NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
99
15
19:00, Netflix
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
Bayer Zsoltot olvassák háromezren. Meg talán még másik 2-3 ezer aki élvezi ha szörnyűlködhet. 😊 Úgyhogy Bayer akkor sem a konzervatív választóknak írna, ha maradt volna ilyen a Fidesz táborában mára.A FB ma fizetett hirdetésben dobta fel a második helyre a falamon a zsóti cikkét. Ha nekem, akkor másnak is. Csak mondom a 2-3 ezerhez.
peterk2005

több mint 10 éve
Hát figyi, én már rájöttem a dolog nyitjára. Szoborügyben nem politikai meggyőződés vagy kultúra játssza a szerepet, hanem egyszerűen az, hogy vannak olyanok akik kényszert éreznek, hogy szobrokat állítsanak, és vannak olyanok akik meg nem. Akiknél ez kényszer, náluk belefér, hogy a Turul után Horthy, majd a Szovjet hősi emlékmű következzen, a lényeg, hogy szobor legyen. 😀Klaci79

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
a "kisebbik rossz" gazdasági teljesítményét már átbeszéltük nemrég, mai produkciójukat pedig inkább nem is linkelem be a jó ízlés és érzés érdekébenhát a kisebbik rossz és a jobbik nem ad reményt az biztos. inkább szörnyű
persze kinek mi ad reménytbaggio
félreértés ne essék, nem az oroszokkal van bajom, üzletelek velük, az ukránokkal is. nekem a magyar közélet teljesen értékelhetetlen részével van bajom, akik még mindig nem jöttek rá, hogy elmúlt az átkos. és ezt ugyanígy gondolom a féltétel nélküli EU, USA hívőkre is, nem csak a bayerzsótira

több mint 10 éve
A radikális jobboldalon van egy olyan narratíva, mely a bolsevizmus meg a Szovjetunió létrejöttét a zsidókhoz köti. E szerint az oroszoknak nincs semmi közük az 1944-45-ös magyarországi nemi erőszakokhoz, az egypárti diktatúra hatalomra segítéséhez és fenntartásához, valamint 1956 leveréséhez. Mindez a zsidó Trockij, a grúz Sztálin és az ukrán Hruscsov műve. Ezt a gondolatot látszik igazolni a Tanácsköztársaság vezetésében és az ÁVH-ban szolgáló zsidók magas aránya.- mondja kérem, van önöknél antiszemitizmus?
Az 56-osok lényegében nem a kényszersorozott katonák, hanem a magyarok vesztét akaró zsidóság ellen harcoltak. Az ellen a zsidóság ellen, akik ma már a nyugati államokat és vállalatokat irányítva próbálnak ártani a nekik behódolni nem akaró Magyarországnak és Oroszországnak. Tehát az igaz magyarok ma Putyin mellett állnak.
Bayer írását a fentieket valló emberek fogadják egyetértéssel.Amador
- nincs, de igény lenne rá.
több mint 10 éve
én megértem, a múltkor már megbeszéltük, hogy 4x annyiért írja most, úgyh ez is belefér az árba valószínűleg.Bayer Zsoltot olvassák háromezren. Meg talán még másik 2-3 ezer aki élvezi ha szörnyűlködhet. 😊 Úgyhogy Bayer akkor sem a konzervatív választóknak írna, ha maradt volna ilyen a Fidesz táborában mára.
én azt nem értem, hogy ezt hogy gondolják lenyeletni egy igazi konzervatív választóval, persze nem a hívőre gondolok, hanem a konzervatív gondolkodóra. ellenforradalmi emlékművet koszorúzni és ehhez tapsolni azért nagyon forró.gabtsi
Egyébként meg VV Dóri szerint az UFO-k építették a piramisokat. Ezzel együtt, egy ideig jól megélhet abból, hogy a melleit mutogatja, és ha vigyáz magára, akkor simán megérheti a 80 éves kort is. Szóval a hülyeség nem öl és nem is dönt nyomorba. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
a "kisebbik rossz" gazdasági teljesítményét már átbeszéltük nemrég, mai produkciójukat pedig inkább nem is linkelem be a jó ízlés és érzés érdekébenpersze értem...akkor inkább a jelen gazdasági és társadalompolitikai teljesítményéhez tapsoljunk, mert ügyesek a fiúk....nagyszerű hozzáállás
persze kinek mi ad reménytbaggio
több mint 10 éve
a "kisebbik rossz" gazdasági teljesítményét már átbeszéltük nemrég, mai produkciójukat pedig inkább nem is linkelem be a jó ízlés és érzés érdekébenpersze kinek mi ad reményt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A radikális jobboldalon van egy olyan narratíva, mely a bolsevizmus meg a Szovjetunió létrejöttét a zsidókhoz köti. E szerint az oroszoknak nincs semmi közük az 1944-45-ös magyarországi nemi erőszakokhoz, az egypárti diktatúra hatalomra segítéséhez és fenntartásához, valamint 1956 leveréséhez. Mindez a zsidó Trockij, a grúz Sztálin és az ukrán Hruscsov műve. Ezt a gondolatot látszik igazolni a Tanácsköztársaság vezetésében és az ÁVH-ban szolgáló zsidók magas aránya. Az 56-osok lényegében nem a kényszersorozott katonák, hanem a magyarok vesztét akaró zsidóság ellen harcoltak. Az ellen a zsidóság ellen, akik ma már a nyugati államokat és vállalatokat irányítva próbálnak ártani a nekik behódolni nem akaró Magyarországnak és Oroszországnak. Tehát az igaz magyarok ma Putyin mellett állnak.
Bayer írását a fentieket valló emberek fogadják egyetértéssel.
több mint 10 éve
azt hogy "kajálja" nem hiszem, de nekem azért akad pár ismerősöm, aki szerint még így is jobb mintha a szocik lennének (amivel azért nehéz vitatkozni). de azért majd érdeklődöm náluk, hogy ha pl ezt egy mszp kormány húzná meg, akkor milyen parasztlázadás lenne a jobboldalon.gabtsiNehéz vitatkozni ez tény, de azért nap mint nap úgy tűnik az lett volna a kisebbik rossz. Ez persze tudom, hogy kevés lehet az embereknek. Ezt a fajta szabad rablást nehéz lehet megmagyarázni. Ha belegondolok, hogy milyen 10 milliós ügyekben volt patália (bkv, hunvald) ehhez képest meg most sok-sok MRD sorsát kellene vizsgálni. És ez mind semmi ahhoz képest, hogy már a történelemhamisítás is működik. NA és már nem csak a világháború, de '56 vonatkozásában is.
Ha ez se elég ezeknek az embereknek, akkor ez már tényleg siralmas...bár hányszor gondoltam ezt az elmúlt években.
több mint 10 éve
azt hogy "kajálja" nem hiszem, de nekem azért akad pár ismerősöm, aki szerint még így is jobb mintha a szocik lennének (amivel azért nehéz vitatkozni). de azért majd érdeklődöm náluk, hogy ha pl ezt egy mszp kormány húzná meg, akkor milyen parasztlázadás lenne a jobboldalon.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
én megértem, a múltkor már megbeszéltük, hogy 4x annyiért írja most, úgyh ez is belefér az árba valószínűleg.őszintén szólva nem nagyon hiszem, hogy van olyan "igazi konzervatív" választó aki ezt még kajálja...itt már csak a legkitartóbb hívek vannak, de mint tudjuk Magyarországon nagy divatja van ennek a bálványimádatnak 😕
én azt nem értem, hogy ezt hogy gondolják lenyeletni egy igazi konzervatív választóval, persze nem a hívőre gondolok, hanem a konzervatív gondolkodóra. ellenforradalmi emlékművet koszorúzni és ehhez tapsolni azért nagyon forró.gabtsi
több mint 10 éve
én megértem, a múltkor már megbeszéltük, hogy 4x annyiért írja most, úgyh ez is belefér az árba valószínűleg. én azt nem értem, hogy ezt hogy gondolják lenyeletni egy igazi konzervatív választóval, persze nem a hívőre gondolok, hanem a konzervatív gondolkodóra. ellenforradalmi emlékművet koszorúzni és ehhez tapsolni azért nagyon forró.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
lehet e mélyebbre nyalni bajerzsótinál?Ez még zsótitól (igen, így kisbetűvel) is kemény volt na. Eddig sem tartottam sokra, de ezzel gyakorlatilag már megértő sem tudok lenni, egy-egy ostoba kirohanását tudom kezelni, de ezt nem igazán.
index.hu/mindekozben/poszt/2015/02/17/lehet-e_jobban_nyalni_putyinnak_mint_bayer_zsolt_teszi/Klaci79
Gratulálok, örülj neki zsóti.

több mint 10 éve
"Elment a nap, táskájába tevénügyeit, gondjait. Csönd lesz talán.
Ketten vagyunk most, Lenin meg én,
Lenin mint fénykép szobám falán.
Száját harsány szó feszíti szét,
bajusza mereven fölfele néz.
Homloka ráncában az emberiség,
hatalmas homlok, hatalmas ész."
MAJAKOVSZKIJ: Beszélgetés Lenin elvtárssal
több mint 10 éve
lehet e mélyebbre nyalni bajerzsótinál?index.hu/mindekozben/poszt/2015/02/17/lehet-e_jobban_nyalni_putyinnak_mint_bayer_zsolt_teszi/
több mint 10 éve
444.hu/2015/02/16/56-ot-ellenforradalomnak-nevezo-frissen-felujitott-emlekhelyet-koszoruz-meg-putyin-budapesten/56 mindig is ellenforadalom volt. Ki állít mást?!
Annak idején kissè gúnyosan jegyeztem meg, hogy lesz még 56 ellenforradalom az Orbán-rendszerben. Lassan nem merek semmit sem mondani...Amadeus91
több mint 10 éve
ha nem vagy államis, akkor 5,0-ás átlagra is 0 forintot kapsz, mivel csak állami helyen lévők (cirka 80 fő/450) kaphatnak ösztöndíjat. Én az OTDK-ért "kiemelkedő tanulmányi eredményért járó egyszeri juttatásként" kaptam 5000 forintot.hát ez rohadtul szak függővalakisAz ELTÉ-n pl. mennyi a tanulmányi ösztöndíj ~4,5-ös átlagra?Atari25-30 répa.HanniAkkor egyezzünk meg abban, hogy nagyon kevés.Hannia szak mellett attól is függ, hány kredit, de jogon pl. jóval kevesebb jár ilyen átlagra.deyellAz ELTÉ-n pl. mennyi a tanulmányi ösztöndíj ~4,5-ös átlagra?Atari25-30 répa.Hanni
több mint 10 éve
hát ez rohadtul szak függővalakisAz ELTÉ-n pl. mennyi a tanulmányi ösztöndíj ~4,5-ös átlagra?Atari25-30 répa.Hanni
Akkor egyezzünk meg abban, hogy nagyon kevés.a szak mellett attól is függ, hány kredit, de jogon pl. jóval kevesebb jár ilyen átlagra.deyellAz ELTÉ-n pl. mennyi a tanulmányi ösztöndíj ~4,5-ös átlagra?Atari25-30 répa.Hanni
több mint 10 éve
Újabb flashback, jön a kéthetenkénti ülésezés: index.hu/belfold/2015/02/16/teljesulhet_kover_laszlo_alma/Várom a kétéves költségvetést. 😀

több mint 10 éve
444.hu/2015/02/16/56-ot-ellenforradalomnak-nevezo-frissen-felujitott-emlekhelyet-koszoruz-meg-putyin-budapesten/Annak idején kissè gúnyosan jegyeztem meg, hogy lesz még 56 ellenforradalom az Orbán-rendszerben. Lassan nem merek semmit sem mondani...
több mint 10 éve
a szak mellett attól is függ, hány kredit, de jogon pl. jóval kevesebb jár ilyen átlagra.Az ELTÉ-n pl. mennyi a tanulmányi ösztöndíj ~4,5-ös átlagra?Atari25-30 répa.Hanni
buhloone mindstate
több mint 10 éve
hát ez rohadtul szak függőAz ELTÉ-n pl. mennyi a tanulmányi ösztöndíj ~4,5-ös átlagra?Atari25-30 répa.Hanni
We just form a fucking wall.
Klaci79