EB játék 2021
10 feliratkozó
több mint 3 éve
csináltam ligát a hivatalos Eb játékhoz, itt tudtok csatlakozni: gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020fantasyfootball/leagues/90SY7OUB08/0062006F0077006C002E006800750020004500750072006F00200032003000320031/torok.adam0713
kód: 90SY7OUB08
több mint 10 éve
Tegnap csináltam egy Lovren-Jara cserét.Jól jártam 1pont helyett 8at hozott a chilei.
Neymar meg remek választás volt csk-nak. 😊
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Számomra asszem kulcsfontosságú nap jön fantasy szempontból, a cuardado-guarin-cristian rodriguez középpályának hasìtania kéne... 😊peachguarin 0pont
news.rotowire.com/FredyAlejandro-GuarinVasquez-googid23707-spsoccer.htm
több mint 10 éve
Számomra asszem kulcsfontosságú nap jön fantasy szempontból, a cuardado-guarin-cristian rodriguez középpályának hasìtania kéne... 😊peachNálam Ospina, Papasthopulos, Baines, James Rodriguez, Yaya Touré és Jackson Martinez játszik ma. Itt is van tétje a dolognak. 😊
több mint 10 éve
Számomra asszem kulcsfontosságú nap jön fantasy szempontból, a cuardado-guarin-cristian rodriguez középpályának hasìtania kéne... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
hogy lehet, hogy Ramosra pl. még mindig nem vonták le az 5 kapott gólért a két pontot? mennyi idő alatt frissül véglegesen? az ausztrál kapusomnál sem volt levonva pont a kapott gólokért, így azért elég nehéz kitalálni, hogy kit érdemes lehozni, lecserélni
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ha vége az első körnek akkor láthatóak lesznek a többeik csapatai?
több mint 10 éve
Dejó, hogy épp Lovrenre fújták a tizit...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Toto21
5 950
CSéKá szalagot is lehet rakosgatni Urak?DivatLehet, de csak olyan játékosra, aki még nem játszott
több mint 10 éve
dr0725
482
Az iráni cseréimnél még így is több pontot hoz szerintem 😀na akkor itt a végleges kezdő, vagy 100 féle variáco után 😀Marcelo azt hiszem hamar padozni fog 😀Toto21
lloris
marcelo-kompany-hummels-vermaalen
James Rodriguez-Shaquiri-Di Maria-Hazard
Aguero-Benzema (C)#1patsfan
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Ha 3-4-3-ból 4-4-2-be szeretném áttenni a felállást. Én határozom meg, hogy a csatárok közül ki essen ki?
több mint 10 éve
nálam Marcelo bent volt, és a játékosnál az infó résznél nem írja a -2 pontot az öngólért. 6 pontot hozott, 3-at a játszott percekért, 2-t a labdaszerzésekért, 1-et meg a beadásokért. most akkor hogy is van ez a mínusz pontos dolog? nem 4 pontot kellett volna csak hoznia?szerk: utólag levonták
több mint 10 éve
Fred CSK nem nagyon jött össze, marad CR vagy Lukaku 😀LOL CR lesérült edzésen, fasza 😀 10 perccel meccs előtt vettem ki Neymart helyette 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ez a Neymar csk jön eddig.
több mint 10 éve
Én azt sem tudom ki van a csapatban...Olic tuti
több mint 10 éve
Iceman88
50
Minden labdaszerzésért jár egy pont vagy akárhányat szerez az illető akkor is csak egy jár érte?
több mint 10 éve
Toto21
5 950
na akkor itt a végleges kezdő, vagy 100 féle variáco után 😀Marcelo azt hiszem hamar padozni fog 😀
lloris
Aguero-Benzema (C)#1patsfan
több mint 10 éve
dr0725
482
na akkor itt a végleges kezdő, vagy 100 féle variáco után 😀lloris
Aguero-Benzema (C)
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Itt a tuti csapat:guarint nem komálja a kapitány, nem nagyon fog játszani
Julio Cesar (Ahmadi, Zemmamouche)
Leighton Baines, Raphael Varene, Jerome Boateng (Zuniga, Cadamuro, Mahini, Arias)
Xavi Hernandez, Pilipp Lahm, Fredy Guarin, Marouane Fellaini (Delgado, Palacios, Claros, Christodoulopoulos)
Karim Benzema, Neymar, Sergio Aguero (Slimani, Heydari)
Nem túl acélos a depth, de remélem a kezdők hozzák magukat 😊gabokocka
több mint 10 éve
Itt a tuti csapat:Julio Cesar (Ahmadi, Zemmamouche)
Leighton Baines, Raphael Varene, Jerome Boateng (Zuniga, Cadamuro, Mahini, Arias)
Xavi Hernandez, Pilipp Lahm, Fredy Guarin, Marouane Fellaini (Delgado, Palacios, Claros, Christodoulopoulos)
Karim Benzema, Neymar, Sergio Aguero (Slimani, Heydari)
Nem túl acélos a depth, de remélem a kezdők hozzák magukat 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Iceman88
50
Na még egy utolsó kérdés 😀 Azt is lehet majd látni hogy mi alapján kaptuk az x számú pontot lebontva elemeire az adott játékostól?
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ha valakire felpakolom a karszalagot, és lecserélem utána átrakhatom másra?eaglesmcnabbszerintem igen
amugy EBn ugy volt h ha valakit kiállítottak azt nem tudod lecserélni
több mint 10 éve
ha valakire felpakolom a karszalagot, és lecserélem utána átrakhatom másra?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ha már ennyien beírtátok, akkor hajrá (csak azt remélem, hogy nem utolsó leszek)GK: BUFFON - Itandje (CAM) - Mbolhi (ALG)
DEF: CHIELLINI - ARMERO (COL) - LOVREN (CRO) - UCHIDA (JAP) - Gamboa (COS) - Montes (HOND) - Hosseini (IRAN)
MID: SCHWEINSTEIGER (C) - LUIZ GUSTAVO - HAZARD - Besic 😀 - Palacios (HOND) - Haji Safi (IRAN) - Lacen (ALG) - Shatov (RUS)
ATT: MÜLLER - DZEKO - BOATENG - Slimani (ALG) - SHOJAEI (IRAN)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.