NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Nos, megvannak a statok. Csak a Saints-Cardsról nincsenek adatok, de igazábólegyikük sem nagyon szólhatna bele ezekbe az awardokba (max Vilma a DPOY-ba).Először is az MVP-t szavazzuk, hiszen aki itt nyer, az nem nyerhet a többi kategóriában. Alább lesz 5 név, ebből kell mind a 14 ligatagnak sorrendet állítani.
1. 4 pont
2. 2pont
3. 1 pont
Sajátra ne nagyon szavazzunk ha lehet. Nem tiltott, de közzéteszem, hogy ki volt pöcs 😀 Szavazatokat nekem PM-ben, és kérnék mindenkit, hogy a jó eredmény érdekében mindenki szavazzon mielőbb!
Matt Ryan, Falcons QB. (14-0)
240/340, 3713 yard, 70.6%, 10.9 YPA, 47 TD, 9 INT, 134.96 Rating. (285.6 yard/meccs)
Peyton Manning, Colts QB. (7-6)
272/451, 4355 yard, 60.3%, 9.7 YPA,46 TD, 9 INT, 118.26 Rating. (335 yard/meccs)
Matthew Stafford, Lions QB. (9-4)
215/380, 3522 yard, 56.6%, 9.3 YPA, 44 TD, 15 INT, 110.0 Rating. (270.9 yard/meccs) 79 rushing, 605 yard, 4 TD, 6 Fumble
Calvin Johnson, Lions WR. (9-4)
82 Catch, 1568 yard, 19.1 avg, 25 TD, 120.6 yard/meccs
Michael Turner, Falcons RB. (14-0)
182 attempt, 1392 yard, 18 TD, 5 fumble (107.1 yard/meccs) 28 catch, 314 yard, 4 TD.
Ha netán van más, akire többen szavaznának, szóljatok!
több mint 12 éve
Lehetek a 20. versenyző??😊PakoGabiamíg nem telik be a 32. jöhet bárki 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lehetek a 20. versenyző??😊1. eaglesmcnabb1. igenköszi!
2. nem valószínű, egyelőre ~20, de még nyílt
3. előző szezon alapján draftkaszo
akkor jelentkeznék én is! mondjuk csak január közepén lesz meg az új gépem, de ezen a szaron is csak elmegy a madden08 😛Habi
2. shawnka
3. Bálesz
4. brk
5. Zoli
6. deny
7. laki
8. Rataxes
9. Amadeus
10. lol
11. Duff
12. Biagio
13. Farky
14. Awesome
15. gravedigger
16. Sebii
17. kaszo
18. laby
19. Habi
😊kaszo
több mint 12 éve
ehhez még adjátok hozzá Divatot és Jocit 😊amúgy szerintem jó ez a draftsorrend ahogy a lista van 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
1. eaglesmcnabbköszi!Srácok!1. igen
Kurvára nincs időm átolvasni a topikot. Gondolkodom a jelentkezésen.
pár kérdésem lenne (boccs ha megvan válaszolva már)
1. PC-n játszunk?
2. 32en meglennénk managerek?
3. hogy dől el, hogy ki melyik csapattal van? ezt sorsolnánk élőben kalapban/random.org oldalon?
köszönöm szépen előre is!Habi
akkor jelentkeznék én is! mondjuk csak január közepén lesz meg az új gépem, de ezen a szaron is csak elmegy a madden08 😛Habi
2. shawnka
3. Bálesz
4. brk
5. Zoli
6. deny
7. laki
8. Rataxes
9. Amadeus
10. lol
11. Duff
12. Biagio
13. Farky
14. Awesome
15. gravedigger
16. Sebii
17. kaszo
18. laby
19. Habi
😊
több mint 12 éve
Duff
3 133
Jesszusom, mi megy itt 😀 Bár rookie vagyok, én is a nemPO - rookie - PO sorrendet támogatom ^^ Szerintem ugyse leszünk 32-en és kb. 5-6 tré madden-csapat van, szóval nem para.
több mint 12 éve
köszi!Srácok!1. igen
1. PC-n játszunk?
3. hogy dől el, hogy ki melyik csapattal van? ezt sorsolnánk élőben kalapban/random.org oldalon?
akkor jelentkeznék én is! mondjuk csak január közepén lesz meg az új gépem, de ezen a szaron is csak elmegy a madden08 😛
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Srácok!1. igen
1. PC-n játszunk?
3. előző szezon alapján draft
több mint 12 éve
Srácok!Kurvára nincs időm átolvasni a topikot. Gondolkodom a jelentkezésen.
1. PC-n játszunk?
köszönöm szépen előre is!
JT Daniels fan
több mint 12 éve
ajánlat: Nem PO-s, olyan-rookie-aki-már-legalább-egy-szezont-lejátszott-bowlon, rookie, PO-slófaszt, Zolika 1. maradna, mert nem jutott PO-ba 😀 közénk jönnének be randomizálva az újoncok, aztán le lenne tudva.shawnkaPlusz ezer.
Nem PO-s, rookie, PO-s. Ennyi.
Ha már mi páran nem jutottunk tovább, legalább annyi előnyünk legyen, hogy elöl választhatunk, ha már egyszer végigtoltuk az előző szezont. 😊Bálesz
😀 😀
több mint 12 éve
Basszus kellet nekem megnyerni az utolsó meccsem, az 1 W miatt most 10 helyet bukok legalább 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
lófaszt, Zolika 1. maradna, mert nem jutott PO-ba 😀 közénk jönnének be randomizálva az újoncok, aztán le lenne tudva.shawnkaPlusz ezer.
Nem PO-s, rookie, PO-s. Ennyi.
Ha már mi páran nem jutottunk tovább, legalább annyi előnyünk legyen, hogy elöl választhatunk, ha már egyszer végigtoltuk az előző szezont. 😊
több mint 12 éve
Maradjon a livestreames kalapos módszer. Még is mekkora feelengje lenne már. Random.org meg túl egyszerű. 😀
több mint 12 éve
hát azért 18 (most ennyinél tartunk) embernél ez már igencsak macerás meg melós dolog.Szerintem semmi macera nincs benne, excellel kb. 2 perc alatt meg lehet csinálni a listát, bemásoljuk a random.org-ba, aztán kész is...
.brk
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ja az nekem jó 😀lófaszt, Zolika 1. maradna, mert nem jutott PO-ba 😀 közénk jönnének be randomizálva az újoncok, aztán le lenne tudva.shawnkanekem bejön, de valaki igazán felvilágosíthatna, hogy pontosan mi a baj a korábban egyeztetett módszerrel? 😀shawnkaaz, hogy mittudomén Zolika utolsó lett, mégse választhat 1-ként, csak úgy néz ki k.b 15. helyen 😀
Rata megoldása egyébként sztem tök jó.fetomy
több mint 12 éve
.brk
1 890
hát azért 18 (most ennyinél tartunk) embernél ez már igencsak macerás meg melós dolog.nekem bejön, de valaki igazán felvilágosíthatna, hogy pontosan mi a baj a korábban egyeztetett módszerrel? 😀shawnkaaz, hogy mittudomén Zolika utolsó lett, mégse választhat 1-ként, csak úgy néz ki k.b 15. helyen 😀
meddig lehet jelentkezni amúgy? csak mert ahhoz, hogy tervezni lehessen a csoportok beosztását meg a lebonyolítás menetét már kéne tudni a pontos létszámot (+/- 2 fő, hátha lemondja valaki vagy jelentkezik valaki 2 nappal később)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
Csináltam egy randomizálást, úgy mintha egy 5-fős liga lett volna tavaly és most két rookienk lenne.elég tippmix feeling, de ha azt vesszük...
Így értelemszerűen a tavalyi ötödik helyezett-nek 5 "cetlije" volt, a negyediknek 4,..., az elsőnek 1, a rookieknak meg 3-3.
Az alábbi eredmény született:
Harmadik
Rookie2
Ötödik
Második
Rookie2
Negyedik
Rookie2
Ötödik
Első
Harmadik
Negyedik
Harmadik
Rookie1
Második
Ötödik
Rookie1
Negyedik
Ötödik
Ötödik
Rookie1
Negyedik
A draftsorrend ezek szerint:
Harmadik
Rookie2
Ötödik
Második
Negyedik
Első
Rookie1
Magát a randomizálást meg le lehetne streamelni.
Mit szóltok hozzá?Rataxes
ahogy az egyik Ferengi vagyongyűjtési szabály szól: Kockázat nélkül nincs haszon.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Szerintem legyen úgy, hogy randomizálunk mindenkihez egy számot, ami a cetlijeinek a számát jelenti, majd ezeket rakjuk be a kalapba, aztán randomizáljuk, majd a kialakult sorrendet megfordítjuk, ráküldünk egy alul áteresztő szűrőt, egy 40 dB-es erősítőt, és végül belekalkulálva az adott napi NBA eredményeket egy utolsó, formalitásnak számító randomizálásba rakjuk az egészet, és ez alapján máris egyszerűen, és igazságosan kapjuk a csapatokat.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
lófaszt, Zolika 1. maradna, mert nem jutott PO-ba 😀 közénk jönnének be randomizálva az újoncok, aztán le lenne tudva.nekem bejön, de valaki igazán felvilágosíthatna, hogy pontosan mi a baj a korábban egyeztetett módszerrel? 😀shawnkaaz, hogy mittudomén Zolika utolsó lett, mégse választhat 1-ként, csak úgy néz ki k.b 15. helyen 😀
több mint 12 éve
nekem bejön, de valaki igazán felvilágosíthatna, hogy pontosan mi a baj a korábban egyeztetett módszerrel? 😀shawnkaaz, hogy mittudomén Zolika utolsó lett, mégse választhat 1-ként, csak úgy néz ki k.b 15. helyen 😀
Rata megoldása egyébként sztem tök jó.
több mint 12 éve
Túl egyszerű 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
nekem bejön, de valaki igazán felvilágosíthatna, hogy pontosan mi a baj a korábban egyeztetett módszerrel? 😀
több mint 12 éve
Csináltam egy randomizálást, úgy mintha egy 5-fős liga lett volna tavaly és most két rookienk lenne.Így értelemszerűen a tavalyi ötödik helyezett-nek 5 "cetlije" volt, a negyediknek 4,..., az elsőnek 1, a rookieknak meg 3-3 (átlag).
Az alábbi eredmény született:
Harmadik
Rookie2
Ötödik
Második
Rookie2
Negyedik
Rookie2
Ötödik
Első
Harmadik
Negyedik
Harmadik
Rookie1
Második
Ötödik
Rookie1
Negyedik
Ötödik
Ötödik
Rookie1
Negyedik
A draftsorrend ezek szerint:
Harmadik
Rookie2
Ötödik
Második
Negyedik
Első
Rookie1
Magát a randomizálást meg le lehetne streamelni.
Mit szóltok hozzá?
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
.brk
1 890
Meg is van:ez cinkelt, első randomizálásra te jöttél ki 1/1-nek 😀
http://www.random.org/lists/
"A maximum of 10,000 items are allowed."
Asszem ez elég lesz 😀Rataxes