NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
27
6
2:20, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
Sokat érsz azzal az 1 meccsel. Te megnyerted a csatát, én meg megnyertem idén a háborút. 😉 😀 😀 😀 Mit számít, ha Top4-ben vagyok? Csak ugyanolyan meccs volt mint a többi. 😀 😀 😀 😉csak ő, te nem. 😀Amadeus91Az éppen elég ahhoz, hogy a helyedben nem kötnék belém 😂 Vagy Dalton agyát annyira szétzúztuk, hogy amnéziás lett? 😮fetomy
(Trash Talkkal dicsérd a napot)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
csak ő, te nem. 😀Amadeus91Az éppen elég ahhoz, hogy a helyedben nem kötnék belém 😂 Vagy Dalton agyát annyira szétzúztuk, hogy amnéziás lett? 😮
több mint 12 éve
Azért, mert én egyrészt geci jó fej vagyok, és nem akartam, hogy sírvafakadj, másrészt meg félidőben csúnyán meg voltál alázva, utána szakadt meg a kapcsolat, és a D-m új játéknál úgy gondolta, hogy már nem olyan jó, mint előzőleg. Úgyhogy back off 😀csak ő, te nem. 😀Amadeus91a legjobb alapszakaszból kiesőt? 😛Amadeus91Ezt kikérem magamnak. 😀
Ráadásul téged mindketten megaláztunk 😀Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
csak ő, te nem. 😀Ezt kikérem magamnak. 😀ja vágom, hát mindenki a legjobbat baszogatja.. 😀a legjobb alapszakaszból kiesőt? 😛Amadeus91
mondat második felére: ...meg a legokosabbat 😂fetomy
Ráadásul téged mindketten megaláztunk 😀Eazzy
több mint 12 éve
Meg is van:http://www.random.org/lists/
"A maximum of 10,000 items are allowed."
Asszem ez elég lesz 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ezt kikérem magamnak. 😀a legjobb alapszakaszból kiesőt? 😛Amadeus91mindenért Te vagy a hibás 😀 😀 na meg persze képregényeid alanya, de őt most ne keverjük ide 😂shawnkaja vágom, hát mindenki a legjobbat baszogatja.. 😀
Ráadásul téged mindketten megaláztunk 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
de komolyan.persze, öltönyben fog a commish parádézni egy vázával a webkamera előtt 😀 😀shawnkalive stream 😀Farkynem is hülye ötlet.Amadeus91
egyébként megpróbálhatnánk a mi meccsünket is meg a Super Bowl-t is streamelni. Csak valahogy úgy, hogy a többiek is élvezzék.
több mint 12 éve
random.org, csak jó sok tétellel... 😊persze, öltönyben fog a commish parádézni egy vázával a webkamera előtt 😀 😀shawnkalive stream 😀Farkynem is hülye ötlet.Amadeus91
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Csak ne felejtsük el a közjegyzőt sem 😀
több mint 12 éve
persze, öltönyben fog a commish parádézni egy vázával a webkamera előtt 😀 😀nem is hülye ötlet.Amadeus91És ki biztosítana arról, hogy nem történt-e csalás sorsolás közben? 😀Vadkenderlive stream 😀Farky
több mint 12 éve
tudom azért írtam :cool:nem is hülye ötlet.Amadeus91És ki biztosítana arról, hogy nem történt-e csalás sorsolás közben? 😀Vadkenderlive stream 😀Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Na, akkor ezt meg is beszéltük 😀 Ha a meccset le tudtátok streamelni akkor a random.org-on a megfelelő gombra történő rákattintást és az eredmény feljövetelét is lehet közvetíteni szerintem 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
nem is hülye ötlet.live stream 😀FarkyLegyen olyan draft mint az NBA-ben, draftsorrendes és sorsolós egyben.És ki biztosítana arról, hogy nem történt-e csalás sorsolás közben? 😀Vadkender
A ligautolsó 14 cetlivel van benne a kalapban, az utolsó előtti 12-vel..., a bajnok 1-el, a rookiek meg mind 7-el mondjuk.Rataxes
több mint 12 éve
live stream 😀Legyen olyan draft mint az NBA-ben, draftsorrendes és sorsolós egyben.És ki biztosítana arról, hogy nem történt-e csalás sorsolás közben? 😀Vadkender
A ligautolsó 14 cetlivel van benne a kalapban, az utolsó előtti 12-vel..., a bajnok 1-el, a rookiek meg mind 7-el mondjuk.Rataxes
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Azért nem indulok, mert sötét a lelkem, és nem adom meg azt az örömöt, hogy mindenki szétalázhat 😀mindenért Te vagy a hibás 😀 😀 na meg persze képregényeid alanya, de őt most ne keverjük ide 😂shawnkade te is csak azért nem indulsz, mert érzékeny a kis lelked és nem bírja elviselni Fetomyt 😀 😀shawnkamit engem? engem megvert és még azonos állásnál is megelőzött volna 😀fetomy
Bár ha úgy jönne ki a sorsolás, hogy Biagio-val nem kell játszanom, még akár ronthatom is a levegőt errefelé 😉
több mint 12 éve
Ugyanaz aki az idei draft csalásmentességét biztosította 😊De egyébként komolyan, szerintem ez eddig a legjobb 5let 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
ha ennyire tetszik, akkor legközelebb őket próbáld. 😀 😀 😀nincs a Skinsszel semmi baj. a védelem állat, az offense meg szekszi.shawnkamiért lenne halott? 😀 szerintem tökjó választani a Jax-Bills-Rams trióból 😀 😀shawnkaesetleg még a Redskins, hogy teljes legyen az élmény. 😀 😀 😀Amadeus91
több mint 12 éve
miért, ebből pl 2 csapatot simán választanék ha odajutnék.miért lenne halott? 😀 szerintem tökjó választani a Jax-Bills-Rams trióból 😀 😀shawnkaÉpp ezaz, legalább abból a 3 rohadt csapatból hadd válasszak már 😀RataxesSzerintem az már alapból halott ötlet. Látod-látod, kellett neked küzdeni? 😀Vadkender
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
a legjobb alapszakaszból kiesőt? 😛ja vágom, hát mindenki a legjobbat baszogatja.. 😀mit engem? engem megvert és még azonos állásnál is megelőzött volna 😀fetomymindenért Te vagy a hibás 😀 😀 na meg persze képregényeid alanya, de őt most ne keverjük ide 😂shawnka
több mint 12 éve
nincs a Skinsszel semmi baj. a védelem állat, az offense meg szekszi.esetleg még a Redskins, hogy teljes legyen az élmény. 😀 😀 😀Amadeus91Szerintem az már alapból halott ötlet. Látod-látod, kellett neked küzdeni? 😀Vadkendermiért lenne halott? 😀 szerintem tökjó választani a Jax-Bills-Rams trióból 😀 😀shawnka
több mint 12 éve
Legyen olyan draft mint az NBA-ben, draftsorrendes és sorsolós egyben.És ki biztosítana arról, hogy nem történt-e csalás sorsolás közben? 😀
több mint 12 éve
ja vágom, hát mindenki a legjobbat baszogatja.. 😀mindenért Te vagy a hibás 😀 😀 na meg persze képregényeid alanya, de őt most ne keverjük ide 😂shawnkade te is csak azért nem indulsz, mert érzékeny a kis lelked és nem bírja elviselni Fetomyt 😀 😀shawnkamit engem? engem megvert és még azonos állásnál is megelőzött volna 😀fetomy
mondat második felére: ...meg a legokosabbat 😂
több mint 12 éve
Legyen olyan draft mint az NBA-ben, draftsorrendes és sorsolós egyben.A ligautolsó 14 cetlivel van benne a kalapban, az utolsó előtti 13-al..., a bajnok 1-el, a rookiek meg mind 7-el mondjuk.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
esetleg még a Redskins, hogy teljes legyen az élmény. 😀 😀 😀miért lenne halott? 😀 szerintem tökjó választani a Jax-Bills-Rams trióból 😀 😀shawnkaÉpp ezaz, legalább abból a 3 rohadt csapatból hadd válasszak már 😀RataxesSzerintem az már alapból halott ötlet. Látod-látod, kellett neked küzdeni? 😀Vadkender
több mint 12 éve
miért lenne halott? 😀 szerintem tökjó választani a Jax-Bills-Rams trióból 😀 😀Szerintem az már alapból halott ötlet. Látod-látod, kellett neked küzdeni? 😀VadkenderDe nézd. Playoffos vagy. Lesz mögötted 3-4 ember kb, előtted meg vagy 20. Kétségkívül kerülhetsz még hátrébb de azért annyira nem nagy a kockázat szerintem 😀fetomyÉpp ezaz, legalább abból a 3 rohadt csapatból hadd válasszak már 😀Rataxes