NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
van új pro league 😊Szobi22
ez is időre megy mint a 11-ben, mert akkor még nem fejezem be az 1-et

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
van új pro league 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most vettem egy 4-star packot és 5-ből 4 high card lett. Szóval igaz volt az a kijelentés itt régebben, hogy elég egy 4-star packot venni, nem kell az 5-re gyűjteni egy éven át. 😀bfrenk
Nekem meg már kurvára elegem van h veszem az ultikat és semmi fejlődés.1 platina DT van még a kezdőben, már nagyon ideges vagyok.Inkább kollekciózok
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most vettem egy 4-star packot és 5-ből 4 high card lett. Szóval igaz volt az a kijelentés itt régebben, hogy elég egy 4-star packot venni, nem kell az 5-re gyűjteni egy éven át. 😀
több mint 13 éve
Na beírtam 5 kódot, ebből 3 invalid volt 1 nél megint feldobta ezt a "nem kaphatok" szöveget, az 5.nél nem és 20 perc után az email is megjött 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
így csináltam be is voltam lépve, a kamu adatokat is megadtam, csak utána dobott fel egy üzit h ma már nem kaphatok, pedig 0-n vagyok.Farky
Ment PÜ
több mint 13 éve
így csináltam be is voltam lépve, a kamu adatokat is megadtam, csak utána dobott fel egy üzit h ma már nem kaphatok, pedig 0-n vagyok.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem nem ad ilyen snickerses szart, mindig kiiírja h próbáljam hoplnap.Farky
Ide beregelsz: http://www.slurpee.com/Rewards/
Azután belépsz és hozzákapcsolod mondjuk a facebookodiat, vagy Google, Yahoo, ott vannak az ikonok(Ez fontos!!!Most már így szűrik h naponta csak 3 pontot kaphass)
Azután rámész a Reward Score Exclusive Madden Superstars Reward on Facebook léghajóra.Megjelenik a képernyő, ahova be kell írni a kódot, utána Redeem.Azután megadsz vmi kamu adatot, OK Congrat!!Azután bemész a mailedbe és a spamek között lesz.Én freemailt használok, arra hamar megjön és mindig a spamben lesz 2 levél.Az egyikben lesz egy link, a végén számokkal!!!!Arra kattints rá, behozza a madden ablakot és kis idő múlva a játékban kiírja, hogy kaptál 3 Snickers pontot.Leokézod és örülsz!!!SNICKERS PAKKOT NEM AJÁNLOM, MÁR NEM ADNAK JÓ JÁTÉKOSOKAT!!! 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
7 napos bónusz után megkaptam Jonathan Vilma 91-es játékost. Kár, hogy már megvolt! Nem baj, collectionba tökéletes lesz! 😀
több mint 13 éve
nekem nem ad ilyen snickerses szart, mindig kiiírja h próbáljam hoplnap.

több mint 13 éve
Még a 12 elején volt durva a snikers pakk, mikor naponta vettem és szinte csak 90+os volt benne 😀 Sajnos azóta már csak nagyon szarok vannak benne.Én a snikerst max contractra használom :cool: Most 96os a csapatom +2velEmerico
Honnan a picsából van snickersed.szaba
kicsit feljebb van leírva 😊

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Még a 12 elején volt durva a snikers pakk, mikor naponta vettem és szinte csak 90+os volt benne 😀 Sajnos azóta már csak nagyon szarok vannak benne.Én a snikerst max contractra használom :cool: Most 96os a csapatom +2velEmerico
Honnan a picsából van snickersed.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Még a 12 elején volt durva a snikers pakk, mikor naponta vettem és szinte csak 90+os volt benne 😀 Sajnos azóta már csak nagyon szarok vannak benne.Én a snikerst max contractra használom :cool: Most 96os a csapatom +2vel
több mint 13 éve
végre megvan az összes 1* packból megkapható játékos, mehetek tovább :cool:Szobi22
hanyas csapatod van?kaszo
97-es a LE Urlacherrel. de persze így is rendszeresen kikapok 89esektől..

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
végre megvan az összes 1* packból megkapható játékos, mehetek tovább :cool:Szobi22
hanyas csapatod van?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! Régóta játszom már ezzel a játékkal, és rátok találtam. Látom sokan beszélitek a történéseket! Az lenne a kérdésem, hogy néztem ezt a snickerses dolgot, az utasítások alapján csináltam mindent, de beírom a kódot és nekem mellette az van h join now. Arra kell nyomni? Mást nem nagyon találok ott. Köszi a segítséget!
Megnyitod ezt az oldalt , belogolsz facebook accounttal, majd elnavigálsz a rewards->game stuff->madden oldalig, ahol is a

129GYWAC0209
125AXWAC0204
124GWWAC0204
02BEWWAC0202
124GWWAC0206
116EXWAC0205

kódok egyikét random beírod, majd Redeem, a következő adatlapon beírsz random nevet címet, stb, Get it gomb és kapsz két e-mailt, melyek közül az egyikben lesz egy link a játékba, ahol megkapod a 3 snikerst/nap.Sztyopa
köszi a kódokat. az email mennyi idő alatt jön meg kb?kaszo
Norbi07
Ha join now van mellé írva, akkor nem léptél be rendesen az oldalra. Először nekem is azt írta, próbálj meg még egyszer bejelentkezni.
több mint 13 éve
végre megvan az összes 1* packból megkapható játékos, mehetek tovább :cool:

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Mi is a neved? 😀bfrenk
Bejelöltelek téged is. 😉
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Lehetett venni korábban 200k-ért packot,ami mellé kaptál 5 tokent is,gondolom onnan van :rolleyes:JoeyPorter
de az nem csak egyszeri alkalomra szólt, arra a hétre?kaszo
Nem tudom,Laki vett olyat,majd ő nyilatkozik 😐JoeyPorter
vettem, szar volt a pack, és egy alkalomra volt :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
honnan lehet extra tokent szerezni? (azontúl h veszek pénzért)Amadeus91
Lehetett venni korábban 200k-ért packot,ami mellé kaptál 5 tokent is,gondolom onnan van :rolleyes:JoeyPorter
de az nem csak egyszeri alkalomra szólt, arra a hétre?kaszo
Nem tudom,Laki vett olyat,majd ő nyilatkozik 😐

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy sz*ros ticket kell 11-ben az 50-hez légyszi küldözgessetek ott is vissza gifteket. 😀 Köszi.süti
Mi is a neved? 😀
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Egy sz*ros ticket kell 11-ben az 50-hez légyszi küldözgessetek ott is vissza gifteket. 😀 Köszi.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem érdemes nyomni ezt a Snickers-dolgot. Én két napot szenvedtem, hogy összejöjjön 30. Aztán vettem egy player packot és tele volt 60-asokkal. Egyik sem fért be a csapatba. De még a collections-ba sem tudtam betenni egyiket sem, mert gondolom a Snickers playákat nem lehet. Ennyit erről. 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! Régóta játszom már ezzel a játékkal, és rátok találtam. Látom sokan beszélitek a történéseket! Az lenne a kérdésem, hogy néztem ezt a snickerses dolgot, az utasítások alapján csináltam mindent, de beírom a kódot és nekem mellette az van h join now. Arra kell nyomni? Mást nem nagyon találok ott. Köszi a segítséget!
honnan lehet ilyen snickerst kapni?Amadeus91
Megnyitod ezt az oldalt , belogolsz facebook accounttal, majd elnavigálsz a rewards->game stuff->madden oldalig, ahol is a

129GYWAC0209
125AXWAC0204
124GWWAC0204
02BEWWAC0202
124GWWAC0206
116EXWAC0205

kódok egyikét random beírod, majd Redeem, a következő adatlapon beírsz random nevet címet, stb, Get it gomb és kapsz két e-mailt, melyek közül az egyikben lesz egy link a játékba, ahol megkapod a 3 snikerst/nap.Sztyopa
köszi a kódokat. az email mennyi idő alatt jön meg kb?kaszo
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Camton több pontot ér 😛 csak Camton+Jennings mellé 1 híján épp nem fér be Turner, ha nincs extra token, pedig ők hárman hozták a legtöbb pontot.kaszo
honnan lehet extra tokent szerezni? (azontúl h veszek pénzért)Amadeus91
de az nem csak egyszeri alkalomra szólt, arra a hétre?