NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 720
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Politika
65 feliratkozó
több mint 8 éve
Számomra Kóka János volt az 1990 utáni magyar politika legalja, pártban pedig egyértelműen az SZDSZ.
több mint 8 éve
Ha már szóba jött Demszky, akkor megosztom az elmúlt 26 év számomra legkártékonyabb top5 politikusát.Aztán szívesen megnézem másét, hogy mennyi az átfedés.
Attól, hogy valaki antiszemita, rasszista, homofób, virtigli szalonnáci önmagában még nem lesz kártékony.
Attól se ha mindenben zsidó összeesküvést lát, és markánsan NATO és EU ellenes. Viszont ha hosszú évekre kisajátítja magának a megmondóember szerepkörét, és abban a szerepben ilyen pocsékul szerepel, akkor már igen. Ő az, aki felélesztette a rendszerváltás utáni "szép új világban" a gyűlöletpolitizálást (persze igény volt rá, és ha ő nem, akkor biztos lettek volna jelentkezők, de ettől még az ő szerepe ebben vitathatatlan), és megalapozta a táborokra szakadás, egymás ellen acsarkodás, értelmetlen, kirekesztő magyarkodás, ok nélküli hazaárulózás mai napig jelenlévő politikai közegét. Kártékonysága elvitathatatlan.
5. Csurka István.
Ha egy ember intelligens, iskolázott és valós kommunikációs skillekkel van megáldva, ennek ellenére mégis a demagógiával, populizmussal operál, az még önmagában nem kártékony. Sőt, pragmatikusnak, sikeresnek tűnik. Ha akkoriban már van twitter, facebook és ilyen erős szociális média, akkor biztos vagyok benne, hogy toronymagasan nyeri pártjával a választásokat, majdnem ugyanúgy hekkelte állandóan a médiát, mint tette azt Trump. Viszont két okból is helye van ezen a listán. Az egyik az a semmittevés, kártékony alibizés, amit akkor mutatott be, amikor pár évre valós lehetőségek kerültek a kezébe, és tökéletesen kihasználatlanul hagyta azokat, hiszen képességei a hőbörgésig tartottak, a cselekvésbe már nem nyúltak bele. A másik pedig az a politikai kultúra, közbeszéd, semmitmondás, amit ő alkalmazott először, és aminek hatása jelenleg is tettenérhető, és amivel politikusaink már készség szinten elfedik a valóságot, a valódi problémákat, megoldásokat. Mondhatni ő volt a politikai kommunikációs hülyeség szülőatyja, meghonosítója és első nagymestere.
4. Torgyán József
A dobogó alsó fokát megosztva kapják az elmúlt évek egészségügyi politikusai, miniszterei, felelősei.
Még a Maslow-piramis legalján is a fizikai szükségletek vannak, és a mondás se véletlen, hogy "egészség legyen, a többi nem számít". Ennek a témakörnek a felelősei tökéletesen szartak bele az egészbe, hagyták, hogy a magyar egészségügy minden tekintetben lezüljön, emberek tízezrei haltak meg ennek konkrét következményeként, és mindnyájan a saját bőrünkön érzékeljük ezt az egyszerre szürreális és elkeserítő helyzetet, ami ráadásul nem csak kártékony, de még illogikus is. Semmi logikus érv nem szól amellett, hogy ennek így kellett történnie, ennyire felelőtlenül, átgondolatlanul, nemtörődöm módon kelljen ezzel az ágazattal foglalkozni, az egyetlennel, amely mindnyájunk számára megkerülhetetlen.
3. Surján László, Szabó György, Kovács Pál, Kökény Mihály, Gógl Árpád, Mikola István, Csehák Judit, Rácz Jenő, Molnár Lajos, Horváth Ágnes, Székely Tamás, Réthelyi Miklós, Balog Zoltán
Számomra két dolog, ami ilyen magasra repítette, és csak elfogultságom és lokálpatriotizmusom miatt van számomra nála is kártékonyabb politikus. Az egyik, ami alapvetően baloldali emberként módfelett bánt, hogy teljesen kicsinálta, tönkrevágta, lezüllesztette a baloldalt, és a saját szórakozására, játékára használta, mindenféle valós terv és cél nélkül, de elérte, hogy a jövőben semmiféle baloldali alternatíva ne lehessen valós opció, a másik, hogy ténykedésével felerősítette a rasszista, gyűlölködő Jobbikot, és kvázi odaterelte azokat, akik egy normális világban soha nem szavaznának egy náci pártra. És ami mindezt súlyosbítja, hogy nem érzékeli vagy nem hajlandó elfogadni, hogy napjainkra az ő ideje lejárt, betegesen kapaszkodik a médiafigyelembe, ennek alárendelve szinte bármit. És ez nála nem a pénzről és földi javakról szól, hiszen mindkettőből volt/van megszámlálhatatlanul. Ez a pszichopatikus, nárcisztikus egójából fakad, amit az elmúlt 26 évben ennyire betegesen senkinél sem láthattunk.
2. Gyurcsány Ferenc
Budapestiként brutális látni, hogy 1990 és 2010 között mennyi minden nem történt meg, amire akkor lehetőség és forrás is lett volna. Prágában is ugyanennyi év telt el 1990 óta, ráadásul Prága jobban le volt pukkanva, és mostanra kb. egy nagyságrenddel előrébb tartanak. Felújítások, infrastruktúra, koncepciók, tulajdonképpen minden tekintetben. Ráadásul regnálása 20 évéből 16-ban a kormányzat is mögötte állt.
Régiós sikertörténetet alkothatott volna, ehelyett a totális semmit valósította meg. Az, hogy majd most mennyire kenik rá a magyar történelem legnagyobb korrupcióját engem nem érdekel. Számomra azért nyilvánvaló, hogy az az elmúlt 26 év legkártékonyabb politikusa, mert ő volt az, aki rendelkezett opciókkal, lehetőségekkel, volt bázisa, támogatottsága, tulajdonképpen bármit megtehetett volna, de egyáltalán nem élt ezzel, és semmit se tett azért a környezetért, városért, ahol ezalatt végig éltem, élek azóta is, és élni is szeretnék.
Számomra ő a politikai antikrisztus és a megtestesült "basszaszájbaakurvaanyját", minden kétségen felül.
1. Demszky Gábor
Orbán Viktor egyszerű okból nincs a listámon.
Én őt valójában nem tartom politikusnak.
Őt egy vegytiszta, gátlástalan, könyörtelen üzletembernek tartom.
Aki, amikor fiatalon körülnézett a magyar piacon, kereste a lehetőségeket a sikerre és a személyiségével összhangban lévő feladatra, akkor úgy döntött, hogy megpróbálja átvenni a legnagyobb forgalommal és bevétellel bíró céget - a Magyar Államot. Amelynek a vezetéséhez valójában nem cégvezetői képességek, hanem csak eltökéltség, jó logisztika, hű társak, és meglepő ötletek kellenek, és ebből családja, barátai és üzletfelei részére kisajtolja a legnagyobb profitot. Ezt tökéletesen, mondhatni impozánsan megvalósította, megszégyenítve Michael Corleone vagy megannyi film főszereplőjének nagystílű terveit és azok kivitelezését. és nem csak filmhősökét.
Egyetlen valós politikai húzása, célja, szerepvállalása nincsen, minden politikának álcázott cselekedete a haszonmaximalizálásról szól kizárólagosan.
Így ő nem kerülhetett fel ide.
több mint 8 éve
vérszerződés?Én is azt mondom, hogy kellett volna népszavazás, de még évekkel korábban, nem a döntés előtt 1 évvel. Ez most már csak sárdobálás mind a két fél részéről. Mondj már légyszíves egyetlen olyan dolgot, tényleg nem többet a magyar történelemből, amikor vezetőnek választott/született emberek leültek, és közösen konszenzusos döntésre jutottak....Hogy legyen itt is egy ellenpont:Tőlünk nyugatra, ahol kicsit is kérdéses volt egy olimpia megrendezésének sikere (Boston vagy Hamburg) azonnal megkérdezték az emberek véleményét az ügyről. Itt is így kellett volna, ha ez az egész nem egy nagyravágyó m. elnök agymenése lenne, hanem realitás. Fantasztikus lenne egyszer olimpiát rendezni, de éljük már meg, hogy a döntéshozók leülnek az ellenzőkkel egy asztalhoz megbeszélni a kétséges dolgokat és nem cinikusan odaköpik, hogy nincsen semmi közöd hozzá. Közben meg egy-egy beruházás során sikerül úgy alábecsülni a költségeket, hogy az köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Szerintem orbitálisan nagy gyökérség (nincs rá jobb szó) az olimpia kérdését politikai síkra terelni, és pusztán pártérdek, berögzött gyűlölet, demagóg rögeszmék vagy lázongási hajlam miatt megfúrni egy olyan célt, ami végre kicsit egységbe kovácsolhatta volna ennek az országnak az embereit.
flzoli
És tudod mit mondok...ez egy népszavazás, semmi több. Ki lehet írni azonnal és el lehet menni úgy dönteni, hogy igen, rendezzünk olimpiát. Csak a jelenlegi kúrmánynak esze ágában sincs olimpiát rendezni, hiszen minden épeszű ember tudja, hogy ez egy ilyen városnak lehetetlen 7 év alatt összehozni.
Demszkizzél csak nyugodtan, majd most megnézheted milyen költségvetése lesz Budapestnek, kb 150 Milliárdos hiánnyal.
Klaci79
flzoli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Nem, ez az egész arról szól, hogy kb. 1,5-2 évig a kormány minden lehetséges eszközét (választási bizottságok, kúria) bevetve gátolta meg, hogy népszavazás legyen egy 8-10 éves és több ezer milliárdos vállalásról, most azt hitték, hogy egy kis semmilyen mozgalom úgyse tudja összeszedni az aláírásokat így hagyták neki, csak az ő gondjuk az, hogy nem a mozgalom, hanem a kérdés mérete a lényeg és most látszik, hogy az elég nagy...Nem az aláírókat minősítettem, hanem a kialakult helyzetet. Semmi másról nem szól már ez az egész, csak a mocskolódó pólusok közötti harcról, ahelyett, hogy az önös érdekeket félrerakva valami közös célért dolgoznának (mind a jobb, mind a baloldal)Gyökerek és senkik. Én is köszönöm 😊Baromi sokan örültek volna neki hidd el, és örülnék, ha mondjuk engem és a maradék 1.700.000 embert a városban aki nem írta alá a papírt nem senkiznél le. KösziHogy legyen itt is egy ellenpont:Én például azért írtam alá, hogy a nép döntse el, hogy akarjuk-e. Ja, hogy egyébként a politikusokon kívül senki sem akarja? Ezt nem tekinteném politikai síkra terelésnek, hiszen az aláírásgyűjtést látva eleve politikai síkon volt csak rá igény 😊
Szerintem orbitálisan nagy gyökérség (nincs rá jobb szó) az olimpia kérdését politikai síkra terelni, és pusztán pártérdek, berögzött gyűlölet, demagóg rögeszmék vagy lázongási hajlam miatt megfúrni egy olyan célt, ami végre kicsit egységbe kovácsolhatta volna ennek az országnak az embereit.
flzoli
dcsicsak
Egyébként nem tudom mitől várnál értelmet egy olyan városnak az embereitől, amelyik egy Demszky féle embert és városvezetést tart 20 évig a főpolgármesteri székben. Én is ódzkodnék bármiféle népszavazástól.
flzoli
Miért ne hinném el, hogy sokan szeretnének olimpiát? Majd most szavazhatnak ők is. 😊
dcsicsak
Amúgy a Momentum pártá válási szándéka után ne mondja senki, hogy nem volt a politikai haszonszerzés IS a céljaik között, amikor rárepültek erre a témára.
flzoli
A kormányoldal elszokott attól, hogy bármiről is meg kelljen győznie az embereket, így inkább neki se kezdenek, csak akkor kérdeznek, ha már tudják a választ, illetve akkor nem biztosan nem kérdeznek, ha nem biztosak a válaszban. Hát, most arról kell dönteniük, hogy megpróbálnak-e évek óta először tényeket és komoly érveket felvonultatva valami mellett kampányolni, felvállalva, hogy esetleg a másik oldalnak is lesznek olyanjai és azok erősebbek lesznek a sajátjaiknál, vagy meghátrálnak újra, mint a vasárnapi zárvatartásnál tették. Az a vicc, hogy ha az elején megkérdezik az embereket, akkor valszínű, hogy nyertek volna, de most már ott van a vízes VB komolyan elcseszett költségvetése, a pályázati költségek már most láthatóan komoly alultervezése és egy elvesztett/nem megnyert migránsos kampány...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Kicsit demagóg, de.... 😊jópersze, én is tudok ilyeneket kitalálni. csak eddig nem gondoltam még rá akkor, amikor a milliárdos lottóötöst nyertem meg. kétszer.
magyaridok.hu/velemeny/nyilt-level-tordai-bencenek-az-eurojackpot-magyar-nyertesetol-1416799/
gordon
több mint 8 éve
"Szíves engedelmével azonban nem fogom ezt a pénzt arra költeni, hogy még több fát vágjanak ki azért, hogy az önök propagandájával szennyezzék a honpolgárok postaládáját."Kicsit demagóg, de.... 😊Ja-ja...micsoda példátlan bátorság kellett ehhez az adófizetők pénzén fenntartott magyaridők publicistájának...nem is értem minek a csókának az a pénzt, hiszen Sorostól kapnak annyi támogatást, hogy ki se látszanak belőle
magyaridok.hu/velemeny/nyilt-level-tordai-bencenek-az-eurojackpot-magyar-nyertesetol-1416799/
gordon
Ez legalább akkora teljesítmény az újságírótól, mint anno bayerzsolti-é a mszmp pártlapjában....de úgy látszik a "magyaridők" nem változnak
Klaci79
444.hu/2017/02/16/ot-temaban-indulhat-nemzeti-konzultacio
Remélhetőleg sok pénzt kap ezekért a Magyar idők "újságírója".
több mint 8 éve
Kicsit demagóg, de.... 😊Ja-ja...micsoda példátlan bátorság kellett ehhez az adófizetők pénzén fenntartott magyaridők publicistájának...nem is értem minek a csókának az a pénzt, hiszen Sorostól kapnak annyi támogatást, hogy ki se látszanak belőle
gordon
Ez legalább akkora teljesítmény az újságírótól, mint anno bayerzsolti-é a mszmp pártlapjában....de úgy látszik a "magyaridők" nem változnak
több mint 8 éve
Kicsit demagóg, de.... 😊magyaridok.hu/velemeny/nyilt-level-tordai-bencenek-az-eurojackpot-magyar-nyertesetol-1416799/
több mint 8 éve
😊stimmel, a feelgood részre fókuszáltam 😊
Mármint úgy értettem, hogy olyan célt, amihez az emberek közös erőfeszítése és együttműködése kell, hogy sikeres legyen. De hát ezt egy olyan városban, ahol az emberek nagy részének még az is derogál, hogy a közvetlen környezetét vagy a közösségi tereket tisztán, épségben megtartsa, mit is akarnánk....
Az hogy sok ezer részeg ember hömpölyög a Nagykörúton meccshangulatban még nem egység szerintem 😊
flzoli
több mint 8 éve
Igazából csak a videó utolsó 1-2 percében reflektálnak rá. Egyébként köszönöm a feltételezést, de tudok önállóan is véleményt alkotni, nem vagyok fideszes/jobbikos/balos/liberális/semmilyen 😊Ebben a videóban hol, milyen formában jelent meg az általad emlegetett nihilizmus? Vagy most, hogy a Nemzetvezető behajította két grazi kezelés között a közbeszédbe ezt a kifejezést, mindenképp használni szeretted volna? Ha utóbbi, nyilván szíved joga, abszolút nem zavar, mindig örülök, amikor bővül valakinek a szókincse.de őszintén hányingerem van az olyan pejoratív, kishitű és degradáló szavaktól, mint hogy " ilyen város", "lehetetlen", "minden épeszű ember" és társai. Így semmihez sem lehet hozzáállni. Hiába mosdatod a realitás ködébe ezeket a szavakat, attól még ezekről süt a megkeseredett kishitűség.A magyar baloldalban/liberálisokban van valami baromira irritáló nihilizmus.
flzoli
www.youtube.com/watch?v=vaTCn0J1kv8
Kampman
dankodavid
több mint 8 éve
Kár, hogy ez nem irónia volt, mert amúgy mesteri komment lenne a videóra és a hozzászólásra reflektálvaEbben a videóban hol, milyen formában jelent meg az általad emlegetett nihilizmus? Vagy most, hogy a Nemzetvezető behajította két grazi kezelés között a közbeszédbe ezt a kifejezést, mindenképp használni szeretted volna? Ha utóbbi, nyilván szíved joga, abszolút nem zavar, mindig örülök, amikor bővül valakinek a szókincse.de őszintén hányingerem van az olyan pejoratív, kishitű és degradáló szavaktól, mint hogy " ilyen város", "lehetetlen", "minden épeszű ember" és társai. Így semmihez sem lehet hozzáállni. Hiába mosdatod a realitás ködébe ezeket a szavakat, attól még ezekről süt a megkeseredett kishitűség.A magyar baloldalban/liberálisokban van valami baromira irritáló nihilizmus.
flzoli
Kampman
dankodavid

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ebben a videóban hol, milyen formában jelent meg az általad emlegetett nihilizmus? Vagy most, hogy a Nemzetvezető behajította két grazi kezelés között a közbeszédbe ezt a kifejezést, mindenképp használni szeretted volna? Ha utóbbi, nyilván szíved joga, abszolút nem zavar, mindig örülök, amikor bővül valakinek a szókincse.de őszintén hányingerem van az olyan pejoratív, kishitű és degradáló szavaktól, mint hogy " ilyen város", "lehetetlen", "minden épeszű ember" és társai. Így semmihez sem lehet hozzáállni. Hiába mosdatod a realitás ködébe ezeket a szavakat, attól még ezekről süt a megkeseredett kishitűség.A magyar baloldalban/liberálisokban van valami baromira irritáló nihilizmus.
flzoli
Kampman
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
de őszintén hányingerem van az olyan pejoratív, kishitű és degradáló szavaktól, mint hogy " ilyen város", "lehetetlen", "minden épeszű ember" és társai. Így semmihez sem lehet hozzáállni. Hiába mosdatod a realitás ködébe ezeket a szavakat, attól még ezekről süt a megkeseredett kishitűség.A magyar baloldalban/liberálisokban van valami baromira irritáló nihilizmus.
flzoli
több mint 8 éve
Akkor a népszavazásban megegyezünk. Sajnos az számomra elfogadhatatlan, hogy azt mondják: bocs...kellett volna népszavazás, de már késő. Tessék megpályázni 2028-at és akkor még nem késő. De pontosan ahogy többen említik: lehet igent is mondani a népszavazáson, csak kétlem hogy lesz rá lehetőség. Ismét nem akarnak majd témát adni az ellenzék kezébe, ahol nem csak őket hallgatják meg.Én is azt mondom, hogy kellett volna népszavazás, de még évekkel korábban, nem a döntés előtt 1 évvel. Ez most már csak sárdobálás mind a két fél részéről. Mondj már légyszíves egyetlen olyan dolgot, tényleg nem többet a magyar történelemből, amikor vezetőnek választott/született emberek leültek, és közösen konszenzusos döntésre jutottak....Hogy legyen itt is egy ellenpont:Tőlünk nyugatra, ahol kicsit is kérdéses volt egy olimpia megrendezésének sikere (Boston vagy Hamburg) azonnal megkérdezték az emberek véleményét az ügyről. Itt is így kellett volna, ha ez az egész nem egy nagyravágyó m. elnök agymenése lenne, hanem realitás. Fantasztikus lenne egyszer olimpiát rendezni, de éljük már meg, hogy a döntéshozók leülnek az ellenzőkkel egy asztalhoz megbeszélni a kétséges dolgokat és nem cinikusan odaköpik, hogy nincsen semmi közöd hozzá. Közben meg egy-egy beruházás során sikerül úgy alábecsülni a költségeket, hogy az köszönő viszonyban sincs a valósággal.
flzoli
És tudod mit mondok...ez egy népszavazás, semmi több. Ki lehet írni azonnal és el lehet menni úgy dönteni, hogy igen, rendezzünk olimpiát. Csak a jelenlegi kúrmánynak esze ágában sincs olimpiát rendezni, hiszen minden épeszű ember tudja, hogy ez egy ilyen városnak lehetetlen 7 év alatt összehozni.
Demszkizzél csak nyugodtan, majd most megnézheted milyen költségvetése lesz Budapestnek, kb 150 Milliárdos hiánnyal.
Klaci79
Baromi jó dolgokat írsz, de őszintén hányingerem van az olyan pejoratív, kishitű és degradáló szavaktól, mint hogy " ilyen város", "lehetetlen", "minden épeszű ember" és társai. Így semmihez sem lehet hozzáállni. Hiába mosdatod a realitás ködébe ezeket a szavakat, attól még ezekről süt a megkeseredett kishitűség. Bocsánat, nem személyeskedni akarok, csak az írásmódra reagálok.
Szerintem rohadt kicsinyes dolog azzal védeni egy félkegyelműt, hogy de bezzeg a mai/mostani/szomszéd meg mit csinál. Ha szerinted Demszky kordában tartotta Bp költségvetését (....) a regnálása alatt, akkor írd azt, ne gyere ezzel a blőd stílussal ha lehet.
flzoli
Sajnálom ha hányingered van az igazságtól, javaslom szedjél rá gyógyszert. Lehet Te ezt kishitűségnek tartod, én realitásnak mondanám. Budapest egy csodálatos város, igazán szeretnivaló, ezt szerintem aki itt él, vagy dolgozik az tudja. Ettől még az is nyilvánvaló, hogy jelen formájában messze nem alkalmas olimpiai játékok megrendezésére. Igen, ha úgy tetszik ezzel degradálom, de ettől még szeretem ezt a várost. Pontosan látom azonban mi van egy forma 1 vagy egy Putyin látogatás alkalmával és nem kívánom ezt a városnak 15-20szoros nagyításban. Még akkor sem ha furcsa módon azt akarják megetetni velem, hogy ezt nyereségesen is meg lehet rendezni. Szeretném ha végre egyszer nem néznének totálisan hülyének, de erre nem látok esélyt a jelenben.
Egyébként pedig nagy ívben teszek az előző városvezetésre. 7 éve a jelenlegi van és rohadtul nem látom, hogy itt bármi jobb lenne. Tarlós Pesta aztán rohadtul nem jobb, mint Demszki volt, csak 7 éve azzal takarózik, hogy mit örökölt. Közben már minden vagyonát felélte a város és lassan az utolsó vagyonelemeit is pénzé teszi. Én nem Demszkiben mérem Tarlós teljesítményét, hanem önmagában ítélem szarnak, mindezt komoly kormányzati hátszéllel.
több mint 8 éve
Még lehet olimpia egy igenlő népszavazást követően.Ami majd egységbe kovácsolja a nemzetet, mint pl. Brazíliában.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 8 éve
Nem az aláírókat minősítettem, hanem a kialakult helyzetet. Semmi másról nem szól már ez az egész, csak a mocskolódó pólusok közötti harcról, ahelyett, hogy az önös érdekeket félrerakva valami közös célért dolgoznának (mind a jobb, mind a baloldal)Gyökerek és senkik. Én is köszönöm 😊Baromi sokan örültek volna neki hidd el, és örülnék, ha mondjuk engem és a maradék 1.700.000 embert a városban aki nem írta alá a papírt nem senkiznél le. KösziHogy legyen itt is egy ellenpont:Én például azért írtam alá, hogy a nép döntse el, hogy akarjuk-e. Ja, hogy egyébként a politikusokon kívül senki sem akarja? Ezt nem tekinteném politikai síkra terelésnek, hiszen az aláírásgyűjtést látva eleve politikai síkon volt csak rá igény 😊
flzoli
dcsicsak
Egyébként nem tudom mitől várnál értelmet egy olyan városnak az embereitől, amelyik egy Demszky féle embert és városvezetést tart 20 évig a főpolgármesteri székben. Én is ódzkodnék bármiféle népszavazástól.
flzoli
Miért ne hinném el, hogy sokan szeretnének olimpiát? Majd most szavazhatnak ők is. 😊
dcsicsak
Amúgy a Momentum pártá válási szándéka után ne mondja senki, hogy nem volt a politikai haszonszerzés IS a céljaik között, amikor rárepültek erre a témára.
több mint 8 éve
Én is azt mondom, hogy kellett volna népszavazás, de még évekkel korábban, nem a döntés előtt 1 évvel. Ez most már csak sárdobálás mind a két fél részéről. Mondj már légyszíves egyetlen olyan dolgot, tényleg nem többet a magyar történelemből, amikor vezetőnek választott/született emberek leültek, és közösen konszenzusos döntésre jutottak....Hogy legyen itt is egy ellenpont:Tőlünk nyugatra, ahol kicsit is kérdéses volt egy olimpia megrendezésének sikere (Boston vagy Hamburg) azonnal megkérdezték az emberek véleményét az ügyről. Itt is így kellett volna, ha ez az egész nem egy nagyravágyó m. elnök agymenése lenne, hanem realitás. Fantasztikus lenne egyszer olimpiát rendezni, de éljük már meg, hogy a döntéshozók leülnek az ellenzőkkel egy asztalhoz megbeszélni a kétséges dolgokat és nem cinikusan odaköpik, hogy nincsen semmi közöd hozzá. Közben meg egy-egy beruházás során sikerül úgy alábecsülni a költségeket, hogy az köszönő viszonyban sincs a valósággal.
flzoli
Klaci79
Baromi jó dolgokat írsz, de őszintén hányingerem van az olyan pejoratív, kishitű és degradáló szavaktól, mint hogy " ilyen város", "lehetetlen", "minden épeszű ember" és társai. Így semmihez sem lehet hozzáállni. Hiába mosdatod a realitás ködébe ezeket a szavakat, attól még ezekről süt a megkeseredett kishitűség. Bocsánat, nem személyeskedni akarok, csak az írásmódra reagálok.
Szerintem rohadt kicsinyes dolog azzal védeni egy félkegyelműt, hogy de bezzeg a mai/mostani/szomszéd meg mit csinál. Ha szerinted Demszky kordában tartotta Bp költségvetését (....) a regnálása alatt, akkor írd azt, ne gyere ezzel a blőd stílussal ha lehet.
több mint 8 éve
Gyökerek és senkik. Én is köszönöm 😊Baromi sokan örültek volna neki hidd el, és örülnék, ha mondjuk engem és a maradék 1.700.000 embert a városban aki nem írta alá a papírt nem senkiznél le. KösziHogy legyen itt is egy ellenpont:Én például azért írtam alá, hogy a nép döntse el, hogy akarjuk-e. Ja, hogy egyébként a politikusokon kívül senki sem akarja? Ezt nem tekinteném politikai síkra terelésnek, hiszen az aláírásgyűjtést látva eleve politikai síkon volt csak rá igény 😊
flzoli
dcsicsak
flzoli
több mint 8 éve
Hogy legyen itt is egy ellenpont:Tőlünk nyugatra, ahol kicsit is kérdéses volt egy olimpia megrendezésének sikere (Boston vagy Hamburg) azonnal megkérdezték az emberek véleményét az ügyről. Itt is így kellett volna, ha ez az egész nem egy nagyravágyó m. elnök agymenése lenne, hanem realitás. Fantasztikus lenne egyszer olimpiát rendezni, de éljük már meg, hogy a döntéshozók leülnek az ellenzőkkel egy asztalhoz megbeszélni a kétséges dolgokat és nem cinikusan odaköpik, hogy nincsen semmi közöd hozzá. Közben meg egy-egy beruházás során sikerül úgy alábecsülni a költségeket, hogy az köszönő viszonyban sincs a valósággal.
flzoli
több mint 8 éve
Baromi sokan örültek volna neki hidd el, és örülnék, ha mondjuk engem és a maradék 1.700.000 embert a városban aki nem írta alá a papírt nem senkiznél le. KösziHogy legyen itt is egy ellenpont:Én például azért írtam alá, hogy a nép döntse el, hogy akarjuk-e. Ja, hogy egyébként a politikusokon kívül senki sem akarja? Ezt nem tekinteném politikai síkra terelésnek, hiszen az aláírásgyűjtést látva eleve politikai síkon volt csak rá igény 😊
flzoli
dcsicsak
több mint 8 éve
Hogy legyen itt is egy ellenpont:Én például azért írtam alá, hogy a nép döntse el, hogy akarjuk-e. Ja, hogy egyébként a politikusokon kívül senki sem akarja? Ezt nem tekinteném politikai síkra terelésnek, hiszen az aláírásgyűjtést látva eleve politikai síkon volt csak rá igény 😊
flzoli
több mint 8 éve
😊Hogy legyen itt is egy ellenpont:innentől muszáj lesz a fotballistáinknak kijutni a vb-re, különben polgárháború lesz 😊
flzoli
JSanyo
Mármint úgy értettem, hogy olyan célt, amihez az emberek közös erőfeszítése és együttműködése kell, hogy sikeres legyen. De hát ezt egy olyan városban, ahol az emberek nagy részének még az is derogál, hogy a közvetlen környezetét vagy a közösségi tereket tisztán, épségben megtartsa, mit is akarnánk....
Az hogy sok ezer részeg ember hömpölyög a Nagykörúton meccshangulatban még nem egység szerintem 😊
több mint 8 éve
Hogy legyen itt is egy ellenpont:innentől muszáj lesz a fotballistáinknak kijutni a vb-re, különben polgárháború lesz 😊
flzoli
több mint 8 éve
Hogy legyen itt is egy ellenpont:Szerintem orbitálisan nagy gyökérség (nincs rá jobb szó) az olimpia kérdését politikai síkra terelni, és pusztán pártérdek, berögzött gyűlölet, demagóg rögeszmék vagy lázongási hajlam miatt megfúrni egy olyan célt, ami végre kicsit egységbe kovácsolhatta volna ennek az országnak az embereit.