NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Atlétika
12 feliratkozó
több mint 13 éve
Kurva jó volt ez a mai verseny! Pars fantasztikus volt, a 110 gát döntője nagyon jó volt (bár a kizárással nem értek egyet), a rúdugrásban is óriási versenyek voltak és Valerie Vili is nagyon nagy király.
több mint 13 éve
Szerintem amúgy teljesen vétlen volt. Xiang így is megszopta, kap egy ezüstöt, az aranyat akkor sem kapja meg, ami enélkül az incidens nélkül meglett volna.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szaba
10 542
Azt hogy? Verseny közben átnyúlt a másik pályára?Roblest miért csapták ki?szabaVisszarántotta a kínait.
Beérkezés után egyből bocsánatot is kért.Bazzani
-szerk: megnéztem, hát ez hülye...
több mint 13 éve
Roblest miért csapták ki?szabaVisszarántotta a kínait.
Beérkezés után egyből bocsánatot is kért.
több mint 13 éve
szaba
10 542
Roblest miért csapták ki?
több mint 13 éve
Grat Krisztiánnak, és Roblesnek is. Liu azon kevés kínai sportolók közé tartozik akiket bírok.eaglesmcnabbEzzel teljesen egyetértek. Sőt még annál is jobban, az előbb írni is akartam. 😀
Annyi kár, hogy szegény egy kicsit choker.
több mint 13 éve
Grat Krisztiánnak, és Roblesnek is. Liu azon kevés kínai sportolók közé tartozik akiket bírok.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szaba
10 542
Na, ez már tényleg jó volt. Én nem mondanám balszerencsének ezt, sztem abszolút jó dolog ez az ezüst.
több mint 13 éve
2. lett Pars Krisztián. Utolsó dobása mindössze 6 centivel maradt el a japánétól. Szegénynek már megint nem volt szerencséje. Ettől persze óriási gratula neki a fantasztikus teljesítményéhez!
több mint 13 éve
Áh, de kár Kővágó Zoli kiesése. De ez az egész diszkosz selejtező nagyon furi volt. :/Schleck62.16... jézusom...
több mint 13 éve
79,97 Naaaa, ez már szinte tuti érem, nagyon reméljük. És meglesz ez 80 fölött. 😊
több mint 13 éve
Áh, de kár Kővágó Zoli kiesése. De ez az egész diszkosz selejtező nagyon furi volt. :/
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Most már minden világos. 😂Fazekas nem akart egy negyedik érvénytelent is produkálni a vizeldében.DzsokijuingFazekas három érvénytelent produkált, gyors vébé számára... Kővágó meg érvényesen zúgott ki. 62.39 kellett volna, nem olyan bonyolult. Régen volt a Gyulai gála.RajnaEzt egyszerűen nem is értem. Hogyan sikerülhetett vajon? 😐Gabesz92
több mint 13 éve
Fazekas nem akart egy negyedik érvénytelent is produkálni a vizeldében.Fazekas három érvénytelent produkált, gyors vébé számára... Kővágó meg érvényesen zúgott ki. 62.39 kellett volna, nem olyan bonyolult. Régen volt a Gyulai gála.RajnaEzt egyszerűen nem is értem. Hogyan sikerülhetett vajon? 😐Gabesz92
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Fazekas három érvénytelent produkált, gyors vébé számára... Kővágó meg érvényesen zúgott ki. 62.39 kellett volna, nem olyan bonyolult. Régen volt a Gyulai gála.RajnaEzt egyszerűen nem is értem. Hogyan sikerülhetett vajon? 😐
több mint 13 éve
Fazekas három érvénytelent produkált, gyors vébé számára... Kővágó meg érvényesen zúgott ki. 62.39 kellett volna, nem olyan bonyolult. Régen volt a Gyulai gála.
több mint 13 éve
Nagyon jó videó:http://www.youtube.com/watch?v=yykOcDfPC48&feature=player_embedded#!
több mint 13 éve
Nála jobban senki sem tudta, hogy 1x vissza fog nyalni. (Tyson-tól is kapott már ki 1 éve)Nah, csak most tudtam megnézni a döntőket és ez pff, nagyon durva volt.Nem az a baj, hogy csak most nagyképűzik, hanem az, hogy most visszanyalt a jégkrém.szaba
A 10.000-es mindent vert és lehet mondani lényegében, hogy a 100-as szinte mindent alulmúlt. Bár Blake jó futó, de ezek az idők azért elég közepesek voltak, be kell vallani.
Egyébként akik itt mondják, hogy Bolt túl nagy képű volt, stb. azok ezt miért nem mondogatták Berlin után? Ott sem viselkedett másként. 😉Schleck
Sztem éppen, hogy akkor lenne nagyképű. ha ezek után nem csinálná többet, mert akkor az jönne le, hogy tényleg komolyan gondolta ezeket. Így sztem poén az egész.
Mint az NFL. Megy a trashtalk meccs közben, persze vki úgyis a rövidebbet fogja húzni, de meccs végén pacsi és kész.
több mint 13 éve
szaba
10 542
Nah, csak most tudtam megnézni a döntőket és ez pff, nagyon durva volt.Nem az a baj, hogy csak most nagyképűzik, hanem az, hogy most visszanyalt a jégkrém.
A 10.000-es mindent vert és lehet mondani lényegében, hogy a 100-as szinte mindent alulmúlt. Bár Blake jó futó, de ezek az idők azért elég közepesek voltak, be kell vallani.
Egyébként akik itt mondják, hogy Bolt túl nagy képű volt, stb. azok ezt miért nem mondogatták Berlin után? Ott sem viselkedett másként. 😉Schleck
több mint 13 éve
Nah, csak most tudtam megnézni a döntőket és ez pff, nagyon durva volt.A 10.000-es mindent vert és lehet mondani lényegében, hogy a 100-as szinte mindent alulmúlt. Bár Blake jó futó, de ezek az idők azért elég közepesek voltak, be kell vallani.
Egyébként akik itt mondják, hogy Bolt túl nagy képű volt, stb. azok ezt miért nem mondogatták Berlin után? Ott sem viselkedett másként. 😉
több mint 13 éve
szaba
10 542
Persze, mert a képernyős óra az késve mutat.Én is remélem. 😊sikerült pont úgy megállítanom, amikor rálép a vonalra, akkor 9.3, beszarás 😊JSanyo
Valaki okos: http://www.youtube.com/watch?v=3nbjhpcZ9_g&feature=related
0:11-nél már beért a célba, és 9,4-nél van az óra. Gondolom mondjuk 9,48-nál volt, és még ugrott egy kicsit, de nem lehet, hogy ez egy 9,5-ön belüli idő? 😊Vrijbloed
több mint 13 éve
Szabó Gábornak tökéletesen igaza van. Vicc amit "az illetékesek" TV közvetítés címén csinálnak.iktriadÉn bírom őket, de azért amit ők is művelnek ezen a vb-n... kevernek embereket akik tök máshogy néznek ki, a gyaloglásnál még a vilgbajnokot és egy nem világbajnokot sem sikerütl megkülönböztetni sokáig. Plusz hihetetlenül sokat bénáznak el országokat (Niger-Nigéria, Brunei-Burundi, Líbia-Libanon, Kongói DK-Kongó, és volt még jó pár, de ezekre emlékszem a ma ajnali termésből), és akkor mi háborodunk fel a Honduras-Magyarországon. Ha bevállalsz egy ilyen nagyszabású világversenyt (atlétikai vagy úszó vb, olimpia), akkor illik tisztában lenni a világ országainak olimpiai rövidítéseivel vagy zászlóival, és nagyjából az elhelyezkedésükkel, mert pl. a Brunei-Burundi az ránézésre megállapítható, az egyik ilyen indiaiszerű, a másik ébenfekete.
Mellesleg én esküszöm ott tartok, hogy a délelőttöket legalább annyira élvezem, mint a délutánokat. Van egy fílingje vanuatui csúcsokat nézni 😊
több mint 13 éve
Én is remélem. 😊sikerült pont úgy megállítanom, amikor rálép a vonalra, akkor 9.3, beszarás 😊
Valaki okos: http://www.youtube.com/watch?v=3nbjhpcZ9_g&feature=related
0:11-nél már beért a célba, és 9,4-nél van az óra. Gondolom mondjuk 9,48-nál volt, és még ugrott egy kicsit, de nem lehet, hogy ez egy 9,5-ön belüli idő? 😊Vrijbloed
több mint 13 éve
Igen, még 1-2 éve vicces, meg jópofa volt ez a színjáték a futások előtt, de a mostani is már olyan unalmas volt. Hanyagolni kéne ezt neki. Lemaitre borzasztóan jól hajrázott, csak "lassan" indult.