Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
Simicska legújabb nyilatkozata arról, hogy milyen hozzáállása lesz Orbán kormányához az általa vezetett médiacsoportnak: "Kurvára le fogja szarni, hogy az Orbán mit akar. Ha ilyen értelemben kérdezi, kormánykritikus lesz, igen."azért nem egy szint a két ember
Engem ilyenkor az döbbent meg leginkább, hogy ez az ember 20 évig Orbán gazdasági atyaúristene lehetett. Hiába tudja, sejti az ember, de amikor szembesülök vele, még mindig elképedek a politikában és a médiában működő kontraszelekción.peterk2005
több mint 10 éve
Simicska legújabb nyilatkozata arról, hogy milyen hozzáállása lesz Orbán kormányához az általa vezetett médiacsoportnak: "Kurvára le fogja szarni, hogy az Orbán mit akar. Ha ilyen értelemben kérdezi, kormánykritikus lesz, igen."Engem ilyenkor az döbbent meg leginkább, hogy ez az ember 20 évig Orbán gazdasági atyaúristene lehetett. Hiába tudja, sejti az ember, de amikor szembesülök vele, még mindig elképedek a politikában és a médiában működő kontraszelekción.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Valahogy így, Simicska hadba lépésével nem fog Magyarországra költözni a BBC.Dehogy forgatták el. A Jobbiknak lett még pár újságja és egy TV-je. Ennyi.
Nem lesz semmivel se objektívebb a tájékoztatás az általa pénzelt sajtóban, csak az ágyút forgatták el 180 fokkal.atapapa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
pont ezt mondtam én is itt a kollégáknak...nem véletlen ez a sok új tv...bár ennyi szerkesztő nem kell, de azért a lóvé az megmarad, ha kifutófiúk lesznek akkor is...a hatalom hálás maradÉn megértem a távozókat! Aki hozzászokott, hogy a hatalom seggét nyalja és ezért busásan megfizetik, az nehezen fog tudni valódi cikkeket írni, valódi problémákkal. A mai amúgy is töketlen ellenzéket szapulni, meg elmúltnyolcévezni mesterien tudtak, most eljött az idő, amikor a piacról kell megélni...várom a folytatást...Klaci79Milyen folytatást? Ezek azért mondtak le ilyen gyorsan, hogy legyen helyük még az új nemzeti M1 hírtévénél. Aki később ébred, már lehet, hogy éhen marad. 😊peterk2005
több mint 10 éve
Én megértem a távozókat! Aki hozzászokott, hogy a hatalom seggét nyalja és ezért busásan megfizetik, az nehezen fog tudni valódi cikkeket írni, valódi problémákkal. A mai amúgy is töketlen ellenzéket szapulni, meg elmúltnyolcévezni mesterien tudtak, most eljött az idő, amikor a piacról kell megélni...várom a folytatást...Klaci79Milyen folytatást? Ezek azért mondtak le ilyen gyorsan, hogy legyen helyük még az új nemzeti M1 hírtévénél. Aki később ébred, már lehet, hogy éhen marad. 😊

több mint 10 éve
A fülkeforradalom felfalja gyermekeit.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Nézve az rtl híradót sokszor volt az az érzésem, hogy beleestek...persze természetesen gondolhatnánk úgy, hogy bizonyos riportok nem valódi problémákról szóltak, de akkor ezeket a riportokat egyesével kellene vizsgálni.Vicces, hogy szerinted az ellenzék problémáiról beszél az rtl, mert nekem úgy tűnik ezek bizony elsősorban Magyarország problémái és nem az ellenzéké. Maximum ők azok akik ezt hangoztatni próbálják.Vicces. Lenne, ha így fogalmaztam volna. De nem.
Klaci79
"a "valódi probléma" nem mindig az, ami az ellenzék problémája."
Az ellenzék és a kormány viszonya Magyarországon jellemzően az állandó oppozícióban merül ki.
Ha az egyik mond valamit, akkor a másik szerint annak az ellenkezője a jó. És fordítva.
Nem az igazságosság vagy a társadalmi jólét határozza meg őket. Csupán egymás antitézisei.
Néha ezekbe az antitézisekbe beleesnek "valódi" problémák, gyakrabban nem.atapapa
Mondjuk szerintem az igenis belefér, hogy egy fideszes politikus "urizálásáról" szóló riportot mutassanak, bár nem gondolom, hogy ez lenne valóban az ország legnagyobb problémája. Viszont az rtl bulvár jellege azért megmaradt ezekben a híradókban.
Abban egyetértünk, hogy kormány és ellenzék folyamatosan ellent mond egymásnak, de ez kevéssé zavar. Másol sincs ez másképp. Túl természetesen azon, hogy nincs egy nemzeti minimum, mert az utóbbi időben minden korábbi írott és íratlan szabályt felrúgtak. (ne értsd ezt úgy, hogy ezek a korábbi szabályok nekem tetszettek volna)
több mint 10 éve
Vicces, hogy szerinted az ellenzék problémáiról beszél az rtl, mert nekem úgy tűnik ezek bizony elsősorban Magyarország problémái és nem az ellenzéké. Maximum ők azok akik ezt hangoztatni próbálják.Vicces. Lenne, ha így fogalmaztam volna. De nem.
Klaci79
"a "valódi probléma" nem mindig az, ami az ellenzék problémája."
Az ellenzék és a kormány viszonya Magyarországon jellemzően az állandó oppozícióban merül ki.
Ha az egyik mond valamit, akkor a másik szerint annak az ellenkezője a jó. És fordítva.
Nem az igazságosság vagy a társadalmi jólét határozza meg őket. Csupán egymás antitézisei.
Néha ezekbe az antitézisekbe beleesnek "valódi" problémák, gyakrabban nem.
több mint 10 éve
Valóban szomorú, hogy sokáig nem csinált valódi híreket az rtl, de én nem szomorkodom amiatt, hogy ezt azért kezdte el, mert sérültek az érekei. Sajnos ilyen világot élünk. Amíg lesz 2 millió olyan ember, aki úgy érzi, hogy az ő érdekei nem sérülnek, vagy jelentősen nem sérülnek, borítékolhatóan fidesz kormány marad.Abból ahogy az RTL is elkezdett azokkal foglalkozni, amint egy kicsit is a bőrére ment a reklámadó. Ráadásul Simicskának jóval nagyobb a veszítenivalója.Klaci79Szerintem meg a "valódi probléma" nem mindig az, ami az ellenzék problémája.
Nekem tetszett, ahogy az RTL rászállt a kormányra.
Az nem tetszett, hogy ehhez az érdekeinek sérelme kellett. Az nem tetszik, hogy a valódi tájékoztatáshoz ilyen motivációk kellenek.
De az se tetszik, hogy egy híradó tartalmát a kormánnyal való viszonya határozza meg. Az RTL pálfordulása ennek ékes bizonyítéka volt.atapapa
Vicces, hogy szerinted az ellenzék problémáiról beszél az rtl, mert nekem úgy tűnik ezek bizony elsősorban Magyarország problémái és nem az ellenzéké. Maximum ők azok akik ezt hangoztatni próbálják.
Egy normális közszolgálati csatorna akár lehetne olyan, hogy nem a kormánnyal való viszony határozza meg, de nálunk ilyen nincs, a kereskedelmi tv-k pedig, már ha egyáltalán adnak híradót mindig ilyenek lesznek. Ha sérül az érdekük, arra jobban oda fognak figyelni, hiszen nekik a részvények árfolyama a legfontosabb és nem a mi tájékoztatásunk.
több mint 10 éve
Abból ahogy az RTL is elkezdett azokkal foglalkozni, amint egy kicsit is a bőrére ment a reklámadó. Ráadásul Simicskának jóval nagyobb a veszítenivalója.Klaci79Szerintem meg a "valódi probléma" nem mindig az, ami az ellenzék problémája.
Nekem tetszett, ahogy az RTL rászállt a kormányra.
Az nem tetszett, hogy ehhez az érdekeinek sérelme kellett. Az nem tetszik, hogy a valódi tájékoztatáshoz ilyen motivációk kellenek.
De az se tetszik, hogy egy híradó tartalmát a kormánnyal való viszonya határozza meg. Az RTL pálfordulása ennek ékes bizonyítéka volt.
több mint 10 éve
az megvan OV mithallgatott reggel felkeléskor?zsöngébbek kedvéér 😉
"alain delon szeretnék lenni
éjjel nappal napszemüvegben lenni
nincsen nekem vágyam
nincsen nekem vágyam semmi
úszótalppal vizet taposni
fehér cápát szigonnyal partra dobni
nincsen nekem vágyam
nincsen nekem vágyam semmi"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
mindegy. úgy tűnik most lett egy potens ellenzék. persze isten óvjon tőle is bennünket, de egy kis gyengítés nem árthat.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Abból ahogy az RTL is elkezdett azokkal foglalkozni, amint egy kicsit is a bőrére ment a reklámadó. Ráadásul Simicskának jóval nagyobb a veszítenivalója. Míg korábban ő volt a nagy támogatója a fidesznek, mára a fideszes fiúk már nincsenek rászorulva, hiszen amennyi pénz kell nyugodtan kivehetik a kasszából. Mivel további támogatások nem lesznek, mert minden megy az igazi seggnyalóknak, ráadásul még el is várják, hogy beszálljon a közteherviselésbe, nem hiszem, hogy sok választási lehetősége marad, mint megpróbálni máshoz dörgölőzni és a szó szerint valódi problémákkal foglalkozni. Olyanokkal amelyekkel a most lemondott emberei, utoljára 2010 előtt találkoztak. Vagy még akkor se...Én megértem a távozókat! Aki hozzászokott, hogy a hatalom seggét nyalja és ezért busásan megfizetik, az nehezen fog tudni valódi cikkeket írni, valódi problémákkal.Klaci79Miből gondolod hogy Simicska meghirdetett háborúja a valódi problémákról való foglalkozásban csapódna le?atapapa
több mint 10 éve
Valahogy így, Simicska hadba lépésével nem fog Magyarországra költözni a BBC.Ez annál sokkal szórakoztatóbb lesz.Én megértem a távozókat! Aki hozzászokott, hogy a hatalom seggét nyalja és ezért busásan megfizetik, az nehezen fog tudni valódi cikkeket írni, valódi problémákkal.Klaci79Miből gondolod hogy Simicska meghirdetett háborúja a valódi problémákról való foglalkozásban csapódna le?atapapa
Ugye senki nem hiszi, hogy bárhova "köthető" média majd fog valaha is bármi fontossal is foglalkozni. Ez nem annak a helye. Persze, mindenki láttan a Newsroomot, de hagyjuk, annak semmi de semmi köze nincs ahhoz, hogy miként működik a média.
Gyurma Pappa
Nem lesz semmivel se objektívebb a tájékoztatás az általa pénzelt sajtóban, csak az ágyút forgatták el 180 fokkal.
több mint 10 éve
Ez annál sokkal szórakoztatóbb lesz.Én megértem a távozókat! Aki hozzászokott, hogy a hatalom seggét nyalja és ezért busásan megfizetik, az nehezen fog tudni valódi cikkeket írni, valódi problémákkal.Klaci79Miből gondolod hogy Simicska meghirdetett háborúja a valódi problémákról való foglalkozásban csapódna le?atapapa
Ugye senki nem hiszi, hogy bárhova "köthető" média majd fog valaha is bármi fontossal is foglalkozni. Ez nem annak a helye. Persze, mindenki láttan a Newsroomot, de hagyjuk, annak semmi de semmi köze nincs ahhoz, hogy miként működik a média.
Annyiból jó, hogy most ki fog derülni, hogy mennyit köszönhet OV ezeknek a
Ettől függetlenül Magyar Nemzet előfizetést csak intézem ma 😊

több mint 10 éve
persze, az "Orbán egy geci" is egy mértani pontossággal megkonstruált, lélektanilag döntő mondat 😊baggioIdézni fogják az biztos 😀😀😀

több mint 10 éve
Volt, hogy megette a hűtőből az egyik alkalmazott islerét, és amikor az alkalmazott igen fennhangon számon kérte (nyilván ismeretlen tettes ellen tett kirohanással), másnap fel volt töltve a hűtő islerrel.Mert megengedhetik. 0 megfelelési kényszerük van általában, így azt csinálnak, amit akarnak. Ők meg ezt akarnak. Semmi meglepő nincs ebben szvsz. (Az én milliárdos ügyfelem azért járkált be az irodánkba, mindenféle indokkal, hogy vegyen az alkalmazottaim kekszeiből)Gyurma PappaHát ezen majdnem sírtam... 😀Lecsó
Ilyen ez.

több mint 10 éve
Hát ez az egész inkább szomorú, mint mulatságos. Szépen előtérbe került, ami eddig a háttérbe volt szorítva vélt vagy valós közös érdekek miatt. A maffia állam a szemünk előtt elevenedik meg.Mielőtt bárki kioktatna, mekkora naiv vagyok, mert máshol is így mennek a dolgok, szólok, hogy tisztában vagyok vele...
Halottam Hodorkovszkij történetéről... 😊
több mint 10 éve
Mert megengedhetik. 0 megfelelési kényszerük van általában, így azt csinálnak, amit akarnak. Ők meg ezt akarnak. Semmi meglepő nincs ebben szvsz. (Az én milliárdos ügyfelem azért járkált be az irodánkba, mindenféle indokkal, hogy vegyen az alkalmazottaim kekszeiből)Gyurma PappaHát ezen majdnem sírtam... 😀
több mint 10 éve
persze, az "Orbán egy geci" is egy mértani pontossággal megkonstruált, lélektanilag döntő mondat 😊miért ne ? Lajos nem buta ember, felkúrták az agyát, de ez nem (csak) dühből mondja, pontosan tudja hogy mit mond.gabtsiazon döbbenek meg, hogy nincs mellettük legalább egy bizalmi személy, aki azt mondja, hogy "ezt ne" vagy valami ilyesmibaggioMindig megdöbbent és erősen elgondolkoztat, mikor cégvezetők, milliárdos vállalkozók, NFL tulajdonosok ilyen gyerekes módon képesek viselkedni...baggiomegdöbbensz, hogy ők is emberek ?gabtsi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
miért ne ? Lajos nem buta ember, felkúrták az agyát, de ez nem (csak) dühből mondja, pontosan tudja hogy mit mond.azon döbbenek meg, hogy nincs mellettük legalább egy bizalmi személy, aki azt mondja, hogy "ezt ne" vagy valami ilyesmibaggioMindig megdöbbent és erősen elgondolkoztat, mikor cégvezetők, milliárdos vállalkozók, NFL tulajdonosok ilyen gyerekes módon képesek viselkedni...baggiomegdöbbensz, hogy ők is emberek ?gabtsi
ami nem hajlik, az törik!