Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Ha dokumentumokba másoltam ott nem működött, de ha játék fő mappájában belüli Customartba, akkor úgy igen, NFL is jó mellettedokumentumok/madden 08 mappába, ott felülírod a régit (előtte biztonsági mentés ajánlott)a custom artot hova kell másolni?Jack ZoltánFarkyval most nyomtunk egy klasszikus Notre Dame-Auburn rangadót. Kurvajó az egész, amíg nem updatelődik az egész, addig ezzel is kezdhetnénk valami bajnokságfélét. Van 62 csapat, lehetne válogatni is.data.hu/get/5405844/CustomArt.rarFarky
itt a roster: data.hu/get/5406451/NCAA09-10v3.ros
Farky meg majd felnyomja a customArtot, mert én nem tudom hol van az enyém 😀shawnka
Ezután ha NFL rosterrel tolod rendes mezek logók lesznek, ha az ncaa rosterrel akkor Ncaa mezek és logókFarky
több mint 12 éve
dokumentumok/madden 08 mappába, ott felülírod a régit (előtte biztonsági mentés ajánlott)a custom artot hova kell másolni?Jack ZoltánFarkyval most nyomtunk egy klasszikus Notre Dame-Auburn rangadót. Kurvajó az egész, amíg nem updatelődik az egész, addig ezzel is kezdhetnénk valami bajnokságfélét. Van 62 csapat, lehetne válogatni is.data.hu/get/5405844/CustomArt.rarFarky
Farky meg majd felnyomja a customArtot, mert én nem tudom hol van az enyém 😀shawnka
Ezután ha NFL rosterrel tolod rendes mezek logók lesznek, ha az ncaa rosterrel akkor Ncaa mezek és logók
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
a custom artot hova kell másolni?Farkyval most nyomtunk egy klasszikus Notre Dame-Auburn rangadót. Kurvajó az egész, amíg nem updatelődik az egész, addig ezzel is kezdhetnénk valami bajnokságfélét. Van 62 csapat, lehetne válogatni is.data.hu/get/5405844/CustomArt.rarFarky
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Farkyval most nyomtunk egy klasszikus Notre Dame-Auburn rangadót. Kurvajó az egész, amíg nem updatelődik az egész, addig ezzel is kezdhetnénk valami bajnokságfélét. Van 62 csapat, lehetne válogatni is.Booo Cam Newton.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Farkyval most nyomtunk egy klasszikus Notre Dame-Auburn rangadót. Kurvajó az egész, amíg nem updatelődik az egész, addig ezzel is kezdhetnénk valami bajnokságfélét. Van 62 csapat, lehetne válogatni is.data.hu/get/5405844/CustomArt.rar
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Jack Lambert-et berakja valaki hozzám?
"Köszönöm Karren, és most megszakítjuk adásunkat, ugyanis most érkezett a hír, hogy Terrell Owens visszatért az NFL-be és az elkövetkezendő idényt a Bengals csapatánál fogja tölteni GM Wolfgang Amadeus irányítása alatt. Mark, újra tiétek a szó"
Get ya Popcorn ready! Amadeus91
Úgy szívesebben játszanék. 😊
több mint 12 éve
Farkyval most nyomtunk egy klasszikus Notre Dame-Auburn rangadót. Kurvajó az egész, amíg nem updatelődik az egész, addig ezzel is kezdhetnénk valami bajnokságfélét. Van 62 csapat, lehetne válogatni is.itt a roster: data.hu/get/5406451/NCAA09-10v3.ros
Farky meg majd felnyomja a customArtot, mert én nem tudom hol van az enyém 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
humor topik arrébb van. 😀az nem baj, én is utálok, de mindig megverem Amadeust aki viszont szeret játszaniHöri gyere te is a ligába játszaniAmadeus91én utálok játszaniHöri
Zoli ha ezt látod írj rám hamán, hátha akkor elöjön a chat fül, mert most baszakszik jelenleg 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
amúgy most vettem észre, hogy nekem is van NCAA 09/10 roster a gépemen:több mint 12 éve
az nem baj, én is utálok, de mindig megverem Amadeust aki viszont szeret játszaniHöri gyere te is a ligába játszaniAmadeus91én utálok játszaniHöri
Zoli ha ezt látod írj rám hamán, hátha akkor elöjön a chat fül, mert most baszakszik jelenleg 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
akkor küzdeni heroikus harcban.Höri gyere te is a ligába játszaniAmadeus91én utálok játszaniHöri
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
sikerült Farky-t megverni edzőmeccsenLSU 28-24 Oregon
Höri gyere te is a ligába játszani
több mint 12 éve
na akkor rám nincs is szükség.azt kell csinálni, hogy a Crimson Tide nevű DAT fájlt bemásolod a Dokumentumok\Madden NFL 08\CustomArt helyre, majd a Crimson Tide nevű DBT fájlt a Dokumentumok\Madden NFL 08\Teams helyre, elindítod a játékot, akármelyik rosters menüben importálásnál ott lesz az Alabama, és elvileg szépen a pofádba vigyorog Barrett Jones ha rájuk nézel.
A mezszámok csak azoknál pontosak, akiknek NFL poszthű a száma.
Próbáld ki, nézd meg működik-e.
Ha már van Crimson Tide nevű fájl az említett 2 helyen, nyilván le kell cserélni.
data.hu/get/5406199/Crimson_Tide.zip
több mint 12 éve
Barkleyékat vinném 😀 bár fogalmam sincs, hogy kell neten játszani, meg offline módban is szar vagyok de hátha 😊kristofAmire szükséged lesz:
- Madden NFL 08 program
- Madden update 4.0 - a maddent elindítva még a windowsos felületen feljövő ablakban van egy Update gomb. Ha "No new updates availabde at this time" hibaüzenetet kapsz, akkor töltsd le ezt a fájlt:
data.hu/get/4571057/patch.exe
Másold be a cprogram files\ea sports\madden nfl 08 mappába (vagy ahova telepítetted a játékot), és indítsd el.
- Aktuálisan használt roster és arcképfájl - az éppen használt rostert és a hozzátartozó profil-fájlt a Madden liga tracker topicban találod. A profil fájlt (.dat kiterjesztésű) a c\documents and settings\username\dokumentumok\madden nfl 08\ könyvtárba, a rosterfájlt (.ros kiterjesztés) pedig az ugyanezen könyvtárban lévő "rosters" almappába másold. A rostert majd be is kell töltened a játékon belül (File/Load menüpont).
- Hamachi Googlezd ki, telepítsd fel, regisztrálj be A hamachis bowl.hu madden szobák listáját ide kattintva találod.
- Kikapcsolt windows tűzfal Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/...
- Hamachis vagy sima ip-cím.
Aki hosztol (az otthoni csapat), az megadja ip-címét a vendégjátékosnak, majd játékon belül a play online/host internet menüpontra kattint. A vendégcsapat tulaja play online/join internet menüpontra megy és beírja az ip címet.
Az általunk használt beállítások: Szint: all-madden, 5 perces negyedek, Fair Play és QB vision OFF
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Barkleyékat vinném 😀 bár fogalmam sincs, hogy kell neten játszani, meg offline módban is szar vagyok de hátha 😊
több mint 12 éve
Óóó basszus, éreztem hogy a VT miatt még este be kellett volna írnom. Nembaj, legalább a sasokat sikerült megint eloroznom 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
LOL ha van Virginia Tech én is megyek NCAA bajnokságban, oszt majd zúzatok Hulk Logannel 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
azért a most folyó bajnokságot is nyomjátok 😊Jack Zoltánaz is megy persze
több mint 12 éve
engem is érdekelne az NCAA liga
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
azért a most folyó bajnokságot is nyomjátok 😊
több mint 12 éve
elfelejtettem, h a teljes Madden mappámat visszamásoltam telepítés után, azért nem kellett semmi. Mindjárt adom a customArt-ot
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
nem jó. :/ EA Sports logók, sima mezek, 1 színű sisakok.Tess: data.hu/get/5405623/NCAA09-10v2.rosnem, de itt csak a frissíteni kell a kereteket, mondjuk hiányzik belőle pár csapat Pl Baylor, Navy, ArmyFarkyfel tudnád ezt tenni? 😮 Még nem volt hozzá szerencsém.Amadeus91
elvileg nem kell hozzá más fájl, de azért jelezz vissza h működik-eFarky
több mint 12 éve
Tess: data.hu/get/5405623/NCAA09-10v2.rosnem, de itt csak a frissíteni kell a kereteket, mondjuk hiányzik belőle pár csapat Pl Baylor, Navy, ArmyFarkyfel tudnád ezt tenni? 😮 Még nem volt hozzá szerencsém.Amadeus91
elvileg nem kell hozzá más fájl, de azért jelezz vissza h működik-e
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
nem, de itt csak a frissíteni kell a kereteket, mondjuk hiányzik belőle pár csapat Pl Baylor, Navy, ArmyFarkyfel tudnád ezt tenni? 😮 Még nem volt hozzá szerencsém.