Politika

65 feliratkozó

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 438 — The only discipline that lasts, is self discipline
Más volt az az időszak. Katinka okosan használja a nyilvánosságot, ez a legbiztosabb önvédelem neki (lásd Snowden). Valószínűleg megsejtette vagy megtudta, hogy valamire készül az úszószövetség (pl. nem engedik versenyezi a csapata versenyzőit), és azért írt most így a "semmiből" levelet. Ez nagyon "amerikás" megoldás.
Gyurma Pappa
Szerintem is ügyesen használja a médiát, Shane hozhatta ezt az amerikai zsigereivel a csapatba. Mindazonáltal itthon nincs könnyű dolguk, mert bár a Gyárfásnál azt már konteónak érzem, hogy gyilkosságokban legyen bűnrészes, viszont egyértelmű, hogy a balos rezsimmel is nagyon jóban volt, és most Orbánékkal is igencsak megtalálta a közös hangot. Ergó sokat tudhat. Ergó betonbiztos a helye. Katinkának - szerencséjére - jelenleg olyan nagy a presztízse, hogy nem lehet Vona féle fogást találni rajta, minden ilyen próbálkozás csak visszaütne. Látszott ez a múltkori esettel is, amikor azért próbálkoztak rendesen: nyafog külön öltözőért, csak a több pénzért jár a szája, stb. Egyelőre lepergett róla. De elég egy kevésbé sikeres VB, és hamar változhat a helyzet. Szóval bátor a csaj.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 509 — SB 50 Champion @ Grund
Sok hülye libsi fidess-nek írja.
NB2
Gondolom szerinted a Maszop és Szadesz rendben volt/van. Meg a ballibbant és hasonló jelzők is..

Egyébként érdekes, hogy miután jelzőkkel illetsz embereket, te kérsz rajtuk számon valamit...

Mellesleg a fidess szerintem sincs rendben, de csak azért, mert aki ezt írja, az csak lealacsonyodik a libsiző-libbantazó színvonalra...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ha a Gyurcsók is tudja küldeni az energiát a tv-n keresztül, akkor egy pár NFL meccs után minimum agyrázkódásod van 😉
JSanyo
Uri Gellért meg forog a kanalában?
sutianap
Uri... ha gulyást főzök, mindig berakok tőle egy videót, legalább nem kell kimászkálnom kevergetni

több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 345 — zászló zászló szív
Hosszú Katinka ismét beleszállt Gyárfásba. Bár maximálisan egyetértek vele, de mégis csak vigyáznia kéne, nála befolyásosabb és gátlástalanabb alakok is jártak pórul azok közül, akik ujjat húztak azzal a maffiózóval tiszteletreméltó sportvezetővel és üzletemberrel
|
 hu.wikipedia.org/wiki/Feny%C5%91-gyilkoss%C3%A1g
|
Kampman
Más volt az az időszak. Katinka okosan használja a nyilvánosságot, ez a legbiztosabb önvédelem neki (lásd Snowden). Valószínűleg megsejtette vagy megtudta, hogy valamire készül az úszószövetség (pl. nem engedik versenyezi a csapata versenyzőit), és azért írt most így a "semmiből" levelet. Ez nagyon "amerikás" megoldás.

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 124
Hosszú Katinka ismét beleszállt Gyárfásba. Bár maximálisan egyetértek vele, de mégis csak vigyáznia kéne, nála befolyásosabb és gátlástalanabb alakok is jártak pórul azok közül, akik ujjat húztak azzal a maffiózóval tiszteletreméltó sportvezetővel és üzletemberrel
|
 hu.wikipedia.org/wiki/Feny%C5%91-gyilkoss%C3%A1g
|

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Az amerikai foci rajongók között túl sok az elcseszett figura, vagy nem értem, hogy hogy a ***ába nincs pártunk a parlamentben? 😀
peterk2005
ha a Gyurcsók is tudja küldeni az energiát a tv-n keresztül, akkor egy pár NFL meccs után minimum agyrázkódásod van 😉
JSanyo
Uri Gellért meg forog a kanalában?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Az amerikai foci rajongók között túl sok az elcseszett figura, vagy nem értem, hogy hogy a ***ába nincs pártunk a parlamentben? 😀
peterk2005

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
1, tudod Józsi egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá. A
Amadeus91
mi az a bizonyos szint, ami fölött, és mi az a szint, ami alá?

egyrészt most ugye azokról beszélünk, akik arcpirító cinizmussal lapátolják ki a pénzt a kasszából, illetve azokat, akik ehhez asszisztálnak. lehet őket tanult embereknek mondani, szerintem csak cinikus faszkalap bűnözők és a sleppjük. az meg nálam nem magas szint.

másrészt milyen szint alá nem megyünk? ha nem lenne ennyire exponálva, valószínűleg Vona ott lett volna az első sorban a Prájd nézőközönségében, és teli torokból fasszopóbuzizott volna mindenkire, pedig tudvalevő, hogy ott nemcsak a hivatalos mások, hanem a másságot támogató heterók is vannak. szóval a bizonyítottan heteró embereket is lebuzizta volna pont úgy, mint azok, akik az ő szavazóbázisát alkotják, és akik egyébként ezt (tulajdonképpen helyette is) meg is tették.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 438 — The only discipline that lasts, is self discipline
A liberálisoknak minden náci ami hazafias...
Vannak elcseszett gondolkodású liberális fazonok, de általában ők sem a "hazafias" témákra szoktak nácizni (állampolgárság, alkotmány, EU tagság, határvédelem, sőt Nagy-magyarország, stb.), hanem akkor, amikor a cigányból rétinéger lesz, vagy ha egy volt Szálasi párti, ismerten antiszemita középszerű képességű tollforgatót be akarnak emelni az alaptantervbe. Vagy állami csinnadrattával újra akarják temetni. Lehet, hogy ilyenkor is túlzás (időnként az, időnként nem), de ennek a hazafiassághoz semmi köze.

Egyébként. én is liberálisnak tartom magam. Namost akkor mi a helyzet? Az amerikai foci rajongók között túl sok az elcseszett figura, vagy nem értem, hogy hogy a ***ába nincs pártunk a parlamentben? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Szíved joga, én liberális vagyok.
Sobri Jóska
NB2
Ez nem igaz. Sok mindennel vádoltak már, de azzal nem lehet, hogy nem vagyok hazafias. Pedig olyan értelemben, ahogy Sobri én is liberális vagyok. Nem értem a kettő miért zárja ki egymást.
Gyurma Pappa
Csak nem fejezte be a mondatot rendesen:

A liberálisoknak minden náci ami hazafias... a náciknak pedig mindenki hazaáruló, aki liberális.
baggio
Ja így tényleg jobban hangzik 😊

több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 401 — no es importante
Sobri Jóska
NB2
Ez nem igaz. Sok mindennel vádoltak már, de azzal nem lehet, hogy nem vagyok hazafias. Pedig olyan értelemben, ahogy Sobri én is liberális vagyok. Nem értem a kettő miért zárja ki egymást.
Gyurma Pappa
Csak nem fejezte be a mondatot rendesen:

A liberálisoknak minden náci ami hazafias... a náciknak pedig mindenki hazaáruló, aki liberális.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sobri Jóska
NB2

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 513 — nabege2@yahoo.com
Sobri Jóska
NB2
Tényleg vannak ilyen liberálisok, de amit most leírsz, az pont olyan általánosítás, mint amilyet éppen számonkérsz
Kampman
Szóval azt mondod, hogy nem minden pats-es faszacsávó?😀
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 124
Sobri Jóska
NB2
Tényleg vannak ilyen liberálisok, de amit most leírsz, az pont olyan általánosítás, mint amilyet éppen számonkérsz

több mint 9 éve
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Te így látod, így érzed. Szíved joga, én liberális vagyok. Ha te is, akkor meg te is elfogadod, hogy én meg így: Számomra fontosabb a cél, mint a moralitás. Persze az esetek nagy részében ez egybe esik, nem vagyok immorális lény.
Sobri Jóska
Persze, elfogadom. De vitatkozom vele.

DE, vannak helyzetek, amikor az immoralitásra csak immorális válasz adható. Pl. Hitler immorális világhódító terveire adható lett volna még jódarabig politikai, morális válasz, de 39.09.01. után már nem, mert az a gyengeség, töketlenség és legfőképpen eredménytelenség válasza lett volna csak.
Sobri Jóska
Ebben egyetértünk. A hatalomra kerülése után már nem volt más opció, csak az erőszak. De előtte bőven lett volna más lehetőség is, mint őt megölni. A Fidesznek több éve, és számtalan lehetősége lett volna a Jobbik ellen fellépni, morálisan igazolható módszerekkel is. Mondjuk kezdve ott, hogy nem "legalizálja" a politikai közbeszédnek azokat a veszélyes elemeit, amit még a Jobbik megjelenése előtt(!!!) ők maguk emeltek be, és kvázi legalizáltak. Antiszemita író tantervbe emelésétől kezdve másik antiszemita látványos újratemetési próbálkozásáig millió esetet lehetne mondani. Ugyanez volt egyébként a véleményem a Kisgazdák és az MDF kicsinálásával kapcsolatban is. A Kisgazdák nekem abszolút nem hiányoznak, de rendkívül mocskos volt, ahogy felszalámizták őket.

Egyébként véleményem szerint éppen azért is fontos, hogy morálisan a civil szféra tartsa magát, mert a politikai szféra láthatóan képtelen erre. Világszerte is, lásd a legutóbbi elnöki kampányt és jelölteket. De ha olyan politika és jelöltek mellé van egy erős, önálló civil szféra, akkor az meg tudja akadályozni, hogy a közélet a civil ember szintjén ilyen mocskossá váljon. Nálunk egyelőre a többség - a civil ember is - vonyít, ha valaki olyant bántanak, aki számára szimpatikus, és mélyen kussol, sőt, még elégedetten bólogat is, ha olyan bántanak, aki meg nem szimpi. Lást Népszabadság ügy. Ha őszintén a szívére teszik a Fidesz/Jobbik szavazók a kezüket, akkor biztos, hogy a többségük elégedett. Csak azért, mert nekik nem tetszett az újság, és emiatt elviselik a mocskos eszközöket amivel kicsinálták. (A baloldali szavazó se gondolom, hogy jobb lenne, az is ugyanilyen, csak most nincs min örömködnie. De ha tudna, örömködne.) Nekem viszont pont ettől fordul fel a gyomrom.

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 735
Azért Kanada legalább fejlődik:
 444.hu/2016/11/15/legalizaljak-kanadaban-az-analis-szexet
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 224 — #NoStress
nem vagyok Vona fan, de mindennek a legalja, undorító, visszataszító, okádék szar, amit a TV2 az elmúlt napokban művelt vele. Sikerült a Spéder riportnál is mélyebbre menni, pedig már az is kiütötte a biztosítékot a kulturáltabb embereknél.
Amadeus91
Vagyis kb. a lakosság 0,5-1% -nál.

Valamint érdekes dolog ez a Vona karaktergyilkosság.
Egyrészt van amit te írsz, hogy legalja, undorító, okádék, másrészről viszont Vonáról van szó. Egy nyíltan homofób, rasszista, cigányozó, zsidózó, gyűlöletkeltő párt első emberéről.
Megérdemli.
Hulljon el a picsába, írtsák ki a közéletből, ugyanis, ha tényleg a Jobbik az egyetlen valós alternatíva a kormányváltásra, akkor inkább kösz, de ne.
Vona ugyanis intelligens, páran a környezetében (és ez a Jobbik tagságának 1-2 százaléka) nem teljesen barmok, de alapszervezeteknél a teljes őssötétség és agyhalál tobzódik, hidd el.
A 60-as években sok sci-fi témája volt az időutazás, és az, hogyha vissza lehetne utazni az időben, és le lehetne lőni Hitlert még az 1VH-ban, vagy megmerényelni a 20-as években, vagy megfertőzni 3 évesen, akkor ezt egy jóembernek meg kell e tenni, kötelessége e megtenni, és egyéb morális felvetések a témából kifolyólag. Mondjuk úgy, a fidesz annyiban elrelátóbb, hogy nem várja meg mondjuk 2024-et, amikorra beérhet, hogy náci miniszterelnökünk lesz, és az országra zúdul a cigányozó, zsidózó, buzizó, semmihez se értő, de eltökélten tenniakaró dilettáns szalon- és nem csak szalonnácik hada, hanem már most kézbe vették ezt a problémakört, és orvosolják, vagyis megpróbálják.
És zárva a gondolatot: ahogy csinálják gyomorforgató, amit csinálnak helyes. Én így látom.
Sobri Jóska
Tudod, ez az a nézőpont, amelyik "a célszerűség érdekében"-t hazudva felmenti magát minden morális kötelezettség alól. Engem ettől a hozzáállástól a hideg kiráz. Megjegyzem pont ez az az amorális viselkedés, amivel igen gyakran - teljesen jogosan - kritizálják pl. az USA világpolitikáját is. Milyen alapon kritizáljuk Guantanamo-t, ha a cél érdekében mi magunk is hasonlóan mocskosak vagyunk?

Azért írtam, hogy hazudik, mert Hitlert nem kellett volna megölni ahhoz, hogy ne kerüljön hatalomra. Egyszerűen elég lett volna, ha akkor, amikor a hatalomba akarta fúrni magát, akkor a hatalmon levők kicsit morálisabbnak viselkednek, és nem pacsiznak le vele a saját (rövid távú) érdekeik miatt. Ha így tettek volna, akkor Hitler soha nem került volna hatalomra.

A Jobbik ellen sem az lenne a helyes megoldás, hogy mocskos eszközökkel támadják a vezetőjüket, miközben az igazi problémát - a zsidózós, cigányozós, idegenygyűlölős retorikát - ők maguk is táplálják a szavazat szerzés, a népszerűség érdekében, és így még kényelmesebb, hogy nem neki kell kimondani, a Jobbik megteszi helyettük.
peterk2005
Te így látod, így érzed.
Ha te is, akkor meg te is elfogadod, hogy én meg így:
Számomra fontosabb a cél, mint a moralitás. Persze az esetek nagy részében ez egybe esik, nem vagyok immorális lény.
DE,
vannak helyzetek, amikor az immoralitásra csak immorális válasz adható. Pl. Hitler immorális világhódító terveire adható lett volna még jódarabig politikai, morális válasz, de 39.09.01. után már nem, mert az a gyengeség, töketlenség és legfőképpen eredménytelenség válasza lett volna csak.
Olyan ez, hogy se te, se én nem mennénk oda az utcán senkihez, hogy megverjük, csak mert másként gondolkodik, baromságokat beszél.
Sőt, még az is lehet, hogyha látnánk, hogy 4 skinhead ver egy romát, akkorse avatkoznánk közbe.
De ha már a gyerekedet ütik, vagy téged, akkor odabaszol, ha van fegyvered használod.
Az immoralitásra sokszor nincs más válasz, más eszköz, és ez nem a válaszadó hibája, hanem azé, aki ezt indukálja.
Ha valaki csal a játékban, kilép a szabályok kereteiből, akkor azt csak szintén csalva, szintél kilépve lehet legyőzni az esetek döntő részében. Nem mindig, de ha ez kell, ezt kell tenni.

Azt meg felesleges idekeverni, hogy ami most van, az mennyire amorális. Nincs relevanciája.

több mint 9 éve
nem vagyok Vona fan, de mindennek a legalja, undorító, visszataszító, okádék szar, amit a TV2 az elmúlt napokban művelt vele. Sikerült a Spéder riportnál is mélyebbre menni, pedig már az is kiütötte a biztosítékot a kulturáltabb embereknél.
Amadeus91

Egyrészt van amit te írsz, hogy legalja, undorító, okádék, másrészről viszont Vonáról van szó. Egy nyíltan homofób, rasszista, cigányozó, zsidózó, gyűlöletkeltő párt első emberéről.
Megérdemli.
Hulljon el a picsába, írtsák ki a közéletből, ugyanis, ha tényleg a Jobbik az egyetlen valós alternatíva a kormányváltásra, akkor inkább kösz, de ne.
Vona ugyanis intelligens, páran a környezetében (és ez a Jobbik tagságának 1-2 százaléka) nem teljesen barmok, de alapszervezeteknél a teljes őssötétség és agyhalál tobzódik, hidd el.
A 60-as években sok sci-fi témája volt az időutazás, és az, hogyha vissza lehetne utazni az időben, és le lehetne lőni Hitlert még az 1VH-ban, vagy megmerényelni a 20-as években, vagy megfertőzni 3 évesen, akkor ezt egy jóembernek meg kell e tenni, kötelessége e megtenni, és egyéb morális felvetések a témából kifolyólag. Mondjuk úgy, a fidesz annyiban elrelátóbb, hogy nem várja meg mondjuk 2024-et, amikorra beérhet, hogy náci miniszterelnökünk lesz, és az országra zúdul a cigányozó, zsidózó, buzizó, semmihez se értő, de eltökélten tenniakaró dilettáns szalon- és nem csak szalonnácik hada, hanem már most kézbe vették ezt a problémakört, és orvosolják, vagyis megpróbálják.
És zárva a gondolatot: ahogy csinálják gyomorforgató, amit csinálnak helyes. Én így látom.
Sobri Jóska
Tudod, ez az a nézőpont, amelyik "a célszerűség érdekében"-t hazudva felmenti magát minden morális kötelezettség alól. Engem ettől a hozzáállástól a hideg kiráz. Megjegyzem pont ez az az amorális viselkedés, amivel igen gyakran - teljesen jogosan - kritizálják pl. az USA világpolitikáját is. Milyen alapon kritizáljuk Guantanamo-t, ha a cél érdekében mi magunk is hasonlóan mocskosak vagyunk?

Azért írtam, hogy hazudik, mert Hitlert nem kellett volna megölni ahhoz, hogy ne kerüljön hatalomra. Egyszerűen elég lett volna, ha akkor, amikor a hatalomba akarta fúrni magát, akkor a hatalmon levők kicsit morálisabbnak viselkednek, és nem pacsiznak le vele a saját (rövid távú) érdekeik miatt. Ha így tettek volna, akkor Hitler soha nem került volna hatalomra.

A Jobbik ellen sem az lenne a helyes megoldás, hogy mocskos eszközökkel támadják a vezetőjüket, miközben az igazi problémát - a zsidózós, cigányozós, idegenygyűlölős retorikát - ők maguk is táplálják a szavazat szerzés, a népszerűség érdekében, és így még kényelmesebb, hogy nem neki kell kimondani, a Jobbik megteszi helyettük.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
Amadeus91

1. Valamint érdekes dolog ez a Vona karaktergyilkosság.

,
2. és az országra zúdul a cigányozó, zsidózó, buzizó, semmihez se értő, de eltökélten tenniakaró dilettáns szalon
Sobri Jóska
1, tudod Józsi egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá. Amit most művelnek Vonával az elfogadhatatlan egy európai országban. Nem Vona miatt, hanem az ország miatt, a magunkkal szemben magunk által állított követelmênyek miatt. Ha ezeket megszegjük ennyire látványosan, akkor szerintem mindegy már, hogy Vona vagy Orbán, mert lényegében nem maradt különbség 2 autoriter ember között.

2, ez már most is megvan.
Amadeus91
1. De. Most neked mondjam, hogy "Még a becstelenség sem homályosíthatja el a haszon fényét." vagy azt, hogy "A haszon mentsége a haszon."?!
Nem hiszem, hogy a fideszvezetők attól rosszabb emberek lennének, hogy kicsinálják Vonát vagy a Jobbikot. Sőt. Tesznek valami egyértelműen hasznosat. A "mi módon" meg legyen az ő problémájuk/lelkiismereti kérdésük, a hasznát mi élvezzük mindannyian.
A 2 autoriter ember közti óriási különbség pedig a pragmatikum.
Nem tudom, feltűnt e, de a Jobbikra évek óta szajkózzák a náci jelzőt, és nem üti át az emberek ingerküszöbét, mondhatni szart se ér. De most, hogy hazaárulók lettek, azzá lesznek kommunikálva, máris van egy olyan fogás, amivel szépen odébb lehet őket rakni az asztaltól.
És hidd el, Orbán csak a normalitáshoz képest kártékony. A Jobbikhoz képest normális.

több mint 9 éve
A Jobbik minden csak nem náci párt...
Persze a baloldalnak még a fidesz is náci😊 Sok hülye libsi fidess-nek írja.

(várható volt a Jobbik lejáratása már, dübörög a Habony-művek, de a problémákat nem fogják tudni elkendőzni, de addig amíg valahogy élhető az ország marad a Fidesz, ha beindul a romlás akkor nyer a Jobbik, addig nem)
NB2
De, az.
Bár ezen lehet vitázni.
Egyszerűsítsük le úgy: ostoba, gyűlölködő, rasszista, proli, irredenta agyhalottak. Én ezt értem náci alatt.

A problémákat bármeddig el lehet kendőzni. Ráadásul a kendő alatt meg is lehet oldani.
És pont azon megy most a meló (Habony-művek), hogy a Jobbikot teljesen kiiktassák.
A nagyonhülyéknek lesz majd radikálisabb párt, azoknak akiknek mindegy, csak húzzonafideszafaszba lesz majd jobboldali alternatíva is, nem csak Gyurcsány, természetesen szépen kontrollálva, és mindenki építheti tovább boldogan az emberarcú szocializmust, éljen Kádár elvtárs, és a Hazafias Népfront!

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
Amadeus91

1. Valamint érdekes dolog ez a Vona karaktergyilkosság.

,
2. és az országra zúdul a cigányozó, zsidózó, buzizó, semmihez se értő, de eltökélten tenniakaró dilettáns szalon
Sobri Jóska
1, tudod Józsi egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá. Amit most művelnek Vonával az elfogadhatatlan egy európai országban. Nem Vona miatt, hanem az ország miatt, a magunkkal szemben magunk által állított követelmênyek miatt. Ha ezeket megszegjük ennyire látványosan, akkor szerintem mindegy már, hogy Vona vagy Orbán, mert lényegében nem maradt különbség 2 autoriter ember között.

2, ez már most is megvan.
több mint 9 éve
A Jobbik minden csak nem náci párt...
Persze a baloldalnak még a fidesz is náci😊 Sok hülye libsi fidess-nek írja.

(várható volt a Jobbik lejáratása már, dübörög a Habony-művek, de a problémákat nem fogják tudni elkendőzni, de addig amíg valahogy élhető az ország marad a Fidesz, ha beindul a romlás akkor nyer a Jobbik, addig nem)
több mint 9 éve
Amadeus91

Megérdemli.

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 296 — Ajmo Vatreni
Valamennyire várható volt, hogy bulvárban mélyebre lehet menni, mint egy hírcsatornán. Sikerült is.

Engem max az lepne meg, ha a hírolvasó szemüveges kislányt látnàm délután egy deep throat jelenetben OV-ral az M1-en.