Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 14 éve
broncossal ne legyél, ortonnak gyenge a karja maddenben.brkhát ja.. .viszont besz.ptátok, mert Maddenben a legjobb QB Young, a legjobb RB pedig CJ2K 😀 mondjuk a béna játékom némi kompenzáció, de alapból rohadt nagy előny birtokosa vagyok 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ja, én hülye meg bent kerestem 😊Biztos ami biztos lecsapok a Dolphinsra, hogy nehogy valaki benyúlja 😀 Aztán gondolom nem gond ha esetleg szezon startig még váltok egy másik, még szabad csapatra.
Tehát:
shawnka - Atlanta Falcons
eaglesmcnabb - Tennessee Titans
laki - Philadelphia Eagles
RaiderNation - Oakland Raiders
Vadkender-Cleveland Browns
Delete - Chicago Bears
Kendi haverja - New England Patriots
miilann - San Diego Chargers
kaszo - Houston Texans
.brk - Green Bay Packers
Rata - Miami Dolphins
Skytto - ??
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
.brk
1 890
Hogy kell updatelni? Nálam még 1.0 verzió van fent... Egyébként én bent vagyok mindenképp, csapatot viszont még nem sikerült választanom - eddig még csak a sasokkal voltam, így tesztelni kell a szóba jöhető teameket 😊 Ami szinte biztos, hogy a Rams, Dolphins, Vikings, Steelers, Ravens, Broncos hatos valamelyikével leszek...Rataccessbroncossal ne legyél, ortonnak gyenge a karja maddenben
több mint 14 éve
Hogy kell updatelni? Nálam még 1.0 verzió van fent... Egyébként én bent vagyok mindenképp, csapatot viszont még nem sikerült választanom - eddig még csak a sasokkal voltam, így tesztelni kell a szóba jöhető teameket 😊 Ami szinte biztos, hogy a Rams, Dolphins, Vikings, Steelers, Ravens, Broncos hatos valamelyikével leszek...Rataccessamikor rákattolsz a parancsikonra, akkor kihozza a Vince Young-os ablakot. Ott a play mellett jobbra van olyan h Update. Na, arra rámész, check for update, leszedi, és kész a 4.0 :cool:
több mint 14 éve
hát, ha nyomod a G-t akkor, látod addig 😀azért LOS-t remélem be lehet kapcsolni 😀az alap dolgokat azért rögzítsük majd, pl 1.0-val játszunk e, vagy patchhel, roster mondjuk az oké, hány perc egy negyed, ilyenek 😀.brkminden defaulton van, 5 perces negyedekkel. 4.0-ra lőjje fel mindenki, megvan 23 másodperc alatt 😊shawnka
ja és kösz.brk
több mint 14 éve
Hogy kell updatelni? Nálam még 1.0 verzió van fent... Egyébként én bent vagyok mindenképp, csapatot viszont még nem sikerült választanom - eddig még csak a sasokkal voltam, így tesztelni kell a szóba jöhető teameket 😊 Ami szinte biztos, hogy a Rams, Dolphins, Vikings, Steelers, Ravens, Broncos hatos valamelyikével leszek...
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
.brk
1 890
azért LOS-t remélem be lehet kapcsolni 😀az alap dolgokat azért rögzítsük majd, pl 1.0-val játszunk e, vagy patchhel, roster mondjuk az oké, hány perc egy negyed, ilyenek 😀.brkminden defaulton van, 5 perces negyedekkel. 4.0-ra lőjje fel mindenki, megvan 23 másodperc alatt 😊shawnka
ja és kösz
több mint 14 éve
az alap dolgokat azért rögzítsük majd, pl 1.0-val játszunk e, vagy patchhel, roster mondjuk az oké, hány perc egy negyed, ilyenek 😀.brkminden defaulton van, 5 perces negyedekkel. 4.0-ra lőjje fel mindenki, megvan 23 másodperc alatt 😊
több mint 14 éve
az alap dolgokat azért rögzítsük majd, pl 1.0-val játszunk e, vagy patchhel, roster mondjuk az oké, hány perc egy negyed, ilyenek 😀.brkmegnyitod a játékot és update-zel... akkor felrakod a 4.0-ás verziót, a roster az a legújabb, e téren egyeztess Shawnka úrral, 5 perces negyedek, egyéb kikötés nincs.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
.brk
1 890
az alap dolgokat azért rögzítsük majd, pl 1.0-val játszunk e, vagy patchhel, roster mondjuk az oké, hány perc egy negyed, ilyenek 😀
több mint 14 éve
szerk.: Laki, szarjál sünt hogy behúztad az Eaglest! 😊Rataccessgondolom azért mert én voltam olyan jó arc hogy behúztam a Tennesseet 😀
Sonka tetszik az ötleted, de várjunk egy kicsit, szerintem leszünk még páran 😛
több mint 14 éve
akkor eddig így nézünk ki elvileg:shawnka - Atlanta Falcons
Delete - Chicago Bears
kaszo - Houston Texans
.brk - Green Bay Packers
Rata - ??
Skytto - ??
több mint 14 éve
.brk
1 890
én beszállnék a Green Bay-el.
több mint 14 éve
tetszik a te ötleted is, csak ha van egy másik csoport, aminek minden tagjával játszunk, akkor marad 2 csoport, tehát csak azon két csoport azonos helyezettjeivel tolnánk, azaz 12 meccs 😛 az 1-8. csapat pedig értelemszerűen a két főcsoport 1-4. helyezettjei (1. vs. 4. valamint 2. vs. 3. rendszerben)16an sztem nem leszünk, de ha 12 ember összejön, akkor már lehet vicceskedni és ezesetben lenne 2 főcsoport, 6-6 taggal és az első kettő menne tovább PO-ba. kérdés: ha így lesz, akkor 11 meccs legyen(tehát mindenki mindenkivel), 8 meccs(saját csoportban mindenkivel, és 3al a másik csoportból), vagy 16 meccs (saját csoportból mindenkivel 2szer, másik csoportból pedig egyszer)?shawnkameg kell várni a 16 főt 😛 mert akkor 4 csoport... a meccsek meg:
csoporton belül mindenki mindenkivel 2*= 6 meccs
random csoport összes tagjaival egy meccs =4meccs (az összesen már 10)
ekkor már kialakul egy csoport sorrend, játszol a többi 3 csoport veled egy helyen álló csapatával= 3 meccs (már 13)
ezután első csapatok automatikusan továbbmennek, 2.-ok meg 3.-okkal POba jutásért WC kör, ezután marad 8 csapat, és a csapatsorrend (W/L arány) után összeállítanánk a PO meccseit (1. a 8.-al és így tovább)... akik kiestek pedig játszhatnának helyezésekért... ez csak egy ötlet, de szerintem nem olyan rossz, bár nem hogy leszünk annyian :/
12 fő esetére javaslom a 2 db 6fős csoportot és az általad említett 16 meccses szisztéma, annyi változtatással hogy a csoportelsők továbbjutnak, a 2-3. helyezések pedig WC-t játszanak ezután kialakul a 4-legjobb csapat... a 2 első játszik a 2. másodikkal majd nagydöntő oszt csá 😊eaglesmcnabb
több mint 14 éve
16an sztem nem leszünk, de ha 12 ember összejön, akkor már lehet vicceskedni és ezesetben lenne 2 főcsoport, 6-6 taggal és az első kettő menne tovább PO-ba. kérdés: ha így lesz, akkor 11 meccs legyen(tehát mindenki mindenkivel), 8 meccs(saját csoportban mindenkivel, és 3al a másik csoportból), vagy 16 meccs (saját csoportból mindenkivel 2szer, másik csoportból pedig egyszer)?shawnkameg kell várni a 16 főt 😛 mert akkor 4 csoport... a meccsek meg:
csoporton belül mindenki mindenkivel 2*= 6 meccs
random csoport összes tagjaival egy meccs =4meccs (az összesen már 10)
ekkor már kialakul egy csoport sorrend, játszol a többi 3 csoport veled egy helyen álló csapatával= 3 meccs (már 13)
ezután első csapatok automatikusan továbbmennek, 2.-ok meg 3.-okkal POba jutásért WC kör, ezután marad 8 csapat, és a csapatsorrend (W/L arány) után összeállítanánk a PO meccseit (1. a 8.-al és így tovább)... akik kiestek pedig játszhatnának helyezésekért... ez csak egy ötlet, de szerintem nem olyan rossz, bár nem hogy leszünk annyian :/
12 fő esetére javaslom a 2 db 6fős csoportot és az általad említett 16 meccses szisztéma, annyi változtatással hogy a csoportelsők továbbjutnak, a 2-3. helyezések pedig WC-t játszanak ezután kialakul a 4-legjobb csapat... a 2 első játszik a 2. másodikkal majd nagydöntő oszt csá 😊
több mint 14 éve
16an sztem nem leszünk, de ha 12 ember összejön, akkor már lehet vicceskedni és ezesetben lenne 2 főcsoport, 6-6 taggal és az első kettő menne tovább PO-ba. kérdés: ha így lesz, akkor 11 meccs legyen(tehát mindenki mindenkivel), 8 meccs(saját csoportban mindenkivel, és 3al a másik csoportból), vagy 16 meccs (saját csoportból mindenkivel 2szer, másik csoportból pedig egyszer)?jelentkezési határidő szerda éjfél. a fordulók pénteken indulnak majd mindig, és csütörtökig tartanak, azért, hogy mindenkinek jó legyen. a Schedule-ok ki lesznek rakva, amint megvannak a csapatok és nem lenne hátrányos ha párosan lennénk. mindenki játszik majd mindenkivel, és a 4 playoff helyért fogunk küzdeni az alapszakaszban. aki nyer, az örökké beírja magát a topik történelmébe, és kap egy gyönyörű egyéni rangot, amit büszkén viselhet a jövőben 😀shawnkaszerintem várjunk vele amíg minimum 16an leszünk... és akkor jobban meg tudnánk csinálni, akár körmeccsek (kurwajó mert lenne egy rakat meccs, akár divíziókat állítanánk össze, külön összeállított schedule-al 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
jelentkezési határidő szerda éjfél. a fordulók pénteken indulnak majd mindig, és csütörtökig tartanak, azért, hogy mindenkinek jó legyen. a Schedule-ok ki lesznek rakva, amint megvannak a csapatok és nem lenne hátrányos ha párosan lennénk. mindenki játszik majd mindenkivel, és a 4 playoff helyért fogunk küzdeni az alapszakaszban. aki nyer, az örökké beírja magát a topik történelmébe, és kap egy gyönyörű egyéni rangot, amit büszkén viselhet a jövőben 😀shawnkaszerintem várjunk vele amíg minimum 16an leszünk... és akkor jobban meg tudnánk csinálni, akár körmeccsek (kurwajó mert lenne egy rakat meccs, akár divíziókat állítanánk össze, külön összeállított schedule-al 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszi szépen.Nekem maradtak az eredeti képek úgyhogy kellene a portré fájl.http://data.hu/get/3208386/UIS_LIB_PLAYER_PORT.dat
Elküldenéd v valaki akinek megvan?!
Lehet érdekelne a dolog.Skytto
fellőttem azt az arcképcsomagot, ami nekem vanshawnka
több mint 14 éve
Nekem maradtak az eredeti képek úgyhogy kellene a portré fájl.http://data.hu/get/3208386/UIS_LIB_PLAYER_PORT.dat
Lehet érdekelne a dolog.Skytto
fellőttem azt az arcképcsomagot, ami nekem van
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem maradtak az eredeti képek úgyhogy kellene a portré fájl.shawnka - Atlanta Falconsbenne vannak, csak bemásolod a roster mappába, és a játékban látszanak elvileg. legalábbis én nem raktam fel plusz fájlokat az arcképekhezshawnka
Delete - Chicago Bears
amugy a rosterhez megtalálhatók portré fájlok is?miilann
Lehet érdekelne a dolog.
több mint 14 éve
Na, ok, akkor csatlakozom... Mindjárt kiötlöm melyik csapattal legyek.
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
semmi ilyen nincs, minden default-ra van állítva.Hát online ligákban szoktak ilyen megkötések lenni... Pl. be kell kapcsolni a QB view (vagy franc tudja hogy hívják, amikor lehet látni hogy merre néz az irányító ) nevű opciót, és nem lehet azon kívül dobni. Vagy vannak ilyenek is hogy nem lehet csak mittudomén meccsenként 2 fly passt adni, nem lehet ugyanazt a játékot hívni egymás után... Goal line playt csak a red zone-ban lehet hívni... stb.RataccessSzabályok vannak már? Vagy mindent szabad? 😊 Lehet jelentkeznék én is, mostanában ki sem fagyott a maddenem 😊Rataccessmilyen szabályokra gondolsz? 😀shawnka
több mint 14 éve
Hát online ligákban szoktak ilyen megkötések lenni... Pl. be kell kapcsolni a QB view (vagy franc tudja hogy hívják, amikor lehet látni hogy merre néz az irányító ) nevű opciót, és nem lehet azon kívül dobni. Vagy vannak ilyenek is hogy nem lehet csak mittudomén meccsenként 2 fly passt adni, nem lehet ugyanazt a játékot hívni egymás után... Goal line playt csak a red zone-ban lehet hívni... stb.Szabályok vannak már? Vagy mindent szabad? 😊 Lehet jelentkeznék én is, mostanában ki sem fagyott a maddenem 😊Rataccessmilyen szabályokra gondolsz? 😀shawnka
szerk.: Laki, szarjál sünt hogy behúztad az Eaglest! 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Szabályok vannak már? Vagy mindent szabad? 😊 Lehet jelentkeznék én is, mostanában ki sem fagyott a maddenem 😊Rataccessmilyen szabályokra gondolsz? 😀
több mint 14 éve
Szabályok vannak már? Vagy mindent szabad? 😊 Lehet jelentkeznék én is, mostanában ki sem fagyott a maddenem 😊
Ex-Rataxes