NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
Jó hát Sobri kommentje "Az én valós életemre nulla kihatással van" mondatig komolyan vehető, mert ő nyilván nemhogy a kórházakat, még a közterületeket sem veszi igénybe (sőt nem is ennek az országnak a levegőjét szívja, tehát a környezetgazdálkodás sem fontos), nem közlekedik se tömegközlekedéssel, se autóval közutakon, adót egy forintot se fizet, még a Tesco-ban is áfa nélkül kapja a termékeket. Így tehát érthető, hogy számára teljesen mindegy, mennyi pénzből és hogyan gazdálkodik az állam a költségvetésével.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sobri!Vajon te kérhetsz-e azért több pénzt a melódért, mert nem havi 1x, hanem heti 3x akarsz elmenni a rossz lányokhoz? Kérhetsz, de ha sokallja a megrendelő elmegy máshova. Kishazánkban urambocsá azért kell ennyi rohadt adót fizetni, mert ott fent több 100 milliárdot fizetnek ki mindenféle hülyeségre. És miután már az emberek nagyrészének k...a nincs miből fizetni, megnézik, hogy mégis ki a lófüttyre költik a beszedett pénzt. És ha látják, hogy felelőtlenül, hülyeségre, azt szóvá teszik.
több mint 10 éve
DEMAGÓGIA ON:És mi lenne, ha ezt a sok "nincs kompetenciám eldönteni", "nem hat ki az életemre" pénzverést, mondjuk ne adj Isten, OKTATÁSRA, EGÉSZSÉGÜGYRE költenénk??? Nem kell az egészet, legyen nekik az M1 a médiatemplom, de ne ennyiért könyörgöm
OFF
és az a legszomorúbb, hogy már a látszatra sem ügyelnek, egy szemernyit sem félnek, hogy bármi következménye lehet annak, amit most csinálnak, és pont a hozzád hasonló "nem érdekel, nem hat ki az életemre" felfogás miatt
nyilván téged nem tudnak megfingatni(többször hangoztattad), a többiek akik meg nem ennyire szerencsések, őket meg ezzel a "ne enged be az életedbe" bullshittel lesöpröd, hogy így jártál barátom, tulajdonképpen te vagy a hülye
UI.: azt azért megnézném, amikor a nevetséges fizetéssel rendelkező orvosoknak, tanároknak, tűzoltóknak beadod ezt a "ne enged be az életedbe a politikát" maszlagot

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ez olyan, mint az, hogy pl. Revis vagy Wilfork mennyi fizetést kap.Ahogy elfogadom a gépjárművek károsanyagkibocsátását, mint a közlekedés velejáróját, vagy a lihegést, mint a futás velejáróját, vagy a magokat az eperben, jól látod.A káros anyag kibocsájtás minél alacsonyabb szinten tartása a társadalom elemi érdeke.
Ezen dolgok összességét hívják valóságnak.Sobri Jóska
Az indokolatlanul sok lihegés meg kóros folyamatokat jelez.
Egy gyors kérdés:
Mennyi lenne az a költségvetés, amire azt mondanád, hogy ez már neked is sok?
Tudom, hogy ez függ a minőségtől is meg a hatékonyságtól, meg sok egyébtől, de ugye ezek itt nem játszanak szerepet.
Szóval mennyi?Lecsó
Az én valós életemre nulla kihatással van.
Ráadásul, és ez a fontosabb, nekem sincs semmi ráhatásom, hogy mennyit kapjon.
Nem leszek morcos amiatt, ha a Pats FO nem fizeti meg őket, de akkor se, ha irreálisan túlfizeti. Nem az én kompetenciám.
Nekem jobb ha a kedvenc csapatomban jó, szórakoztató játékosok vannak, de ha van objektív oka, hogy pl ők ketten miért nincsenek ott, zágson. Ez van. Érdemben nem hat az életemre, és nekem sincs ráhatásom.
Ha x mennyiségű közpénzből állami tévét csinálnak, ami szar, akkor ha 2x-ből, vagy 80x-ből csinálják, ugyanez a helyzet. Nem érdekel, nem érinti az életemet, nem nézem, de ami fontosabb, nem tudom elérni, hogy 0.5x vagy 0.1x összegbe kerüljön.
Szóval a válaszom, hogy ha én úgy élek, ahogy akarok, akkor pont leszarom, hogy mennyiből készít műsort a köztévé, mennyit keres Simicska, mennyiért igazol a Barcelona, a lényeg, hogy továbbra is jól érezzem magam.
Ha viszont szarul élek, akkor azon leszek, hogy ne éljek szarul, tehát akkoris leszarom ezeket.
Tehát ha azt olvasnám, hogy a köztévé 1000 milliárd forintból gazdálkodik, akkor azt mondanám, hogy "ez durva, de kár, hogy nem vagyok beszállító", vagy azt, hogy "kit kéne felhívni, hogy én is gyárthassak?", vagy azt, hogy "ja, tudom, ez van, ez a valóság".
több mint 10 éve
szerintem azt fogja mondani, hogy a közpénzből semennyi, saját pénztárcájából 1 forint is. De csak tippelek.Ahogy elfogadom a gépjárművek károsanyagkibocsátását, mint a közlekedés velejáróját, vagy a lihegést, mint a futás velejáróját, vagy a magokat az eperben, jól látod.A káros anyag kibocsájtás minél alacsonyabb szinten tartása a társadalom elemi érdeke.
Egy gyors kérdés:
Szóval mennyi?Lecsó
több mint 10 éve
A XIX. kerület meg a Honvédosok meg le vannak szarva. Persze Hemibá még büszke is erre...Komolyan hétről hétre reklámozni kell a Puskás Akadémia meccseit az összes csatornán? Bemocskolják szegény Öcsi bácsi nevét...Isten nyugosztalja!LakiPedig logikus az ő szemszögükből. Puskás Öcsi a magyarok büszkesége. Mivel itt az a magyar aki Orbánnak csápol, hát Öcsi bá öröksége is az övék.peterk2005
több mint 10 éve
Komolyan hétről hétre reklámozni kell a Puskás Akadémia meccseit az összes csatornán? Bemocskolják szegény Öcsi bácsi nevét...Isten nyugosztalja!LakiPedig logikus az ő szemszögükből. Puskás Öcsi a magyarok büszkesége. Mivel itt az a magyar aki Orbánnak csápol, hát Öcsi bá öröksége is az övék.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ahogy elfogadom a gépjárművek károsanyagkibocsátását, mint a közlekedés velejáróját, vagy a lihegést, mint a futás velejáróját, vagy a magokat az eperben, jól látod.A káros anyag kibocsájtás minél alacsonyabb szinten tartása a társadalom elemi érdeke.
Egy gyors kérdés:
Tudom, hogy ez függ a minőségtől is meg a hatékonyságtól, meg sok egyébtől, de ugye ezek itt nem játszanak szerepet.
Szóval mennyi?
több mint 10 éve

Az m1 nem tud hibázni...ott már eldőlt a választás, mielőtt elkezdődött volna...
több mint 10 éve
Ez nem demagógia, hanem tévedés.Az én életemre nézve az lenne (persze csak ha beengedném őket), hogy ezt a pénzt költhetnénk a...Úgymint?És most őszintén: van jelentősége mi történik az m1 csatornán?mivel komoly állami pénzből megy, ezért igen, nagy jelentősége vanbaggio
Egyrészt a kutya se nézi, másrészt nem az a fő szempont, hogy milyen az adás, hanem, hogy teljenek a napok, hóvége legyen, be lehessen adni a számlát a műsorgyártásokról, a pénz megérkezik, eljut a megfelelő helyekre, újra lemegy egy hónap, utalás, pénz, és újra, és így szépen telnek az évek.
Ennyi a valós metodika, se több, se kevesebb.
Persze mondhatná bárki, hogy ezzel az erővel egy értékelhető műsorfolyam is készülhetne, de valójában felesleges.
Egy híradó tévé adásait senki se rögzíti, hogy visszanézze késöbb, az a pillanatnak szól, minden adás azonnál múlttá válik, aktualitását veszti, a számlákat meg be lehet adni. Egy a teljesítési kritérium, hogy valami történjen a képernyőn. Történik.Sobri Jóska
Például a te életedre nézve mi?Sobri Jóska
Jaj, de ez már megint demagógia.Lecsó
Nem költhetnék.
Te azt feltételezed, hogy pár dilettáns döntéséről van szó, amit ha egy szakmaibb, felkészültebb brigád hozna meg, akkor lehetne máshogy.
De nem lehetne.
Mivel azért ez a csapat hozhat döntéseket, mert ők hajlandók ezeket hozni.
Összekevered az okot és az okozatot.
A mi pénzünkből hazudnak össze hete havat, bele a mi szemünkbe. Ennek azért van jelentősége.Ahogy elfogadom a gépjárművek károsanyagkibocsátását, mint a közlekedés velejáróját, vagy a lihegést, mint a futás velejáróját, vagy a magokat az eperben, jól látod.
Ha ezt nemzeti érzelmű vállalkozók a saját pénzükből finanszíroznák, esküszöm egy szavam sem lenne. Jót kacagnék.
Az alapvető különbség Sobri, hogy te elfogadod az intézményesített lopást, mint a demokrácia velejáróját, mások meg ezen kicsit felhorkannak. Ennyi.Lecsó
Ezen dolgok összességét hívják valóságnak.
több mint 10 éve
Komolyan hétről hétre reklámozni kell a Puskás Akadémia meccseit az összes csatornán? Bemocskolják szegény Öcsi bácsi nevét...Isten nyugosztalja!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 10 éve
m.hvg.hu/velemeny/20150319_TGM_A_politikai_helyzet_Magyarorszagon
több mint 10 éve
A mi pénzünkből hazudnak össze hete havat, bele a mi szemünkbe. Ennek azért van jelentősége.Ha ezt nemzeti érzelmű vállalkozók a saját pénzükből finanszíroznák, esküszöm egy szavam sem lenne. Jót kacagnék.
Az alapvető különbség Sobri, hogy te elfogadod az intézményesített lopást, mint a demokrácia velejáróját, mások meg ezen kicsit felhorkannak. Ennyi.
több mint 10 éve
Az én életemre nézve az lenne (persze csak ha beengedném őket), hogy ezt a pénzt költhetnénk a...Úgymint?És most őszintén: van jelentősége mi történik az m1 csatornán?mivel komoly állami pénzből megy, ezért igen, nagy jelentősége vanbaggio
Egyrészt a kutya se nézi, másrészt nem az a fő szempont, hogy milyen az adás, hanem, hogy teljenek a napok, hóvége legyen, be lehessen adni a számlát a műsorgyártásokról, a pénz megérkezik, eljut a megfelelő helyekre, újra lemegy egy hónap, utalás, pénz, és újra, és így szépen telnek az évek.
Persze mondhatná bárki, hogy ezzel az erővel egy értékelhető műsorfolyam is készülhetne, de valójában felesleges.
Egy híradó tévé adásait senki se rögzíti, hogy visszanézze késöbb, az a pillanatnak szól, minden adás azonnál múlttá válik, aktualitását veszti, a számlákat meg be lehet adni. Egy a teljesítési kritérium, hogy valami történjen a képernyőn. Történik.Sobri Jóska
Jaj, de ez már megint demagógia.
több mint 10 éve
A trollkodás a valóság megkérdőjelezése.A közpénzek elosztásának ellenőrzése a demokrácia egyik alappillére, ennek megkérdőjelezése maga a trollkodás. Ahogy a "kutya se nézi" is, mivel a rtl klub és a tv2 mögött még mindig az ország harmadik legnézettebb csatornájáról beszélünk (nem a pápa vagy az erzsébetvárosi tv-ről...), tízezres-százezres nézőszámmal. Ahogy azt is szerintem tudod jól, hogy az MTV-nek van saját archívuma: www.mediaklikk.hu/mediatar/ + nava.hu/baggioÚgymint?És most őszintén: van jelentősége mi történik az m1 csatornán?mivel komoly állami pénzből megy, ezért igen, nagy jelentősége vanbaggio
Szóval? Mi a jelentősége egy nyilvánvaló politikai üzenetek közlésére létrehozott állami/kormányzati tévéadó indulóbénázásának?
Evidens, hogy nem 2015 elején kell a nézőket képernyő elé tapasztani, hanem majd a 2017 őszén induló kampány során.
És nem is az RTL-hez, TV2-höz képest kell pozícionálniuk magukat.
több mint 10 éve
444.hu/2015/03/18/a-kommentelok-nem-fogadtak-jol-a-fidelitas-kurucinfos-kisz-es-hazmester-talalmanyat/
Igen, 1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt. Egy ismerősöm, név szerint Galván Tivadar mutatott be neki, aki az autógyárban dolgozott. Akkor még nem sejtettem .... hogy békaemberekkel fogok találkozni.
több mint 10 éve
A közpénzek elosztásának ellenőrzése a demokrácia egyik alappillére, ennek megkérdőjelezése maga a trollkodás. Ahogy a "kutya se nézi" is, mivel a rtl klub és a tv2 mögött még mindig az ország harmadik legnézettebb csatornájáról beszélünk (nem a pápa vagy az erzsébetvárosi tv-ről...), tízezres-százezres nézőszámmal. Ahogy azt is szerintem tudod jól, hogy az MTV-nek van saját archívuma: www.mediaklikk.hu/mediatar/ + nava.hu/Úgymint?És most őszintén: van jelentősége mi történik az m1 csatornán?mivel komoly állami pénzből megy, ezért igen, nagy jelentősége vanbaggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Baggio ne engedd be őket!!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Úgymint?És most őszintén: van jelentősége mi történik az m1 csatornán?mivel komoly állami pénzből megy, ezért igen, nagy jelentősége vanbaggio
Például a te életedre nézve mi?
több mint 10 éve
És most őszintén: van jelentősége mi történik az m1 csatornán?mivel komoly állami pénzből megy, ezért igen, nagy jelentősége van

---
több mint 10 éve
engem nem igen érdekel h szar, az volt eddig is. de ezt a lila-fehér designt, ezt hogy merik ?!?!?!?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
És most őszintén: van jelentősége mi történik az m1 csatornán?ott halt meg véglegesen, amikor az Önök kérték átkerült a dunára
több mint 10 éve
És most őszintén: van jelentősége mi történik az m1 csatornán?Egyrészt a kutya se nézi, másrészt nem az a fő szempont, hogy milyen az adás, hanem, hogy teljenek a napok, hóvége legyen, be lehessen adni a számlát a műsorgyártásokról, a pénz megérkezik, eljut a megfelelő helyekre, újra lemegy egy hónap, utalás, pénz, és újra, és így szépen telnek az évek.
Egy híradó tévé adásait senki se rögzíti, hogy visszanézze késöbb, az a pillanatnak szól, minden adás azonnál múlttá válik, aktualitását veszti, a számlákat meg be lehet adni. Egy a teljesítési kritérium, hogy valami történjen a képernyőn. Történik.
több mint 10 éve
nem tudom, hogy ps-e, de kurva jóAmadeus91mondjuk eléggé one-man-show volt 😀 www.youtube.com/watch?v=xq7zaUSN718&list=PLYiqs8Yz_dUq_2flcmgppC_4Xvxin056-&index=8
több mint 10 éve
tegye fel a kezét, aki meglepődött 😊
444.hu/2015/03/16/gyakornokok-hadaval-csinaltatnak-az-m1-hiradoit-ezert-is-omlott-ossze-az-adas/
49 gyakornok, uramistenbaggio

nem tudom, hogy ps-e, de kurva jó