NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Lol 😂mindenért Te vagy a hibás 😀 😀 na meg persze képregényeid alanya, de őt most ne keverjük ide 😂shawnkade te is csak azért nem indulsz, mert érzékeny a kis lelked és nem bírja elviselni Fetomyt 😀 😀shawnkamit engem? engem megvert és még azonos állásnál is megelőzött volna 😀fetomy
több mint 12 éve
Szerintem az már alapból halott ötlet. Látod-látod, kellett neked küzdeni? 😀De nézd. Playoffos vagy. Lesz mögötted 3-4 ember kb, előtted meg vagy 20. Kétségkívül kerülhetsz még hátrébb de azért annyira nem nagy a kockázat szerintem 😀fetomyÉpp ezaz, legalább abból a 3 rohadt csapatból hadd válasszak már 😀Rataxes
több mint 12 éve
mindenért Te vagy a hibás 😀 😀 na meg persze képregényeid alanya, de őt most ne keverjük ide 😂mit engem? engem megvert és még azonos állásnál is megelőzött volna 😀fetomyNa most akkor én leszek az egyedüli "kocsog" aki nem indul? :ode te is csak azért nem indulsz, mert érzékeny a kis lelked és nem bírja elviselni Fetomyt 😀 😀shawnka
Majd jót nevetek, ha 31-en lesztek 😂Eazzy
több mint 12 éve
De nézd. Playoffos vagy. Lesz mögötted 3-4 ember kb, előtted meg vagy 20. Kétségkívül kerülhetsz még hátrébb de azért annyira nem nagy a kockázat szerintem 😀fetomyÉpp ezaz, legalább abból a 3 rohadt csapatból hadd válasszak már 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
mit engem? engem megvert és még azonos állásnál is megelőzött volna 😀Na most akkor én leszek az egyedüli "kocsog" aki nem indul? :ode te is csak azért nem indulsz, mert érzékeny a kis lelked és nem bírja elviselni Fetomyt 😀 😀shawnka
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
a legkorrektebb az lesz, hogy 2 hetet fogok várni mire az órához jutok... 😀De nézd. Playoffos vagy. Lesz mögötted 3-4 ember kb, előtted meg vagy 20. Kétségkívül kerülhetsz még hátrébb de azért annyira nem nagy a kockázat szerintem 😀fetomybezzeg én pl. szívem szerint olyannal lennék akit utálok 😀fetomyEzt a csapatrandomizálós ötlet ellenvetéseként írtam 😀 Teljes mellszélességgel ellene vagyok 😀Rataxes
am. kezdhetünk agyalni azon, hogy milyen csoportok legyenek...itt már nincs értelme a "mindenki megcsapkod mindenkit a homokozóban" elvnek.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Na most akkor én leszek az egyedüli "kocsog" aki nem indul? :ode te is csak azért nem indulsz, mert érzékeny a kis lelked és nem bírja elviselni Fetomyt 😀 😀
több mint 12 éve
De nézd. Playoffos vagy. Lesz mögötted 3-4 ember kb, előtted meg vagy 20. Kétségkívül kerülhetsz még hátrébb de azért annyira nem nagy a kockázat szerintem 😀Ezt a csapatrandomizálós ötlet ellenvetéseként írtam 😀 Teljes mellszélességgel ellene vagyok 😀RataxesTovábbra is tartom hogy örülnék ha egy nekem szimpatikus csapatot választhatnék...Rataxesbezzeg én pl. szívem szerint olyannal lennék akit utálok 😀fetomy
több mint 12 éve
Na most akkor én leszek az egyedüli "kocsog" aki nem indul? :o Majd jót nevetek, ha 31-en lesztek 😂
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ezt a csapatrandomizálós ötlet ellenvetéseként írtam 😀 Teljes mellszélességgel ellene vagyok 😀Továbbra is tartom hogy örülnék ha egy nekem szimpatikus csapatot választhatnék...Rataxesbezzeg én pl. szívem szerint olyannal lennék akit utálok 😀fetomy
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Továbbra is tartom hogy örülnék ha egy nekem szimpatikus csapatot választhatnék...Rataxesbezzeg én pl. szívem szerint olyannal lennék akit utálok 😀
több mint 12 éve
foschol mi? 😀 😀 😀 Valaki kihúzza a csapatod. Bezzeg nekem nincs ilyen gondom, a leggyengébb rosterek egyikével vagyok a top4-ben. 😉 😉 😉 😀 😛Amadeus91Jólvan, ezek szerint nem tudod kit húznék 😀😀
több mint 12 éve
már látom, hogy iktriadékkal leszek 😀randomizálás nem lesz. vagy marad a nemPOs-újak-POs-shawnka sorrend, vagy én választok mindenkinek 😀
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Szerintem a draftsorrend utána rookie sorrend randomizálva lenne a legfairebb megoldás , ez a random csapatok mindenkinek ez valahogy nem tetszik
több mint 12 éve
Továbbra is tartom hogy örülnék ha egy nekem szimpatikus csapatot választhatnék...
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
randomize all the teams!Hát ennyi embernél, tényleg ez lenne a legjobb megoldás. Idáig nekem sem tetszett ez az ötlet, de most már inkább.
.brk
több mint 12 éve
akkor indítványozom a Draft sorrend módosítását így: 1. PO csapatok2. a többiek 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
foschol mi? 😀 😀 😀 Valaki kihúzza a csapatod. Bezzeg nekem nincs ilyen gondom, a leggyengébb rosterek egyikével vagyok a top4-ben. 😉 😉 😉 😀 😛Jézusom, kezdek félne. 😀 Ha ekkora nagy tömeg lesz, ez esetben én sem vagyok biztos benne, hogy kihagynám.Vadkender+9
egyébként szvsz ennyi rookie-val nem biztos, hogy az elejére kellene rakni őket.fetomy
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Szerintem az lenne a fair ha én kezdhetném a csapat választást, többit meg oldjátok meg. 😀
több mint 12 éve
Jézusom, kezdek félne. 😀 Ha ekkora nagy tömeg lesz, ez esetben én sem vagyok biztos benne, hogy kihagynám.Vadkender+9
egyébként szvsz ennyi rookie-val nem biztos, hogy az elejére kellene rakni őket.
több mint 12 éve
Mivel egyre több az ember, és ahogy .brk barátunk is említette, nehéz lesz kordában tartani őket, így szeretném jelezni, hogy nagyon szívesen segítek a lebonyolításban és minden egyéb munkával járó dologban.
több mint 12 éve
.brk
1 890
Na ennek örülök hogy egyre többen vagyunk, most már nem is igazán érdekel hogy kivel leszek 😊eaglesmcnabbugyanígy vagyok a dologgal én is 😊
több mint 12 éve
.brk
1 890
na mondjuk ennyi embert érdekes lesz kordában tartani, de zseniális ez az érdeklődés 😊érdekes lesz a lebonyolítás, remélem nem hagyják abba emberek és nem tűnnek el féltávon.
btw. draft most akkor hogy lesz? rookie-k+draftsorrend, vagy draft+rookiek+PO csapatok? esetleg rookiek a végén 😂
több mint 12 éve
Jézusom, kezdek félne. 😀 Ha ekkora nagy tömeg lesz, ez esetben én sem vagyok biztos benne, hogy kihagynám.