Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 14 éve
jelentkezési határidő szerda éjfél. a fordulók pénteken indulnak majd mindig, és csütörtökig tartanak, azért, hogy mindenkinek jó legyen. a Schedule-ok ki lesznek rakva, amint megvannak a csapatok és nem lenne hátrányos ha párosan lennénk. mindenki játszik majd mindenkivel, és a 4 playoff helyért fogunk küzdeni az alapszakaszban. aki nyer, az örökké beírja magát a topik történelmébe, és kap egy gyönyörű egyéni rangot, amit büszkén viselhet a jövőben 😀
több mint 14 éve
az update gombnak annyi a jelentősége, hogy a játékot tolja fel 4.0-ra. kijavít 1-2 hibát, bugot stb. őő, azt hiszem, hogy a szeptemberi állapotot tükrözi, de kérdezd meg eaglesmcnabb kollegát, mert ő találta 😀http://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.rosmég annyit kérdeznék hogy a legfrissebb update ugye?
ezt a rostert használjukshawnka
szóval ha most telepítem újra a játékot, akkor rányomhatok-e az update gombra 😊kaszo
több mint 14 éve
http://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.rosmég annyit kérdeznék hogy a legfrissebb update ugye?
ezt a rostert használjukshawnka
szóval ha most telepítem újra a játékot, akkor rányomhatok-e az update gombra 😊
több mint 14 éve
Amúgy a 11-ben próbálta valaki a Madden Momentseket? Megcsináltam az összeset, a legdurvább szerintem az volt amikor a Rams-el kellett 20+ valahány pontot ráverni a Coltsra 10 perc alatt.DeleteÉn próbáltam, de nemmindet. Asszem csak elsőt csináltam, merrt alapból is keveset játszok, mikor meg nyomom akkor nfl superstar modot játszom. Amugymeg kurvajol megvan csinálva a 11. Minden részlete szinte tökléletes.
több mint 14 éve
ezesetben:mindenképp olyan csapatot kéne választani, ami még "szabad", vagy esetleg lehet olyat, amit már más írt korábban?kaszofalcons vs falcons hülyén nézne ki, olyat válassz pls ami még nem foglalt 😊shawnka
shawnka - Atlanta Falcons
eaglesmcnabb - Tennessee Titans
laki - Philadelphia Eagles
RaiderNation - Oakland Raiders
Vadkender-Cleveland Browns
Delete - Chicago Bears
Kendi haverja - New England Patriots
miilann - San Diego Chargers
kaszo - Houston Texans
több mint 14 éve
shawnka - Atlanta Falconsbenne vannak, csak bemásolod a roster mappába, és a játékban látszanak elvileg. legalábbis én nem raktam fel plusz fájlokat az arcképekhez
eaglesmcnabb - Tennessee Titans
Delete - Chicago Bears
amugy a rosterhez megtalálhatók portré fájlok is?miilann
több mint 14 éve
shawnka - Atlanta Falconseaglesmcnabb - Tennessee Titans
Delete - Chicago Bears
amugy a rosterhez megtalálhatók portré fájlok is?
child please!
több mint 14 éve
mindenképp olyan csapatot kéne választani, ami még "szabad", vagy esetleg lehet olyat, amit már más írt korábban?kaszofalcons vs falcons hülyén nézne ki, olyat válassz pls ami még nem foglalt 😊
több mint 14 éve
Delete - Chicago Bears
akkor eddig így nézünk ki
több mint 14 éve
mindenképp olyan csapatot kéne választani, ami még "szabad", vagy esetleg lehet olyat, amit már más írt korábban?
több mint 14 éve
Amúgy a 11-ben próbálta valaki a Madden Momentseket? Megcsináltam az összeset, a legdurvább szerintem az volt amikor a Rams-el kellett 20+ valahány pontot ráverni a Coltsra 10 perc alatt.
több mint 14 éve
+ szívesen jönne egyik haverom is, de nem fórumozik. Patriotsal lenne... Megoldható? :rolleyes:Vadkenderfelőlem jöhet 😊
több mint 14 éve
Delete - Chicago Bears
több mint 14 éve
+ szívesen jönne egyik haverom is, de nem fórumozik. Patriotsal lenne... Megoldható? :rolleyes:
több mint 14 éve
direct ipesetleg kaphatok vmi linket akkor? 1-2 meccset játszanék is próbából, akár ellened vagy ha vki vállalkozik még, aztán ha mindig kikapok 90-0ra inkább hanyagolom 😀egyébként az alap 08as csapatokkal toljátok? vagy vmi frissebb rosterrel?nem, ideire frissítettel. még legalább 8 csapatig várunk, onnan már érdemes valamit csinálni. aki jön, annak elküldjük 😀shawnka
lehet h érdekelne, meg talán rajtam kívül még valakit. mondjuk előre szólok, ritka nagy kutyaütő vagyok 😀
miilann
addig felrakom akkor a játékot.
szerk.: még annyi h hamachin keresztül játszotok vagy siman direkt ip?miilann
http://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.ros
ezt a rostert használjuk
több mint 14 éve
esetleg kaphatok vmi linket akkor? 1-2 meccset játszanék is próbából, akár ellened vagy ha vki vállalkozik még, aztán ha mindig kikapok 90-0ra inkább hanyagolom 😀nem, ideire frissítettel. még legalább 8 csapatig várunk, onnan már érdemes valamit csinálni. aki jön, annak elküldjük 😀shawnkaMi lenne, ha összehoznánk egy kisebb Madden NFL 08 ligát így fórumozók között? aki akarna játszani, az folytassa a listát 😊egyébként az alap 08as csapatokkal toljátok? vagy vmi frissebb rosterrel?
shawnka - Atlanta Falconsshawnka
lehet h érdekelne, meg talán rajtam kívül még valakit. mondjuk előre szólok, ritka nagy kutyaütő vagyok 😀
miilann
addig felrakom akkor a játékot.
szerk.: még annyi h hamachin keresztül játszotok vagy siman direkt ip?
child please!
több mint 14 éve
nem, ideire frissítettel. még legalább 8 csapatig várunk, onnan már érdemes valamit csinálni. aki jön, annak elküldjük 😀Mi lenne, ha összehoznánk egy kisebb Madden NFL 08 ligát így fórumozók között? aki akarna játszani, az folytassa a listát 😊egyébként az alap 08as csapatokkal toljátok? vagy vmi frissebb rosterrel?
miilann
több mint 14 éve
Mi lenne, ha összehoznánk egy kisebb Madden NFL 08 ligát így fórumozók között? aki akarna játszani, az folytassa a listát 😊egyébként az alap 08as csapatokkal toljátok? vagy vmi frissebb rosterrel?
egyébként nagyobb érdeklődésre számítottam :/ úgy látszik én vagyok túlságosan kocka 😀eaglesmcnabbtalán érdemes lenne még meghirdetni egy pár topikba, mert lehet h sokan eleve nem járnak ide
child please!
több mint 14 éve
Duff
3 133
Sziasztok, én meg Madden 08al játszok, mert csak PC-m van, és akadt egy probléma. AZ első héten nem tudok továbblépni, mert egy másik meccsen (ugye pc vs. pc) az egyik csapatnak csak 41 játékosa van. És amikor rányomok, h simulate akkor nem csinál semmit, nem akar a gép magának játékost se igazolni. Nem tudtok erre vmi megoldast? :S Arra gondoltam, h ugye tradelhetnék én vele, de nem akarom elcseszni a király csapatomat 😀😀
több mint 14 éve
eaglesmcnabbvickkolbkafka kollégával az imént összecsaptunk egy hatalmasat, és 60-59-re alulmaradtam a nagyszerű Titans @ Browns rangadón 😀shawnkaazelőtt pedig 72-66-ra diadalmaskodtál az Atlantával az Eagles-ömmel szemben 😀
egyébként nagyobb érdeklődésre számítottam :/ úgy látszik én vagyok túlságosan kocka 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
eaglesmcnabbvickkolbkafka kollégával az imént összecsaptunk egy hatalmasat, és 60-59-re alulmaradtam a nagyszerű Titans @ Browns rangadón 😀
több mint 14 éve
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Mi lenne, ha összehoznánk egy kisebb Madden NFL 08 ligát így fórumozók között? aki akarna játszani, az folytassa a listát 😊 shawnka - Atlanta Falcons
több mint 14 éve
Igen én is azért gondoltam h valahogy lehet.pedig asszem 1-2 csapat playbookjában van RB direct snap.DivatNekem egy olyan kérdésem lenne h 08 pc-s változatban ha playbookot csinálok hol tudom beállítani egy játékosnál a motiont vagy esteleg egy RB direct snapet? Saját felállást csináltam van már pár play, de most egy wildcat szerűt akarok 😊erősen kétlem, hogy lehet direct snapet csinálniSzobi22
Előre is köszi annak aki tudja.Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning