NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
honnan lehet extra tokent szerezni? (azontúl h veszek pénzért)Amadeus91
Lehetett venni korábban 200k-ért packot,ami mellé kaptál 5 tokent is,gondolom onnan van :rolleyes:JoeyPorter
Sosem volt még egyszerre 200k-m 😀Amadeus91
nekem volt, pont akkor járt le az akció 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Camton több pontot ér 😛 csak Camton+Jennings mellé 1 híján épp nem fér be Turner, ha nincs extra token, pedig ők hárman hozták a legtöbb pontot.kaszo
Lehetett venni korábban 200k-ért packot,ami mellé kaptál 5 tokent is,gondolom onnan van :rolleyes:JoeyPorter
Sosem volt még egyszerre 200k-m 😀

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Aki nem őt rakta, az nem normális 😀szaba
Camton több pontot ér 😛 csak Camton+Jennings mellé 1 híján épp nem fér be Turner, ha nincs extra token, pedig ők hárman hozták a legtöbb pontot.kaszo
Lehetett venni korábban 200k-ért packot,ami mellé kaptál 5 tokent is,gondolom onnan van :rolleyes:

több mint 13 éve
Tebow isten megmentette a 5*5 Fantasym.Amadeus91
honnan lehet extra tokent szerezni? (azontúl h veszek pénzért)

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Camton több pontot ér 😛 csak Camton+Jennings mellé 1 híján épp nem fér be Turner, ha nincs extra token, pedig ők hárman hozták a legtöbb pontot.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
😕
bejátszottam Romot, de még a Rams ellen se sikerült kiemelkedőt nyújtania.

több mint 13 éve
ááá 4. negyed elején 0-12nél nagyon fogtam a fejem, hogy ez elment. (Bár nem tudom, hogy Matthews h futott a Boltsnál) Jennings és Hawk csak hoz valamennyit...Ed Dickson meg....

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Aki nem őt rakta, az nem normális 😀
több mint 13 éve
Tebow isten megmentette a 5*5 Fantasym.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tervezz hosszú távra, költsd a pénzt collectionre 😀kobalu91
Ja, én is ezt teszem most egy ideig! 😀 😀bfrenk
És szerinted/szerintetek milyen csapat mellett érdemes már inkább arra költeni a pénzt? Mert én arra mentem, hogy minden poszton 5*-os játékosom legyen, de a végén már több került a collectionbe, mint a csapatba... És így is még mindig csak 4*-os a két RB, az egyik WR, az egyik DT, és még egy 3* S is maradt 😕 Így 93 a ratingem, de elég sok meccset vesztek, így is érdemes rámenni a collectionre?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tervezz hosszú távra, költsd a pénzt collectionre 😀kobalu91
Ja, én is ezt teszem most egy ideig! 😀 😀
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
A következő 5-ös packomban is egyetlen egy 5*-os kártya volt..ez ugye valami bug és másnak is ilyen, nem lehetek ennyire szerencsétlen.Sztyopa
vegyél 4csillagost, ugyanúgy 1 5*s kártya.Amadeus91
tervezz hosszú távra, költsd a pénzt collectionre 😀
több mint 13 éve
A következő 5-ös packomban is egyetlen egy 5*-os kártya volt..ez ugye valami bug és másnak is ilyen, nem lehetek ennyire szerencsétlen.Sztyopa
vegyél 4csillagost, ugyanúgy 1 5*s kártya.

több mint 13 éve
Sztyopa 306
A következő 5-ös packomban is egyetlen egy 5*-os kártya volt..ez ugye valami bug és másnak is ilyen, nem lehetek ennyire szerencsétlen.

Why so serious?
több mint 13 éve
igen, a sima packokban mindig van egy garantált non-dupe, amíg meg nincs az összes kártya belőle. bronz csomagból 65-ös értékig ad játékosokat, utána átmész silverre, abból 74-ig ad, és így tovább.kaszo
Köszi.süti
Az ideiben is így működik?kobalu91
igen, úgy tűnik egyelőre. csak azt nem tudom, a rookie cardok mennyire számítanak bele, mert 1* packban kaptam már 69eset is. azokat leszámítva még 8 olyan kell, aki one starban lehet 😊

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
igen, a sima packokban mindig van egy garantált non-dupe, amíg meg nincs az összes kártya belőle. bronz csomagból 65-ös értékig ad játékosokat, utána átmész silverre, abból 74-ig ad, és így tovább.kaszo
Köszi.süti
Az ideiben is így működik?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na, én is elkezdtem gyúrni a Collectionsra '12-ben! 148 kártyát gyűjtöttem már ki és megvan a New Orleans fan és a Jacksonville fan achievement is. 😊 Egy ideig szerintem most a Collections-ra fogok pénzt költeni a '11-ben és a '12-ben is egyaránt! 😀
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Köszi.
több mint 13 éve
Mindig a leggyengébből vegyél, ami még hiányzik. Addig vegyél bronzot, amig van benne új kártya. Akkor se hagyd abba, ha már nem hiányzik bronz, mert ezüst kártyát is kapsz belőle bőven. Amikor már nincs új kártya a csomagban, léphetsz egyet fel. De mindenképp "alulról" kezdd.Bálesz
Köszi. Mostani packokba van olyan, hogy legalább 1 kártya non-dupe lesz?
Már silvert szoktam venni, de most, hogy ajánlottad két bronze-t vettem és abba is volt 1-1 non-dupe silver.süti
igen, a sima packokban mindig van egy garantált non-dupe, amíg meg nincs az összes kártya belőle. bronz csomagból 65-ös értékig ad játékosokat, utána átmész silverre, abból 74-ig ad, és így tovább.
több mint 13 éve
Mindig a leggyengébből vegyél, ami még hiányzik. Addig vegyél bronzot, amig van benne új kártya. Akkor se hagyd abba, ha már nem hiányzik bronz, mert ezüst kártyát is kapsz belőle bőven. Amikor már nincs új kártya a csomagban, léphetsz egyet fel. De mindenképp "alulról" kezdd.Bálesz
Köszi. Mostani packokba van olyan, hogy legalább 1 kártya non-dupe lesz?
Már silvert szoktam venni, de most, hogy ajánlottad két bronze-t vettem és abba is volt 1-1 non-dupe silver.
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Mindig a leggyengébből vegyél, ami még hiányzik. Addig vegyél bronzot, amig van benne új kártya. Akkor se hagyd abba, ha már nem hiányzik bronz, mert ezüst kártyát is kapsz belőle bőven. Amikor már nincs új kártya a csomagban, léphetsz egyet fel. De mindenképp "alulról" kezdd.

több mint 13 éve
11-be mi a legjobb módja a kártyák összegyűjtésére?
Bronz megvan mind, Silver is alakul. Csak nyitogassam sorba a packokat és majd összegyűlik?
Előbb a gyengébbeket vagy az ultikat érdemes összegyűjteni?
több mint 13 éve
Nekem azonnal.Sztyopa
Ja most jó lett, köszi, akkor tegnap elrontottam valamit.
több mint 13 éve

újabb legend. persze Marino már megvan...

több mint 13 éve
Sztyopa 306
Nekem azonnal.

Why so serious?