Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
www.hungliaonline.com/a-brit-miniszterelnok-hivatalosan-is-bejelentette-mikor-lep-ki-nagy-britannia-az-eu-bol/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
"Orbán Viktor miniszterelnök azt tartja a vasárnapi kvótanépszavazás legfontosabb kérdésének, hogy több lesz-e a nem szavazat, mint az igen. A kormányfő azt közölte, ha így lesz, vagyis a nemek győznek, akkor annak - érvénytelenség esetén is - lesz közjogi következménye.A miniszterelnök azután nyilatkozott újságíróknak, hogy leadta szavazatát Budapesten, a XII. kerületi Zugligeti Általános Iskolában.
Orbán Viktor arra számít, hogy több nem szavazat lesz, mint igen, és ez elegendő felhatalmazást adhat a mindenkori parlamentnek és kormánynak."
(...)
több mint 9 éve
Bold prediction: | 51-52 százalék részvétellel érvényes lenne a népszavazás, de a 3-4 százalék érvénytelen szavazat miatt mégsem. |szted lesz érvénytelen szavazat? 😀 kis naiv
mustaine
ami érvénytelen az NEM 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Bold prediction: | 51-52 százalék részvétellel érvényes lenne a népszavazás, de a 3-4 százalék érvénytelen szavazat miatt mégsem. |
több mint 9 éve
Jo de most mar nem az a fontos hogy ervenyes hanem hogy NEM.Kicsit kesőn talán igy utolso nap.
több mint 9 éve
Nem gondoltam, hogy a politikusok tudják tovább fokozni a mérhetetlen idiotizmust, de megint alábecsültem őket: egy fél délelőtt alatt egy teljes hétvégére elég bullshitcunamit sikerült összehozniuk. Mindeközben az érvényesség úgy fog bedőlni, mint viharban a budiajtó.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
A Fidesz már -végre valahára, szerintem helyesen- a Jobbik ellen megy.Gyurcsány és önnön töketlenségük kicsinálja a baloldalt, ahova a Fidesz nem tud betüremkedni, oda a Jobbik iparkodik, láthatólag sikeresen.
Az eddigi kváziszövetséges lesz a legnagyobb vetélytárs, és az a morbid helyzet, hogy a klasszikus, kétpólusú bal-jobb felosztás szerint valóban két párt lesz a két oldalon.
Jobboldalon az alapvetően liberális gyökerekkel rendelkező, de baloldali gazdaságpolitikával, bolsevik retorikával és vérkomcsi korrupcióval operáló Fidesz, baloldalon meg a szélsőjobboldalba ágyazódott, rasszista gyűlöletpárt, a Jobbik.
Beteg, mi?
több mint 9 éve
És Volnernek miért kell nempolitizálnia? Ő tényező?Ki az a Volner?
Lecsó
(szerk. közben megvan)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
És Volnernek miért kell nempolitizálnia? Ő tényező?
több mint 9 éve
Nagyot megy facebookonVolner is legecizte a teljes társaságot.Élőben hangzott el, megfagytunk egy pillanatra (6:30 körül):"A videó nem áll rendelkezésre"
hirtv.hu/videok/164260
bergerdani
Mi hangzott el élőben?
Lecsó
empty taxi
több mint 9 éve
Volner is legecizte a teljes társaságot.Élőben hangzott el, megfagytunk egy pillanatra (6:30 körül):"A videó nem áll rendelkezésre"
hirtv.hu/videok/164260
bergerdani
Mi hangzott el élőben?
Lecsó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Megfagytak, látod.Élőben hangzott el, megfagytunk egy pillanatra (6:30 körül):"A videó nem áll rendelkezésre"
hirtv.hu/videok/164260
bergerdani
Mi hangzott el élőben?
Lecsó
több mint 9 éve
Élőben hangzott el, megfagytunk egy pillanatra (6:30 körül):"A videó nem áll rendelkezésre"
hirtv.hu/videok/164260
bergerdani
Mi hangzott el élőben?
több mint 9 éve
A mandiner fideszes, de az a jó benne, hogy van lájk és diszlájk számláló, aminek az arányán nyilvánvalóan látszik, hogy mennyire jobbos az adott - legtöbb esetben más forrásból citált - publicisztika.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
m.migracio.mandiner.hu/cikk/20160929_orban_szerint_mindegy_hogy_ervenyes_lesz_e_a_nepszavazasNem ismerem mennyire hiteles ez az oldal es melyik oldal penzeli.
több mint 9 éve
Élőben hangzott el, megfagytunk egy pillanatra (6:30 körül):www.youtube.com/watch?v=f8emw23r-eM
hirtv.hu/videok/164260
bergerdani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Élőben hangzott el, megfagytunk egy pillanatra (6:30 körül):hirtv.hu/videok/164260
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Hatha mast is erdekel:www.hungliaonline.com/all-a-bal-nagy-britanniaban-a-kormanyt-a-birosag-kotelezte-a-titkositott-brexit-dokumentumok-bemutatasara

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
...Ez mindig is így volt.
dawyd728
Vagy még ennél is durvábban.
Egyszerűen az internet "hozza közel" az ennyire más kultúrájú embereket egymáshoz, akik jókat tudnak szörnyülködni a másik ostobaságán/félretájékozottságán/gyűlöletén/bénaságán/véleményén.
Huszoniksz éve voltam katona, ott internet nélkül is közel kerültem teljesen agyhalott, zsigerből gyűlölködő emberek tömegéhez, miközben elötte (és alapvetően azóta is) éltem a magam világában, kulturális, szociális közegében, ahonnan nézve ezek az agyhalott hordák tulajdonképpen nem is léteznek, vagy csak nagyon a szélükbe kapok bele. De azért léteznek, mindig is léteztek.
És ahonnan nézve én meg "nemevilágon" élhetek, hiszen nincsenek gondjaim a zsidókkal, cigányokkal, migráncsokkal.
És ezen megközelítések érhetőek tetten jól az interneten, ahol egy ügyvéd az újlipótvárosi 60 milliós kecójából kommentel, amire válaszol egy kocsordi munkanélküli, aki hatodmagával él egy lepukkant 800ezres putriban, amibe bekapcsolódik egy 16 éves gimnazista Szegedről, majd véleményezi az egészet egy barcsi egykori párttitkárhelyettes nyugger. Majd te meg elszörnyülködsz, hogy atyaég, micsoda törések, mire én meg...
több mint 9 éve
dawyd728
4 041
Hasonlóan érzek. Lehúz és demoralizál. Tegnapelőtt volt Tölgyessy Péter az Inforádió Aréna című műsorában. 50 perces interjú volt. Rengeteg mindenről volt szó. A vasárnapi népszavazás csak egy volt a sok közül. Max 5-10 perc. A HVG egy részletet lehozott belőle. Gondoltam a cikk alatti kommenteket megnézem. A többség valószínűleg meg se hallgatta a beszélgetést. Csak a cikk írója által kiemelt részen kezdtek el rugózni. Sikerült kiderivalni, h Tölgyessynek biztos elfogott a pénze ezért kell a Fidesz golyóit nyalogatnia. Aki hallgatta a beszélgetést, az tudhatja, mennyire távol állt OV politikájának egekbe emelesetől. Elég sokszor és helyenként nagyon kéményen bírálta.Igen ez az ami zavar már jó ideje.Tul sokat es sokan beszélnek a politikáról az orszagban most szvsz.Elvileg ugye minél többen érzik magukénak a közügyeket az annál inkább a jó kormányzás felé kellene, hogy tendálja a dolgokat.
Es persze szelsosegesen
Janek
A gond szvsz inkább az, amit Amadeus is mondott, hogy mind a Gyurcsány- mind az Orbán-adminisztrációt nem a kormányzás, az ország előrelendítése érdekelte hanem az árokásás, hangulatkeltés, így biztosítva a szavazóbázist, ez által a hatalmat, teljesítménytől függetlenül.
Így mára eljutottunk arra a szintre, hogy a politikáról beszélő emberek üvöltöznek a vakvilágba ahelyett, hogy konstruktív párbeszédbe bonyolódnának.
empty taxi
Kb. mindenki csak indulatosan,elvakultan szajkózza a vezergondolatokat amikről az gondolja ,hogy sajátja eképp kőbe vésett gránit igazság holott csak a média adta a szájába.
Sebaj ,gondolatok nélkül érezheti magát okosnak és kiélheti a hétköznapi frisztrációt ami a sikertelen,boldogtalan élete okoz,migránsozhat,gyurcsanyozhat,viktorozhat jut mindenkinek minden....
Lassan én eljutok oda,ami valahol helytelen ,hogy nem jut el hozzám ez a dolog mert csak lehúz,demoralizál.
Janek
Persze ezek csak egy cikk alatti kommentek, de sajnos mára a zsigeri gyűlölet kezdi a normális embereket is vezérelni. Nagyon kevés higgadt embert találni. Attól mert vki nem azt böfögi fel, ami az "én" táborom mantrája, azt miért kell lehúzni? Nem egy Nógrádi, aki rá is szolgál az ilyesmire. Olyan óriási törések vannak ebben a társadalomban...
több mint 9 éve
Nem tudom, hogy a 2002 óta - mind2 oldal által - folytatott indulat alapú, heccelő politikát meddig lehet folytatni balhé nélkül.Amíg nem liberalizálják a fegyvertartást, vagy a nemzetközi helyzet nem ad alkalmat egy újabb nagyvolumenű leszámolásra, mint amilyen a vörös/fehérterror/Holokauszt/Gulág volt, tulajdonképpen akármeddig.
Legszürreálisabb élményem az volt, ahogy egy 65 év körüli mama, két kézzel, vicsorogva karmolta le - nem is tépte, karmolta - a kétfarkú kutya plakátját a villanyoszlopról Újpesten. Azt hittem rosszul látok. Hörgött, vicsorgott, mint egy állat. Szürreális és egyben rémisztő.
Amadeus91
Azért kommentekben/tüntetéseken hőbörögni, vagy akár egy plakátot letépni nem igényel különösebb bátorságot, ennél durvább dolgokat meg a többség úgyse fog elkövetni, mert van mit veszíteni, mint pl. szabadság, egzisztencia (még ha nyomorúságos is.)
több mint 9 éve
Igen ez az ami zavar már jó ideje.Tul sokat es sokan beszélnek a politikáról az orszagban most szvsz.Elvileg ugye minél többen érzik magukénak a közügyeket az annál inkább a jó kormányzás felé kellene, hogy tendálja a dolgokat.
Es persze szelsosegesen
Janek
A gond szvsz inkább az, amit Amadeus is mondott, hogy mind a Gyurcsány- mind az Orbán-adminisztrációt nem a kormányzás, az ország előrelendítése érdekelte hanem az árokásás, hangulatkeltés, így biztosítva a szavazóbázist, ez által a hatalmat, teljesítménytől függetlenül.
Így mára eljutottunk arra a szintre, hogy a politikáról beszélő emberek üvöltöznek a vakvilágba ahelyett, hogy konstruktív párbeszédbe bonyolódnának.
empty taxi
Kb. mindenki csak indulatosan,elvakultan szajkózza a vezergondolatokat amikről az gondolja ,hogy sajátja eképp kőbe vésett gránit igazság holott csak a média adta a szájába.
Sebaj ,gondolatok nélkül érezheti magát okosnak és kiélheti a hétköznapi frisztrációt ami a sikertelen,boldogtalan élete okoz,migránsozhat,gyurcsanyozhat,viktorozhat jut mindenkinek minden....
Lassan én eljutok oda,ami valahol helytelen ,hogy nem jut el hozzám ez a dolog mert csak lehúz,demoralizál.
több mint 9 éve
Hahh, ezt különösen ironikus így leírni az esti amerikai elnöki vita tükrében, ahol megtapasztalhattuk, milyen amikor az internetes "kommentkultúra" megjelenik a nagyszínpadon is...Volt már pár fura kampány korábban is, de ez a felszarvazott first lady vs nincsisrájelzőm milliárdos csatája a döbbenetesen primitív "scandalokkal" és a többivel mindent visz.
baggio
Annyival szerencsésebbek ők nálunk azért, hogy ha a politika lejtőre is fordul és meglátogatja a bányamélyét, akkor is van egy élénk, viruló értelmiségi, polgári/civil szintje az életnek, ami miatt az értelmes ember nem érzi úgy, hogy el kéne költöznie a Holdra. Nálunk meg csak az első van, a második vagy nincs, vagy jól elrejtőzött.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)