BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Politika

65 feliratkozó

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 573 — Keep pounding
Azt csak zárójelben jegyezném meg, hogy Szíria elvileg felszámolta (felszámoltatták vele) a vegyi fegyvereit, tehát papíron nincs olyan raktára, amit ha bombatámadás ér, szarin gáz szabadul el....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
dawyd728 4 043
Állítólag Assad használt vegyi fegyvert, erre jött a megtorló akció. Mi érdeke lenne Assadnak használni vegyi fegyvert, mikor kb szinte már megnyerte a háborút, az ország őt támogatja. Röhej, hogy 3 nap alatt sikerült bebizonyítani, hogy ő volt. Sajnos a történelemben mindenki hamisított már hírt, félretájékoztatott, nem lennék meglepve ha most is ezt történt. Én inkább kinézem, hogy találat ért egy vegyi fegyverrel teli helységet. Azt már csak én kérdezem, hogy USA miért játssza itt a csendőr szerepét?
Ugyanakkor simán kinézem, hogy ez egy Trump népszerűsítő akció volt. Szóltak boldog-boldogtalannak, hogy vonják ki a csapatokat (még a szíreknek is), otthon tetszeleghet a jófiúként, hogy ő megmutatta. Vaaagy egy hónap múlva kitalálja, hogy őt félretájékoztatták és a régi embereket kisöpri a titkosszolgálatokból.
Összefoglalva😀e görény ez a politika😊
NB2
Szerintem is röhej, h nem volt elég 1 nap kideríteni.

Putyin természetesen játszhatja a csendőrt. Az nem zavar senkit. Az sem zavar senkit, h Assad rezsim akciói több halálos áldozatot követeltek az elmúlt 5 év alatt, mint az ISIS, al-nuszra, kurd, török, etc csapatok együttesen.

Mindenesetre vegyi fegyver bevetése az első világháború óta kultúr körökben a legnagyobb katonai gaztett egyike.

Azzal viszont egyetértek a politika valóban görény.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 227 — #NoStress
Azt már csak én kérdezem, hogy USA miért játssza itt a csendőr szerepét?
NB2
Mert megteheti.
És azért igény is mutatkozik rá.
És hogy te is láss benne valami jót:
Ha az egész Közel-Keletet szépen visszabombáznák a középkorba, akkor több migráns se érkezne onnan.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 740
Állítólag Assad használt vegyi fegyvert, erre jött a megtorló akció. Mi érdeke lenne Assadnak használni vegyi fegyvert, mikor kb szinte már megnyerte a háborút, az ország őt támogatja. Röhej, hogy 3 nap alatt sikerült bebizonyítani, hogy ő volt. Sajnos a történelemben mindenki hamisított már hírt, félretájékoztatott, nem lennék meglepve ha most is ezt történt. Én inkább kinézem, hogy találat ért egy vegyi fegyverrel teli helységet. Azt már csak én kérdezem, hogy USA miért játssza itt a csendőr szerepét?
Ugyanakkor simán kinézem, hogy ez egy Trump népszerűsítő akció volt. Szóltak boldog-boldogtalannak, hogy vonják ki a csapatokat (még a szíreknek is), otthon tetszeleghet a jófiúként, hogy ő megmutatta. Vaaagy egy hónap múlva kitalálja, hogy őt félretájékoztatták és a régi embereket kisöpri a titkosszolgálatokból.
NB2
Assad már korábban is használt vegyi fegyvert, így most is könnyen kinézem belőle. Érdeke pedig az, hogy ezt a háborút nem ő nyerte meg, hanem a szövetségesei, viszont valamit mindenképpen mutatni kellene, mert komoly hadereje továbbra sincs. Így a régi megmaradt fegyverek gondolta jól jönnek, ráadásul az oroszok miatt biztonságban is érezhette magát. Bár nem vagyok katonai szakértő, de az sem túl életszerű, hogy egy raktárban szarin gázt tárolnak, amit egy robbanótöltet aztán szétszór a levegőben. Pont a vegyi fegyverek működnek úgy, hogy robbanás után terítik a gázt. Persze ettől még összeesküvés elméleteket lehet gyártani, jól is hangzik, hogy Assad ugyan miért akarna ártani a népének.
több mint 8 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
kb szinte már megnyerte a háborút, az ország őt támogatja.
NB2
Mármint ami az országából maradt...?
Szép győzelem.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 514 — nabege2@yahoo.com
több mint 8 éve
Közben Amerika úgy gondolta, hogy kavar egy kis sz@rt Szíriában...
Lehet itt a 3. vh?...
NB2
Kíváncsi voltam az orosz reakciókra, de semmi extra. Tulajdonképpen ez még jól is jöhet nekik, mert így a szír vezetés is látja, hogy önmagukban nagyon kevesek és ezt úgy tűnt az aleppói akció után mintha kezdték volna elfelejteni. Trump sem kockáztatott sokat, mert felhívták az oroszokat a támadás előtt, megakadályozva, hogy orosz katonák is meghaljanak és ezzel minimálisra csökkentették a hiszti lehetőségét.
Érdekes egyébként, hogy mekkorát "változik" a világ. Korábban azt gondolták Trump nem fog beleszólni az ilyen konfliktusokba Obama módra, viszont az új tanácsadó McMaster simán a korábbi irányba terelgeti az új adminisztrációt. Hogy ez helyes vagy sem, annak eldöntése mindig könnyebb, ha előtte szarin gázzal támadnak emberekre...
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 127
Lehet itt a 3. vh?...
NB2
Világháború csak kelet-európai szarkavarásnak köszönhetően törhet ki, ez aranyszabály

több mint 8 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 346 — zászló zászló szív
Lehet itt a 3. vh?...
NB2
Nem.

több mint 8 éve
Lehet itt a 3. vh?...
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan
Igazából tényleg lassan ott tartok én is, hogy megérdemli a magyar nép magának ezt a kormányt.
Az értelmesebb fele szépen elvándorol a többit meg úgyse érdekli semmi.
Amikor ilyeneket hallok a villamoson, hogy
"Ez az Orbán végre megmutatja a világnak, hogy mi vezető állam vagyunk és nem lehet kekeckedni velünk" vagy a "Soros egyetemét nem, hogy bezárni kéne le is rombolni" vagy a "Fidesz megmutatja, hogy megfelelő IDEOLÓGIÁVAL szembe lehet menni a pénznek", akkor átgondolom, hogy nagyon gyorsan kell vennem egy bicajt ...
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 115 — Invisible man
Soros és a migránsok az új elmúltnyócév...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Amig a baloldal engedi Gy Ferit addig itt nem lesz valtozas fidesz fronton...
Janek
Ahogy mondani szokták se lenyelni, se kiköpni nem tudja...arra az 5-7 % fletóimádóra is szükség lehet ha kormányt akarnak váltani, mivel arra bizonyíték nincs, hogy ha nem állnának vele szóba, akkor jönne másik 15 %. Itt mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti vagy mert ez az érdeke(LMP), vagy hogy jobb tárgyalási pozíciói legyenek(Együtt, PM, stb,). ÉS akkor még ott vannak olyanok, mint a Szanyi, akit szintén már rég el kellett volna zavarni.
Klaci79
Lehet,én szerintem a fidesz legnagyobb politikai tőkéje Feri.
Janek
Napokban vetette fel asszem Puzsér, hogy szerinte nem kizárt, hogy Gyurcsányt zsarolja Orbán, hogy ha Ferink lelép a politikából azon nyomban indíttat ellene Polt Péterrel egy eljárást korrupció ügyében.
empty taxi
Amugy simán lehet,hogy tolja pénzzel 😊

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Janek
Ahogy mondani szokták se lenyelni, se kiköpni nem tudja...arra az 5-7 % fletóimádóra is szükség lehet ha kormányt akarnak váltani, mivel arra bizonyíték nincs, hogy ha nem állnának vele szóba, akkor jönne másik 15 %. Itt mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti vagy mert ez az érdeke(LMP), vagy hogy jobb tárgyalási pozíciói legyenek(Együtt, PM, stb,). ÉS akkor még ott vannak olyanok, mint a Szanyi, akit szintén már rég el kellett volna zavarni.
Klaci79
Janek
Napokban vetette fel asszem Puzsér, hogy szerinte nem kizárt, hogy Gyurcsányt zsarolja Orbán, hogy ha Ferink lelép a politikából azon nyomban indíttat ellene Polt Péterrel egy eljárást korrupció ügyében.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Janek
Klaci79

több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 509 — SB 50 Champion @ Grund
 index.hu/belfold/2017/04/06/lazar_ceu_soros_brusszel/

Jesszus.........

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
A jelenlegi kormány rettenetesen sötét, de ez már a másik véglet, amikor a kormányellenesek és ellenzékiek folyamatosan diktatúráról, Észak-Koreáról, holokausztról meg háborúkról fantáziálva hergelik saját magukat és egymást. Ugyanolyan szektás-hisztérikus reakció, mint a minden bokorban Sorost és ügynökeit látó békemenetesek hőbörgése.
Kampman
Amúgy attól, hogy valami diktatórikusabb mint a mi országunk még itt is lehet diktatúra nem ?
Vagy mi már gazdag ország vagyunk mert Etiópiánál jobban élünk?
Toca
Első kérdésedre a válasz: Természetesen, akár mi is lehetnénk diktatúra, de nem vagyunk.
Második kérdésed: Hát attól függ. Nem csak Etiópiánál, hanem még 150 másik országnál is nagyobb a HDI számunk, az már pech, hogy a saját kultúrkörünkön belül (nevezzük ezt Nyugatnak) évszázadok óta hátul kullogunk és ez szar. De ennek meg semmi köze diktatúrákhoz és demokráciákhoz. Szingapúr a világ egyik leggazdagabb országa, Benin pedig az egyik legszegényebb, pedig épp most nézem a Freedom House jelentést, utóbbi teljesen szabad, előbbi csak részben. De olyan liberális demokratát én nem tudok elképzelni, aki szívesebben élne Beninben, mint Szingapúrban 😊

Szerkesztette: Kampman

több mint 8 éve
Janek
több mint 8 éve
A jelenlegi kormány rettenetesen sötét, de ez már a másik véglet, amikor a kormányellenesek és ellenzékiek folyamatosan diktatúráról, Észak-Koreáról, holokausztról meg háborúkról fantáziálva hergelik saját magukat és egymást. Ugyanolyan szektás-hisztérikus reakció, mint a minden bokorban Sorost és ügynökeit látó békemenetesek hőbörgése.
Kampman
Köszi!
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 958 — Слава Україні! Героям слава!
https://64.media.tumblr.com/a02368c0dd6578c196d53950d0da723f/tumblr_onn4zlXRyc1vot0euo1_540.jpg
Tumblr: Image
Tumblr. Pure effervescent enrichment. Old internet energy. Home of the Reblogs. All the art you never knew you needed. All the fandoms you could wish for. Enough memes to knock out a moderately-sized mammal. Add to it or simply scroll through and soak it up.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan
Kampman
Amúgy attól, hogy valami diktatórikusabb mint a mi országunk még itt is lehet diktatúra nem ?
Vagy mi már gazdag ország vagyunk mert Etiópiánál jobban élünk?
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 296 — Ajmo Vatreni
Kampman
Azért az jó kérdés, hogy mikor van az a pont amikor átbillen a helyzet. Tudnánk, tudnád?

Egyébként egy definíció: diktatúra : egyetlen személy vagy csoport (parancs)uralma a közösség, az állam fölött.
több mint 8 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Nem tudok mast tenni, csakis korunk legnagyobb politikai gondolkodojat tudom idezni, az egesz helyzet leirasara - "SAD!"
Igor
Talán egy még jobb idézet egy talán még nagyobb politikai gondolkodótól:

Lesznek tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a parlament előtt. Előbb utóbb megunják, hazamennek.
Kampman
"Nem azt mondták, Feri."

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 8 éve
Nem tudok mast tenni, csakis korunk legnagyobb politikai gondolkodojat tudom idezni, az egesz helyzet leirasara - "SAD!"
Igor
Talán egy még jobb idézet egy talán még nagyobb politikai gondolkodótól:

Lesznek tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a parlament előtt. Előbb utóbb megunják, hazamennek.