Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
4 hónapja
Austin KARMA Hill megérkezettFélre is tette Zilischet. 😂
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Austin KARMA Hill megérkezett
Poloska vagyok.
4 hónapja
A francért nem szólt le Dale Jr. hogy engedje el SVG Zilischet? Hát egyértelműen sokkal gyorsabb volt nála. Ez így most sokkal jobb...
4 hónapja
És Zilich falba teszi SVG-t...
4 hónapja
SVG, Zilich és Austin Hill nagy showt raknak le az 1. helyért.Zseni
iktriad
Poloska vagyok.
4 hónapja
SVG, Zilich és Austin Hill nagy showt raknak le az 1. helyért.
4 hónapja
És az SVG, McDowell párosnak ez geci nagy mák.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Remélem nem jinxelem el, de eddig jól alakul az Xfinity verseny Watkins Glenben.
4 hónapja
Hopp, Blaney pole SVG előtt.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Okos döntés a Trackhousetól!Papírforma. Várható volt hogy nem egy évért hozták át a déli féltekéről.
NEWS: Multiyear contract extension for SVG 🤝
— Trackhouse Racing (@TeamTrackhouse) August 8, 2025
The winningest foreign-born driver in @NASCAR history will remain in The House for years to come. pic.twitter.com/3CZI4Ilz8g
iktriad
Pedzegetik hogy hamarosan Zilischet is bejelentik '26-ra.
4 hónapja
Okos döntés a Trackhousetól!NEWS: Multiyear contract extension for SVG 🤝
— Trackhouse Racing (@TeamTrackhouse) August 8, 2025
The winningest foreign-born driver in @NASCAR history will remain in The House for years to come. pic.twitter.com/3CZI4Ilz8g
4 hónapja
Nagy Dani egyre ügyesebb a YouTubeon, sokat fejlődött, ő például simán tolhatná állandóban. De az rtl-en szerintem megint egy Szujó, Héder Barna szerű valami lenne egy meglepetés emberrel, mondjuk a Winkler, Karotta duobol aki épp ráér.WG szerintem nemzetkozi szinten is magas tudassal rendelkezik forma1 teren. Viszont kar hogy o a play by play komm, sokkal jobban allt neki a szakkomm szerep.Nagyjabol az ezredfordulo ota nezem/kovetem a sportot (kisebb kihagyasokkal neha), de WG messze a legjobb szakerto/kommentator eddig szerintem. Ot semmikepp se valtanam le. Az, hogy kik vannak melle/ulnek a studioban az mar mas kerdes.Én mondjuk nem bánnám, ha jönnének új arcok a közvetítésbe. Egy esetleges költözködéssel.Igen, csak azért a magyar piac baromi kicsi, ehhez képest meg a sportközvetítési jogok szanaszét vannak szórva.Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker
shawnka
Willie Parker
steelwolf
Duff
JéBé
De amúgy jah, Wéber top szakkommentátor, bár már ő is belefárad a hosszú idenyekbe
4 hónapja
Jason Crump ma 50 évesHúúúú, de mélyről jött elő a fejemben ez a név. 😀
hihetetlen
🤘 gaben 🤘
4 hónapja
pontosan!WG szerintem nemzetkozi szinten is magas tudassal rendelkezik forma1 teren. Viszont kar hogy o a play by play komm, sokkal jobban allt neki a szakkomm szerep.Nagyjabol az ezredfordulo ota nezem/kovetem a sportot (kisebb kihagyasokkal neha), de WG messze a legjobb szakerto/kommentator eddig szerintem. Ot semmikepp se valtanam le. Az, hogy kik vannak melle/ulnek a studioban az mar mas kerdes.Én mondjuk nem bánnám, ha jönnének új arcok a közvetítésbe. Egy esetleges költözködéssel.Igen, csak azért a magyar piac baromi kicsi, ehhez képest meg a sportközvetítési jogok szanaszét vannak szórva.Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker
shawnka
Willie Parker
steelwolf
Duff
JéBé
ugyanezt szajkózom már 5 éve és sajnos wégé a közvetítések alatt is sok mindennel foglalkozik és nem vesz észre dolgokat emiatt
4 hónapja
Colapinto még a teszten is képes volt összetörni az autót.
4 hónapja
WG szerintem nemzetkozi szinten is magas tudassal rendelkezik forma1 teren. Viszont kar hogy o a play by play komm, sokkal jobban allt neki a szakkomm szerep.Nagyjabol az ezredfordulo ota nezem/kovetem a sportot (kisebb kihagyasokkal neha), de WG messze a legjobb szakerto/kommentator eddig szerintem. Ot semmikepp se valtanam le. Az, hogy kik vannak melle/ulnek a studioban az mar mas kerdes.Én mondjuk nem bánnám, ha jönnének új arcok a közvetítésbe. Egy esetleges költözködéssel.Igen, csak azért a magyar piac baromi kicsi, ehhez képest meg a sportközvetítési jogok szanaszét vannak szórva.Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker
shawnka
Willie Parker
steelwolf
Duff
4 hónapja
Jason Crump ma 50 éveshihetetlen
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
4 hónapja
Brought the heat ⚾️⁰⁰@PatricioOWard fired the first pitch before today’s @Rangers game. pic.twitter.com/53NSVuQc9B
— NTT INDYCAR SERIES (@IndyCar) August 6, 2025
Ma Pato erősen ment promozni az Arlington GP-t
Poloska vagyok.
4 hónapja
Nagyjabol az ezredfordulo ota nezem/kovetem a sportot (kisebb kihagyasokkal neha), de WG messze a legjobb szakerto/kommentator eddig szerintem. Ot semmikepp se valtanam le. Az, hogy kik vannak melle/ulnek a studioban az mar mas kerdes.Én mondjuk nem bánnám, ha jönnének új arcok a közvetítésbe. Egy esetleges költözködéssel.Igen, csak azért a magyar piac baromi kicsi, ehhez képest meg a sportközvetítési jogok szanaszét vannak szórva.Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker
shawnka
Willie Parker
steelwolf
4 hónapja
Én mondjuk nem bánnám, ha jönnének új arcok a közvetítésbe. Egy esetleges költözködéssel.Igen, csak azért a magyar piac baromi kicsi, ehhez képest meg a sportközvetítési jogok szanaszét vannak szórva.Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker
shawnka
Willie Parker
4 hónapja
Igen, csak azért a magyar piac baromi kicsi, ehhez képest meg a sportközvetítési jogok szanaszét vannak szórva.Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker
shawnka
4 hónapja
Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker