NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
USA és a világ
31 feliratkozó
10 hónapja
van egy nő is 😊Mikor 20+ évvel ezelőtt néztük az 5. elemet faterral, szerinte az egyik leghihetetlenebb sci-fi tétel a fekete elnök volt a filmben 😀 100%-ig biztos vagyok benne, hogy 20 éven belül lesz női elnök.
ti el tudjátok képzelni, hogy nő legyen az USA elnöke?
NB2
10 hónapja
ez is mókás 😊www.axios.com/2024/01/21/dean-phillips-chat-gpt-ai-bot-suspension
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
van egy nő is 😊Teljesen kizárt. Haley megválaszthatatlan, ahogy Harris is.
NB2
Amerikában az önkéntesen elfogadott másodlagos szerep a nőknél és a feminizmus ugyanolyan 50-50es kérdés, a férfiaknál pedig még a liberális területen is 60-40
10 hónapja
van egy nő is 😊nem csak nő, minority 😀
NB2
10 hónapja
Ha Clintonné ennyire leégett anno, akkor mégis kit választanának meg? Szerintem esélytelen.van egy nő is 😊en amugy ott vagyok h kb mindegy melyik oregsrac kerul oda.Hónapok óta írom: a demokraták 2-3-szoros támogatásokat húznak be a billegő államokban, 2-2,5-szer annyi donortól. Ez sokkal hasznosabb mutató, mint a közvélemény kutatások. A repi részvétel az előválasztáson 20-25%-kal alacsonyabbra várható, mint a regisztrált szavazók száma, Iowa is csalódás volt.Egészen furcsa, hogy idehaza még az ellenzéki - angolul híreket olvasó - barátaim is szentül meg vannak győződve, hogy csak a csoda menthet meg minket még egy Trump ciklustól. Nem is értem.akkor nyert a Woke?A tehetségtelenség vesztett. Kiderült (meglepetés!!!) az emberek belefáradtak a woke-nemewoke témába.
www.reuters.com/world/us/trump-haley-duke-it-out-new-hampshire-ahead-critical-primary-vote-2024-01-21/
Negritis, a vajda
Készülök egy hosszabbat írni majd a jelenlegi amerikai politikáról, alsónézetből (ha már az Ésik folyamatosan megírja az elit olvasatát).
Gyurma Pappa
Én még mindig nem látom, hogy miért nem lesz ez egy viszonylag, többé-kevésbé sima Biden győzelem. Hisztéria lesz, meg óriási füst, köd és hangzavar - de szerintem 60% alatt marad a részvétel és 300 körüli elektorral behúzza az öreg Joe.
MC12
De, a fő problémája a demokratáknak az, hogy a Biden kormányzat elkezdte elveszíteni a fiatal, képzetlen, nem fehér szavazókat. És nem fogja megtenni az a szívességet Trump, hogy örökké él, és minden választáson elég külvárosi anyuka megy el protest szavazni.
Gyurma Pappa
csebi
NB2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
no ugyekkel akarsz foglalkozni?van egy nő is 😊en amugy ott vagyok h kb mindegy melyik oregsrac kerul oda.Hónapok óta írom: a demokraták 2-3-szoros támogatásokat húznak be a billegő államokban, 2-2,5-szer annyi donortól. Ez sokkal hasznosabb mutató, mint a közvélemény kutatások. A repi részvétel az előválasztáson 20-25%-kal alacsonyabbra várható, mint a regisztrált szavazók száma, Iowa is csalódás volt.Egészen furcsa, hogy idehaza még az ellenzéki - angolul híreket olvasó - barátaim is szentül meg vannak győződve, hogy csak a csoda menthet meg minket még egy Trump ciklustól. Nem is értem.akkor nyert a Woke?A tehetségtelenség vesztett. Kiderült (meglepetés!!!) az emberek belefáradtak a woke-nemewoke témába.
www.reuters.com/world/us/trump-haley-duke-it-out-new-hampshire-ahead-critical-primary-vote-2024-01-21/
Negritis, a vajda
Készülök egy hosszabbat írni majd a jelenlegi amerikai politikáról, alsónézetből (ha már az Ésik folyamatosan megírja az elit olvasatát).
Gyurma Pappa
Én még mindig nem látom, hogy miért nem lesz ez egy viszonylag, többé-kevésbé sima Biden győzelem. Hisztéria lesz, meg óriási füst, köd és hangzavar - de szerintem 60% alatt marad a részvétel és 300 körüli elektorral behúzza az öreg Joe.
MC12
De, a fő problémája a demokratáknak az, hogy a Biden kormányzat elkezdte elveszíteni a fiatal, képzetlen, nem fehér szavazókat. És nem fogja megtenni az a szívességet Trump, hogy örökké él, és minden választáson elég külvárosi anyuka megy el protest szavazni.
Gyurma Pappa
csebi
NB2
igen, el tudok kepzelni. de jelenleg a palettan nem latok senkit, aki az lehetne nagy esellyel.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
van egy nő is 😊en amugy ott vagyok h kb mindegy melyik oregsrac kerul oda.Hónapok óta írom: a demokraták 2-3-szoros támogatásokat húznak be a billegő államokban, 2-2,5-szer annyi donortól. Ez sokkal hasznosabb mutató, mint a közvélemény kutatások. A repi részvétel az előválasztáson 20-25%-kal alacsonyabbra várható, mint a regisztrált szavazók száma, Iowa is csalódás volt.Egészen furcsa, hogy idehaza még az ellenzéki - angolul híreket olvasó - barátaim is szentül meg vannak győződve, hogy csak a csoda menthet meg minket még egy Trump ciklustól. Nem is értem.akkor nyert a Woke?A tehetségtelenség vesztett. Kiderült (meglepetés!!!) az emberek belefáradtak a woke-nemewoke témába.
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
csebi
10 hónapja
en amugy ott vagyok h kb mindegy melyik oregsrac kerul oda.Hónapok óta írom: a demokraták 2-3-szoros támogatásokat húznak be a billegő államokban, 2-2,5-szer annyi donortól. Ez sokkal hasznosabb mutató, mint a közvélemény kutatások. A repi részvétel az előválasztáson 20-25%-kal alacsonyabbra várható, mint a regisztrált szavazók száma, Iowa is csalódás volt.Egészen furcsa, hogy idehaza még az ellenzéki - angolul híreket olvasó - barátaim is szentül meg vannak győződve, hogy csak a csoda menthet meg minket még egy Trump ciklustól. Nem is értem.akkor nyert a Woke?A tehetségtelenség vesztett. Kiderült (meglepetés!!!) az emberek belefáradtak a woke-nemewoke témába.
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Hónapok óta írom: a demokraták 2-3-szoros támogatásokat húznak be a billegő államokban, 2-2,5-szer annyi donortól. Ez sokkal hasznosabb mutató, mint a közvélemény kutatások. A repi részvétel az előválasztáson 20-25%-kal alacsonyabbra várható, mint a regisztrált szavazók száma, Iowa is csalódás volt.Egészen furcsa, hogy idehaza még az ellenzéki - angolul híreket olvasó - barátaim is szentül meg vannak győződve, hogy csak a csoda menthet meg minket még egy Trump ciklustól. Nem is értem.akkor nyert a Woke?A tehetségtelenség vesztett. Kiderült (meglepetés!!!) az emberek belefáradtak a woke-nemewoke témába.
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
MC12
10 hónapja
youtube.com/live/pcGBFOWZ-iA?si=0hvii8Oi7JVlhZow
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
Természet még közbe szólhat, mind2 fickó 80 körüli... xdEgészen furcsa, hogy idehaza még az ellenzéki - angolul híreket olvasó - barátaim is szentül meg vannak győződve, hogy csak a csoda menthet meg minket még egy Trump ciklustól. Nem is értem.akkor nyert a Woke?A tehetségtelenség vesztett. Kiderült (meglepetés!!!) az emberek belefáradtak a woke-nemewoke témába.
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
MC12
10 hónapja
Vagy egy konténer surströmming-et 😀| Köze lesz a Gripenekhez... |Csak még azon gondolkodunk, hogy mit kéne cserébe kérni érte...Turkey's parliament will vote on Sweden's bid to join NATO this weekjóvá fogjuk mi is
Ez jött szembe az X-en...érdekes lesz, ha a törökök jóváhagyják.
Klaci79
Amadeus von Dollárbaloldal
Stoki
empty taxi
10 hónapja
MC12
6 381
Egészen furcsa, hogy idehaza még az ellenzéki - angolul híreket olvasó - barátaim is szentül meg vannak győződve, hogy csak a csoda menthet meg minket még egy Trump ciklustól. Nem is értem.akkor nyert a Woke?A tehetségtelenség vesztett. Kiderült (meglepetés!!!) az emberek belefáradtak a woke-nemewoke témába.
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
10 hónapja
| Köze lesz a Gripenekhez... |Csak még azon gondolkodunk, hogy mit kéne cserébe kérni érte...Turkey's parliament will vote on Sweden's bid to join NATO this weekjóvá fogjuk mi is
Klaci79
Stoki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
10 hónapja
Csak még azon gondolkodunk, hogy mit kéne cserébe kérni érte...Turkey's parliament will vote on Sweden's bid to join NATO this weekjóvá fogjuk mi is
Klaci79
10 hónapja
Turkey's parliament will vote on Sweden's bid to join NATO this weekVolt mar par ilyen, meglassuk.
Klaci79
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
Amadeus the Young
32 914
Turkey's parliament will vote on Sweden's bid to join NATO this weekjóvá fogjuk mi is
Klaci79
criminal lawyer or criminal lawyer?
10 hónapja
Klaci79
22 221
Turkey's parliament will vote on Sweden's bid to join NATO this weekEz jött szembe az X-en...érdekes lesz, ha a törökök jóváhagyják.
10 hónapja
tegnap néztem egy videót ahol felhoztak egy olyat hogy Trump hatalmas sikernek adja el az Iowai győzelmetakkor nyert a Woke?A tehetségtelenség vesztett. Kiderült (meglepetés!!!) az emberek belefáradtak a woke-nemewoke témába.
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
de ha kicsit mögé nézünk akkor azért az 51% az rohadt kevés volt tőle
a repuk 64%a mondja azt hogy ő nyert 2020ban
a Haley szavazatok egy része inkább megy Bidenre mint Trumpra (DeSantis érdekesebb kérdés)
Trump is rájátszik most a Haley-Hillary ekvivalenciára
érdekes év lesz ez
10 hónapja
akkor nyert a Woke?A tehetségtelenség vesztett. Kiderült (meglepetés!!!) az emberek belefáradtak a woke-nemewoke témába.
Negritis, a vajda
10 hónapja
akkor nyert a Woke?www.reuters.com/world/us/trump-haley-duke-it-out-new-hampshire-ahead-critical-primary-vote-2024-01-21/
10 hónapja
100 éve oszlott föl az első szovjettúnijó, hótt mekk Lennin, vagy nem Lennin, ezitta kérdés
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
10 hónapja
The Baltic states will build a defense line against Russia on their eastern border In particular, Estonia alone plans to create a network of 600 concrete bunkers to repel Russian aggression.
The bunkers will protect the military from enemy fire and shell fragments, Rostimees reported.
10 hónapja
Biden-nek ez nagyon nem jön jólkiváncsi vagyok oda lépnek-e Netanyahu-nak, meglepne
www.bbc.com/news/world-middle-east-68025945
10 hónapja
Én az alapján amit a teljes videóban láttam, nem azért volt ott a két Bradley, hogy leküzdjék a T-90et, csak véletlenül futottak össze. Közben heves harcok vannak egy erdősávban, szóval valszeg eredeti gyalogsági támogató funkcióját töltötték be. Nyilván ezért nem is tudták kilőni a T-90et, mert a TOW rakétákkal gyorsan meglett volna, de vagy elfogyott, vagy nem is volt betöltve.Arra nem is gondoltam, hogy ha rálőnek egy tankra, akkor nem páncéltörőt töltenek be.A 25 mm gépágyú nem tankok kilövésére való különösen nem homlok oldalról ott ahol legvastagabb a páncél.Az elég érdekes, hogy csak ezen a videón vagy 35-40 közvetlen találatot kap, és utána még elmenekül a legénység. Ennél többet vártam volna a 25mm-es gépágyútól. Vagy a T-90 valami nagyon extra páncélzattal van ellátva?Így szed szét egy Bradley egy T-90-est. 😊Vannak az encounterről hosszabb videók, egészen az elejétől a végéig. Igazából két Bradley filézi ki, némi péncéltörő segítséggel. A vége az, hogy a T-90 forgó toronnyal, tolatva nekimegy egy fának, és elmenekül a legénysége.
Zsellér van de Vrij
Hanni
Jan
Speciális pácéltörő lőszerrel (szegényített urán) szétkapta volna. Egyébként elvileg aktív páncélzata van ha felszerelik, de ilyen gépágyúhoz az sem mindig szükséges.
kijo
Jan
Szerk: Itt a 8 perces verzió: www.reddit.com/r/CombatFootage/s/7RIO8Rnal5
Szerkesztette: Hanni