NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
393
52
18:30-tól, ARENA4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Az igen, Emerling autója kibírt három teljes kört, mielőtt kiengedte volna magából a füstöt.
több mint 1 éve
Nem tudom volt-e már, de ide beírom: ma volt Bálind Mátyás többszörös magyar bajnok motorversenyző temetése Baján. Hatalmas egyéniség volt az öreg, nyugodjon békében!
több mint 1 éve
Lehet inkább az a “csapatutasítás” a Ducatinál, hogy Martin nyerjen? Nyilván viccelek, de Bagnaia produkcióját nehéz megmagyarázni (amúgy ha már csapatutasítás azért az szerintem mindenki szerint belefért volna, ha Bastianini elengedi).Nekem az egyetlen épkézláb magyarázat az az, hogy a Silverstone óta behozott első gumiabroncs nyomás az ami betett Bagnaianak. Neki amúgy is nagyon abban rejlik a motorozási mojo-ja, hogy baszott rövid féktávokat tud venni, kb mint anno Rossi. Na most az ilyen típusú versenyzőknél létfontosságú az első futóművel kapcsolatos “érzet”. Gondolom az első abroncs nyomása ezt nagyban befolyásolja.
Jughead
Vagy legalábbis mással nem tudom magyarázni, hogy ugyanazon a motoron Martin úgy néz ki mint Bagnaia a szezon első felében, az olasz meg teljesen el van veszve. Értehetetlen.
Amúgy jah, elengedhette volna Enea de az a szomorú, hogy nem sokat segített volna. Egész hétvégén a határon van Pecco, csak az a baj, hogy nem az első 1-2 hely valamelyikéért küzdve, hanem a top10 második felében…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Lehet inkább az a “csapatutasítás” a Ducatinál, hogy Martin nyerjen? Nyilván viccelek, de Bagnaia produkcióját nehéz megmagyarázni (amúgy ha már csapatutasítás azért az szerintem mindenki szerint belefért volna, ha Bastianini elengedi).
több mint 1 éve
Ki hitte volna el múlthéten, a műtét után, hogy most dobogón végez?úgy látszik van értelme, le a kalappal mindkét VR46-os előtt, Bezzecchi pedig idén abszolút a kedvencemmé lépett elő. 😊Nem voltam pontosan képben hogy mennyi a különbség köztük, meg szerintem Bez bőven visszatér még idén. Persze kérdés hogy milyen állapotban lesz.hát állítólag már most hétvégén megpróbál nyeregbe ülni, csütörtökön lesz az orvosi.
Cowboykarcsi90
nem tudom van-e értelme erőltetni...
törölt kristof
törölt kristof
több mint 1 éve
úgy látszik van értelme, le a kalappal mindkét VR46-os előtt, Bezzecchi pedig idén abszolút a kedvencemmé lépett elő. 😊Nem voltam pontosan képben hogy mennyi a különbség köztük, meg szerintem Bez bőven visszatér még idén. Persze kérdés hogy milyen állapotban lesz.hát állítólag már most hétvégén megpróbál nyeregbe ülni, csütörtökön lesz az orvosi.
Cowboykarcsi90
nem tudom van-e értelme erőltetni...
törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Hihetetlen egyébként, hogy vkit kiutat a versenyből semmi büntetés, bezzeg ha 3 mm-el elhagyod a pályát rögtön repül a long lap. Arányosak a büntetések.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
olasz elől hullanak szépen...
több mint 1 éve
MM eldobta 😕
több mint 1 éve
Marini pole, Martin “csak” a hatodik, Bagnaia meg tényleg CSAK a 13. helyről fog indulni. Papírforma kvalifikáció. Mi lesz itt a sprint versenyen…
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Tegnap tartották a Rookie Orientation Program nevű tesztet az Indianapolis Motor Speedwayen, amin kötelező átesnie minden újoncnak, mielőtt indulhatna az Indy 500-on.Drivers must start ROP with 10 laps between 205-210 mph, following with 15 laps at 210-215 and finishing with 15 laps faster than 215 mph.
Mind a négy újonc sikeresen teljesítette, a legjobb sebességeik:
220.176 mph | Tom Blomqvist | #60 Meyer Shank Racing Honda |
219.504 | Linus Lundqvist | #8 Chip Ganassi Racing Honda |
219.252 | Marcus Armstrong | #11 Chip Ganassi Racing Honda |
217.898 | Kyle Larson | #17 Arrow McLaren / Hendrick Motorsports Chevrolet |
Az idei szezontól használandó új hibrid hajtást is tesztelték tegnap, ill. tesztelik majd ma is. Tegnap Palou, Power, Herta és Rossi, ma utóbbi kettő helyett Ericsson és Malukas lesz a szerencsés Palou és Power mellett.
több mint 1 éve
Háát… Pecco tavaly év eleje óta nem festett ilyen szarul a Ducatin. Nem tudom, hogy lesz így VB cím védés…
több mint 1 éve
az ő korában ez már nem meglepőhvg.hu/gazdasag/20231012_Bernie_Ecclestone_csalasElfelejtkezett róla 😊
"még 2015-ben nem jelentette be a brit adóhatóságnak, hogy egy szingapúri bankszámláján ott van 400 millió font "
NB2
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
hvg.hu/gazdasag/20231012_Bernie_Ecclestone_csalasElfelejtkezett róla 😊
"még 2015-ben nem jelentette be a brit adóhatóságnak, hogy egy szingapúri bankszámláján ott van 400 millió font "
NB2
több mint 1 éve
Még egy kis endurance. Jövő évtől a GTE helyét GT3 szabályrendszerű autók veszik át, amitől nagyobb jelenlétet várhatunk. Gyári helyett csak privát csapatok indulhatnak, gyártói támogatással.
Szerencsére itt is túljelentkezés várható a 2024 és 2025 szezonra.
Ferrari 296 GT3
Porsche 992 GT3
Lamborghini Huracan GT3 Evo2
BMW M4 GT3 EVO
Aston Martin Vantage GT3
Corvette Z06 GT3.R
Ford Mustang GT3
Lexus RC F GT3
Honda NSX GT3
Mercedes AMG GT3
McLaren 720S GT3 Evo
Glickenhaus SCG 004 GT3
Toyota GR GT3
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
hvg.hu/gazdasag/20231012_Bernie_Ecclestone_csalas"még 2015-ben nem jelentette be a brit adóhatóságnak, hogy egy szingapúri bankszámláján ott van 400 millió font "
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Hát nagyon kíváncsi vagyok hova megy.Poénos lenne ha ezen a négy versenyen összejönne neki a győzelem (és a bajnoki cím). 😛
4 races left to end on a high note with my 2 guys! ❤️ pic.twitter.com/1RU6L6Att2
— Sheldon Creed (@sheldoncreed) October 11, 2023
több mint 1 éve
Meglepődnék en is ha nem.Na akkor hivatalos, hogy Marquez 2024ben a Gresini Ducatinál.Szerintem kell egy kis idő, de van olyan érzésem hogy a Marc Ducati kombo, deadly lesz.
Nagyon rég vártam ennyire szezon már az aktuális szezon vége előtt mint most a jövő évit.
Cowboykarcsi90
Coolearie
több mint 1 éve
Na akkor hivatalos, hogy Marquez 2024ben a Gresini Ducatinál.Szerintem kell egy kis idő, de van olyan érzésem hogy a Marc Ducati kombo, deadly lesz.
Nagyon rég vártam ennyire szezon már az aktuális szezon vége előtt mint most a jövő évit.
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Na akkor hivatalos, hogy Marquez 2024ben a Gresini Ducatinál. Nagyon rég vártam ennyire szezon már az aktuális szezon vége előtt mint most a jövő évit.
több mint 1 éve
Íme a hajtómű 😀 variációk:Alpine - Mecachrome 3.4L turbo V6
Aston Martin - Aston 6.5L V12
BMW - BMW 4.0L turbo V8
Cadillac - Cadillac 5.5L V8
Ferrari - Ferrari 3.0L twin-turbo V6
Glickenhaus - Pipo 3.5L twin-turbo V8
Honda - Acura 2.4L turbo V6
Isotta Fraschini - HWA 3.0L turbo V6
Lamborghini - Lamborghini 3.8L twin-turbo V8
Porsche - Porsche 4.6L twin-turbo V8
Toyota - Toyota 3.5L twin-turbo V6
Peugeot - Peugeot 2.6L twin-turbo V6
Vanwall - Gibson 4.5L V8
Komoly!
több mint 1 éve
Mi megyünkWECMár az idei hypercar is must see volt, iszonyatosan lekötött végig a reklámmentes Euron, de ez a folyamatos fejlődés wow.
🤘 gaben 🤘
Tényleg meg kell csinálni a bakancslistás egész verseny megnézést.
zacknorb
Majd egyeztetünk 😀
több mint 1 éve
WECMár az idei hypercar is must see volt, iszonyatosan lekötött végig a reklámmentes Euron, de ez a folyamatos fejlődés wow.
A Cadillac jövőre is egy autóval tolja végig a szezont, Le Mans-ra pedig vélhetően kettő indul.
A Peugeot áttervezi az aero csomagot, kisebb diffúzorral viszont hátsó szárnnyal és gumi méretben is igazodnak a többiekhez.
Az Aston mellett a Honda is beszáll 2025-re, amihez nagyjából csak át kell matricázniuk az IMSA bajnok Acura-t.
Benne van a pakliban, hogy pár éven belül több autó indulna, mint amennyi kiadó rajthely lesz. Hogyha így lesz, szerintem a kisebb gyártók* szedhetik a motyót. Jelen állás szerint a 36 helyett 40 indult engedélyeznek.
Ideális esetben két év múlva így nézne ki hypercar kategória:
Alpine
Aston
BMW
Cadillac
Ferrari
Floyd Vanvall*
Glickenhaus*
Honda
Isotta Fraschini*
Lamborhini
Peugeot
Porsche
Toyota
+ gyakorlatilag kész autóval rendelkezik a Bugatti, a Ford és a McLaren is de szerintem kivárnak.
Azt hiszem erre mondják, hogy veretes.
🤘 gaben 🤘
Tényleg meg kell csinálni a bakancslistás egész verseny megnézést.
több mint 1 éve
WECA Cadillac jövőre is egy autóval tolja végig a szezont, Le Mans-ra pedig vélhetően kettő indul.
A Peugeot áttervezi az aero csomagot, kisebb diffúzorral viszont hátsó szárnnyal és gumi méretben is igazodnak a többiekhez.
Az Aston mellett a Honda is beszáll 2025-re, amihez nagyjából csak át kell matricázniuk az IMSA bajnok Acura-t.
Benne van a pakliban, hogy pár éven belül több autó indulna, mint amennyi kiadó rajthely lesz. Hogyha így lesz, szerintem a kisebb gyártók* szedhetik a motyót. Jelen állás szerint a 36 helyett 40 indult engedélyeznek.
Ideális esetben két év múlva így nézne ki hypercar kategória:
Alpine
Aston
BMW
Cadillac
Ferrari
Floyd Vanvall*
Glickenhaus*
Honda
Isotta Fraschini*
Lamborhini
Peugeot
Porsche
Toyota
+ gyakorlatilag kész autóval rendelkezik a Bugatti, a Ford és a McLaren is de szerintem kivárnak.
Azt hiszem erre mondják, hogy veretes.