NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most ha kikaptam 1.4ben a 18. meccsnél akkor mit nem kapok meg a végén?Gondolom Frank Gore-t akkor kapom meg ha végigjátszom mind az öt gyűrűt, független attól h nincs meg végig a 18as győzelmi sorozat..
több mint 13 éve
mai 5 csillagosban csak 2 ulti, 0 high card 😕 pedig csak 93-as csapatom van még.
több mint 13 éve
Köszi.Ha nem akarom kivenni a daily bonusból az elsőt akkor hogy kell továbbléptetni?Bazzanijobb felső sarokban x 😉JSanyo
Az előzőben volt valami továbbléptetés.
több mint 13 éve
Ha nem akarom kivenni a daily bonusból az elsőt akkor hogy kell továbbléptetni?Bazzanijobb felső sarokban x 😉
több mint 13 éve
Ha nem akarom kivenni a daily bonusból az elsőt akkor hogy kell továbbléptetni?
több mint 13 éve
hihetetlen de most jutottam el oda h összegyűlt a Raiders collection, innenmár remélem gyorsan megy a többi, hiszen már csak 1-2 ember hiányzik mindenhonnan.Farkyszámomra nem hihetetlen, nekem még mindig nincs meg egy teljes se, van ahonnan csak 1 vagy 2 ember hiányzik, összesen ~200 (potw-kkel és allprokkal együtt)
több mint 13 éve
'11-ben??hihetetlen de most jutottam el oda h összegyűlt a Raiders collection, innenmár remélem gyorsan megy a többi, hiszen már csak 1-2 ember hiányzik mindenhonnan.Farkynekem meg virul a fejem, hogy már 8 játékosom is be van gyűjtve Arizonából.Amadeus91
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
hihetetlen de most jutottam el oda h összegyűlt a Raiders collection, innenmár remélem gyorsan megy a többi, hiszen már csak 1-2 ember hiányzik mindenhonnan.Farkynekem meg virul a fejem, hogy már 8 játékosom is be van gyűjtve Arizonából.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
hihetetlen de most jutottam el oda h összegyűlt a Raiders collection, innenmár remélem gyorsan megy a többi, hiszen már csak 1-2 ember hiányzik mindenhonnan.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pro League 1.3ban a 20. meccsnél vagyok, eddig kétszer bejött a 18as győzelmi sorozat 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
megérte spórolni 2 szintet 😀 Majdnem elsírtam magam örömömben.20. meccsnél pro league 2ben kikaptam..Emericode akkor legalább a 18-as streak meglett.
első 5 csillagos PackAmadeus91ejha, grat 😊kaszo
több mint 13 éve
20. meccsnél pro league 2ben kikaptam..Emericode akkor legalább a 18-as streak meglett.
első 5 csillagos PackAmadeus91ejha, grat 😊
több mint 13 éve
a snickers packos játékosokat tényleg nem lehet betenni a collectionbe?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
20. meccsnél pro league 2ben kikaptam..
több mint 13 éve
Előbb nem írtam, van 1.5 is. ha azt is megcsinálod, megkapod a Goret. de persze egyre nehezednek.Olvassatok, srácok. Amit meg lehetett eddig csinálni, az a PL1.1. Most kijött a PL1.2, 1.3, 1.4. Az acsik csak az 1.2-től kezdődnek. Nem kell semmit újrakezdeniSzobi22és mikor kapom meg Gore-t? Ha az 1.4-t megcsinálom?Amadeus91
amúgy tényleg nem kitalálom ezeket, ott van a kis "i" betű mögött
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Olvassatok, srácok. Amit meg lehetett eddig csinálni, az a PL1.1. Most kijött a PL1.2, 1.3, 1.4. Az acsik csak az 1.2-től kezdődnek. Nem kell semmit újrakezdeniSzobi22és mikor kapom meg Gore-t? Ha az 1.4-t megcsinálom?
több mint 13 éve
Olvassatok, srácok. Amit meg lehetett eddig csinálni, az a PL1.1. Most kijött a PL1.2, 1.3, 1.4. Az acsik csak az 1.2-től kezdődnek. Nem kell semmit újrakezdeni
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
de pl az acsik akkor nem jönnek, ha már benne vagyok a PL1-ben..újra kell kezdenem nem? H lehet újra kezdeni ha már benne vagyok? Játsszam végig aztán megint?!pénzt meg xp-t, nem sokat.de az nem is pro league 2, csak pro league 1.2 😊 újra kell játszani a PL1-et, és ha 5-ször megnyerted, akkor kaphatsz egy 94+1-es Gore-tmiért ha 1szer megnyerem a PL1-t mit kapok? Levegőt?Amadeus91
Legends meg még mindig csak a '11-ben van, csak a '12-nél is kiírta a hírt.kaszo
amúgy most ha jól olvasom, Gore is csak akkor jár, ha sikerül minden "acsit" megcsinálni, amit kiír PL közben (pl. legyen 18-as winning streaked: http://img845.imageshack.us/img845/8069/pl11.png)kaszo
több mint 13 éve
pénzt meg xp-t, nem sokat.miért ha 1szer megnyerem a PL1-t mit kapok? Levegőt?Amadeus91Csak Legend packban 500k-ért.Nem időre megy a Pro League 2 a 12ben :cool:Emericode az nem is pro league 2, csak pro league 1.2 😊 újra kell játszani a PL1-et, és ha 5-ször megnyerted, akkor kaphatsz egy 94+1-es Gore-t
Legends meg még mindig csak a '11-ben van, csak a '12-nél is kiírta a hírt.kaszo
amúgy most ha jól olvasom, Gore is csak akkor jár, ha sikerül minden "acsit" megcsinálni, amit kiír PL közben (pl. legyen 18-as winning streaked: http://img845.imageshack.us/img845/8069/pl11.png)
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
miért ha 1szer megnyerem a PL1-t mit kapok? Levegőt?de az nem is pro league 2, csak pro league 1.2 😊 újra kell játszani a PL1-et, és ha 5-ször megnyerted, akkor kaphatsz egy 94+1-es Gore-tMost h vannak ezek az új packok? Legendary játékos csak 5csillagosban van?Amadeus91Csak Legend packban 500k-ért.Nem időre megy a Pro League 2 a 12ben :cool:Emerico
több mint 13 éve
de az nem is pro league 2, csak pro league 1.2 😊 újra kell játszani a PL1-et, és ha 5-ször megnyerted, akkor kaphatsz egy 94+1-es Gore-tMost h vannak ezek az új packok? Legendary játékos csak 5csillagosban van?Amadeus91Csak Legend packban 500k-ért.Nem időre megy a Pro League 2 a 12ben :cool:Emerico
Legends meg még mindig csak a '11-ben van, csak a '12-nél is kiírta a hírt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm szépen segítségeteket, sikerült rájöjjem eme remek cucc rejtelmére 😀De előszőr amikor megcsináltam akkor nem küldött mailt... De ma már igen!!
Sziasztok! Régóta játszom már ezzel a játékkal, és rátok találtam. Látom sokan beszélitek a történéseket! Az lenne a kérdésem, hogy néztem ezt a snickerses dolgot, az utasítások alapján csináltam mindent, de beírom a kódot és nekem mellette az van h join now. Arra kell nyomni? Mást nem nagyon találok ott. Köszi a segítséget!Norbi07Megnyitod ezt az oldalt , belogolsz facebook accounttal, majd elnavigálsz a rewards->game stuff->madden oldalig, ahol is aköszi a kódokat. az email mennyi idő alatt jön meg kb?kaszo
129GYWAC0209
125AXWAC0204
124GWWAC0204
02BEWWAC0202
124GWWAC0206
116EXWAC0205
kódok egyikét random beírod, majd Redeem, a következő adatlapon beírsz random nevet címet, stb, Get it gomb és kapsz két e-mailt, melyek közül az egyikben lesz egy link a játékba, ahol megkapod a 3 snikerst/nap.Sztyopa
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most h vannak ezek az új packok? Legendary játékos csak 5csillagosban van?Amadeus91Csak Legend packban 500k-ért.Nem időre megy a Pro League 2 a 12ben :cool:
Volt már valakinek 70-0-ás meccse pro leagueben? 😀 😀 :o 😂
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Most h vannak ezek az új packok? Legendary játékos csak 5csillagosban van?