Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 49 037 — Whoops, looks like something went wrong.
37–0-nál ennek semmi értelmét nem láttam most, de legalább csináltunk még egy TD-t. Jeee. Mintha nem lett volna mindegy. De Collins 😮
Wyatt
Mar most szolok, Brissett ugyanigy kivegez majd titeket a Pats-Colts focsoportdontoben. Fekula kubenk nem fog kegyelmezni. XD
Stez
Azért abban van valami szégyenletes, hogy még a QB-t is a Pats adja a Coltsnak... 😉
Hát ha még JMD-t is odaadtuk volna...na, neeeem...
Solymi
No offense, de hala az egnek, hogy nem adtatok JMD-t, es Reich van nalunk. Nem panaszkodom ra.

Egyebkent meg ti csak a szemetet adtatok, aki elviszi PO-ig a csapatot, aztan jon a titkos fegyver, Luck, aki a rajatszasra jegeli magat. Meg Edge-t is reaktivaljuk.
Stez

Az öröm kölcsönös.

Nálunk pedig jön Gronk. (Erre azért nagyobb az esély...)
Burkus
Az ideny elott siman megmondtam Wyattnek, hogy vissza fog terni, de most epp valamelyik nap mar azt emlitettem, hogy szerintem nem nagyon engednek vissza az utan, hogy ennyire okosat nyilatkozott. Mivel a liganak most rengeteg szarja szarmazik az agyrazkodasokbol, ezert azt gondolom, hogy ejjel-nappal Gronk seggeben jarnanak es kb. ki sem engednek a protokollbol, meg az allando ellenorzesekbol.

több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
37–0-nál ennek semmi értelmét nem láttam most, de legalább csináltunk még egy TD-t. Jeee. Mintha nem lett volna mindegy. De Collins 😮
Wyatt
Mar most szolok, Brissett ugyanigy kivegez majd titeket a Pats-Colts focsoportdontoben. Fekula kubenk nem fog kegyelmezni. XD
Stez
Azért abban van valami szégyenletes, hogy még a QB-t is a Pats adja a Coltsnak... 😉
Solymi
No offense, de hala az egnek, hogy nem adtatok JMD-t, es Reich van nalunk. Nem panaszkodom ra.

Egyebkent meg ti csak a szemetet adtatok, aki elviszi PO-ig a csapatot, aztan jon a titkos fegyver, Luck, aki a rajatszasra jegeli magat. Meg Edge-t is reaktivaljuk.
Stez

Az öröm kölcsönös.

Nálunk pedig jön Gronk. (Erre azért nagyobb az esély...)
több mint 6 éve
Wyatt
Stez
Solymi

több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 481
Wyatt
Stez
több mint 6 éve
Wyatt

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan
Én ezt most nem értem. 37–0-nál ezt minek...
Wyatt
Mit csináltunk épp mesét olvastam a terroristáimnak
ThundersNFL
bejött TB, ráadásul 3 futás helyett még passzolt is😕
persze az O döcögött, voltak hibák, de nem láttam értelmét
Gosttal szerintem lesz holnap egy komoly elbeszélgetés

a D-re viszont nincsenek szavak!
NB2
és bízzunk benne, hogy Wynn lábsérülése annyira nem komoly 😊

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 29 007 — nabege2@yahoo.com
Wyatt
ThundersNFL
bejött TB, ráadásul 3 futás helyett még passzolt is😕
persze az O döcögött, voltak hibák, de nem láttam értelmét
Gosttal szerintem lesz holnap egy komoly elbeszélgetés

a D-re viszont nincsenek szavak!
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 348 — Patriots fan
Vajon az uccsó 10 MP minek kérsz időt? BB a megmondhatója😁

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Gondolom, hogy miért nem Stidham játszott...
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 240 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Wyatt

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Wyattnek megmondják, beszéljen 25-30 percet. Jéééé, már 100 percnél tartunk? 😀 Akkor sok sikert a vágáshoz 😀

több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 384
Podcast 4.rész Wyatt szakértésével..

Sajnos kicsúsztunk az időből, mert 100 percet sikerült hadoválni..így a vágás kicsit továbbtartott, mire 30 körülire lementünk..itt -ott hiányozhat szövegkörnyezetből részlet, de úgy gondoltuk, ha már ennyi időt rászántunk ne menjen kárba..a teljes adás soundcloudon lesz elérhető hardcore fanoknak 😊

www.youtube.com/watch?v=byqMQd40qQM

Szerkesztette: topin
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 815
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 938 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gronk adott a minap egy hosszabb interjút a CBS-nek. Körülbelül 15 perc és több dologról is beszéltek, az egyik a "marijuana hatóanyagú" gyógyítás, aminek nagy híve ő is a családjával együtt, a sérüléseiről (állítása szerint volt vagy 20 concussionja amiből 5 blackoutos, wow), picit a privát életéről, és persze AB-ról is kérdezték.

www.cbsnews.com/video/rob-gronkowski-discusses-concussions-and-life-after-football/

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 695
OFF: én meg középen ülök,úgyhogy Fast Willievel és Burkussal már egy komplett tárgyalást le tudunk tolni
ON:

kolok1972
Most értettem meg hogy miért ilyen lassú az igazságszolgáltatás. Ügyvéd, ügyész, bíró, mind itt fórumozik, munkaidőben! 😀
Jan
Talán még a vádlottak is! 😆
steelwolf
Kétféle ember létezik: aki már volt vádlott és aki még lesz 😊

Szerk: egyben szóljatok a főnökömnek, hogy a két hozzászólásom között eltelt 10 óra, tehát 2 óra pluszban vagyok

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
OFF: én meg középen ülök,úgyhogy Fast Willievel és Burkussal már egy komplett tárgyalást le tudunk tolni
ON:

kolok1972
Most értettem meg hogy miért ilyen lassú az igazságszolgáltatás. Ügyvéd, ügyész, bíró, mind itt fórumozik, munkaidőben! 😀
Jan
steelwolf
Az a betyár.
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
ON:

kolok1972
Jan
Aaaah... Látod! Szigorúan szakmai továbbképzés ! Most is egy csomót tanultam az amerikai jogrendszerről!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 963 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
ON:

kolok1972
Jan
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 309 — #NoStress
Nálam ez a Manning-Brady összevetés is. Manning a született zseni, Brady a tanult zseni.Sobri Jóska
Szerintem Favre, Marino, Elway, Mahomes inkább sorolhatók a született zseni kategóriába, mint Manning. Éppenséggel ebben szerintem hasonlit Brady és Manning, mindkettő az adottságok - atletikusság, kar erő, reflexek, - helyett a melónak és kitartásnak - technika végtelenségig csiszolása, megszámlálhatatlan óra a filmroomban, védelmek tanulmányozása, stb. - köszönhetik első sorban amit elértek. (A zsenialitást nem lehet örökölni, zseni születhet celeb családba és gettóba is.)
peterk2005
Favre, Marino, Elway nem Manning/Brady szint. Mahomes még nem tudható. Se az, mivé fut ki, se az ő mennyit melózik, tanul, stb.
Eltökéltségben, munkamorálban hasonlóak, de az én SZUBJEKTÍV véleményem az, hogy fejben Manning született zseni, Brady meg zseniálisan megtanult mindent, amit csak lehetett.

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 938 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ritka, ha a fenti attitűd szerénységgel és introvertáltsággal párosul. (Persze vannak azért példák.)
Mondhatni az elkötelezett, alázatos, céltudatos, eltökélt, mindig győzni akaró emberek sokszor extrovertáltak (a nárcisztikust erősnek érzem, a magamutogatást a helyzet velejáró kötelező elemének), pláne ha a sikereket olyan közegben érik el (sport, művészetek, szórakoztatóipar), ahol eleve meg kell mutatniuk önmagukat, mivel ez is a sikeresség, a győzelem része.Sobri Jóska
Tartok tőle ez az eszmecsere el fog húzódni úgy, mint jómultkor (jóómúltkor, nem mostanában volt), amikor már azt is megvitattátok, hogy a homofóbia az betegség-e vagy sem. 😀

Nálam ez a Manning-Brady összevetés is. Manning a született zseni, Brady a tanult zseni.)Sobri Jóska
Szerintem Favre, Marino, Elway, Mahomes inkább sorolhatók a született zseni kategóriába, mint Manning. Éppenséggel ebben szerintem hasonlit Brady és Manning, mindkettő az adottságok - atletikusság, kar erő, reflexek, - helyett a melónak és kitartásnak - technika végtelenségig csiszolása, megszámlálhatatlan óra a filmroomban, védelmek tanulmányozása, stb. - köszönhetik első sorban amit elértek. (A zsenialitást nem lehet örökölni, zseni születhet celeb családba és gettóba is.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
ON:

kolok1972
Jan
<3

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 690 — Steelers fan
ON:

kolok1972

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 737 — Jedi Master
A 'majdnem bántalmazás' meg valójában egyenlő a 'nembántalmazással'.
De cáfolj rám.
Sobri Jóska
Haha, ez lol vagy mi 😁
Ha valaki késsel közelít feléd, és őrjöng, hogy megöllek te büdös gyökér, ám mielőtt jól leszúrna, mint egy disznót, lefogják, az semmi, mert végül is, csak majdnem ölt meg 😁
Az erőszakos tetteknél a szándék is büntetendő. Nem véletlenül.
Chargers LT
Ööö, ez az eset kicsit más, itt ha jól tudom nem volt késsel hadonászás.
Amúgy meg ha ilyenekért tényleg büntetnének, akkor nem találkoznál az utcán, buliban ilyenekkel, mert vagy bent ülnének vagy csendben lennének.
Solymi
Azéert nem más, és direkt nem pisztolyt, vagy rakétát írtam, mert kézzel is öltek már, és úgy is lehet, nem csak fegyverrel, késsel, stb.
Az utca/kocsma meg megint más tészta 😀 Ott sajátos törvények uralkodnak. Bár manapság ki tudja, lehet csendben ülnek és telefonoznak, ez már nem a 90-es évek 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀