Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
le is játszottuk Zolival, marhaizgi volt, többször is 2 td hátrányba került, de kiegyenlített, 38-38, viszont 36 másodpercem maradt még két időkéréssel, úgyhogy sikerült majdnem végigvinnem a drive-ot két hosszabb meg pár rövidebb playjel, és 2 másodperccel a vége előtt az utolsó időkérésemet kihasználva megállítottam az órát, és belőttem a game-winning fg-t 30 yard környékéről pontosan a kapu közepébe 😊 még Bryant szívdobogása is hallatszott 😀 (biztos sokszor van ilyen ráközelítős fg-nél, nekem most először tűnt fel 😊 )statokat mindjárt felteszi.
több mint 12 éve
persze,csak a lejátszott meccs statját töltsd fel49ers 44 - 10 Redskinsénis thx, Megengedett kicsit előre játszani a scheudleban? csak mert péntektől nem igazán fogok ráérni egészen augusztus 16-ig.
Köszi Zoli a meccset 😊shawnka
Jack Zoltán
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
49ers 44 - 10 Redskinsénis thx, Megengedett kicsit előre játszani a scheudleban? csak mert péntektől nem igazán fogok ráérni egészen augusztus 16-ig.
több mint 12 éve
winston jól elvesztél péntek óta, majd írj privit ha megjöttél 😊
több mint 12 éve
49ers 44 - 10 Redskinsstatot töltsd majd fel 😊
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
rendben van, nekem az is jó 😀Valaki egy meccs a Magyar-Dán után?Jack Zoltánfelőlem bajnokit is játszhatunk éjfél után 6 perccelshawnka
több mint 12 éve
Valaki egy meccs a Magyar-Dán után?Jack Zoltánfelőlem bajnokit is játszhatunk éjfél után 6 perccel
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Valaki egy meccs a Magyar-Dán után?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
hádde hozzászokattál a jó világhoz 😀 Most nehogy már, olyan közel vagyok a célhoz mint még soha 😀soha nem mondtam, hogy azért csináltam, mert azzal is fogunk játszani 😛shawnkaamúgy meg maradjunk a 86-nál, nem kell variálni. shawnkamost döntöd le a saját szobrod. Ne tedd... Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
soha nem mondtam, hogy azért csináltam, mert azzal is fogunk játszani 😛amúgy meg maradjunk a 86-nál, nem kell variálni. shawnkamost döntöd le a saját szobrod. Ne tedd... Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
amúgy meg maradjunk a 86-nál, nem kell variálni. shawnkamost döntöd le a saját szobrod. Ne tedd...
több mint 12 éve
amúgy meg maradjunk a 86-nál, nem kell variálni.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
jhaaa értem mármiféle 87-es roster ? 86 a legújabb tudtommal TO meg 2010 óta nem játszott az NFL ben ha nem tévedek, vagy lemaradtam valamiről?😀Jack Zoltánamadeusnak beraktam TO-t, elneveztem 87-nek és felraktam. minden ugyanaz amúgy benne. 1 éve rimánkodik érte szerencsétlen 😀shawnka
akkor én kérek egy Ricky Williamset vagy Clinton Portist 😀😀 ha már Hightower nincs benne a rosterbe 😕
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Már látom előre a holnapi szalagcímeket:vagy inkább: Visszatérő klasszisok!
"Korrupciós botrány a BFL-ben!"
"Mozart GM megkörnyékezte a commissionert"
stb.
😀Rataxes
több mint 12 éve
Már látom előre a holnapi szalagcímeket:"Korrupciós botrány a BFL-ben!"
"Mozart GM megkörnyékezte a commissionert"
stb.
😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
jó hát felőlem mindenki választhat 1 kedvencet draft szerűen a csapatába a FA játékosok közül. Csak T.O. maradjon nekem rosteren 😀 (5 percbe kerül betenni a csapatokba)
több mint 12 éve
Philadelphia Eagles select Brian Dawkins, safety
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
akkor én meg kérek egy Bob Sanderst 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
miféle 87-es roster ? 86 a legújabb tudtommal TO meg 2010 óta nem játszott az NFL ben ha nem tévedek, vagy lemaradtam valamiről?😀Jack Zoltánamadeusnak beraktam TO-t, elneveztem 87-nek és felraktam. minden ugyanaz amúgy benne. 1 éve rimánkodik érte szerencsétlen 😀
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
miféle 87-es roster ? 86 a legújabb tudtommal TO meg 2010 óta nem játszott az NFL ben ha nem tévedek, vagy lemaradtam valamiről?😀
több mint 12 éve
akkor játszhatunk a 87-s rosterrel? Annyi a különbség hogy ott van nekem T.O. a 86ba meg nincs. Ratingek ugyanazok.Amadeus91h lehet a Bengalsban TO??
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
akkor játszhatunk a 87-s rosterrel? Annyi a különbség hogy ott van nekem T.O. a 86ba meg nincs. Ratingek ugyanazok.
több mint 12 éve
engem is baromira hidegen hagy 😀
több mint 12 éve
Én nem igazán látom az okot hogy miért ne cserélhetnél 😊
Ex-Rataxes