Madden NFL

26 feliratkozó

több mint 12 éve
shawnka Atlanta Falcons Auburn Tigers 14 807 — Tyrone Creek
az alap dolgokat azért rögzítsük majd, pl 1.0-val játszunk e, vagy patchhel, roster mondjuk az oké, hány perc egy negyed, ilyenek 😀.brk
minden defaulton van, 5 perces negyedekkel. 4.0-ra lőjje fel mindenki, megvan 23 másodperc alatt 😊

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 19 745 — TODDHERREMANS79
az alap dolgokat azért rögzítsük majd, pl 1.0-val játszunk e, vagy patchhel, roster mondjuk az oké, hány perc egy negyed, ilyenek 😀.brk
megnyitod a játékot és update-zel... akkor felrakod a 4.0-ás verziót, a roster az a legújabb, e téren egyeztess Shawnka úrral, 5 perces negyedek, egyéb kikötés nincs.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Jack, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
az alap dolgokat azért rögzítsük majd, pl 1.0-val játszunk e, vagy patchhel, roster mondjuk az oké, hány perc egy negyed, ilyenek 😀
több mint 12 éve
szerk.: Laki, szarjál sünt hogy behúztad az Eaglest! 😊Rataccess
gondolom azért mert én voltam olyan jó arc hogy behúztam a Tennesseet 😀
Sonka tetszik az ötleted, de várjunk egy kicsit, szerintem leszünk még páran 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Jack, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
akkor eddig így nézünk ki elvileg:

shawnka - Atlanta Falcons
eaglesmcnabb - Tennessee Titans
laki - Philadelphia Eagles
RaiderNation - Oakland Raiders
Vadkender-Cleveland Browns
Delete - Chicago Bears
Kendi haverja - New England Patriots
miilann - San Diego Chargers
kaszo - Houston Texans
.brk - Green Bay Packers
Rata - ??
Skytto - ??

több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
én beszállnék a Green Bay-el.
több mint 12 éve
16an sztem nem leszünk, de ha 12 ember összejön, akkor már lehet vicceskedni és ezesetben lenne 2 főcsoport, 6-6 taggal és az első kettő menne tovább PO-ba. kérdés: ha így lesz, akkor 11 meccs legyen(tehát mindenki mindenkivel), 8 meccs(saját csoportban mindenkivel, és 3al a másik csoportból), vagy 16 meccs (saját csoportból mindenkivel 2szer, másik csoportból pedig egyszer)?shawnka
meg kell várni a 16 főt 😛 mert akkor 4 csoport... a meccsek meg:
csoporton belül mindenki mindenkivel 2*= 6 meccs
random csoport összes tagjaival egy meccs =4meccs (az összesen már 10)
ekkor már kialakul egy csoport sorrend, játszol a többi 3 csoport veled egy helyen álló csapatával= 3 meccs (már 13)
ezután első csapatok automatikusan továbbmennek, 2.-ok meg 3.-okkal POba jutásért WC kör, ezután marad 8 csapat, és a csapatsorrend (W/L arány) után összeállítanánk a PO meccseit (1. a 8.-al és így tovább)... akik kiestek pedig játszhatnának helyezésekért... ez csak egy ötlet, de szerintem nem olyan rossz, bár nem hogy leszünk annyian :/

12 fő esetére javaslom a 2 db 6fős csoportot és az általad említett 16 meccses szisztéma, annyi változtatással hogy a csoportelsők továbbjutnak, a 2-3. helyezések pedig WC-t játszanak ezután kialakul a 4-legjobb csapat... a 2 első játszik a 2. másodikkal majd nagydöntő oszt csá 😊eaglesmcnabb
tetszik a te ötleted is, csak ha van egy másik csoport, aminek minden tagjával játszunk, akkor marad 2 csoport, tehát csak azon két csoport azonos helyezettjeivel tolnánk, azaz 12 meccs 😛 az 1-8. csapat pedig értelemszerűen a két főcsoport 1-4. helyezettjei (1. vs. 4. valamint 2. vs. 3. rendszerben)

több mint 12 éve
16an sztem nem leszünk, de ha 12 ember összejön, akkor már lehet vicceskedni és ezesetben lenne 2 főcsoport, 6-6 taggal és az első kettő menne tovább PO-ba. kérdés: ha így lesz, akkor 11 meccs legyen(tehát mindenki mindenkivel), 8 meccs(saját csoportban mindenkivel, és 3al a másik csoportból), vagy 16 meccs (saját csoportból mindenkivel 2szer, másik csoportból pedig egyszer)?shawnka
meg kell várni a 16 főt 😛 mert akkor 4 csoport... a meccsek meg:
csoporton belül mindenki mindenkivel 2*= 6 meccs
random csoport összes tagjaival egy meccs =4meccs (az összesen már 10)
ekkor már kialakul egy csoport sorrend, játszol a többi 3 csoport veled egy helyen álló csapatával= 3 meccs (már 13)
ezután első csapatok automatikusan továbbmennek, 2.-ok meg 3.-okkal POba jutásért WC kör, ezután marad 8 csapat, és a csapatsorrend (W/L arány) után összeállítanánk a PO meccseit (1. a 8.-al és így tovább)... akik kiestek pedig játszhatnának helyezésekért... ez csak egy ötlet, de szerintem nem olyan rossz, bár nem hogy leszünk annyian :/

12 fő esetére javaslom a 2 db 6fős csoportot és az általad említett 16 meccses szisztéma, annyi változtatással hogy a csoportelsők továbbjutnak, a 2-3. helyezések pedig WC-t játszanak ezután kialakul a 4-legjobb csapat... a 2 első játszik a 2. másodikkal majd nagydöntő oszt csá 😊

több mint 12 éve
jelentkezési határidő szerda éjfél. a fordulók pénteken indulnak majd mindig, és csütörtökig tartanak, azért, hogy mindenkinek jó legyen. a Schedule-ok ki lesznek rakva, amint megvannak a csapatok és nem lenne hátrányos ha párosan lennénk. mindenki játszik majd mindenkivel, és a 4 playoff helyért fogunk küzdeni az alapszakaszban. aki nyer, az örökké beírja magát a topik történelmébe, és kap egy gyönyörű egyéni rangot, amit büszkén viselhet a jövőben 😀shawnka
szerintem várjunk vele amíg minimum 16an leszünk... és akkor jobban meg tudnánk csinálni, akár körmeccsek (kurwajó mert lenne egy rakat meccs, akár divíziókat állítanánk össze, külön összeállított schedule-al 😀eaglesmcnabb
16an sztem nem leszünk, de ha 12 ember összejön, akkor már lehet vicceskedni és ezesetben lenne 2 főcsoport, 6-6 taggal és az első kettő menne tovább PO-ba. kérdés: ha így lesz, akkor 11 meccs legyen(tehát mindenki mindenkivel), 8 meccs(saját csoportban mindenkivel, és 3al a másik csoportból), vagy 16 meccs (saját csoportból mindenkivel 2szer, másik csoportból pedig egyszer)?

több mint 12 éve
jelentkezési határidő szerda éjfél. a fordulók pénteken indulnak majd mindig, és csütörtökig tartanak, azért, hogy mindenkinek jó legyen. a Schedule-ok ki lesznek rakva, amint megvannak a csapatok és nem lenne hátrányos ha párosan lennénk. mindenki játszik majd mindenkivel, és a 4 playoff helyért fogunk küzdeni az alapszakaszban. aki nyer, az örökké beírja magát a topik történelmébe, és kap egy gyönyörű egyéni rangot, amit büszkén viselhet a jövőben 😀shawnka
szerintem várjunk vele amíg minimum 16an leszünk... és akkor jobban meg tudnánk csinálni, akár körmeccsek (kurwajó mert lenne egy rakat meccs, akár divíziókat állítanánk össze, külön összeállított schedule-al 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nekem maradtak az eredeti képek úgyhogy kellene a portré fájl.
Elküldenéd v valaki akinek megvan?!
Lehet érdekelne a dolog.Skytto
http://data.hu/get/3208386/UIS_LIB_PLAYER_PORT.dat

fellőttem azt az arcképcsomagot, ami nekem vanshawnka
Köszi szépen.
több mint 12 éve
Lehet érdekelne a dolog.Skytto
http://data.hu/get/3208386/UIS_LIB_PLAYER_PORT.dat

fellőttem azt az arcképcsomagot, ami nekem van

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Delete - Chicago Bears

amugy a rosterhez megtalálhatók portré fájlok is?miilann
benne vannak, csak bemásolod a roster mappába, és a játékban látszanak elvileg. legalábbis én nem raktam fel plusz fájlokat az arcképekhezshawnka
Lehet érdekelne a dolog.
több mint 12 éve
Rataxes Philadelphia Eagles 10 079 — Eagles fan
Na, ok, akkor csatlakozom... Mindjárt kiötlöm melyik csapattal legyek.

Eagles GM, GM game champion 2015 (Vikings)
több mint 12 éve
Szabályok vannak már? Vagy mindent szabad? 😊 Lehet jelentkeznék én is, mostanában ki sem fagyott a maddenem 😊Rataccess
milyen szabályokra gondolsz? 😀shawnka
Hát online ligákban szoktak ilyen megkötések lenni... Pl. be kell kapcsolni a QB view (vagy franc tudja hogy hívják, amikor lehet látni hogy merre néz az irányító ) nevű opciót, és nem lehet azon kívül dobni. Vagy vannak ilyenek is hogy nem lehet csak mittudomén meccsenként 2 fly passt adni, nem lehet ugyanazt a játékot hívni egymás után... Goal line playt csak a red zone-ban lehet hívni... stb.Rataccess
semmi ilyen nincs, minden default-ra van állítva.

több mint 12 éve
Szabályok vannak már? Vagy mindent szabad? 😊 Lehet jelentkeznék én is, mostanában ki sem fagyott a maddenem 😊Rataccess
milyen szabályokra gondolsz? 😀shawnka
Hát online ligákban szoktak ilyen megkötések lenni... Pl. be kell kapcsolni a QB view (vagy franc tudja hogy hívják, amikor lehet látni hogy merre néz az irányító ) nevű opciót, és nem lehet azon kívül dobni. Vagy vannak ilyenek is hogy nem lehet csak mittudomén meccsenként 2 fly passt adni, nem lehet ugyanazt a játékot hívni egymás után... Goal line playt csak a red zone-ban lehet hívni... stb.
szerk.: Laki, szarjál sünt hogy behúztad az Eaglest! 😊

több mint 12 éve
milyen szabályokra gondolsz? 😀

több mint 12 éve
Szabályok vannak már? Vagy mindent szabad? 😊 Lehet jelentkeznék én is, mostanában ki sem fagyott a maddenem 😊

több mint 12 éve
jelentkezési határidő szerda éjfél. a fordulók pénteken indulnak majd mindig, és csütörtökig tartanak, azért, hogy mindenkinek jó legyen. a Schedule-ok ki lesznek rakva, amint megvannak a csapatok és nem lenne hátrányos ha párosan lennénk. mindenki játszik majd mindenkivel, és a 4 playoff helyért fogunk küzdeni az alapszakaszban. aki nyer, az örökké beírja magát a topik történelmébe, és kap egy gyönyörű egyéni rangot, amit büszkén viselhet a jövőben 😀

több mint 12 éve
http://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.ros
ezt a rostert használjukshawnka
még annyit kérdeznék hogy a legfrissebb update ugye?
szóval ha most telepítem újra a játékot, akkor rányomhatok-e az update gombra 😊kaszo
az update gombnak annyi a jelentősége, hogy a játékot tolja fel 4.0-ra. kijavít 1-2 hibát, bugot stb. őő, azt hiszem, hogy a szeptemberi állapotot tükrözi, de kérdezd meg eaglesmcnabb kollegát, mert ő találta 😀

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 152 — Falcons fan
http://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.ros
ezt a rostert használjukshawnka
még annyit kérdeznék hogy a legfrissebb update ugye?
szóval ha most telepítem újra a játékot, akkor rányomhatok-e az update gombra 😊
több mint 12 éve
Vadkender Arizona Cardinals 453 — Láthatatlan ember
Amúgy a 11-ben próbálta valaki a Madden Momentseket? Megcsináltam az összeset, a legdurvább szerintem az volt amikor a Rams-el kellett 20+ valahány pontot ráverni a Coltsra 10 perc alatt.Delete
Én próbáltam, de nemmindet. Asszem csak elsőt csináltam, merrt alapból is keveset játszok, mikor meg nyomom akkor nfl superstar modot játszom. Amugymeg kurvajol megvan csinálva a 11. Minden részlete szinte tökléletes.

Vadkender on Twitter
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 152 — Falcons fan
mindenképp olyan csapatot kéne választani, ami még "szabad", vagy esetleg lehet olyat, amit már más írt korábban?kaszo
falcons vs falcons hülyén nézne ki, olyat válassz pls ami még nem foglalt 😊shawnka
ezesetben:

Delete - Chicago Bears
kaszo - Houston Texans
több mint 12 éve
Delete - Chicago Bears

amugy a rosterhez megtalálhatók portré fájlok is?miilann
benne vannak, csak bemásolod a roster mappába, és a játékban látszanak elvileg. legalábbis én nem raktam fel plusz fájlokat az arcképekhez

több mint 12 éve
miilann Philadelphia Eagles 372 — Eagles fan
Delete - Chicago Bears

amugy a rosterhez megtalálhatók portré fájlok is?

child please!