Atlétika
12 feliratkozó
több mint 11 éve
Meg, de ha özönvíz van, akkor az sem ér sokat 😕Megtörlik a lábukat általában belépés előtt, nem?Vagy dobhatnának egy fedett helyről is akár, nem?Sobri Jóskaegy áttetsző műanyag ferde tetőt fel lehetne csapni a kör fölé, egy kis eresszel, csak valahogy nem trendi... egy kicsit így is vizes lenne, mert ugye cipővel behordanák a fiúk-lányok, de még mindig jobb megoldás.JSanyo
Krisztián közben odatette. 😊Schleck
Pars meg állat 😊 82.18 és milyen szép dobás volt 😊
több mint 11 éve
Megtörlik a lábukat általában belépés előtt, nem?Vagy dobhatnának egy fedett helyről is akár, nem?Sobri Jóskaegy áttetsző műanyag ferde tetőt fel lehetne csapni a kör fölé, egy kis eresszel, csak valahogy nem trendi... egy kicsit így is vizes lenne, mert ugye cipővel behordanák a fiúk-lányok, de még mindig jobb megoldás.JSanyo
Krisztián közben odatette. 😊
több mint 11 éve
Vagy dobhatnának egy fedett helyről is akár, nem?Sobri Jóskaegy áttetsző műanyag ferde tetőt fel lehetne csapni a kör fölé, egy kis eresszel, csak valahogy nem trendi... egy kicsit így is vizes lenne, mert ugye cipővel behordanák a fiúk-lányok, de még mindig jobb megoldás.
több mint 11 éve
kezdünk átmenni lassan afrika B versenybe 😊 az ügyességi számokban még ott vagyunk, de futószámokban egyre több a honosított győztesMiért is? Esik az eső , más sportban is szokott. Ilyen ez a popszakma.
nézve ezt a kalapács versenyt, azért nem lenne olyan megvalósíthatatlan letakarni valamivel azt a dobókört, ma láthattunk volna egy világcsúcsot (majdnem meglett így is, mert visszanéztem az utsó dobás nagyon határeset volt, ha szektoron belül marad)
ha meg a jövőbe nézünk, akkor a dobókör foroghatna is, hogy amikor dobnak, akkor jönne csak elő a tiszta, száraz dobókör, mikor mérnek megint a vízes fele lenne felül😊NB2
több mint 11 éve
Vagy dobhatnának egy fedett helyről is akár, nem?
több mint 11 éve
kezdünk átmenni lassan afrika B versenybe 😊 az ügyességi számokban még ott vagyunk, de futószámokban egyre több a honosított győztesnézve ezt a kalapács versenyt, azért nem lenne olyan megvalósíthatatlan letakarni valamivel azt a dobókört, ma láthattunk volna egy világcsúcsot (majdnem meglett így is, mert visszanéztem az utsó dobás nagyon határeset volt, ha szektoron belül marad)
ha meg a jövőbe nézünk, akkor a dobókör foroghatna is, hogy amikor dobnak, akkor jönne csak elő a tiszta, száraz dobókör, mikor mérnek megint a vízes fele lenne felül😊
több mint 11 éve
1. Mondtam hogy nem tudhatjuk, de azért messze most volt a legközelebb hozzá és az europai mezőny most elég gyenge, nem biztos hogy lesz még ilyen az elkövetkezendő 4 évben.1. Miért ne lenne rá reális esélye? 25 éves jelenleg és még bőven fejlődik, ahogy látható.Hát érdemlegeset tenni valószinüleg nem lehet, de például Baji is azt nyilatkozta hogy hát végülis ez a realitás meg hogy nagyon jó eredmény. Holott nagyon nem mindegy hogy vki felállhat-e a dobogora egy EB-n vagy nem, és valószinuleg jó esélye se lesz rá (bár ezt nemtudhatjuk). Meg a sajtó se ugy hozta le sok helyen hogy Baji csalás miatt lemaradt a dobogoról, hanem hogy 2 századon mult az érem meg stb. Csak furcsálltam hogy nem ilyen visszhangaj van a dolognak, de persze mást nem lehet tenni.Leonidasz007Mit lehetne csinálni emiatt?SchleckBaji 110 gáton csak egy hajszállal (de tényleg) maradt le a bronzról. A francba. Pedig a reakcióideje is a harmadik legjobb volt. De ez így is szép.Végülis akadályozta a francia vagy nem? (azt látom hogy kizárták, mert átlépett a sávjába) viszont nincs belöle felháborodás hogy ezért Baji értékes századokat eszthetett. (a versenyt nem láttam)Leonidasz007
Plusz ugye 3 tizedet faragott a magyar rekordon.danyly
2. De itt nem volt csalás. Volt egy hibázó francia versenyző, akit ki is zártak a bírók a szabályoknak megfelelően. Az azért igencsak merész feltételezés, hogy azért ment be elé Bascou, hogy Martinot-Lagarde-nak meglegyen a bronz.Schleck
2. Persze hogy nem feltételezek olyat hogy a másik francia miatt, de az hogy a saját javára kint votl a keze, ez nem csak teljesen hiba.
több mint 11 éve
1. Miért ne lenne rá reális esélye? 25 éves jelenleg és még bőven fejlődik, ahogy látható.Hát érdemlegeset tenni valószinüleg nem lehet, de például Baji is azt nyilatkozta hogy hát végülis ez a realitás meg hogy nagyon jó eredmény. Holott nagyon nem mindegy hogy vki felállhat-e a dobogora egy EB-n vagy nem, és valószinuleg jó esélye se lesz rá (bár ezt nemtudhatjuk). Meg a sajtó se ugy hozta le sok helyen hogy Baji csalás miatt lemaradt a dobogoról, hanem hogy 2 századon mult az érem meg stb. Csak furcsálltam hogy nem ilyen visszhangaj van a dolognak, de persze mást nem lehet tenni.Leonidasz007Mit lehetne csinálni emiatt?SchleckBaji 110 gáton csak egy hajszállal (de tényleg) maradt le a bronzról. A francba. Pedig a reakcióideje is a harmadik legjobb volt. De ez így is szép.Végülis akadályozta a francia vagy nem? (azt látom hogy kizárták, mert átlépett a sávjába) viszont nincs belöle felháborodás hogy ezért Baji értékes századokat eszthetett. (a versenyt nem láttam)Leonidasz007
2. De itt nem volt csalás. Volt egy hibázó francia versenyző, akit ki is zártak a bírók a szabályoknak megfelelően. Az azért igencsak merész feltételezés, hogy azért ment be elé Bascou, hogy Martinot-Lagarde-nak meglegyen a bronz.
több mint 11 éve
Hát érdemlegeset tenni valószinüleg nem lehet, de például Baji is azt nyilatkozta hogy hát végülis ez a realitás meg hogy nagyon jó eredmény. Holott nagyon nem mindegy hogy vki felállhat-e a dobogora egy EB-n vagy nem, és valószinuleg jó esélye se lesz rá (bár ezt nemtudhatjuk). Meg a sajtó se ugy hozta le sok helyen hogy Baji csalás miatt lemaradt a dobogoról, hanem hogy 2 századon mult az érem meg stb. Csak furcsálltam hogy nem ilyen visszhangaj van a dolognak, de persze mást nem lehet tenni.Mit lehetne csinálni emiatt?SchleckBaji 110 gáton csak egy hajszállal (de tényleg) maradt le a bronzról. A francba. Pedig a reakcióideje is a harmadik legjobb volt. De ez így is szép.Végülis akadályozta a francia vagy nem? (azt látom hogy kizárták, mert átlépett a sávjába) viszont nincs belöle felháborodás hogy ezért Baji értékes századokat eszthetett. (a versenyt nem láttam)Leonidasz007
több mint 11 éve
Mit lehetne csinálni emiatt?Baji 110 gáton csak egy hajszállal (de tényleg) maradt le a bronzról. A francba. Pedig a reakcióideje is a harmadik legjobb volt. De ez így is szép.Végülis akadályozta a francia vagy nem? (azt látom hogy kizárták, mert átlépett a sávjába) viszont nincs belöle felháborodás hogy ezért Baji értékes századokat eszthetett. (a versenyt nem láttam)Leonidasz007
több mint 11 éve
Baji 110 gáton csak egy hajszállal (de tényleg) maradt le a bronzról. A francba. Pedig a reakcióideje is a harmadik legjobb volt. De ez így is szép.Végülis akadályozta a francia vagy nem? (azt látom hogy kizárták, mert átlépett a sávjába) viszont nincs belöle felháborodás hogy ezért Baji értékes századokat eszthetett. (a versenyt nem láttam)
több mint 11 éve
Baji 110 gáton csak egy hajszállal (de tényleg) maradt le a bronzról. A francba. Pedig a reakcióideje is a harmadik legjobb volt. De ez így is szép.Nagyszerű eredmény. Kár, hogy a két francia között futott.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Baji 110 gáton csak egy hajszállal (de tényleg) maradt le a bronzról. A francba. Pedig a reakcióideje is a harmadik legjobb volt. De ez így is szép. Plusz ugye 3 tizedet faragott a magyar rekordon.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ki is zárták Mekhissit, mekkora gyökér. 😀Schleckspanyol lobbi erős volt!
(kétségtelen tény, hogy ilyet én sem láttam még, de én nem zártam volna ki, de valóban a szabál az szabál)
több mint 11 éve
mi volt? 😀BébéMekhissi levette a mezét még az utolsó akadály előtt és úgy futott be a célba. Dusi első reakciója az volt, hogy "én fejbelövetném". 😀
Bascou baszki...
több mint 11 éve
mi volt? 😀
több mint 11 éve
sz...jon sünt a közvetítő, ennyire hülye közvetítéstmondjuk én nem akadtam ki ezen a mez levételen, bár tuti kizárják...
több mint 11 éve
Bíztam benne, hogy a fogadóirodák túlreagálják az elcseszett selejtezőt, de még így is 1.8-as az oddsa, míg Fajdeknek 2.25.
több mint 11 éve
9. ként bent van, reméljük a döntőben összeszedi magát
több mint 11 éve
"Rossz a dobókör" - Pars állítása szerint. Csak az érdekes, hogy ezt eddig senkitől sem hallottam.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.