Madden NFL

26 feliratkozó

több mint 12 éve
Vadkender Arizona Cardinals 453 — Láthatatlan ember
Srácok xbox 360-on ha superstar módban csinálok egy elkapót melyik gomban kell kérni a labdát az irányítótól??? Mert hiába próbálgattam végig nem reagált :S:S:S segítsetek pls!!IceCool
Ha jól emlékszem az A-val, és B-vel elkapod

Vadkender on Twitter
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Srácok xbox 360-on ha superstar módban csinálok egy elkapót melyik gomban kell kérni a labdát az irányítótól??? Mert hiába próbálgattam végig nem reagált :S:S:S segítsetek pls!!
több mint 12 éve
Rataxes Philadelphia Eagles 10 111 — Eagles fan
Valaki egy edzőmeccset?
Uhh, mennyire vagyok naprakész... Most írt .brk hogy játszana - egészen pontosan 37 másodperc múlva reagáltam Neki 😀

Eagles GM, GM game champion 2015 (Vikings)
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 152 — Falcons fan
hamachinál hogy tudom kikapcsolni, hogy induljon a rendszerrel együtt?
beállításoknál nem találok ilyen pontot
több mint 12 éve
shawnka Atlanta Falcons Auburn Tigers 14 848 — Tyrone Creek
Vki jöhet egy preseason meccsre, vagy eaglesmcnabb írj pmet h mikor jó neked? 😊Laki
Csoportellenfél vagy, veled nem előmeccselek 😛

több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Vki jöhet egy preseason meccsre, vagy eaglesmcnabb írj pmet h mikor jó neked? 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
srácok akkor milyen rostert használunk?? 😊Laki
http://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.ros
eztshawnka
dánke

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
srácok akkor milyen rostert használunk?? 😊Laki
http://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.ros
ezt

több mint 12 éve
srácok akkor milyen rostert használunk?? 😊

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 152 — Falcons fan
vki nem akarja a bye weekjét elcserélni velem? elvileg utolsó fordulóban vagyok, de vizsgaidőszak alatt jobb lenne.
persze csak ha gond nélkül össze lehet ezt hozni.brk
szerintem - legalábbis remélem - nyugodtan előrébb lehet hozni a meccseket, nekem is lesz vizsgaidőszak, meg szorgalmiban is húzós hét, ez a heti egy meccs meg elég lagymatag, szerintem aki meg tudja beszélni az ellenfeleivel, annak felesleges áprilisig húzni a bajnokságot 😊 ...amennyiben a többiek is egyetértenek
több mint 12 éve
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy honnan tudnám leszedni a madden 11-et xbox360-ra olyan verzióban ami jó európában (pal) mert nagyon kéne de nem találom sehól :S:S kérlek segítsetek!!!!
Előre is köszönöm a választ!IceCool
Nem wirágbolt vagyunk, de a legnagyobb nyílt torrent oldalakon biztosan megtalálod.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy honnan tudnám leszedni a madden 11-et xbox360-ra olyan verzióban ami jó európában (pal) mert nagyon kéne de nem találom sehól :S:S kérlek segítsetek!!!!
Előre is köszönöm a választ!
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
na akkor All Pro, vagy All Madden?
plusz kérném a srác elérhetőségét, akivel játszom, hadd beszéljek meg vele egy jó időpontot.
btw sikerességem nagyban függ attól, tudok e venni gyors egy billentyűzetet, mivel a mostanin a jobbra/balra nyíl spontán nem működik 😀
+ vki nem akarja a bye weekjét elcserélni velem? elvileg utolsó fordulóban vagyok, de vizsgaidőszak alatt jobb lenne.
persze csak ha gond nélkül össze lehet ezt hozni
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Sziasztok!

Látom igen rákaptatok most páran a Maddenre, ezért beírom ide is:

HML-be üres a Dolphins(roster: http://www.the-hml.com/teams.php?team=Dolphins&skin=lp&year=2010&cat=depth ), ha esetleg vkit érdekelne keressen meg MSN-n v PM.

Divat(carvus[k]freemail.hu)

|
több mint 12 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Úgy néz ki, pedig kapott 1-2 zsákot 😛
Tényleg, ha már itt tartunk... a sérüléseket figyelembe vesszük? Vagy ha egy játékos career ending sérülést szerez, köv. meccsen ugyanúgy a kezdőben lesz?Rataccess
bizony. szóval ha Brett apó is játszik törött testrésszel igazából is, a játék se legyen már kivétel 😀eaglesmcnabb
hehe 😂

Just Win Baby!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 19 876 — TODDHERREMANS79
Tényleg, ha már itt tartunk... a sérüléseket figyelembe vesszük? Vagy ha egy játékos career ending sérülést szerez, köv. meccsen ugyanúgy a kezdőben lesz?Rataccess
bizony. szóval ha Brett apó is játszik törött testrésszel igazából is, a játék se legyen már kivétel 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Jack, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Tényleg, ha már itt tartunk... a sérüléseket figyelembe vesszük? Vagy ha egy játékos career ending sérülést szerez, köv. meccsen ugyanúgy a kezdőben lesz?

több mint 12 éve
Készülj inkább a 10. hétre, Brett apó odacsap a Laki által vezetett Sasoknak. Most játszottunk Farkyval egy igen izgalmas, szoros mérkőzést, Favre papa 158,3-as (perfect) ratinggel zárt 😛Rataccess
Na azt hogy csinaltad ? 😀RaiderNation
PASSING CMP ATT YDS PCT YPA SACK TD INT LONG RATING
Brett Favre 15 18 325 83 18.0 3 7 0 91 158.3Farky
Brett túlélte törött végtag nélkül az Indy elleni küzdelmet? 😀

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 233 — ॐ & ℧
Készülj inkább a 10. hétre, Brett apó odacsap a Laki által vezetett Sasoknak. Most játszottunk Farkyval egy igen izgalmas, szoros mérkőzést, Favre papa 158,3-as (perfect) ratinggel zárt 😛Rataccess
Na azt hogy csinaltad ? 😀RaiderNation
PASSING CMP ATT YDS PCT YPA SACK TD INT LONG RATING
Brett Favre 15 18 325 83 18.0 3 7 0 91 158.3

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always. That will never change. - Peyton Manning
több mint 12 éve
Készülj inkább a 10. hétre, Brett apó odacsap a Laki által vezetett Sasoknak. Most játszottunk Farkyval egy igen izgalmas, szoros mérkőzést, Favre papa 158,3-as (perfect) ratinggel zárt 😛

több mint 12 éve
nah megvan a madden szóval Rata nincs eagles 😀

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 233 — ॐ & ℧
Szerintem nyugodtan menthetik mindketten a biztonság kedvéért... Később vevő lennék még ma egy meccsre, aki akar játszani (és szüksége van egy kis önbizalomerősítőre egy nagy arányú győzelem formájában 😛 ) vegyen fel msnsre: pgabtab84 hotmailRataccess
Fentebb írtam h gondolod nyomhatunk egyet, nekem is kell az edzés 😊 Vagy ha addig ráér valaki mehet egy meccs. 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always. That will never change. - Peyton Manning
több mint 12 éve
Szerintem nyugodtan menthetik mindketten a biztonság kedvéért... Később vevő lennék még ma egy meccsre, aki akar játszani (és szüksége van egy kis önbizalomerősítőre egy nagy arányú győzelem formájában 😛 ) vegyen fel msnsre: pgabtab84 hotmail

több mint 12 éve
akkor úgy lesz, hogy meccsenként egy ember lementi a statokat, és azt elküldjük Raiders89-nek? 😛 😀

több mint 12 éve
Az első helyezet eltölthet egy felejthetetlen éjszakát Pedomacival, a második helyezet kap egy análintrúder 2000-ret, a harmadik helyezet díja 1 vödör GÉPZSÍÍÍR! 😀 (díjakat átvenni nálam lehet xD )Vadkender
disznózsírban inkább benne lennék 😀eaglesmcnabb
fúj 😀