Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
srácok, van már roster az idén draftolt játékosokkal?
több mint 12 éve
Mit nekem Schaub?! Mától Foster a Houston 1. számú irányítója! 😊
több mint 12 éve
Patriots - Giants 10 - 44Köszi mégegyszer a meccset
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
igazad lett 😊)minek nézel fehérorosz bajnokit felvételről? :SkaszoFarky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jóKiss
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Winston mikor játszunk?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Winston Patriots 19 - 50 Kaszo Falconsstatok a helyükön. jó meccs volt, még egyszer köszi 😊
több mint 12 éve
Farky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbnekem ma este pl jó lenne, holnap nem valószínű
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
minek nézel fehérorosz bajnokit felvételről? :SFarky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jóKiss
több mint 12 éve
Farky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jó
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Ma sem jó sajnos. Hétköznap egyébként inkább csak késő este érek rá, 22:30-23:00 körül. RataxesAkkor írd majd le hogy melyik este jó neked. 😊
több mint 12 éve
Farky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
esetleg ha idény közben lesz még új NFL liga, akkor Seattle Seahawks lenne a csapatom 😀
több mint 12 éve
Ma sem jó sajnos. Hétköznap egyébként inkább csak késő este érek rá, 22:30-23:00 körül.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ma este? 😊OkélabyMa este sajnos tuti nem jó, de biztos találunk rövidesen egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot 😊RataxesFel kell készülnöm lelkileg 😊RataxesMa estére sikerül felkészülnöd? 😊laby
több mint 12 éve
OkéMa este sajnos tuti nem jó, de biztos találunk rövidesen egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot 😊RataxesFel kell készülnöm lelkileg 😊RataxesMa estére sikerül felkészülnöd? 😊laby
több mint 12 éve
Ma este sajnos tuti nem jó, de biztos találunk rövidesen egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot 😊Fel kell készülnöm lelkileg 😊RataxesMa estére sikerül felkészülnöd? 😊laby
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
na akivel van meccsem:hama: herremansss
jelszav: herremansss
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Fel kell készülnöm lelkileg 😊RataxesMa estére sikerül felkészülnöd? 😊
több mint 12 éve
Fel kell készülnöm lelkileg 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Rata, hazaértem szóval megmérkőzhetünk valamelyik nap ha ráérsz. 😊
több mint 12 éve
Lesz NCAA liga?Amadeus91végülis azt is lehet nyomni jó az aláírásod 😀
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
CUSTOMART, csupa nagybetűre átírni...
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Azért nem semmi hogy milyen magas a játékosok értéke
több mint 12 éve
érdekes mert nekem ott van és megyHa dokumentumokba másoltam ott nem működött, de ha játék fő mappájában belüli Customartba, akkor úgy igen, NFL is jó mellettedokumentumok/madden 08 mappába, ott felülírod a régit (előtte biztonsági mentés ajánlott)a custom artot hova kell másolni?Jack ZoltánFarkyval most nyomtunk egy klasszikus Notre Dame-Auburn rangadót. Kurvajó az egész, amíg nem updatelődik az egész, addig ezzel is kezdhetnénk valami bajnokságfélét. Van 62 csapat, lehetne válogatni is.data.hu/get/5405844/CustomArt.rarFarky
itt a roster: data.hu/get/5406451/NCAA09-10v3.ros
Farky meg majd felnyomja a customArtot, mert én nem tudom hol van az enyém 😀shawnka
Ezután ha NFL rosterrel tolod rendes mezek logók lesznek, ha az ncaa rosterrel akkor Ncaa mezek és logókFarky
Jack Zoltán