Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
nem, de itt csak a frissíteni kell a kereteket, mondjuk hiányzik belőle pár csapat Pl Baylor, Navy, Army
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Egyébként ha kell segítek a roster elkészítésébenez mostani már?
Kép a Texas - LSU meccsről 😊Farky
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Egyébként ha kell segítek a roster elkészítésébenKép a Texas - LSU meccsről 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Vandy - Oregon párosból valamelyik (L) 😀
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Navy Midshipmenst is megcsinálod ? vagy az Oregon Duckst?mert minden csapat ugyanazzal a kék-fehér-piros FA-s mezzel, EA Sports logóval nyomul. Ronda, szar.annak úgy nem sok értelme van hogy csak a roster NCAA-sJack Zoltánmiért?Farky
de amit én csinálok, az fasza lesz, a Bama már kész is van a LB sort leszámítva, úszódöntők után csinálok hozzájuk ellenfelet és feltöltöm mutatóbaHöri
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
az úgy viszont jól hangzik 😊én roster esetében a roster fájl-ról beszélek, az meg alap h tartalmazza a mezeket és a logókatmert minden csapat ugyanazzal a kék-fehér-piros FA-s mezzel, EA Sports logóval nyomul. Ronda, szar.annak úgy nem sok értelme van hogy csak a roster NCAA-sJack Zoltánmiért?Farky
de amit én csinálok, az fasza lesz, a Bama már kész is van a LB sort leszámítva, úszódöntők után csinálok hozzájuk ellenfelet és feltöltöm mutatóbaHöri
Ami nekem van roster fájl abban is benne vannak a mezek, logók, csak portré fájl nincs hozzáFarky
több mint 12 éve
én roster esetében a roster fájl-ról beszélek, az meg alap h tartalmazza a mezeket és a logókatmert minden csapat ugyanazzal a kék-fehér-piros FA-s mezzel, EA Sports logóval nyomul. Ronda, szar.annak úgy nem sok értelme van hogy csak a roster NCAA-sJack Zoltánmiért?Farky
Ami nekem van roster fájl abban is benne vannak a mezek, logók, csak portré fájl nincs hozzá
több mint 12 éve
mert minden csapat ugyanazzal a kék-fehér-piros FA-s mezzel, EA Sports logóval nyomul. Ronda, szar.annak úgy nem sok értelme van hogy csak a roster NCAA-sJack Zoltánmiért?Farky
de amit én csinálok, az fasza lesz, a Bama már kész is van a LB sort leszámítva, úszódöntők után csinálok hozzájuk ellenfelet és feltöltöm mutatóba
több mint 12 éve
annak úgy nem sok értelme van hogy csak a roster NCAA-sJack Zoltánmiért?
több mint 12 éve
én is benne vagyok. Auburn, SJSU!
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
annak úgy nem sok értelme van hogy csak a roster NCAA-s
több mint 12 éve
szabályok átírásához nem lenne elég egy madden editor
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
a heisman 11 játszhatatlan.NCAA-s mezek,pályák,szabályok, csapat címerek is? vagy csak a roster, mert neten van fent valami Heisman mod 11 a Madden 08-hoz Jack Zoltánengem érdekelne egy ilyen liga. Ha gondolod az editorozásba szívesen besegítek. Amadeus91az nem lényeg, ha van rá igény szívesen csinálok ideit, csak fölöslegesen nem akarok görcsölni, ezért mérem fel az állapotokatHöriha akartok csinálni NCAA online ligát, lehet, hogy tudok segíteni, mert sok csapat customartja megmaradt a gépemen még a 2007-es idényből, szóval csak a játékosokat kell frissíteni.nekem 09-10 -es rosterem van de sajnos annál frissebbet nem találtam sehol :/Farky
estére vagy éjszakára megpróbálok feltenni próbaverziónak két csapatot és meglátjátok működik-e.Höri
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
NCAA-s mezek,pályák,szabályok, csapat címerek is? vagy csak a roster, mert neten van fent valami Heisman mod 11 a Madden 08-hozengem érdekelne egy ilyen liga. Ha gondolod az editorozásba szívesen besegítek. Amadeus91az nem lényeg, ha van rá igény szívesen csinálok ideit, csak fölöslegesen nem akarok görcsölni, ezért mérem fel az állapotokatHöriha akartok csinálni NCAA online ligát, lehet, hogy tudok segíteni, mert sok csapat customartja megmaradt a gépemen még a 2007-es idényből, szóval csak a játékosokat kell frissíteni.nekem 09-10 -es rosterem van de sajnos annál frissebbet nem találtam sehol :/Farky
estére vagy éjszakára megpróbálok feltenni próbaverziónak két csapatot és meglátjátok működik-e.Höri
több mint 12 éve
engem is simán érdekelne
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
engem érdekelne egy ilyen liga. Ha gondolod az editorozásba szívesen besegítek.az nem lényeg, ha van rá igény szívesen csinálok ideit, csak fölöslegesen nem akarok görcsölni, ezért mérem fel az állapotokatHöriha akartok csinálni NCAA online ligát, lehet, hogy tudok segíteni, mert sok csapat customartja megmaradt a gépemen még a 2007-es idényből, szóval csak a játékosokat kell frissíteni.nekem 09-10 -es rosterem van de sajnos annál frissebbet nem találtam sehol :/Farky
több mint 12 éve
az nem lényeg, ha van rá igény szívesen csinálok ideit, csak fölöslegesen nem akarok görcsölni, ezért mérem fel az állapotokatha akartok csinálni NCAA online ligát, lehet, hogy tudok segíteni, mert sok csapat customartja megmaradt a gépemen még a 2007-es idényből, szóval csak a játékosokat kell frissíteni.nekem 09-10 -es rosterem van de sajnos annál frissebbet nem találtam sehol :/Farky
több mint 12 éve
ha akartok csinálni NCAA online ligát, lehet, hogy tudok segíteni, mert sok csapat customartja megmaradt a gépemen még a 2007-es idényből, szóval csak a játékosokat kell frissíteni.nekem 09-10 -es rosterem van de sajnos annál frissebbet nem találtam sehol :/
több mint 12 éve
ha akartok csinálni NCAA online ligát, lehet, hogy tudok segíteni, mert sok csapat customartja megmaradt a gépemen még a 2007-es idényből, szóval csak a játékosokat kell frissíteni.estére vagy éjszakára megpróbálok feltenni próbaverziónak két csapatot és meglátjátok működik-e.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
ki van a kékeres méteres....
több mint 12 éve
Elisha is in dö háusz 😀
több mint 12 éve
0-8 a cél? 😀ccöh (aranyszabály, mindig a bíró a hülye)Amadeus91Bengals 10-24 Redskins (Week3 előrehozva)Sokkal inkább múlt Daltonon mint a bírón 😀
buzi bíró.
Farky, ráérek.Amadeus91
Jack Zoltán
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
ccöh (aranyszabály, mindig a bíró a hülye)Bengals 10-24 Redskins (Week3 előrehozva)Sokkal inkább múlt Daltonon mint a bírón 😀
buzi bíró.
Farky, ráérek.Amadeus91
Jack Zoltán
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Bengals 10-24 Redskins (Week3 előrehozva)Sokkal inkább múlt Daltonon mint a bírón 😀
buzi bíró.
Farky, ráérek.Amadeus91
több mint 12 éve
Farky közbe jött egy dolog, lehet, hogy csak 9 lesz belőle.Amadeus91np az is jó