NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 337 — zászló zászló szív
"Ők egyébként fizetést nem kapnak, csak szociális ösztöndíjat, ami havonta százezer forint körül van."

Családomban hirtelen tudok 3 embert aki nem is kap ennyit 20 év munkaviszonnyal a háta mögött, szombati munkavégzéssel...NB2
Most nem védeni akarom őket, de ez nem egy "olcsó" iparág, és akik itt tényleg szakemberek, azok jóval többet keresnek. Főleg ha akkor felelősség van rajtuk, mint egy élő műsor.

Egyébként meg az összeg biztos hogy kevesebb, mert nem hiszem hogy túl akarják fizetni őket. Plusz nem is szociális ösztöndíj, hanem ösztöndíjas foglalkoztatás, ami meg ennél kevesebb (már ha az adómentes részt nézzük, de kizárt hogy afelett fizetnének nekik). Szóval szokásos 444.hu pontosság..

több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
tegye fel a kezét, aki meglepődött 😊
 444.hu/2015/03/16/gyakornokok-hadaval-csinaltatnak-az-m1-hiradoit-ezert-is-omlott-ossze-az-adas/

49 gyakornok, uramistenbaggio
Közmunkások a feléből megcsinálták volna.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
"Ők egyébként fizetést nem kapnak, csak szociális ösztöndíjat, ami havonta százezer forint körül van."

Családomban hirtelen tudok 3 embert aki nem is kap ennyit 20 év munkaviszonnyal a háta mögött, szombati munkavégzéssel...
több mint 10 éve
 444.hu/2015/03/16/gyakornokok-hadaval-csinaltatnak-az-m1-hiradoit-ezert-is-omlott-ossze-az-adas/

49 gyakornok, uramistenbaggio
Én! Már nem azon hogy ez a módszer, hanem hogy ennyire amatőr módon még ki is szivárog 😊

Meg azon, hogy mi a tökömnek vesznek új műsor programot, amikor a régi is teljesen jó volt. Ezen még rendesen keresni sem lehet.

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante

49 gyakornok, uramisten

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
 444.hu/2015/03/16/godollo-orokos-polgarmestere-nagyon-nekiment-a-hatalmasoknak/

ez így kerek
több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
"magát első osztályú étteremnek hirdető" - így már nem gusztus és tálalás kérdése.vandeminek
de ha annak hirdetik, te meg beveszed, mellé szép, ízléses keretek között rakják eléd azt az összekavart valamit, a végén el fogod hinni, hogy bár fura íze van, annyira nem is rossz (hisz első osztályú étteremben miért adnának rosszat, vagy az Ödön mondta, hogy ez első osztályú ő meg ügye nem tévedhet)

aki eddig az M1-ből informálódott, az az x milliárd ellenére elkövetett "bakik" után is nézni fogja, nem hiszem, hogy van akinek ez nyitotta fel a szemétZERO_L
Azt mondják, hogy kevesen nézték. Azoknak a hívőknek, pedig bármit el lehet adni.
Engem inkább az lepett meg, hogy ennyire gyenge minőséget tudtak csak felmutatni. Amilyen bakikról írnak, hogy megtörténtek... legalább azt elvártam volna, hogy ha már ennyire túlfizetik a dolgot, akkor ne legyen teljesen amatőr az egész. De mindegy, mert úgyse nézek tv-t 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 981 — situational football
"magát első osztályú étteremnek hirdető" - így már nem gusztus és tálalás kérdése.vandeminek
de ha annak hirdetik, te meg beveszed, mellé szép, ízléses keretek között rakják eléd azt az összekavart valamit, a végén el fogod hinni, hogy bár fura íze van, annyira nem is rossz (hisz első osztályú étteremben miért adnának rosszat, vagy az Ödön mondta, hogy ez első osztályú ő meg ügye nem tévedhet)

aki eddig az M1-ből informálódott, az az x milliárd ellenére elkövetett "bakik" után is nézni fogja, nem hiszem, hogy van akinek ez nyitotta fel a szemét

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Most egy lemaradt "K" miatt gúnyolódsz.
Waszlavik első kazettájának B oldala azzal kezdődi.
K.Sobri Jóska
Belenéztem a ma indult új M1-es műsorába, és még ez volt a legkisebb hiba. Kb. 20 percet néztem, az alatt volt, hogy a bemondó háta mögött csak green box látszott, volt, hogy nem indult el bejátszás, az illusztrációs háttérképeket össze-vissza pakolgatták, hol késve, hol elsietve, az időjárásjelentő csaj belesült a mondókájába, stb. Nagyon döcög még az a szekér...

Az is érdekes volt egyébként, hogy egyetlen ismerős arcot se láttam. Fiatal zöldfülűek serege az egész csapat. Gondolom velük a legkönnyebb, ők vigyázzban állva követik az ukázokat. 😊peterk2005
Most mit akarsz csóri 80 milliárdból?!
A Nemzeti Együttműködés dícsérete, hogy abból a kevéskéből ezt össze tudták egyáltalán hozni.Sobri Jóska
Olyan ez, mint egy új, magát első osztályú étteremnek hirdető egység megnyitása. Azt el lehet fogadni, hogy a pincérek első nap egy kissé idegenül mozognak, esetleg még azt is, hogy lassabb a kiszolgálás, de azt nem, ha a paradicsomlevest a tejsodóval összeöntve hozzák ki............csi77
minden csak gusztus és tálalás kérdése...ZERO_L
"magát első osztályú étteremnek hirdető" - így már nem gusztus és tálalás kérdése.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 981 — situational football
K.Sobri Jóska
Belenéztem a ma indult új M1-es műsorába, és még ez volt a legkisebb hiba. Kb. 20 percet néztem, az alatt volt, hogy a bemondó háta mögött csak green box látszott, volt, hogy nem indult el bejátszás, az illusztrációs háttérképeket össze-vissza pakolgatták, hol késve, hol elsietve, az időjárásjelentő csaj belesült a mondókájába, stb. Nagyon döcög még az a szekér...

Az is érdekes volt egyébként, hogy egyetlen ismerős arcot se láttam. Fiatal zöldfülűek serege az egész csapat. Gondolom velük a legkönnyebb, ők vigyázzban állva követik az ukázokat. 😊peterk2005
A Nemzeti Együttműködés dícsérete, hogy abból a kevéskéből ezt össze tudták egyáltalán hozni.Sobri Jóska
Olyan ez, mint egy új, magát első osztályú étteremnek hirdető egység megnyitása. Azt el lehet fogadni, hogy a pincérek első nap egy kissé idegenül mozognak, esetleg még azt is, hogy lassabb a kiszolgálás, de azt nem, ha a paradicsomlevest a tejsodóval összeöntve hozzák ki............csi77
minden csak gusztus és tálalás kérdése...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
K.Sobri Jóska

Olyan ez, mint egy új, magát első osztályú étteremnek hirdető egység megnyitása. Azt el lehet fogadni, hogy a pincérek első nap egy kissé idegenül mozognak, esetleg még azt is, hogy lassabb a kiszolgálás, de azt nem, ha a paradicsomlevest a tejsodóval összeöntve hozzák ki............

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
K.Sobri Jóska

A Nemzeti Együttműködés dícsérete, hogy abból a kevéskéből ezt össze tudták egyáltalán hozni.

több mint 10 éve
és mennyivel kevesebb pénzt kérnek, ha nem épp sima gyakornokok csakbaggio
kurvára nem fizetnek semmit a gyakornokoknak.shawnka
így értettem

... és mennyivel kevesebbet kérnek (az újak), ha nem épp sima gyakornok csak (akiknek meg semmit nem kell fizetni)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 588 — Tyrone Creek
és mennyivel kevesebb pénzt kérnek, ha nem épp sima gyakornokok csakbaggio
kurvára nem fizetnek semmit a gyakornokoknak.
több mint 10 éve
és mennyivel kevesebb pénzt kérnek, ha nem épp sima gyakornokok csak

---
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
K.Sobri Jóska

Az is érdekes volt egyébként, hogy egyetlen ismerős arcot se láttam. Fiatal zöldfülűek serege az egész csapat. Gondolom velük a legkönnyebb, ők vigyázzban állva követik az ukázokat. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress

majdnemAmadeus91
K.

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222

majdnem
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695

A helyzet fokozódik!! Ez lehet a savas bácsi 2
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
 www.hir24.hu/belfold/2015/03/13/fejmosast-kapott-a-tiltakozo-vaci-gimnazium-igazgatoja/
ha ez igaz akkor...ne már...Klaci79
Pedig hogy megköszönték volna, ha valami ilyesmiben odaállítottak volna a gyerekek:

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
 www.hir24.hu/belfold/2015/03/13/fejmosast-kapott-a-tiltakozo-vaci-gimnazium-igazgatoja/
Ez már évek óta így megy, csak általában nincs balhé belőle. Az itteni pap pl. minden békemenetre ingyen busszal viteti fel a híveket. Fogalmam sincs, hogy ki fizeti, az egyházközség, vagy valami "támogatók"... A pap egyébként nyilván is tartja, hogy ki az aki elmegy és ki az aki nem. Volt is belőle valami balhé nem régen. Az egyik gyereket nem akarta megbérmálni a szülei "renitenssége" miatt - vagy valami ilyesmi. Annyira nem érdekelt az ügy, csak itt a faluban kavart port templomba járó körökben. (Meg a kocsmában. 😀 )

A barátom pedig (pénzügyi/gazdasági) újságíró egy napilapnál. Őt rendszeresen minden kormányrendezvényre kizavarják, sőt, fényképet kell készítenie bizonyítékul, hogy ott járt. Ez már azért facepalmnak is elmegy. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
csinovnyik megszólalt, ő is pontosan tudja, hogy mennyi hatalma van ebben a kérdésben

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
ha ez igaz akkor...ne már...
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222
jin és jang, csak a miheztartás végett 😊 baggio
bizony ám!

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
jin és jang, csak a miheztartás végett 😊 de a jelenlegi demokratikus rendszer pont ott bukik meg, hogy a hatalom közelébe kerüléshez annyi kompromisszumot kell kötni ilyen-olyan gazdasági érdekcsoportokkal, hogy már mire élhetnél ezzel az erővel, rég megvan kötve a kezedbaggio
OFF
ma fogadtam egy kínai focimeccsre, nézem az eredményt, hát az egyik csapatnál Yin állt be Yang helyére 😊
ON

az a baj, hogy sajnos igazad van...