Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Farky közbe jött egy dolog, lehet, hogy csak 9 lesz belőle.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
legyen 8kor akkor.8-9 felé már semmi dolgom, akörül jó?Farkytudnál egy pontos időpontot mondani, mert este még fordítói elfoglaltságom is lenne.Amadeus91Bengals 10-24 Redskins (Week3 előrehozva)akkor este letolhatnánkFarky
buzi bíró.
Farky, ráérek.Amadeus91
Rata: köszi nem. Nekem csak győztesek kellenek! 😀
több mint 12 éve
Amadeus az Eagles rosterről nem szeretnél valakit a csapatodba? Ha igen jelezd nyugodtan! 😊 A világért se szeretném hogy ne legyen 110%-on a komfortérzeted 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
8-9 felé már semmi dolgom, akörül jó?tudnál egy pontos időpontot mondani, mert este még fordítói elfoglaltságom is lenne.Amadeus91Bengals 10-24 Redskins (Week3 előrehozva)akkor este letolhatnánkFarky
buzi bíró.
Farky, ráérek.Amadeus91
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
ja hát első része alap, azért nem is szóltam bele, nekem aztán nyolc, eredményt úgyse befolyásolja hogy van-e vagy nincs TO 😊akkor valaki linkelje be azt a majomrostert is, mert én csak a 86-ost szedtem le, mivel nem gondoltam hogy beadjátok a derekatokatkaszoazért van ez ,hogy jól érezzük magunkat,most ha Amadeus így érzi jól magát...meg am is Ő egy legenda a fórumon neki nemet mondani bűn Kiss
második fele hátööö... 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
tudnál egy pontos időpontot mondani, mert este még fordítói elfoglaltságom is lenne.Bengals 10-24 Redskins (Week3 előrehozva)akkor este letolhatnánkFarky
buzi bíró.
Farky, ráérek.Amadeus91
több mint 12 éve
Bengals 10-24 Redskins (Week3 előrehozva)akkor este letolhatnánk
buzi bíró.
Farky, ráérek.Amadeus91
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Bengals 10-24 Redskins (Week3 előrehozva)buzi bíró.
Farky, ráérek.
több mint 12 éve
data.hu/get/5401254/updated87.rosmikor lenne jó a meccsünk?
Sonka te is szedd le majd, mert T.O. mezszámát át kellett állítani mert nem stimmelt a tiedben.
Kiss, örök hálám fog kísérni egy életen át!Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
data.hu/get/5401254/updated87.rosSonka te is szedd le majd, mert T.O. mezszámát át kellett állítani mert nem stimmelt a tiedben.
Kiss, örök hálám fog kísérni egy életen át!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
akkor valaki linkelje be azt a majomrostert is, mert én csak a 86-ost szedtem le, mivel nem gondoltam hogy beadjátok a derekatokatkaszoha tudsz várni 1 pillanatot, akkor felrakom.
több mint 12 éve
akkor valaki linkelje be azt a majomrostert is, mert én csak a 86-ost szedtem le, mivel nem gondoltam hogy beadjátok a derekatokatkaszoazért van ez ,hogy jól érezzük magunkat,most ha Amadeus így érzi jól magát...meg am is Ő egy legenda a fórumon neki nemet mondani bűn
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
akkor valaki linkelje be azt a majomrostert is, mert én csak a 86-ost szedtem le, mivel nem gondoltam hogy beadjátok a derekatokat
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
"Köszönöm Karren, és most megszakítjuk adásunkat, ugyanis most érkezett a hír, hogy Terrell Owens visszatért az NFL-be és az elkövetkezendő idényt a Bengals csapatánál fogja tölteni GM Wolfgang Amadeus irányítása alatt. Mark, újra tiétek a szó"
Get ya Popcorn ready!
több mint 12 éve
Majd meglátjátok, hogy mitől döglik a légy.már megy 😀 hát sztem mehet,úgyis 0-9el zársz :/
Akkor amúgy T.O.-nak zöld lámpa? (lécciléccilécci 😀 😀 😀, Kiss mond ki a boldogító igent mint Commish)
mikortól megy a liga?Amadeus91
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Majd meglátjátok, hogy mitől döglik a légy. Akkor amúgy T.O.-nak zöld lámpa? (lécciléccilécci 😀 😀 😀, Kiss mond ki a boldogító igent mint Commish)
mikortól megy a liga?
több mint 12 éve
besegíthetsz 😀és ne felejtsd el frissíteni a tabellát, ha már commish vagy 😛shawnkapersze,csak a lejátszott meccs statját töltsd fel Kiss49ers 44 - 10 Redskinsénis thx, Megengedett kicsit előre játszani a scheudleban? csak mert péntektől nem igazán fogok ráérni egészen augusztus 16-ig.
Köszi Zoli a meccset 😊shawnka
Jack Zoltán
Samaras játszott?
több mint 12 éve
csak Mozarttal ellentétben nekem van mire 😛 😂 😂 😂hát a tiédet és Amadeusét már nem nagyon lehet úgy látom 😛 😀eaglesmcnabbsziasztok! valaki vállal egy önbizalom-növelő edzőmeccset? 😀 trolanda sajátodat szeretnéd növelni? 😛shawnka
több mint 12 éve
hát a tiédet és Amadeusét már nem nagyon lehet úgy látom 😛 😀sziasztok! valaki vállal egy önbizalom-növelő edzőmeccset? 😀 trolanda sajátodat szeretnéd növelni? 😛shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
troland
32
nem 😀, én a pofozózsák leszek 😊sziasztok! valaki vállal egy önbizalom-növelő edzőmeccset? 😀 trolanda sajátodat szeretnéd növelni? 😛shawnka
If it doesn't matter who wins or loses, then why do they keep score?
Vince Lombardi
több mint 12 éve
sziasztok! valaki vállal egy önbizalom-növelő edzőmeccset? 😀 trolanda sajátodat szeretnéd növelni? 😛
több mint 12 éve
troland
32
sziasztok! valaki vállal egy önbizalom-növelő edzőmeccset? 😀
If it doesn't matter who wins or loses, then why do they keep score?
Vince Lombardi
több mint 12 éve
és ne felejtsd el frissíteni a tabellát, ha már commish vagy 😛persze,csak a lejátszott meccs statját töltsd fel Kiss49ers 44 - 10 Redskinsénis thx, Megengedett kicsit előre játszani a scheudleban? csak mert péntektől nem igazán fogok ráérni egészen augusztus 16-ig.
Köszi Zoli a meccset 😊shawnka
Jack Zoltán
több mint 12 éve
Redskins 38 - 41 FalconsMadden Liga Tracker topikba is tehetted volna 😊
stats: www.megafileupload.com/en/file/362702/Falcons-at-Redskins---2014-txt.html
igazán jó kis meccs volt 😊Jack Zoltán
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Redskins 38 - 41 Falconsstats: www.megafileupload.com/en/file/362702/Falcons-at-Redskins---2014-txt.html
igazán jó kis meccs volt 😊