Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
nyílván árulás is, de azért ott lesz harc is erre gondoltam 😀
a komolyabb csatákat gyűjtöttem csak ki 😀

5. könyvben inkább sok kisebb ütközet van amúgy(a vége felé főleg, bár még van vagy 100 oldal hátra 😀) meg rengeteg egyezkedés

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
de botrányosan lapos volt a legutóbbi GoT rész, remélem ezt legalább a "fanok" is elismerik...

egy jó jelenet van benne, nem lesz nehéz kitalálni, hogy melyikre gondoltamjjncaa
én nem néztem még meg
de te mindig ócsárolod. nem értem akkor minek nézed?braxa88
azért nézem, mert HBOjjncaa
az szépmunka

amugy ne várj(atok) ebben az évadban nagy akciót, csatát. nem lesz. egy szálon lesz egy kisebb
meg ugye nem is erről szól. árulás, cselszövés, intrika. ez van és lesz. meg a mély karekterek vezetése.
ha a 3.könyvből készült sorozat ennyire nem tetszik néhány embernek (eddig), akkor a 4-5. könyvvel mi lesz? mert még ennyire sincs akció.braxa88
azért az 5. könyben lesz
valamint a 3.ban van a vörös nász az se akciómentes
ott a falas eseménysor ami szintén epic csata lesz sztem

a 4. az tényleg 'csupán' cselszövések sorozata, de ott meg ugye epic utazás van és nem 1-2 árulás 😀

az 5.et most olvasom és tény h csak 1-2 kisebb csata van, de a sárkányok akcióznak valamint lesz aréna fight is szóval ...

mondjuk a sorozatból csak az első évadot láttam eddig, de nemsoká végzek a Spartacussal és ez jön majdNegritis
a vörös nász mi ha nem árulás? 😛
jó a csata falnál igen epic lesz, de az 4.évad. amit nagyon várok az a Oberyn vs Hegy, meg Dorne-i szál behozatalát akik a kedvenceim.
5.könyvben sincs sok akció. Meereenben sem. falnál sem. inkább Deres környékén.

meg amugy is az akciók nagyrészét nen éljük át, hanem csak hallomásból értesülünk róla. és ezzel nincs baj
több mint 11 éve
de botrányosan lapos volt a legutóbbi GoT rész, remélem ezt legalább a "fanok" is elismerik...

egy jó jelenet van benne, nem lesz nehéz kitalálni, hogy melyikre gondoltamjjncaa
én nem néztem még meg
az szépmunka

amugy ne várj(atok) ebben az évadban nagy akciót, csatát. nem lesz. egy szálon lesz egy kisebb
meg ugye nem is erről szól. árulás, cselszövés, intrika. ez van és lesz. meg a mély karekterek vezetése.
ha a 3.könyvből készült sorozat ennyire nem tetszik néhány embernek (eddig), akkor a 4-5. könyvvel mi lesz? mert még ennyire sincs akció.braxa88
azért az 5. könyben lesz
valamint a 3.ban van a vörös nász az se akciómentes
ott a falas eseménysor ami szintén epic csata lesz sztem

a 4. az tényleg 'csupán' cselszövések sorozata, de ott meg ugye epic utazás van és nem 1-2 árulás 😀

az 5.et most olvasom és tény h csak 1-2 kisebb csata van, de a sárkányok akcióznak valamint lesz aréna fight is szóval ...

mondjuk a sorozatból csak az első évadot láttam eddig, de nemsoká végzek a Spartacussal és ez jön majd

több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

hát nekem se tetszett nagyon, tényleg elég unalmas volt, de szerencsére a 2. felében már felpörögtek az események, és a jövő heti részben is lesz pár wtf 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
alig várom, hogy szembesülj a rész első 10 percével meg az epizódot lezáró zenével, ami még az utolsó jelenetet is kinyírtajjncaa
este megnézem, majd írom a véleményem
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
alig várom, hogy szembesülj a rész első 10 percével meg az epizódot lezáró zenével, ami még az utolsó jelenetet is kinyírta

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve

én nem néztem még meg
az szépmunka

ha a 3.könyvből készült sorozat ennyire nem tetszik néhány embernek (eddig), akkor a 4-5. könyvvel mi lesz? mert még ennyire sincs akció.
több mint 11 éve

én nem néztem még meg
azért nézem, mert HBO

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve

én nem néztem még meg
de te mindig ócsárolod. nem értem akkor minek nézed?
több mint 11 éve

egy jó jelenet van benne, nem lesz nehéz kitalálni, hogy melyikre gondoltam

---
több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist
Ezentúl az epic helyett a spartacusi lesz a megfelelő kifejezés. Csodálatos zárás 😊
| Andy a végén meg igazi könnyfacsaró rész volt |

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
epikus

| ez lehet, hogy butaság lesz, de miért volt olyan kicsi Spartacus sírja a végén? illetve a pajzsnak volt valami jelentősége azon kívül, hogy Agroné? mármint az oké, hogy Róma így nem szerez tudomást a vezér eltávozásáról, de ez ennyi volt? | shawnka
| Shawnka nézd meg újra a blood and sand pilotot ismerős lesz az pajzs. Még vissza is utal rá Spartacus amikor először meglátja agron kezében, hogy great and unfortunate things (Sura mondta neki, mielőtt megindult a a csatába a rómaiak ellen, hogy azt álmodta, hogy egy piros kígyó előtt fog térdelni, miközben élete veszélyben van). Szóval ez is egy szép kerek történet. |

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
epikus

| ez lehet, hogy butaság lesz, de miért volt olyan kicsi Spartacus sírja a végén? illetve a pajzsnak volt valami jelentősége azon kívül, hogy Agroné? mármint az oké, hogy Róma így nem szerez tudomást a vezér eltávozásáról, de ez ennyi volt? |
több mint 11 éve
Spartacus final mozi volt, nem sorozatrész... hihetetlen epic zárás
Érdemes a credits-es részt is végignézni.briareos
jajj de gyönyörű volt
| az egyetlen bajom, hogy az utolsó részekben Caesart már nem kellett volna erőltetni a csatamezőkön... |

---
több mint 11 éve
Érdemes a credits-es részt is végignézni.briareos
ha te elégedett vagy, akkor gond nem lehet 😀
több mint 11 éve
Érdemes a credits-es részt is végignézni.

több mint 11 éve
az új Anger Management üt 😀 LL jól adja önmagát 😀

több mint 11 éve
Nézem ezt a Da Vincis Demons pilotot (eddig nem rossz) és a fiatal Leonardo viselkedése, ahogy a a szinész leadja, a gesztusok, a duma mind olyan kicsit ismerősnek tűnik. Agyalok agyalok, erre leesik a tantusz a karakter néha olyan mint Morgan a Chuckból, csak success kid verzióban 😀briareos
jó lesz? 😀shawnka
kiderül majd, eddig nem rossz.
ez a pilot pl nagyságrendekkel jobban tetszett mint anno a spartacusé, de felesleges hasonlítgatni a két sorozatot (még ha elég sok párhuzam/hasonlóság is van) nézd meg te is az pont kitart a spartacus fináléig (már csak 46 perc).

addig most belekezdtem a Hannibalba is, sok jót hallottam róla

több mint 11 éve
Nézem ezt a Da Vincis Demons pilotot (eddig nem rossz) és a fiatal Leonardo viselkedése, ahogy a a szinész leadja, a gesztusok, a duma mind olyan kicsit ismerősnek tűnik. Agyalok agyalok, erre leesik a tantusz a karakter néha olyan mint Morgan a Chuckból, csak success kid verzióban 😀briareos
jó lesz? 😀
több mint 11 éve
Nézem ezt a Da Vincis Demons pilotot (eddig nem rossz) és a fiatal Leonardo viselkedése, ahogy a a szinész leadja, a gesztusok, a duma mind olyan kicsit ismerősnek tűnik. Agyalok agyalok, erre leesik a tantusz a karakter néha olyan mint Morgan a Chuckból, csak success kid verzióban 😀

több mint 11 éve
20 perc múlva spartacus vér és homok a viasaton.

érdemes elkezdeni? sose tudom ti melyiket nézitek és kommentelitek ide.berger90
persze érdemes.
de angolul.
a magyar szinkron fos
edit:
Spartacus: Blood and Sand 1 évad.
Spartacus: Gods of the Arena előzményévad, mert rákos lett sparti
Spartacus: Vengeance 2. évad új főszereplő
Spartacus: War of the Damned 3. utolsó évad

szóval annyi a trükk h minden évadnak külön alcíme van.
darálni is ebben a sorrendben érdemes úgy üt igazánbriareos
az egyik cimborám a Gods of the Arenával kezdte, és sokkal jobban élvezte úgy a Blood and Sand-et. bár ez lehet szubjektív, de utólag én is biztosan kronológiai sorrendben nézném.shawnka
ellenérvként azt hoznám fel, hogy a blood and sand első négy epizódja azért még elég szar volt a sorozat többi részéhez képest. Tehát ha a már profin megcsinált gods of the arenaval kezdel, akkor utána elég még szakadék jön míg a blood and sand is megtalálja magát. Mint régi LOST néző, engem nem zavart az h hirtelen visszaugrottam az időben x évet 😀

több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ron Swanson találkozik a banánnal.

.Zseniális volt a mostani Pyrex is 😊 Rafi for prezident!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Most eloszor irom a sorozat tortenetebenhogy kicsit uncsi volt ez a 2. resz a GoT-bol. Persze nyilvan be kell hozni az uj szalakat, szereploket, nincs mit tenni.😊zavi27
faaaaszt!
felbukkant | Ramsay | !, jaime vs brienne is jó volt, töviskirálynő jelenete is nagyon tesztett, Thoros is fasza volt. | Beric vs Véreb is coming |
| következő utáni részben pedig sarkányok már oda is teszik majd magukat 😀 azt angyon várom |
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az egyik cimborám a Gods of the Arenával kezdte, és sokkal jobban élvezte úgy a Blood and Sand-et. bár ez lehet szubjektív, de utólag én is biztosan kronológiai sorrendben nézném.shawnka
én is azzal kezdtem, csak vigyázni kell mert a kezdőképsorok ugyebár egy flashforward a B&S végére.

több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Most eloszor irom a sorozat tortenetebenhogy kicsit uncsi volt ez a 2. resz a GoT-bol. Persze nyilvan be kell hozni az uj szalakat, szereploket, nincs mit tenni.😊