EB játék 2021
10 feliratkozó
több mint 3 éve
csináltam ligát a hivatalos Eb játékhoz, itt tudtok csatlakozni: gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020fantasyfootball/leagues/90SY7OUB08/0062006F0077006C002E006800750020004500750072006F00200032003000320031/torok.adam0713
kód: 90SY7OUB08
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Csatlakoztam én is Bearista néven! Csapat:
Ospina
Kompany - Yobo - Zuniga
Cuadrado - Valbuena - Mertens - L. Gustavo
Mirallas - Fred - Griezmann
Pad: Cesar, Mbolhi
Kolasinac, Bougerra ,Montazeri, Martins Indi
Misimovic Bentaleb Dzemaili Bedoya
Heydari Gavranovic
Szerintem most kijön a lépés a Braziloknak, főleg, ha úgy játszanak mint a Konfed. Kupán. De akiknek szurkolok, azok a belgák és a németek ( bár csatár nélkül kevés lesz)
több mint 10 éve
Itt az én csapatom is:Kezdők:
Casillas
Dante, Lichtsteiner, Salcido
Özil, Schweinsteiger, Dzagolev, Pogba
Neymar, Klose, Villa
cserék:
Kapusok: Krul, Nishikawa
Védők: van Buyten, D. Reyes, Montazeri. Mesbah,
Középpályások: Palacios, Delgado, Arroyo, Bentaleb
Csatárok. Rafa, Djabou
Ja és hogy ki nyeri a vébét? Csak remélem hogy végre megint Kloséék, bár tartok tőle, hogy ez nagyon nem az ö tornájuk lesz (hacsak nem játszanak mondjuk úgy, mint az örmények ellen a 2. félidőben pár napja).
több mint 10 éve
bent vagyok én is harcsa néven nyomom 😀 a vb-t nyeri: kolumbia
favor: hollandia alap + ülök a kokós vonaton
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
dr0725
482
Számomra az a felfoghatatlan, hogy az irániaknak van képük, míg Pogba-nak, vagy Aguero-nak nincs 😀Már lapozni is lehet. Óriási fejlődésnek lehetünk szemtanúi. 😀Schleckszoftverfejleszltők napi 24 órában nyomják 😀braxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Már lapozni is lehet. Óriási fejlődésnek lehetünk szemtanúi. 😀Schleckszoftverfejleszltők napi 24 órában nyomják 😀
több mint 10 éve
Sikerült csatlakozni mindkét játékhoz.Kedvenc csapat: Argentína, remélem ők nyerik, jó lenne már egy sikeres Vb szereplés. De szerintem is a házigazda brazilok nyerik meg.
Keret: átalakítás folyamatban
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Már lapozni is lehet. Óriási fejlődésnek lehetünk szemtanúi. 😀
több mint 10 éve
Én 32 játékosból 20at látok.eddig csak 10 volt, szépen lassan fedik csak fel! 😀 na de legalább már látom magam.
Gondolom ha lesznek pontok akkor mindenki látszik majd.Bazzani
több mint 10 éve
Én 32 játékosból 20at látok.Gondolom ha lesznek pontok akkor mindenki látszik majd.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
gondolom majd bővítik ezt a my liga panelt. még olyanok sincsenek benne amik mutatnák sorrendben a pontokat, helyezéseket, lenne chatablak.stb. ezek mind kéne egy ilyen fantaziligába
több mint 10 éve
és a My Leaguesna az jó. akkor vagy mindenki játszik majd, vagy senki 😀
üres nekemJanek
több mint 10 éve
braxa88
12 534
a szervező úr bemásolná a userneveket, hogy kik csatlakoztak eddig? köszi.lolén is csak annyit látok mindenből mint ti
több mint 10 éve
én is csináltam egy ligát próbaképpen, és az látszik, a bowlhu nem.Az lehet, viszont akkor miért üres a my leagues mező, na mind1. SebiiNekem sem látszik ott semmi. Ez simán csak bug szerintem. Most kipróbáltam, hogy beléptem valami random ligába, az sem látszik a my leagues-nél, pedig ott is növekedett a beléptek száma.Schleck
mindenesetre egyszer már be kellett írni a jelszót, szóval tényleg csak valami glitch lehet.
több mint 10 éve
Az lehet, viszont akkor miért üres a my leagues mező, na mind1. SebiiNekem sem látszik ott semmi. Ez simán csak bug szerintem. Most kipróbáltam, hogy beléptem valami random ligába, az sem látszik a my leagues-nél, pedig ott is növekedett a beléptek száma.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az lehet, viszont akkor miért üres a my leagues mező, na mind1. Itt a csapatom:Sebiinekem is az, de megnéztem, ha megint be akarnék lépni ugyanez fogad, szóval bent vagyunk
a szervező úr bemásolná a userneveket, hogy kik csatlakoztak eddig? köszi.lolbraxa csinálta a ligát, ő nem tudom, hogy látja-e én ugyanúgy csak az első 10-et látom, mint ti
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Az lehet, viszont akkor miért üres a my leagues mező, na mind1. Itt a csapatom:Benaglio
Lichtsteiner-Sokratis-Maxi Pereira
Mertens-Rakitic-Yaya Toure-Cuadrado
Giroud-Bony-Cassano
Pad: Figueroa, Wilson Palacios, Vorm és a maaradék
több mint 10 éve
a szervező úr bemásolná a userneveket, hogy kik csatlakoztak eddig? köszi.
több mint 10 éve
Hülye a rendszer, de szerintem ez azt jelenti, hogy beléptél már.Ha rákattintok a bowlhu-ra akkor az első linkelt képet kapom, ahol nincs semmiféle join league.SebiiEz fogad, a my leaguesnél pedig egy nagy üres kép.itt kattints a bowlhu-ra és ott be tudsz lépni, a végén kell beírni a jelszót (ha jól csinálod, és még nem léptél be, sztem te leszel a 31. tag, mert én most léptem be)kristof
kepfeltoltes.hu/view/140610/wuuuut_www.kepfeltoltes.hu_.pngSebii
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Ha rákattintok a bowlhu-ra akkor az első linkelt képet kapom, ahol nincs semmiféle join league.Ez fogad, a my leaguesnél pedig egy nagy üres kép.itt kattints a bowlhu-ra és ott be tudsz lépni, a végén kell beírni a jelszót (ha jól csinálod, és még nem léptél be, sztem te leszel a 31. tag, mert én most léptem be)kristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ez fogad, a my leaguesnél pedig egy nagy üres kép.itt kattints a bowlhu-ra és ott be tudsz lépni, a végén kell beírni a jelszót (ha jól csinálod, és még nem léptél be, sztem te leszel a 31. tag, mert én most léptem be)