Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 13 éve
epikus| Shawnka nézd meg újra a blood and sand pilotot ismerős lesz az pajzs. Még vissza is utal rá Spartacus amikor először meglátja agron kezében, hogy great and unfortunate things (Sura mondta neki, mielőtt megindult a a csatába a rómaiak ellen, hogy azt álmodta, hogy egy piros kígyó előtt fog térdelni, miközben élete veszélyben van). Szóval ez is egy szép kerek történet. |
| ez lehet, hogy butaság lesz, de miért volt olyan kicsi Spartacus sírja a végén? illetve a pajzsnak volt valami jelentősége azon kívül, hogy Agroné? mármint az oké, hogy Róma így nem szerez tudomást a vezér eltávozásáról, de ez ennyi volt? | shawnka
több mint 13 éve
epikus| ez lehet, hogy butaság lesz, de miért volt olyan kicsi Spartacus sírja a végén? illetve a pajzsnak volt valami jelentősége azon kívül, hogy Agroné? mármint az oké, hogy Róma így nem szerez tudomást a vezér eltávozásáról, de ez ennyi volt? |
több mint 13 éve
Spartacus final mozi volt, nem sorozatrész... hihetetlen epic zárásjajj de gyönyörű volt
Érdemes a credits-es részt is végignézni.briareos
| az egyetlen bajom, hogy az utolsó részekben Caesart már nem kellett volna erőltetni a csatamezőkön... |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Spartacus final mozi volt, nem sorozatrész... hihetetlen epic zárásha te elégedett vagy, akkor gond nem lehet 😀
Érdemes a credits-es részt is végignézni.briareos
több mint 13 éve
Spartacus final mozi volt, nem sorozatrész... hihetetlen epic zárásÉrdemes a credits-es részt is végignézni.
több mint 13 éve
az új Anger Management üt 😀 LL jól adja önmagát 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
kiderül majd, eddig nem rossz.Nézem ezt a Da Vincis Demons pilotot (eddig nem rossz) és a fiatal Leonardo viselkedése, ahogy a a szinész leadja, a gesztusok, a duma mind olyan kicsit ismerősnek tűnik. Agyalok agyalok, erre leesik a tantusz a karakter néha olyan mint Morgan a Chuckból, csak success kid verzióban 😀briareosjó lesz? 😀shawnka
ez a pilot pl nagyságrendekkel jobban tetszett mint anno a spartacusé, de felesleges hasonlítgatni a két sorozatot (még ha elég sok párhuzam/hasonlóság is van) nézd meg te is az pont kitart a spartacus fináléig (már csak 46 perc).
addig most belekezdtem a Hannibalba is, sok jót hallottam róla
több mint 13 éve
Nézem ezt a Da Vincis Demons pilotot (eddig nem rossz) és a fiatal Leonardo viselkedése, ahogy a a szinész leadja, a gesztusok, a duma mind olyan kicsit ismerősnek tűnik. Agyalok agyalok, erre leesik a tantusz a karakter néha olyan mint Morgan a Chuckból, csak success kid verzióban 😀briareosjó lesz? 😀
több mint 13 éve
Nézem ezt a Da Vincis Demons pilotot (eddig nem rossz) és a fiatal Leonardo viselkedése, ahogy a a szinész leadja, a gesztusok, a duma mind olyan kicsit ismerősnek tűnik. Agyalok agyalok, erre leesik a tantusz a karakter néha olyan mint Morgan a Chuckból, csak success kid verzióban 😀
több mint 13 éve
ellenérvként azt hoznám fel, hogy a blood and sand első négy epizódja azért még elég szar volt a sorozat többi részéhez képest. Tehát ha a már profin megcsinált gods of the arenaval kezdel, akkor utána elég még szakadék jön míg a blood and sand is megtalálja magát. Mint régi LOST néző, engem nem zavart az h hirtelen visszaugrottam az időben x évet 😀az egyik cimborám a Gods of the Arenával kezdte, és sokkal jobban élvezte úgy a Blood and Sand-et. bár ez lehet szubjektív, de utólag én is biztosan kronológiai sorrendben nézném.shawnka20 perc múlva spartacus vér és homok a viasaton.persze érdemes.
érdemes elkezdeni? sose tudom ti melyiket nézitek és kommentelitek ide.berger90
de angolul.
a magyar szinkron fos
edit:
Spartacus: Blood and Sand 1 évad.
Spartacus: Gods of the Arena előzményévad, mert rákos lett sparti
Spartacus: Vengeance 2. évad új főszereplő
Spartacus: War of the Damned 3. utolsó évad
szóval annyi a trükk h minden évadnak külön alcíme van.
darálni is ebben a sorrendben érdemes úgy üt igazánbriareos
több mint 13 éve
Ron Swanson találkozik a banánnal.
.Zseniális volt a mostani Pyrex is 😊 Rafi for prezident!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Most eloszor irom a sorozat tortenetebenhogy kicsit uncsi volt ez a 2. resz a GoT-bol. Persze nyilvan be kell hozni az uj szalakat, szereploket, nincs mit tenni.😊zavi27faaaaszt!
felbukkant | Ramsay | !, jaime vs brienne is jó volt, töviskirálynő jelenete is nagyon tesztett, Thoros is fasza volt. | Beric vs Véreb is coming |
| következő utáni részben pedig sarkányok már oda is teszik majd magukat 😀 azt angyon várom |
több mint 13 éve
az egyik cimborám a Gods of the Arenával kezdte, és sokkal jobban élvezte úgy a Blood and Sand-et. bár ez lehet szubjektív, de utólag én is biztosan kronológiai sorrendben nézném.shawnkaén is azzal kezdtem, csak vigyázni kell mert a kezdőképsorok ugyebár egy flashforward a B&S végére.
több mint 13 éve
Most eloszor irom a sorozat tortenetebenhogy kicsit uncsi volt ez a 2. resz a GoT-bol. Persze nyilvan be kell hozni az uj szalakat, szereploket, nincs mit tenni.😊
több mint 13 éve
az egyik cimborám a Gods of the Arenával kezdte, és sokkal jobban élvezte úgy a Blood and Sand-et. bár ez lehet szubjektív, de utólag én is biztosan kronológiai sorrendben nézném.20 perc múlva spartacus vér és homok a viasaton.persze érdemes.
de angolul.
a magyar szinkron fos
edit:
darálni is ebben a sorrendben érdemes úgy üt igazánbriareos
több mint 13 éve
20 perc múlva spartacus vér és homok a viasaton.persze érdemes.
de angolul.
a magyar szinkron fos
edit:
darálni is ebben a sorrendben érdemes úgy üt igazán
több mint 13 éve
20 perc múlva spartacus vér és homok a viasaton.érdemes elkezdeni? sose tudom ti melyiket nézitek és kommentelitek ide.
Mindig jövőre
több mint 13 éve
comment.blog.hu/2013/04/11/egy_emberbol_mindent_meg_lehet_enni_interju_a_hannibal_cimu_sorozat_keszitojevel#more5214454Jön a 2. rész, remélem folytatódik a pilot színvonala. 😀
Hmmm, David Lynch, abszurd, fekete humor, kannibalizmus, pszichológia, stb. Nekem találták ki, remélem nem lesz csalódás. 😀
több mint 13 éve
Yvonne visszatér a Dexter záró évadába 😊Habijeeeeeeeeeeeee
|
több mint 13 éve
Nah vigyázz a szádra 😊, egyik legjobb sorozat. A szinkron szar , de hát minden szinkron szar, mondjuk mivel fociról van szó benne , néhol hihetetlen dolgok hangzanak el 😊Ezt a szart...de miért csak 2??Friday Night Lights meddig van magyar szinkronnal?ZoliZoltánsztem 2 évad, de eléggé felejtős 😊kristof
(szinron vagy a sorozat felejtős?mert egyszer elkezdtem 3 részig bírtam...kicsit nyál...meg kissé copy történet..)ZoliZoltán
több mint 13 éve
Ezt a szart...de miért csak 2??Friday Night Lights meddig van magyar szinkronnal?ZoliZoltánsztem 2 évad, de eléggé felejtős 😊kristof
(szinron vagy a sorozat felejtős?mert egyszer elkezdtem 3 részig bírtam...kicsit nyál...meg kissé copy történet..)
több mint 13 éve
múlt vasárnap különösen brutál volt sorozatos szempontból 😊Shameless 3. évad zárórész, Mad Man 6. évad nyitó duplarész (!), Vikings 1x06, GoT 3x02...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Friday Night Lights meddig van magyar szinkronnal?ZoliZoltánne szinkronnal nézd.