NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 754
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Politika
65 feliratkozó
több mint 8 éve
De tényleg sajnálom én is, hogy politikai ügy lett belőle, hülye balosok beálltak mögé, emiatt tuti, hogy a jobbik és a fidesz szavazók nagy része birka módjára behúzza az X-et. NB2akár hiszed akár nem, a jobbikosok kb 80%-a ellenzi az olimpiát a közvéleménykutatások alapján.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Az olajozás után, új közös bussinest kellett keresni 😊Nem is emlékszem olyan esetre, amikor a politikusok nagy része kiállt egy ügy mellett és közösen végigvitték. Valaki tud példát hozni?A NATO és az EU-csatlakozást csak Csurka és Thürmer ellenezte (a kettőnek együtt volt kb 7 százaléknyi szavazója), a többiek nem. Persze azok sem azért támogatták, mert megvalósult a Nagy Nemzeti Egység, hanem mert elkezdtek dollárjelek pörögni a szemeikben.
Nomac
Kampman
Remélem még az én életembe lesz egy olyan projekt amiben az ellenzék oda fog állni a kormánypárt mellé, és közösen tesznek azért hogy mondjuk megreformálják az oktatást, vagy az egészségügyet. Akkor most lógott bele a kezem a bilibe 😊
több mint 8 éve
Az nem politikai érdek volt? A fidesznek akkor az volt az érdeke hogy ne legyen népszavazás, most hogy lesz népszavazás.. most már érdekük az országos egy BP-i helyett.Magyarországon mi nem politikai ügy? Ha Fidesz A-t mond akkor a bal oldal B-t, és vica versa. Nem az a fontos hogy miről van szó, csak a szín ami mögötte van. Nem is emlékszem olyan esetre, amikor a politikusok nagy része kiállt egy ügy mellett és közösen végigvitték. Valaki tud példát hozni?Azért ezt a képet erősen árnyalja, hogy előbb és több országos népszavazási kérdés lett beadva, csak azok mind el lettek kaszálva, így politikai érdeket ehhez keverni eléggé fals...
Sajnos nagyon kevés olyan ember van az országban, aki képes elvonatkoztatni a zászlótól ami a háttérben lobog, és tisztán csak a tényekre figyelni. (Az alaptézis akkor is ez: minden politikus lop csal és hazudik, amit mondanak abból köbgyököt kell vonni)
Nem is értem miért gondolja mindenki hogy ez a szavazás csak BP-t érinti, amikor a helyszínek 30%-40% vidéken lenne, BP-n kívül. Őket miért zárjuk ki hogy döntsenek erről? Itt jön be megint a politikai érdek, bal oldalnak egyértelműen BP lenne jó ahol nagyobb a bázisuk, még a fidesznek az országos szavas lenne az érdeke....
Nomac
StormST
több mint 8 éve
Nem is emlékszem olyan esetre, amikor a politikusok nagy része kiállt egy ügy mellett és közösen végigvitték. Valaki tud példát hozni?A NATO és az EU-csatlakozást csak Csurka és Thürmer ellenezte (a kettőnek együtt volt kb 7 százaléknyi szavazója), a többiek nem. Persze azok sem azért támogatták, mert megvalósult a Nagy Nemzeti Egység, hanem mert elkezdtek dollárjelek pörögni a szemeikben.
Nomac
több mint 8 éve
Magyarországon mi nem politikai ügy? Ha Fidesz A-t mond akkor a bal oldal B-t, és vica versa. Nem az a fontos hogy miről van szó, csak a szín ami mögötte van. Nem is emlékszem olyan esetre, amikor a politikusok nagy része kiállt egy ügy mellett és közösen végigvitték. Valaki tud példát hozni?Azért ezt a képet erősen árnyalja, hogy előbb és több országos népszavazási kérdés lett beadva, csak azok mind el lettek kaszálva, így politikai érdeket ehhez keverni eléggé fals...
Sajnos nagyon kevés olyan ember van az országban, aki képes elvonatkoztatni a zászlótól ami a háttérben lobog, és tisztán csak a tényekre figyelni. (Az alaptézis akkor is ez: minden politikus lop csal és hazudik, amit mondanak abból köbgyököt kell vonni)
Nem is értem miért gondolja mindenki hogy ez a szavazás csak BP-t érinti, amikor a helyszínek 30%-40% vidéken lenne, BP-n kívül. Őket miért zárjuk ki hogy döntsenek erről? Itt jön be megint a politikai érdek, bal oldalnak egyértelműen BP lenne jó ahol nagyobb a bázisuk, még a fidesznek az országos szavas lenne az érdeke....
Nomac

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Magyarországon mi nem politikai ügy? Ha Fidesz A-t mond akkor a bal oldal B-t, és vica versa. Nem az a fontos hogy miről van szó, csak a szín ami mögötte van. Nem is emlékszem olyan esetre, amikor a politikusok nagy része kiállt egy ügy mellett és közösen végigvitték. Valaki tud példát hozni? Sajnos nagyon kevés olyan ember van az országban, aki képes elvonatkoztatni a zászlótól ami a háttérben lobog, és tisztán csak a tényekre figyelni. (Az alaptézis akkor is ez: minden politikus lop csal és hazudik, amit mondanak abból köbgyököt kell vonni)
több mint 8 éve
Politikai ügy lett belőle, ezt annyira szeretem. Mintha nem lennének mögöttük emberek csak politikai szálak miatt kellene a népszavazás...Persze előbb utóbb minden politikai ügy csak azért a kiindulási alap sokaknál nem az volt.
több mint 8 éve
dawyd728
4 042
Paks2 miatt felduzzasztjuk a Dunát és lesz Budapest alatt szép nagy tavacska, majd ott lesz vitorlázás. Meg van ez tervezve kérem szépen 😀Amikor felvetődött az olimpia én a vizes helyszíneket mondtam, hogy tutira nem Pesten lesznek. Pl vitorlázást én csak a Balatonon tudom elképzelni, kajak-kenut (ahogy írták Szeged). A vadvízi a legröhejesebb, mert az egy mesterséges valami, azt meg lehet csinálni bárhol, nem kell elmenni a "hegyekbe". A mountain bike pálya is lehet a közeli hegyeken, de...Volt olyan változat, ahol ne lettek volna vidéki, Pest megyén túli helyszínek?Hát, ha ezen múlik, akkor simán visszahozzák szerintem, hogy lesznek vidéki helyszínek is, akkor meg már országos ügy...index.hu/belfold/2017/02/21/a_fidesz_most_mar_orszagos_nepszavazasrol_beszel_olimpia-ugyben/helyi közügy az olimpia, mivel BP rendezi. Arról meg helyben szavazunk. Persze volt már egy alaptörvény-ellenes voks tavaly, lehet most még egy. Seggtörlő papír lett az Alaptörvény mára, semmi sem kell meglepődni, vagy meghökkenni 😊
Azért ez is priceless. Persze értem én, hogy tudják, országosan minden témában tudnak mozgósítani, Bp-en elég esélytelen a jelek szerint, hogy egy ilyen népszavazást megnyerjenek, de azért ez már lassan Guiness-rekord esélyes az "1 hét alatt hányszor csinálunk szart a szánkból" kategóriában...
StormST
Amadeus91
StormST
dawyd728
Azért ha ezek mind közel lesznek Pesthez, plusz ugye még Pesten belül is építkeznek, nem lesz hova menekülni a pestieknek. Ebbe fognak belehülyülni, hogy mindenhol útlezárások, forgalmi korlátozások. Emiatt viszont benne van, hogy a "vidéki fideszesek" simán rábólintanak az olimpiára. Ők akkor csak a jó oldalát látják.
De tényleg sajnálom én is, hogy politikai ügy lett belőle, hülye balosok beálltak mögé, emiatt tuti, hogy a jobbik és a fidesz szavazók nagy része birka módjára behúzza az X-et. Persze tök mindegy mert Párizs kapja 😀
NB2
több mint 8 éve
Amikor felvetődött az olimpia én a vizes helyszíneket mondtam, hogy tutira nem Pesten lesznek. Pl vitorlázást én csak a Balatonon tudom elképzelni, kajak-kenut (ahogy írták Szeged). A vadvízi a legröhejesebb, mert az egy mesterséges valami, azt meg lehet csinálni bárhol, nem kell elmenni a "hegyekbe". A mountain bike pálya is lehet a közeli hegyeken, de...Volt olyan változat, ahol ne lettek volna vidéki, Pest megyén túli helyszínek?Hát, ha ezen múlik, akkor simán visszahozzák szerintem, hogy lesznek vidéki helyszínek is, akkor meg már országos ügy...index.hu/belfold/2017/02/21/a_fidesz_most_mar_orszagos_nepszavazasrol_beszel_olimpia-ugyben/helyi közügy az olimpia, mivel BP rendezi. Arról meg helyben szavazunk. Persze volt már egy alaptörvény-ellenes voks tavaly, lehet most még egy. Seggtörlő papír lett az Alaptörvény mára, semmi sem kell meglepődni, vagy meghökkenni 😊
Azért ez is priceless. Persze értem én, hogy tudják, országosan minden témában tudnak mozgósítani, Bp-en elég esélytelen a jelek szerint, hogy egy ilyen népszavazást megnyerjenek, de azért ez már lassan Guiness-rekord esélyes az "1 hét alatt hányszor csinálunk szart a szánkból" kategóriában...
StormST
Amadeus91
StormST
dawyd728
Azért ha ezek mind közel lesznek Pesthez, plusz ugye még Pesten belül is építkeznek, nem lesz hova menekülni a pestieknek. Ebbe fognak belehülyülni, hogy mindenhol útlezárások, forgalmi korlátozások. Emiatt viszont benne van, hogy a "vidéki fideszesek" simán rábólintanak az olimpiára. Ők akkor csak a jó oldalát látják.
De tényleg sajnálom én is, hogy politikai ügy lett belőle, hülye balosok beálltak mögé, emiatt tuti, hogy a jobbik és a fidesz szavazók nagy része birka módjára behúzza az X-et. Persze tök mindegy mert Párizs kapja 😀
több mint 8 éve
Tudtommal a kajak-kenu az eleve Szegeden lett volna, szerintem ez nem változott egyszer sem.Hát, ha ezen múlik, akkor simán visszahozzák szerintem, hogy lesznek vidéki helyszínek is, akkor meg már országos ügy...index.hu/belfold/2017/02/21/a_fidesz_most_mar_orszagos_nepszavazasrol_beszel_olimpia-ugyben/helyi közügy az olimpia, mivel BP rendezi. Arról meg helyben szavazunk. Persze volt már egy alaptörvény-ellenes voks tavaly, lehet most még egy. Seggtörlő papír lett az Alaptörvény mára, semmi sem kell meglepődni, vagy meghökkenni 😊
StormST
Amadeus91
StormST
De most ezen fennakadni.... Próbálják menteni a menthetőt ezzel a kapálózással, ennyi
több mint 8 éve
Elég sok volt az eredeti tervekben, aztán elég sokat kihúztak ha jól rémlik .Volt olyan változat, ahol ne lettek volna vidéki, Pest megyén túli helyszínek?Hát, ha ezen múlik, akkor simán visszahozzák szerintem, hogy lesznek vidéki helyszínek is, akkor meg már országos ügy...index.hu/belfold/2017/02/21/a_fidesz_most_mar_orszagos_nepszavazasrol_beszel_olimpia-ugyben/helyi közügy az olimpia, mivel BP rendezi. Arról meg helyben szavazunk. Persze volt már egy alaptörvény-ellenes voks tavaly, lehet most még egy. Seggtörlő papír lett az Alaptörvény mára, semmi sem kell meglepődni, vagy meghökkenni 😊
StormST
Amadeus91
StormST
dawyd728
több mint 8 éve
dawyd728
4 042
Volt olyan változat, ahol ne lettek volna vidéki, Pest megyén túli helyszínek?Hát, ha ezen múlik, akkor simán visszahozzák szerintem, hogy lesznek vidéki helyszínek is, akkor meg már országos ügy...index.hu/belfold/2017/02/21/a_fidesz_most_mar_orszagos_nepszavazasrol_beszel_olimpia-ugyben/helyi közügy az olimpia, mivel BP rendezi. Arról meg helyben szavazunk. Persze volt már egy alaptörvény-ellenes voks tavaly, lehet most még egy. Seggtörlő papír lett az Alaptörvény mára, semmi sem kell meglepődni, vagy meghökkenni 😊
StormST
Amadeus91
StormST
több mint 8 éve
Azért ebben az a "veszély" is benne van, hogy a pécsi, zalaegerszegi, békéscsabai, miskolci fideszes nem teljesen osztja a lelkesedést.
több mint 8 éve
akkor sem országos ügy. Rendező város van, esetleg rendező városok. Ország nem rendez olimpiát. Ezzel nem országos ügyet kreálnánk, hanem több helyi közügyet. Aztán lehetne szavazni Győrtől Budapesten át Záhonyig, hogy hol akarunk olimpiát. Alig várom, hogy Mucsaröcsögén megszavazzák maguknak Budapest nélkül a magyar olimpiát.Hát, ha ezen múlik, akkor simán visszahozzák szerintem, hogy lesznek vidéki helyszínek is, akkor meg már országos ügy...index.hu/belfold/2017/02/21/a_fidesz_most_mar_orszagos_nepszavazasrol_beszel_olimpia-ugyben/helyi közügy az olimpia, mivel BP rendezi. Arról meg helyben szavazunk. Persze volt már egy alaptörvény-ellenes voks tavaly, lehet most még egy. Seggtörlő papír lett az Alaptörvény mára, semmi sem kell meglepődni, vagy meghökkenni 😊
StormST
Amadeus91
StormST
több mint 8 éve
Hát, ha ezen múlik, akkor simán visszahozzák szerintem, hogy lesznek vidéki helyszínek is, akkor meg már országos ügy...index.hu/belfold/2017/02/21/a_fidesz_most_mar_orszagos_nepszavazasrol_beszel_olimpia-ugyben/helyi közügy az olimpia, mivel BP rendezi. Arról meg helyben szavazunk. Persze volt már egy alaptörvény-ellenes voks tavaly, lehet most még egy. Seggtörlő papír lett az Alaptörvény mára, semmi sem kell meglepődni, vagy meghökkenni 😊
StormST
Amadeus91

több mint 8 éve
saját maguk ellen csak nem vonulhatnakAzért azt nagyon sajnálom, hogy Békemenet nem lesz a hazaárulók ellen. 😕index.hu/belfold/2017/02/21/a_fidesz_most_mar_orszagos_nepszavazasrol_beszel_olimpia-ugyben/helyi közügy az olimpia, mivel BP rendezi. Arról meg helyben szavazunk. Persze volt már egy alaptörvény-ellenes voks tavaly, lehet most még egy. Seggtörlő papír lett az Alaptörvény mára, semmi sem kell meglepődni, vagy meghökkenni 😊
StormST
Amadeus91
Vrij6
több mint 8 éve
Azért azt nagyon sajnálom, hogy Békemenet nem lesz a hazaárulók ellen. 😕index.hu/belfold/2017/02/21/a_fidesz_most_mar_orszagos_nepszavazasrol_beszel_olimpia-ugyben/helyi közügy az olimpia, mivel BP rendezi. Arról meg helyben szavazunk. Persze volt már egy alaptörvény-ellenes voks tavaly, lehet most még egy. Seggtörlő papír lett az Alaptörvény mára, semmi sem kell meglepődni, vagy meghökkenni 😊
StormST
Amadeus91
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
index.hu/belfold/2017/02/21/a_fidesz_most_mar_orszagos_nepszavazasrol_beszel_olimpia-ugyben/helyi közügy az olimpia, mivel BP rendezi. Arról meg helyben szavazunk. Persze volt már egy alaptörvény-ellenes voks tavaly, lehet most még egy. Seggtörlő papír lett az Alaptörvény mára, semmi sem kell meglepődni, vagy meghökkenni 😊
StormST
több mint 8 éve
index.hu/belfold/2017/02/21/a_fidesz_most_mar_orszagos_nepszavazasrol_beszel_olimpia-ugyben/Azért ez is priceless. Persze értem én, hogy tudják, országosan minden témában tudnak mozgósítani, Bp-en elég esélytelen a jelek szerint, hogy egy ilyen népszavazást megnyerjenek, de azért ez már lassan Guiness-rekord esélyes az "1 hét alatt hányszor csinálunk szart a szánkból" kategóriában...

több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=z-OzwKmhuRY😀 😀 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Ez a pszichopatikus, nárcisztikus egójából fakad, amit az elmúlt 26 évben ennyire betegesen senkinél sem láthattunk.Ez a mondat toled mint Trump-"rajongotol", hatalmas 😀
Sobri Jóska
Orbán Viktor egyszerű okból nincs a listámon.Es ez nem a politikus definicioja? 😊
Én őt valójában nem tartom politikusnak.
Őt egy vegytiszta, gátlástalan, könyörtelen üzletembernek tartom.
Sobri Jóska
Szerintem a korai OV azert a klasszikus fiatal karrierpolitikus definicioja, aztan lehet hogy az elmult 10 ev mar a nepotizmusrol szolt.. de en itt azert nyomokban, valahol nagyon melyen latom azt, hogy benne a politikusvena megvan.
Legalabbis a tobbi pitianer sutyerakhoz kepest biztosan..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nagyon régóta MINDEN EÜ-t érintő döntésben a végső szava a pénzügyminiszternek van.Btw jelenleg még egészségügyi minisztérium sincs. Ez sokat elmond a prioritásokról. A felsoroltak közül nem mindenkivel értek egyet, hogy ott kell szerpelnie. Kovács Pál és Szabó György is markánsan kiállt az ágazatért (egyik orvos, másik közgaszdászként). Mindkettő lemondott, mert a az ágazatból történő kivonásokkal illetve a stabilizálódáshoz szükséges pénzhiányra tett erőfeszítéseket a kormány lesöpörte. Kökény Misitől viszont a sor valid, talán Rácz Jenő a kivétel még.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Nálam a kártékonyság nem csak valami károsnak a véghezvitelét jelenti, hanem azt is, ha valaki tehetne, de nem tesz.Ha már szóba jött Demszky, akkor megosztom az elmúlt 26 év számomra legkártékonyabb top5 politikusát.Nagyjából egyetértek, de a 3. helyezettek csoportjának legtöbb tagja nem volt tényleges döntéshelyzetben, a mindenkori pártérdek szerint "vezették" az egészségügyet....
Aztán szívesen megnézem másét, hogy mennyi az átfedés.
A dobogó alsó fokát megosztva kapják az elmúlt évek egészségügyi politikusai, miniszterei, felelősei.
Még a Maslow-piramis legalján is a fizikai szükségletek vannak, és a mondás se véletlen, hogy "egészség legyen, a többi nem számít". Ennek a témakörnek a felelősei tökéletesen szartak bele az egészbe, hagyták, hogy a magyar egészségügy minden tekintetben lezüljön, emberek tízezrei haltak meg ennek konkrét következményeként, és mindnyájan a saját bőrünkön érzékeljük ezt az egyszerre szürreális és elkeserítő helyzetet, ami ráadásul nem csak kártékony, de még illogikus is. Semmi logikus érv nem szól amellett, hogy ennek így kellett történnie, ennyire felelőtlenül, átgondolatlanul, nemtörődöm módon kelljen ezzel az ágazattal foglalkozni, az egyetlennel, amely mindnyájunk számára megkerülhetetlen.
3. Surján László, Szabó György, Kovács Pál, Kökény Mihály, Gógl Árpád, Mikola István, Csehák Judit, Rácz Jenő, Molnár Lajos, Horváth Ágnes, Székely Tamás, Réthelyi Miklós, Balog Zoltán
Sobri Jóska
Persze vívhattak volna (ahogy páran közülük meg is tették) látványos szélmalomharcot, de nekik hozott anyagból kellett dolgozniuk. Ez nem menti fel őket, de nem is sorolnám egyértelműen ide őket.
csi77
Mivel nincs egyszemélyi felelőse az egészségügy lepusztításának, így ez a csoport osztozik rajta.
Esetleg még kiegészítésként ide lehetne írni miniszterelnököket, pártvezetőket, a költségvetést összeállító szakikat, és az összes nemcselekvő illetékest.
több mint 8 éve
Ha már szóba jött Demszky, akkor megosztom az elmúlt 26 év számomra legkártékonyabb top5 politikusát.Nagyjából egyetértek, de a 3. helyezettek csoportjának legtöbb tagja nem volt tényleges döntéshelyzetben, a mindenkori pártérdek szerint "vezették" az egészségügyet....
Aztán szívesen megnézem másét, hogy mennyi az átfedés.
A dobogó alsó fokát megosztva kapják az elmúlt évek egészségügyi politikusai, miniszterei, felelősei.
Még a Maslow-piramis legalján is a fizikai szükségletek vannak, és a mondás se véletlen, hogy "egészség legyen, a többi nem számít". Ennek a témakörnek a felelősei tökéletesen szartak bele az egészbe, hagyták, hogy a magyar egészségügy minden tekintetben lezüljön, emberek tízezrei haltak meg ennek konkrét következményeként, és mindnyájan a saját bőrünkön érzékeljük ezt az egyszerre szürreális és elkeserítő helyzetet, ami ráadásul nem csak kártékony, de még illogikus is. Semmi logikus érv nem szól amellett, hogy ennek így kellett történnie, ennyire felelőtlenül, átgondolatlanul, nemtörődöm módon kelljen ezzel az ágazattal foglalkozni, az egyetlennel, amely mindnyájunk számára megkerülhetetlen.
3. Surján László, Szabó György, Kovács Pál, Kökény Mihály, Gógl Árpád, Mikola István, Csehák Judit, Rácz Jenő, Molnár Lajos, Horváth Ágnes, Székely Tamás, Réthelyi Miklós, Balog Zoltán
Sobri Jóska
Persze vívhattak volna (ahogy páran közülük meg is tették) látványos szélmalomharcot, de nekik hozott anyagból kellett dolgozniuk. Ez nem menti fel őket, de nem is sorolnám egyértelműen ide őket.
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Ó, abból Dunát lehetne rekeszteni, akár a mostani brancsból is...😊Én sem a jelentősége, hanem az irritáló mivolta miatt említettem.Számomra Kóka János volt az 1990 utáni magyar politika legalja, pártban pedig egyértelműen az SZDSZ.A mondat második felével nagyjából egyet lehet érteni, de azért az Fkgp sem volt kutya...
Kampman
Kóka viszont nem volt olyan jelentős politikai erő, akire évtizedek múlva emlékezni fognak, még negatív értelemben sem.
csi77
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png