatív.
Kimaradt viszont a hivatkozásokból egy Magyar Narancsnak adott interjú (nem találom a neten). 2017 nyarán Karácsony azt mondta, hogy nincs szándékában elindulni a főpolgármesteri posztért: nem akar csődgondnok lenni.
több mint 4 éve
Nem ezt írja MC12. Hanem azt, hogy az ellenzék szeret magának titulált erkölcsi fölényből politizálni. Ez amúgy teljesen így van, már 25 éve a ballib oldal azzal érvel, hogy ők a "jók", ami ugye erkölcsi kategória. És ebben a relációban, ha már magukat különbnek tartják, akkor ne legyenek ugyanolyan trógerek, mint a kormányzat. Dehát erkölcsileg ugyanolyanok, így ez felesleges erőlködés.Sobri JóskaEz nem ballib tulajdonság, mindenki csinálja, csinálta. A ballib is meg a "nemzeti" oldal is szereti magát jobbnak látni, ha identitás politizál. Az egyik "européer", "szakértőbb", "jövőbenézőbb vs múltbameredőbb", a másik "magyarabb", "hazafibb", tudjafaszom.
De ennek nincs köze erkölcshöz. Ettől nem lesz "mind ugyanolyan tróger erkölcsileg". Az is előfordul, hogy sértő - engem is sértett már meg némelyik "nemzeti" politikus "aki magyarozása", a ballibesek tudomisénmilyen kiszólása is bőven lehet sértő bárkinek aki magára veszi -, de ez nem erkölcsről szól. Az erkölcsösség nem az, hogy van-e pár rossz mondata, de még az sem, hogy önmagát "magyarabbnak", "hozzáértőbbnek", vagy "ejropéerebbnek" gondolja.
De ezt senki se gondolja, senki se mondja, mindenki tudja, hogy ezügyben nincs különbség, ugyanaz az erkölcsi szint, kormányzat, ellenzék, nem etikai a különbség, hanem főként személyi. Valakinek Orbán a szimpibb, valakinek Karácsony, Gyurcsány, Fekete-Győr vagy Jakab. Ennyi a difi.Sobri JóskaEz rám nézve nem igaz. Én ugyanis valóban azt gondolom, hogy Karácsony erkölcsösebb ember, mint Orbán.
Hogy a tökömben lehet egy komplett politikai oldalt általánosítóan le-erkolcstelenezni ilyesmi alapján? Azért, mert valaki alacsony-kövérezett egyet? Ha lekövérezte az egyik politikust akkor már száz milliót is zsebre fog rakni szó nélkül? Akkor már ki fogja osztani a haverok között a kerületi lakásokat is?
És MC postja ébben ebben csúsztatott nagyot. Ettől lett pontosan olyan, mintha a HírtTV vagy Pesti srácok tudomisénmilyen nevű ellenzékgyalázó műsorából ugrott volna ide. Mert ugyanazokat az álfelháborodó kliséket puffogtatja. Mintha tényleg az lenne a bajuk, hogy X vagy Y azt mondta, holott egy fenét. Csak apropót keresnek, hogy gyalázhassák.
És ebben te is tévedsz. Nem igaz, hogy az ellenzék ugyanolyan korrupt mint a fidesz. Illetve nem igaz, hogy én ezt gondolnám. Nem így gondolom. Én úgy gondolom, hogy az ellenzék jelenleg mérföldekkel áll jobban korrupció és trógerség szempontjából. Sok mindenben szarul áll, de ez éppen az egyik, amiben sokkal-sokkal jobban áll. Karácsony nem tróger és nem korrupt, Márky-Zay nem tróger és nem korrupt. Még Fegyőr se korrupt (egyelőre). Én azt mondom, hogy nem is tróger, inkább amatőr/gyenge, de ha valaki őt trógernek látja, legyen. Gyurcsány az tróger. Velejéig. Korruptság szempontjából viszont még ő is egy fokozattal jobb, mint a NER. Csak egy fokozattal, de jobb. És a fokozatok igenis számítanak.
Szóval a nagy csúsztatás éppen az, hogy egy kövér-alacsonyozásból nem következik semmi. Azon kívül, hogy egy ízléstelen megjegyzés volt. Mégis sikerült általánosító ellenzék vs kormányoldal vitát csinálni belőle, és ötven postban gyalázni egyiket vagy másikat. Miközben kurvára nem ez írja le, hogy egyik milyen és másik milyen.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ugye néhány napja van egy oknyomozó sorozat a Partizánon a választási csalásokkal kapcsolatban. A ma reggeli (gondolom záró) rész végképp elég ütős lett. Kinyílik a bicska az ember zsebében rendesen..www.youtube.com/watch?v=1hNRah82D8Q
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Prawo i Sprawiedliwość és a Fidesz újra nácult egy kicsit, jól van.De sikerült? 😉 😊))
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Az hogy ki mit mondott meg valóban szánalmas számon kérni, mert aki nem tegnap született pont tudja hogy a dagadt azt mondta SOHA nem állna össze egy torgyánista kisgazdapárttal, majd gondolkozás nélkül elutazott fülét-farkát behúzva Leányfalura kezet csókolni a Mariska néninek a paprikás csirkéért. Elég csak az elmúlt pár évből szemezgetni hogy ez miket mondott.
Politikus mondhat bármit, nem ez a baj vele sajnos,
a lényeg hogy mire akar emlékezni a
Plebs. Az számít.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Azért volt szép hogy lekövérezte a dagadt tolvajt ( az hogy ezt szándékosan vagy bénaságból történt majd kiderül és Feltűnően azonnal ment is utána egy olyan üzenet, ami ezektől 30 év alatt még egyszer sem)
MERT Elnézést kért, közölte, hogy ez nem jó irány,
ami vlsz nem is a mezei, azonnal fröcsögő birkáknak szólt, mert azoknak tök mindegy h mit csinálna, úgyis szidnák tovább, hanem inkább vlsz annak a 21% bizonytalannak, akikkel láttatni kell a különbséget ami köztük van.
Mecsoda különbség, hogy nem erőből beleállunk mindig bármekkora faszság is az.
Nem biztos hogy véletlen elszólás volt, de a különbséget azonnal
Szemmel láthatóvá teszi.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Leírtam miért nem működne.amúgy nem ártana egy kvázi outsider győztes idehaza, aki elég sok bilit borítana, de közben meg a külföldi példák nem túl bizalomgerjesztőek.Márki-Zay is szimpi. 😊igen, nekem a szar is ízetlen. jelenleg ugye van Dobrev, Fegyőr Jakab meg Márkizaj. vszeg utóbbi lenne ebből a felhozatalból.amúgy tök érdekes, hogy az én szememben meg tökre csökkenne Karácsony megítélése ha indulna az előválasztáson.Jó, de te mindennel elégedetlen vagy.
csebi
Ha nem indul el, akkor kire szavaznál az előválasztáson?
Sobri Jóska
csebi
De neki nincs csapata, alapvetően outsider.
Mint a polgármester, akinek nincs testülete.
Puzsér lett volna ilyen, ha megnyeri Budapestet, kb. semmire se ment volna vele, mert még csak nem is indított a mozgalma senkit kerületi polgármesternek, márpedig ők a testület, ők szavaznak.
MZP mögött lenne egy alapvetően dékás, jobbikos, szoci, momentumos parlament.
Egy ilyet meg csak egy Gyurcsány vagy Molnár Zsolt tud koordinalni, ő nem.
Ha ő lenne a miniszterelnök, szerintem kb. egy éven belül lemondana.
Sobri Jóska
csebi
Nem tudna bilit borítani.
Nem lenne hozzá parlamenti többsége.
több mint 4 éve
amúgy nem ártana egy kvázi outsider győztes idehaza, aki elég sok bilit borítana, de közben meg a külföldi példák nem túl bizalomgerjesztőek.Márki-Zay is szimpi. 😊igen, nekem a szar is ízetlen. jelenleg ugye van Dobrev, Fegyőr Jakab meg Márkizaj. vszeg utóbbi lenne ebből a felhozatalból.amúgy tök érdekes, hogy az én szememben meg tökre csökkenne Karácsony megítélése ha indulna az előválasztáson.Jó, de te mindennel elégedetlen vagy.
csebi
Sobri Jóska
csebi
Puzsér lett volna ilyen, ha megnyeri Budapestet, kb. semmire se ment volna vele, mert még csak nem is indított a mozgalma senkit kerületi polgármesternek, márpedig ők a testület, ők szavaznak.
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Prawo i Sprawiedliwość és a Fidesz újra nácult egy kicsit, jól van.

több mint 4 éve
vhol még nálam is van egy határ 😊2009-ben azt mondta, nem akar OGY képviselő lenni, csak azért fogadja el a felkérést mert nem volt konszenzusos jelölt az LMP befutó helyein pesti listáján.mert lenyilatkozta, hogy nem fog indulni.Miért? Kis túlzással az egyetlen, aki megverheti Orbánt.amúgy tök érdekes, hogy az én szememben meg tökre csökkenne Karácsony megítélése ha indulna az előválasztáson.Igen, mondom egy ideje, hogy Márki-Zay mellett Ő az egyetlen igazi veszélyt jelentő politikus, az egyetlen akitől van félnivalója a fidesznek reálisan(Márki-Zay nem reális, hogy össz-ellenzéki jelölt lesz). Integratívank tűnő, simulékony, kompromosszimésznek mutatkozó, olyan igazi anyuka-kedvence. Igazából egy fiatal Medgyessy. És Ő meg is verte Orbánt a nagymama-kedvence atitűddel 2002-ben, ez a taktika pedig simán bejöhet 22-ben.mintha Ti is éreznétek, hogy egyszerűen kínos lenne Gerit védeni 😉Mert kínos is védeni.
MC12
De mondjuk nem is kéne.
Hidd el, ők se azért fognak Dobrevre vagy Karácsonyra szavazni mert az álmaikat váltja valóra, hanem mert számukra egy Orbánnal történő összevetésben ő a legjobb alternatíva. Nem biztos, hogy jó, csak a legjobb.
Amúgy ciki, nem ciki, én kicsit megkedveltem Karácsonyt mostanában. Az opportunizmusa mindig tetszett, a higgadtsága is, de mostanában már elhiszem, hogy ő tenyleg az ellenzék Jolly Jokere. És a vezető ellenzéki politikusok közül ő az, akiről nem az jön le, mint a Fekete-Győr meg Jakab félékről, hogy görcsösen többek akarnak lenni,mint amire képesek, Karácsony lazának, kompromisszumképesnek tűnik és valahogy a személyéről nem az ugrik be egyből, hogy "bleeeeeee, politikus", aki csak hadovál össze-vissza.
Igen, ő magas, Orbán alacsony, ő vékony, Orbán kövér. Így beszél egy normális ember, nem úgy, ahogy Fekete-Győr Marcinál, vagy Jakab Osváth Zsoltnál.
Sobri Jóska
MC12
csebi
MC12
csebi
2014-ben igazából nem akart polgámester lenni Zuglóban, csakhát nem volt integratívabb jelölt helyben.'18-ban sem akart miniszterelnök jelölt lenni, Főpolgármesteri ambíciói pedig végképp nem voltak 😊 Szóval csak ezért ne csökkenjen a megítélése. Plusz a mérleg másik serpenyőjében ott van, hogy van esélye megverni a hatalmar.
MC12
több mint 4 éve
sztem a Jakab, Fegyőr rész biztosan nem. MSZP már magában sem hisz. DK meg Gyurcsányban így erkölcsökről ott beszélni elég nehéz lenne.De, csak azt se ők nem gondolják komolyan, ahogy a népnemzeti keresztény faszságot se, vagy úgyse hiszi el róluk senki, ők magukról biztos nem.miért a fidesz nem szokott magasabbrendűségből politizálni? ne már Jóska.Nem ezt írja MC12.Eddig is nagyon sokminden bzonyította, hogy Karácsony nem más, ez csak egy újabb. De nem kért bocsánatot ez feltűnt? Azoktól (többes számban) kért bocsánatot, akiknek nem tetszett a tréfa. Nem attól akin tréfálkozott. Átmegyek valakihez, elmondom, hogy tök gáz ahogy a szomszédja kinéz, aztán hazemegyek és elmondom, hogy bocsi attól, akiknek ez a tréfa nem tetszett. Ha nálad ez a bocsánatkérés.....Csak a rend kedvéért. Nem mondta, hogy gáz. Tényeket közölt. Orbán alacsony és kövér. Pont. Miért nem az? Elegáns volt? Nem. Hazudott? Nem. És utána, azt mondta, hogy ezt nem kellett volna.
MC12
"Elnézést kérek mindazoktól, akik a rossz tréfámat sértőnek találják, igazuk van"
Ha ezt a "tréfát" sértőnek tartja Orbán, akkor tőle is bocsánatot kért. Ha nem, mert nem veszi magára (és szerintem pont leszarja), akkor meg nincs miért bocsánatot kérni.
De még egyszer, ez közé meg a full hazudozás közé egyenlőségjelet tenni röhejes.
Háborodj fel ugyanígy Hollikon vagy valamelyik másik beszélő fejen és akkor hiteles leszel.
zinedine5
Hanem azt, hogy az ellenzék szeret magának titulált erkölcsi fölényből politizálni.
Ez amúgy teljesen így van, már 25 éve a ballib oldal azzal érvel, hogy ők a "jók", ami ugye erkölcsi kategória.
És ebben a relációban, ha már magukat különbnek tartják, akkor ne legyenek ugyanolyan trógerek, mint a kormányzat.
Dehát erkölcsileg ugyanolyanok, így ez felesleges erőlködés.
Minden politikus ugyanolyan tróger, csak van akinek vannak eszközök a kezében és vannak, akiknek nincs.
Gurulós példánál maradva, olyan ez, mint amikor egy Chelsea drukker erkölcsi magaslatból fikáza a ManCityt, hogy olajpénzen vett, gyökértelen, felfújt lufi, összevásárolt sztárok gyülekezete.
Sobri Jóska
csebi
Ez igaz szerinted az ellenzékre is?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
De, csak azt se ők nem gondolják komolyan, ahogy a népnemzeti keresztény faszságot se, vagy úgyse hiszi el róluk senki, ők magukról biztos nem.miért a fidesz nem szokott magasabbrendűségből politizálni? ne már Jóska.Nem ezt írja MC12.Eddig is nagyon sokminden bzonyította, hogy Karácsony nem más, ez csak egy újabb. De nem kért bocsánatot ez feltűnt? Azoktól (többes számban) kért bocsánatot, akiknek nem tetszett a tréfa. Nem attól akin tréfálkozott. Átmegyek valakihez, elmondom, hogy tök gáz ahogy a szomszédja kinéz, aztán hazemegyek és elmondom, hogy bocsi attól, akiknek ez a tréfa nem tetszett. Ha nálad ez a bocsánatkérés.....Csak a rend kedvéért. Nem mondta, hogy gáz. Tényeket közölt. Orbán alacsony és kövér. Pont. Miért nem az? Elegáns volt? Nem. Hazudott? Nem. És utána, azt mondta, hogy ezt nem kellett volna.
MC12
"Elnézést kérek mindazoktól, akik a rossz tréfámat sértőnek találják, igazuk van"
Ha ezt a "tréfát" sértőnek tartja Orbán, akkor tőle is bocsánatot kért. Ha nem, mert nem veszi magára (és szerintem pont leszarja), akkor meg nincs miért bocsánatot kérni.
De még egyszer, ez közé meg a full hazudozás közé egyenlőségjelet tenni röhejes.
Háborodj fel ugyanígy Hollikon vagy valamelyik másik beszélő fejen és akkor hiteles leszel.
zinedine5
Hanem azt, hogy az ellenzék szeret magának titulált erkölcsi fölényből politizálni.
Ez amúgy teljesen így van, már 25 éve a ballib oldal azzal érvel, hogy ők a "jók", ami ugye erkölcsi kategória.
És ebben a relációban, ha már magukat különbnek tartják, akkor ne legyenek ugyanolyan trógerek, mint a kormányzat.
Minden politikus ugyanolyan tróger, csak van akinek vannak eszközök a kezében és vannak, akiknek nincs.
Gurulós példánál maradva, olyan ez, mint amikor egy Chelsea drukker erkölcsi magaslatból fikáza a ManCityt, hogy olajpénzen vett, gyökértelen, felfújt lufi, összevásárolt sztárok gyülekezete.
Sobri Jóska
csebi
Ez igaz szerinted az ellenzékre is?
több mint 4 éve
2009-ben azt mondta, nem akar OGY képviselő lenni, csak azért fogadja el a felkérést mert nem volt konszenzusos jelölt az LMP befutó helyein pesti listáján.mert lenyilatkozta, hogy nem fog indulni.Miért? Kis túlzással az egyetlen, aki megverheti Orbánt.amúgy tök érdekes, hogy az én szememben meg tökre csökkenne Karácsony megítélése ha indulna az előválasztáson.Igen, mondom egy ideje, hogy Márki-Zay mellett Ő az egyetlen igazi veszélyt jelentő politikus, az egyetlen akitől van félnivalója a fidesznek reálisan(Márki-Zay nem reális, hogy össz-ellenzéki jelölt lesz). Integratívank tűnő, simulékony, kompromosszimésznek mutatkozó, olyan igazi anyuka-kedvence. Igazából egy fiatal Medgyessy. És Ő meg is verte Orbánt a nagymama-kedvence atitűddel 2002-ben, ez a taktika pedig simán bejöhet 22-ben.mintha Ti is éreznétek, hogy egyszerűen kínos lenne Gerit védeni 😉Mert kínos is védeni.
MC12
De mondjuk nem is kéne.
Sobri Jóska
MC12
csebi
MC12
csebi
2014-ben igazából nem akart polgámester lenni Zuglóban, csakhát nem volt integratívabb jelölt helyben.'18-ban sem akart miniszterelnök jelölt lenni, Főpolgármesteri ambíciói pedig végképp nem voltak 😊 Szóval csak ezért ne csökkenjen a megítélése. Plusz a mérleg másik serpenyőjében ott van, hogy van esélye megverni a hatalmar.
több mint 4 éve
Márki-Zay is szimpi. 😊igen, nekem a szar is ízetlen. jelenleg ugye van Dobrev, Fegyőr Jakab meg Márkizaj. vszeg utóbbi lenne ebből a felhozatalból.amúgy tök érdekes, hogy az én szememben meg tökre csökkenne Karácsony megítélése ha indulna az előválasztáson.Jó, de te mindennel elégedetlen vagy.
csebi
Sobri Jóska
csebi
több mint 4 éve
miért a fidesz nem szokott magasabbrendűségből politizálni? ne már Jóska.Nem ezt írja MC12.Eddig is nagyon sokminden bzonyította, hogy Karácsony nem más, ez csak egy újabb. De nem kért bocsánatot ez feltűnt? Azoktól (többes számban) kért bocsánatot, akiknek nem tetszett a tréfa. Nem attól akin tréfálkozott. Átmegyek valakihez, elmondom, hogy tök gáz ahogy a szomszédja kinéz, aztán hazemegyek és elmondom, hogy bocsi attól, akiknek ez a tréfa nem tetszett. Ha nálad ez a bocsánatkérés.....Csak a rend kedvéért. Nem mondta, hogy gáz. Tényeket közölt. Orbán alacsony és kövér. Pont. Miért nem az? Elegáns volt? Nem. Hazudott? Nem. És utána, azt mondta, hogy ezt nem kellett volna.
MC12
zinedine5
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ha te így kérsz bocsánatot, akkor tényleg felesleges ezt folytatni mert nem fogunk egyetérteni. Máshogy szocializálódtunk ezek szerint. Én, ha hátad mögött azt mondom, hogy Te alacsony és kövér vagy, én meg magas és sovány, majd ez kiderül, akkor két dolgot tehetek:Eddig is nagyon sokminden bzonyította, hogy Karácsony nem más, ez csak egy újabb. De nem kért bocsánatot ez feltűnt? Azoktól (többes számban) kért bocsánatot, akiknek nem tetszett a tréfa. Nem attól akin tréfálkozott. Átmegyek valakihez, elmondom, hogy tök gáz ahogy a szomszédja kinéz, aztán hazemegyek és elmondom, hogy bocsi attól, akiknek ez a tréfa nem tetszett. Ha nálad ez a bocsánatkérés.....Csak a rend kedvéért. Nem mondta, hogy gáz. Tényeket közölt. Orbán alacsony és kövér. Pont. Miért nem az? Elegáns volt? Nem. Hazudott? Nem. És utána, azt mondta, hogy ezt nem kellett volna.
MC12
zinedine5
- Vagy azt mondom, hogy: Miért nincs igazam? - ez egyébként bunkó, de tökös dolog
- Vagy azt mondom, hogy: Hát,bocs Zinedine5, bunkó voltam. - ez meg kulturált dolog
De azt mondani, hogy bocsi azoktól, akiknek nem tetszett a tréfa, az simán egy sunyi megúszós mondás.
több mint 4 éve
Nem ezt írja MC12.Eddig is nagyon sokminden bzonyította, hogy Karácsony nem más, ez csak egy újabb. De nem kért bocsánatot ez feltűnt? Azoktól (többes számban) kért bocsánatot, akiknek nem tetszett a tréfa. Nem attól akin tréfálkozott. Átmegyek valakihez, elmondom, hogy tök gáz ahogy a szomszédja kinéz, aztán hazemegyek és elmondom, hogy bocsi attól, akiknek ez a tréfa nem tetszett. Ha nálad ez a bocsánatkérés.....Csak a rend kedvéért. Nem mondta, hogy gáz. Tényeket közölt. Orbán alacsony és kövér. Pont. Miért nem az? Elegáns volt? Nem. Hazudott? Nem. És utána, azt mondta, hogy ezt nem kellett volna.
MC12
zinedine5
több mint 4 éve
mert lenyilatkozta, hogy nem fog indulni.Miért? Kis túlzással az egyetlen, aki megverheti Orbánt.amúgy tök érdekes, hogy az én szememben meg tökre csökkenne Karácsony megítélése ha indulna az előválasztáson.Igen, mondom egy ideje, hogy Márki-Zay mellett Ő az egyetlen igazi veszélyt jelentő politikus, az egyetlen akitől van félnivalója a fidesznek reálisan(Márki-Zay nem reális, hogy össz-ellenzéki jelölt lesz). Integratívank tűnő, simulékony, kompromosszimésznek mutatkozó, olyan igazi anyuka-kedvence. Igazából egy fiatal Medgyessy. És Ő meg is verte Orbánt a nagymama-kedvence atitűddel 2002-ben, ez a taktika pedig simán bejöhet 22-ben.mintha Ti is éreznétek, hogy egyszerűen kínos lenne Gerit védeni 😉Mert kínos is védeni.
MC12
De mondjuk nem is kéne.
Sobri Jóska
MC12
csebi
MC12
több mint 4 éve
igen, nekem a szar is ízetlen. jelenleg ugye van Dobrev, Fegyőr Jakab meg Márkizaj. vszeg utóbbi lenne ebből a felhozatalból.amúgy tök érdekes, hogy az én szememben meg tökre csökkenne Karácsony megítélése ha indulna az előválasztáson.Jó, de te mindennel elégedetlen vagy.
csebi
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Miért? Kis túlzással az egyetlen, aki megverheti Orbánt.amúgy tök érdekes, hogy az én szememben meg tökre csökkenne Karácsony megítélése ha indulna az előválasztáson.Igen, mondom egy ideje, hogy Márki-Zay mellett Ő az egyetlen igazi veszélyt jelentő politikus, az egyetlen akitől van félnivalója a fidesznek reálisan(Márki-Zay nem reális, hogy össz-ellenzéki jelölt lesz). Integratívank tűnő, simulékony, kompromosszimésznek mutatkozó, olyan igazi anyuka-kedvence. Igazából egy fiatal Medgyessy. És Ő meg is verte Orbánt a nagymama-kedvence atitűddel 2002-ben, ez a taktika pedig simán bejöhet 22-ben.mintha Ti is éreznétek, hogy egyszerűen kínos lenne Gerit védeni 😉Mert kínos is védeni.
MC12
De mondjuk nem is kéne.
Sobri Jóska
MC12
csebi
több mint 4 éve
amúgy tök érdekes, hogy az én szememben meg tökre csökkenne Karácsony megítélése ha indulna az előválasztáson.Jó, de te mindennel elégedetlen vagy.
csebi