New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 270 — nabege2@yahoo.com
Nagyon nem volt meg a 60 perc jó foci. AZ a 2 INT és a blokkolt punt kb kiherélt minket. Jelenleg ez az offense nem tud felrakni 30 pontot. Pedig a védelem kapott 14 pontot, a többit az O és az ST hozta össze. Ahogy Burkus írta ez még nagoyn nem PO csapat, sok munka vár rájuk és sajnos az állomány is inkább középszer.
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 071 — situational football
Ezt a FG-t valaki azért majd magyarázza el. Mi értelme van 21-3-nál 1:30-al a harmadik negyed vége előtt rúgni ahelyett hogy neki mennénk a 4&7-re, az ellenfél 8-asán.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 071 — situational football
Jó kis reality check ez a meccs a támadóknak...

Valamit nagyon ki kell találni mert ez nagyon nagy nulla
ZERO_L
Jöhetnek az általad vágyott hosszú passzok. Végül is mindegy, hogy két INT vagy 5-6.
Burkus
Ezen a meccsen semmi sem megy.

Ezen a drop picksixen nagyon elment a meccs. Bradyvel nyílván nem írnám le, de ez az O# most nagyon keresi magát.

Annyiban jó, hogy Jonesnak (bár nem rajta megy el a meccs) és a támadóknak jött egy kiadós pofon, köv hetet tudjuk, BB a szart is ki fogja hajtani belőlük az edzéseken.

Köv meccseken meg le lehet szűrni, mind Jones mind a többi támadó hogyan reagálja ezt le, mégis milyen karakterekből áll ez a mostani egység.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

ZERO_L
Jöhetnek az általad vágyott hosszú passzok. Végül is mindegy, hogy két INT vagy 5-6.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 005
azért egy ilyen meccsen elereszthetné igazán a labdát.Solymi
😥
Wyatt
Ezt most mire?
Írtam, hogy a Jets elleni garbage time-ban, ha volt ilyen játék felrajzolva és megvolt rá a lehetősége, akkor megpróbálhatta volna. A meccs egészét nézve azért jó, hogy a garbage time-ig inkább a biztosra ment.

De az is nagyon pozitívum, hogy tudta és látta h ott a lehetőség.
Solymi
pont arról írunk hogy felesleges a próba. Akkor dobja meg ha tudja egy megnyert meccsen. Próbálni ráér ha nincs más opciója. Két meccse van a ligában az ember.
topin
Én ezt értem és ezt is írtam.
Azért a Jets elleni meccs második félideje eredményben nem nagyon változott, volt 1-1 FG mindkét oldalon, de ha szigorúan vesszük, akkor az utolsó 5-10 percben lehetett volna egy ilyet próbálni.

Persze én azt is megértem, hogyha az O-falat és a QB-t nem akarták felesleges sérülésveszélynek kitenni, illetve Jones úgy ítélte meg, hogy számára most jobb a biztonságos játék, minthogy eladja a labdát és esetleg esélyt adjon a Jetsnek.
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 280
nem azért nem dobja meg mert baszik ő erre, hanem mert nem komfortos neki és tud biztosabbat. Hiszen alaposan a fülébe lett rágva ne adja el.

És nem azért nem dobja meg mert szarakodik helyette, hanem mert szabadulnia kell mert jön a nyomás. És pontosan dobja meg, életbe tartva a driveot, tehát nem hoz rossz döntést. Teljesen logikusan áll a szituhoz és nem akarja túlvállalni magát, ha nincs rá szükség.. És mi sem azt gondoljuk hogy egész karrierjét ilyen konzervatívan oldja meg. Hanem azt, hogy nem első 2 NFL meccsén kell villogni. Majd eljön az idő amikor rákényszerül, és nem lesz más választásunk. Látva az eddigi játékát bele fog állni, aztán meglátjuk.. de akár ma, akár a jövő héten nem jön össze, semmit nem fog jelenteni a karrierjét illetően.
több mint 4 éve
😥
Wyatt
Ezt most mire?
Írtam, hogy a Jets elleni garbage time-ban, ha volt ilyen játék felrajzolva és megvolt rá a lehetősége, akkor megpróbálhatta volna. A meccs egészét nézve azért jó, hogy a garbage time-ig inkább a biztosra ment.

Solymi
pont arról írunk hogy felesleges a próba. Akkor dobja meg ha tudja egy megnyert meccsen. Próbálni ráér ha nincs más opciója. Két meccse van a ligában az ember.
több mint 4 éve
😥
Wyatt
Ezt most mire?

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
😥

több mint 4 éve
NB2
zinedine5
ervinator
Bemásolnám ide a pats.hu-ról a nyilatkozatok ide vágó részét:

"arról, hogy a Jets nem engedett hosszú passzokat

MJ: Ez inkább rajtam múlott, többször is mehetnék mélyre. Azt csinálták, amit vártunk. Nagyszerű védőfaluk van, de ahogy már mondtam, tudnék jobb dobásokat is csinálni, tartani a labdát, mozogni vele, sok játék jobban is elsülhetett volna. "

Ez alapján és több más alapján fel voltak rajzolva a hosszú játékok, meg is volt az opció, mégse dobta meg.

És akkor itt van az eredeti is, kicsit jobban kontextusba helyezve a dolgot:

www.patspulpit.com/2021/9/21/22684513/mac-jones-addresses-new-england-patriots-lack-of-deep-passes

Így már látható, hogy nincs még meg neki az önbizalma vagy kémia hozzá, hogy ezeket a játékokat megcsinálja.
A Jets ellen meg lehetett volna próbálni, de ott nem tette.

A Saints és a TB ellen kényszerítve lesz rá, mert ott muszáj lesz előnyt építeni vagy menni az eredmény után.

További probléma még, hogy ti már nagyon régóta itt vagytok a fórumon, megvannak a beidegződések, profilozások, így néha-néha már egymásnak ugrotok ahelyett, hogy pro és kontra megvizsgálnátok, hogy mit akar mondani a másik 😉

A végkövetkeztetés részemről az, hogy mindenkinek igaza van...egyrészt látszik, hogy nem siettetjük Jonest viszont beépítjük neki a játékokat, másrészt meg ahogy Zero mondta, azért egy ilyen meccsen elereszthetné igazán a labdát.

Azt persze nem tudjuk, hogy a meccs melyik szakaszában voltak ezek, legalábbis nem követtem, nem hinném, hogy garbage time-ban rajzolgattak volna fel ilyen játékot, de meg lehetett volna próbálni.
több mint 4 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Vajon ha a mai meccset elbukjuk nyerő pozícióból mert Mac erőlteti a hosszú a passzokat "gyakorlásként" akkor mi lesz a reakció itt? 😛
Castleai01
Szerintem ha nyerő pozícióban lesztek, akkor nem lesznek felesleges hosszú passz hívások
kapitnono
Szerintem sem de akkor még egy hétig ugyanez a lemez megy majd a topicban... 😛
Legyen egy szoros és izgalmas meccs akkor, így mindenki jól jár... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 198 — WHO DAT!!!!
Vajon ha a mai meccset elbukjuk nyerő pozícióból mert Mac erőlteti a hosszú a passzokat "gyakorlásként" akkor mi lesz a reakció itt? 😛
Castleai01
Szerintem ha nyerő pozícióban lesztek, akkor nem lesznek felesleges hosszú passz hívások

több mint 4 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 4 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 454 — Ajmo Vatreni
Félve teszem fel a kérdést, hogy mennyiben másabb az hogy valaki garbage timeban megtudja dobni a hosszút, mint az, hogy valaki edzésen?

Meg pontosan milyen következtetést akarunk ebből levonni? Képes ellátni 20 yardig, vagy képes pontosan odadobni a labdát? Mi derül ki abból, hogy egy eldőlt meccsen képes odadobni 20 yardra lévő emberhez?

Szerintem valós információt az hordozna, hogyha a money is on the line, akkor képes-e megoldani.
ervinator
Az egyikben bele akarják baszni a földbe az ellenfelek, a mmásikban nem.
több mint 4 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 960
Félve teszem fel a kérdést, hogy mennyiben másabb az hogy valaki garbage timeban megtudja dobni a hosszút, mint az, hogy valaki edzésen?

Meg pontosan milyen következtetést akarunk ebből levonni? Képes ellátni 20 yardig, vagy képes pontosan odadobni a labdát? Mi derül ki abból, hogy egy eldőlt meccsen képes odadobni 20 yardra lévő emberhez?

Szerintem valós információt az hordozna, hogyha a money is on the line, akkor képes-e megoldani.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 270 — nabege2@yahoo.com
Átolvastam párszor Zero írását meg hozzácsaptam a meccsek nyilatkozatait, elemzéseit és azért az látszik, hogy a csapat, még ha nem is mindig, de felrajzolja neki a nagy játékokat és van, hogy ott az opció, de Jones nem dobja meg, ez interjúban is elhangzott.

Nem mondom, hogy azonnal kellene dobálgatnia, a második éles meccsén, de így a Saints és Tampa ellen nem lesz egyszerű, ott jobb védelmek vannak és készülni fognak erre, kényszeríteni fogják.

Hosszú a szezon, lesz még bőven lehetősége, de muszáj lesz eleresztenie a labdákat, muszáj lesz kicsit erőltetnie...hacsak nem tudja azt, hogy egy-két edzés még kell neki ehhez.
Solymi
Megint az a baj, hogy mi itthon nem vagyunk minden információ birtokában.
Abban igaza volt Zeronak, hogy mikor gyakoroljon hosszú passzokat ha nem meccsen, éles helyzetben, hiszen az edzés az tök más. De mi nem látjuk az edzéseket. Ha ott dobálgatja a 30-40 yardos passzokat jól, akkor nincs gond. Ugyanakkor a meccs összképe - főleg, hogy a Jets 3x eladta a labdát az elején, ezzel nagy előnyt adva nekünk - azt mutatta, hogy nem voltunk rákényszerülve. Ráadásul a hosszú passzban benne van az INT veszély, a fal sem tart addig, az meg magában hordja a fumble-sack-sérülés veszélyét. De azért itt sem tiszta a szitu, mert a nyilatkozatokból az jön le, hogy meg volt a lehetőség, de ő mégse élt vele. De én úgy vagyok vele, hogy jó ha nyerünk, de egy év alatt nem várok csodát a sráctól. Sőt kifejezetten nem örülnék, ha a nagy hype miatt a 2. évben nagy zuhanás következne be.
több mint 4 éve
Átolvastam párszor Zero írását meg hozzácsaptam a meccsek nyilatkozatait, elemzéseit és azért az látszik, hogy a csapat, még ha nem is mindig, de felrajzolja neki a nagy játékokat és van, hogy ott az opció, de Jones nem dobja meg, ez interjúban is elhangzott.

Nem mondom, hogy azonnal kellene dobálgatnia, a második éles meccsén, de így a Saints és Tampa ellen nem lesz egyszerű, ott jobb védelmek vannak és készülni fognak erre, kényszeríteni fogják.

Hosszú a szezon, lesz még bőven lehetősége, de muszáj lesz eleresztenie a labdákat, muszáj lesz kicsit erőltetnie...hacsak nem tudja azt, hogy egy-két edzés még kell neki ehhez.
több mint 4 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 454 — Ajmo Vatreni
Leírhatom még 50szer is, de ha ennyire nem tudjátok értelmezni a leírtakat, akkor lehet jobb ezt elengedni.

ZERO_L
Szerintem engedd el. Én is (aki egyetért veled) megtettem. Áthidalhatatlanul távol vannak a gondolataitok egymástól.
több mint 4 éve
[

Leírhatom még 50szer is, de ha ennyire nem tudjátok értelmezni a leírtakat, akkor lehet jobb ezt elengedni.

NE MIATTAM dobjon 2-3-at 20 yardra, hanem SAJÁT MAGA miatt. Igen, ha úgy van dobjon INTet, menjen el rajta meccs. Ebben az évben ez abszolút benne van. És igen, ha szar lesz akkor le kell írni hogy ez fiam ma szar volt, nézzük meg jövőhéten beleszarsz a gatyába egy rossz meccs után vagy tanulsz belőle.

Én ezeket várnám el idén, hogy kapargassuk meg egy kicsit az újonc plafonját. Most 2-3 20yardos labdával, később meg nagyobb terhethet rápakolni, de ha most sem merjük passzoltatni akkor a bika védelmek ellen majd fogjuk, mert akkor hátrányban leszünk és muszáj lesz?
Én erre befizetek, csak akkor meg az lesz a kifogás, hogy hát szar a kiszolgáló személyzet, nem tudnak elszakadni, nem lehet passzoltatni Jonest.

Ezt a sérülést meg hagyjuk már... Bármelyik playben lesérülhet, nem kell fullba tolni a kretén, de ha most 3 LOS-ra küldött passz helyett eldobja 20 yardra nem kell emiatt 5-7mpig tartania falnak. Amúgy is meglehetne ezt rollouttal vagy flea flickerrel (ahol ha jól hallottam pont Jones volt a konzervatív és nem mert megdobni a mély labdát, pedig volt célpont) oldani, megvannak azért ehhez a playbookban a playek.

(Stílusról meg annyit, hogy aki olyan hülyeséget le bír írni, hogy a Brady offense az konzervatív volt, azt ne haragudj nem tudom komolyan venni mint vitapartner, sry)
ZERO_L
A Brady offense az első évében nem volt konzervatív?? Mert itt arról volt szó kizárólag.

És azt mondod ne miattad dobjon, majd azt írod ezeket várnád el idén. De ez a te valóságod köszönőviszonyban nincs Belichick valóságával, mert nem ezen a szezon első felén múlik hogy hova fog eljutni Jones a karrierjében, nem kell akkorát ugrani neki amit te szeretnél. Ráér.

Neked kellene elfogadni, hogy amit te írsz az nem létezik nálunk. Nyerni akar a csapat, nem azt tesztelni, hogy teljesít Jones valami életidegen szituban. Meg kell tanulnia nyerni, fegyelmezettnek maradni, jól dönteni és az egyéni dicsőséget maga mögött hagyni. Nem mehet el playoff azon, hogy az embert teszteljük és rohadtul nem tudunk meg belőle semmit 😊

Ők tudják hogy nem szarja össze magát, ők látják mit lehet/kell tenni. Te meg 2-3 éveket ugranál 2 hét alatt.
több mint 4 éve
És amit én edzői konzervatizmusnak vélek az lehet nem is valós, hanem Jones direkt tolja így mert playbook megadná neki ezt a lehetőséget, de ő maga hyperkonzervatív. (Aztán azért mert beszari vagy BB annyira fejébe verte hogy vigyázzon a labdára az megint másik kérdés)

Szerintem a billentyűkoptatást inkább erre lenne értelme fordítani és nem arra, hogy olyan dolgokat kértek rajtam számon, amit nem mondtam...
ZERO_L
Jones nyilatkozta, hogy a mély útvonalak ott vannak, nem fogja vissza senki. Megdobhatná, de megelégszik azzal, amit a védelem ad. Videózáskor is látja, hogy ott volt a célpont. JMD szintén megerősítette ezt. Viszont azt is elmondta, hogy nem hajtják sehova, a biztonság az első, van olyan hogy el kell fogadni amit a védelem ad.

És mivel nem megy a futás folyamatosan, így a rövid passzos játék váltja ki ezt és a labdabirtoklást, órakontrollt. Ha majd szükség lesz rá el fogja engedni a rizikósabb opciókat is. Egyáltalán nem tűnik beszarinak. Sőt kész csoda, hogy képes visszafogni a passzjátéknál azt a lendületet ifjonti hévet, ami minden másban jellemzi. Lead blocker szerep, vagy Harris betolása az end zoneba a futás lezárásaként.

Jól mozog a zsebben. Áthívja a játékot. Hallgatnak rá a veteránok és odáig vannak érte. Nem hiszem, hogy nekünk lenne okunk kételkedni benne ezen szakaszában a karrierjének. És akkor sem lesz semmi ha ízekre szedi a Saints D.
topin
Oké, én tűkön ülök, hogy lássuk ezt.

Valahol azért van bennem egy kis majré, hogy kicsit túltolja majd ezt a labdabiztonságot aztán sosem meri majd meghúzni a ravaszt. #derekcarring
ZERO_L
Carr MVP formában tolja idén..mindenhez idő kell 😊
több mint 4 éve
És amit én edzői konzervatizmusnak vélek az lehet nem is valós, hanem Jones direkt tolja így mert playbook megadná neki ezt a lehetőséget, de ő maga hyperkonzervatív. (Aztán azért mert beszari vagy BB annyira fejébe verte hogy vigyázzon a labdára az megint másik kérdés)

Szerintem a billentyűkoptatást inkább erre lenne értelme fordítani és nem arra, hogy olyan dolgokat kértek rajtam számon, amit nem mondtam...
ZERO_L
Jones nyilatkozta, hogy a mély útvonalak ott vannak, nem fogja vissza senki. Megdobhatná, de megelégszik azzal, amit a védelem ad. Videózáskor is látja, hogy ott volt a célpont. JMD szintén megerősítette ezt. Viszont azt is elmondta, hogy nem hajtják sehova, a biztonság az első, van olyan hogy el kell fogadni amit a védelem ad.

És mivel nem megy a futás folyamatosan, így a rövid passzos játék váltja ki ezt és a labdabirtoklást, órakontrollt. Ha majd szükség lesz rá el fogja engedni a rizikósabb opciókat is. Egyáltalán nem tűnik beszarinak. Sőt kész csoda, hogy képes visszafogni a passzjátéknál azt a lendületet ifjonti hévet, ami minden másban jellemzi. Lead blocker szerep, vagy Harris betolása az end zoneba a futás lezárásaként.

Jól mozog a zsebben. Áthívja a játékot. Hallgatnak rá a veteránok és odáig vannak érte. Nem hiszem, hogy nekünk lenne okunk kételkedni benne ezen szakaszában a karrierjének. És akkor sem lesz semmi ha ízekre szedi a Saints D.
topin
Oké, én tűkön ülök, hogy lássuk ezt.

Valahol azért van bennem egy kis majré, hogy kicsit túltolja majd ezt a labdabiztonságot aztán sosem meri majd meghúzni a ravaszt. #derekcarring

több mint 4 éve
Én annyit vetettem fel, hogy nem-e lehetne picit, bátrabban mondjuk 10%-al több paszjáték, ahol mondjuk a 10-20 yardos zónát keresi Jones.
Főleg blowout meccsen, gyenge védelem ellen.
ZERO_L
Mivel tényleg nem akarok a stílussal, illetve a mi értelmes, mi értelmetlen részleggel foglalkozni | (így is megy el a kedvem megint az egész topictól) | , csak annyit kérdeznék, hogy ha lett volna 1-2 mélyebb passz, akkor most örülnél-e vagy sem.

Mert ha tényleg gyenge a védelem, akkor számít, hogy megdobott 1-2 nagyobb passzt, amikor úgysem volt tétje és normális ellenállás sem? Vagy az lenne a cél, hogy egy-egy rontás után fel lehessen róni neki a hibát, hogy még egy sima meccsen, gyenge csapat ellen sem tud játszani?

Az a gyenge védelem háromszor sackelte, 10 siettetése volt, pedig rövid passzokat hívtunk.

Jobb lett volna, ha hosszú játékokra váltunk, amikor ennyi ideig sem tudták megvédeni? Kapjon feleslegesen több ütést, kockáztatva a sérülést egy olyan meccsen, amikor erre a világon semmi szükség nincs? Csak azért, mert jó lenne hosszú passzokat nézni? Mennyi hozzáadott értéke lenne a győzelemhez, ha a már eldőltnek nyilvánított meccsen a hajrában több a hosszú passzkísérlet?
Wyatt

NE MIATTAM dobjon 2-3-at 20 yardra, hanem SAJÁT MAGA miatt. Igen, ha úgy van dobjon INTet, menjen el rajta meccs. Ebben az évben ez abszolút benne van. És igen, ha szar lesz akkor le kell írni hogy ez fiam ma szar volt, nézzük meg jövőhéten beleszarsz a gatyába egy rossz meccs után vagy tanulsz belőle.

Én ezeket várnám el idén, hogy kapargassuk meg egy kicsit az újonc plafonját. Most 2-3 20yardos labdával, később meg nagyobb terhethet rápakolni, de ha most sem merjük passzoltatni akkor a bika védelmek ellen majd fogjuk, mert akkor hátrányban leszünk és muszáj lesz?
Én erre befizetek, csak akkor meg az lesz a kifogás, hogy hát szar a kiszolgáló személyzet, nem tudnak elszakadni, nem lehet passzoltatni Jonest.

Ezt a sérülést meg hagyjuk már... Bármelyik playben lesérülhet, nem kell fullba tolni a kretén, de ha most 3 LOS-ra küldött passz helyett eldobja 20 yardra nem kell emiatt 5-7mpig tartania falnak. Amúgy is meglehetne ezt rollouttal vagy flea flickerrel (ahol ha jól hallottam pont Jones volt a konzervatív és nem mert megdobni a mély labdát, pedig volt célpont) oldani, megvannak azért ehhez a playbookban a playek.

(Stílusról meg annyit, hogy aki olyan hülyeséget le bír írni, hogy a Brady offense az konzervatív volt, azt ne haragudj nem tudom komolyan venni mint vitapartner, sry)

több mint 4 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Jamie Collinst cserelne a Lions… Cap es roster ugyileg beferne hozzank?
Solymi
A LB sor most igazán combos. 32 évesen kellene még nekünk a mostani rosterhez?
több mint 4 éve
Jamie Collinst cserelne a Lions… Cap es roster ugyileg beferne hozzank?