NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 903 — Kinek mit intézett a kormánya
 f1exhibition.com/
Én ezen voltam Madridban, szerintem elég fasza, akinek van affinitása ajánlom azt a 2 óra + MÁV vonatutat Bécsbe
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Hivatalos hogy Hocevar jövőre menni Spire #77. Érdekes lesz látni hogy ő és Zane Smith mire mennek csapattársakként, remélhetőleg egyformán felkészített autókkal, mindketten a Truck Seriesből érkezve.
Mikey
Ezzel együtt remélem, jövőre már nem lesz ennyire kuka gép a #77, és tényleg csak Ty miatt volt ennyire (le)szar(va)
zacknorb
Előbb-utóbb annak a pénznek, amit pl. a Gainbridge is beletol a csapatba, el kellene kezdenie meglátszódnia a sebességükön. Számomra az egyik legnagyobb talány Ty Dillon, ha valakit, akkor őt aztán tényleg csak a Childress-kapcsolat tart bent a körforgásban, mert a tesóban még csak-csak dereng valamiféle tehetség, de Tyban végképp nincs semmi. Hocevar pedig a #42-essel is megmutatta hogy mennyire tehetséges és mennyire Cup ready már most. És szerintem a Trackhouse-szal való együttműködés is pozitív lesz, mindkét fél számára, mert azért a tavalyi nagyszerű év után idén ők is kicsit (eléggé...) visszább estek.

Amúgy Ty Dillon kapcsán... a nyakamat rá hogy a Kaulignál fog kikötni. Szerintem Xfinityben, de mondjuk nagyon epic lenne egy Hemric, Ty Dillon lineup a Cupban. Nem jó értelemben. 😀
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 903 — Kinek mit intézett a kormánya
Hivatalos hogy Hocevar jövőre menni Spire #77. Érdekes lesz látni hogy ő és Zane Smith mire mennek csapattársakként, remélhetőleg egyformán felkészített autókkal, mindketten a Truck Seriesből érkezve.
Mikey
Ezzel együtt remélem, jövőre már nem lesz ennyire kuka gép a #77, és tényleg csak Ty miatt volt ennyire (le)szar(va)
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Két, kedvenc csapatomat ill. kedvenc versenyzőmet érintő félhír-félpletyka.

Az egyik szerint AJ Allmendinger megy vissza az Xfinity Seriesbe jövőre, mivel neki sem találnak szponzort, hogy maradhasson a #16-os NCS autóban.

A másik szerint Chandler Smith, aki elég ígéretesen kezdte az újonc szezonját az NXS-ben, aztán a szezon második felében beleszürkült, visszamehet jövőre a Joe Gibbs Racing kötelékébe. A bibi itt annyi, hogy még két éves szerződés köti a Kaulighoz, így a JGR-nak ki kellene őt vásárolnia. Bevallom ezt nem igazán értem, nem véletlen hagyta ott Gibbséket Smith, erre máris visszamenni oda... hát fura.

Sokkal kevésbé megbízható források szerint pedig Noah Gragson már megegyezett a Stewart-Haas Racinggel és jövőre ő fogja vezetni a #10-es Fordot. Az SHR gyakorlatilag az egyetlen csapat, amelyiket nem bírom, szóval ez így elég vicces lenne.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 750 — No one likes us, cause no one like us
 youtu.be/tRBOiq-Q6_s?si=0wucSCyMwcvYy22t

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Bezzecchi eltörte a kulcscsontját edzés közben Rossiéknél a Ranchen.

Akkor ezzel most már tényleg két fősre csökken a VB harc.

Igy inkább az lesz a kérdés Marco számára hogy meg tudja e tartani az összetett harmadik helyét.
Cowboykarcsi90
Tehát hogy Binder tud-e szerezni 65 pontot a visszalevő 6+6 versenyen? Hát ha végig tud menni, akkor elég meglepő lenne ha nem sikerülne.
Jan
Nem voltam pontosan képben hogy mennyi a különbség köztük, meg szerintem Bez bőven visszatér még idén. Persze kérdés hogy milyen állapotban lesz.
Cowboykarcsi90
Bez 265, Binder 201, A.Espargaro 171

Mondjuk azt nem kalkuláltam bele, hogy Bez visszatér, azt hittem ez season ending sérülés.
több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants USC Trojans 942 — Browns GM
Nem voltam pontosan képben hogy mennyi a különbség köztük, meg szerintem Bez bőven visszatér még idén. Persze kérdés hogy milyen állapotban lesz.
Cowboykarcsi90
hát állítólag már most hétvégén megpróbál nyeregbe ülni, csütörtökön lesz az orvosi.

nem tudom van-e értelme erőltetni...

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 232 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands

Igy inkább az lesz a kérdés Marco számára hogy meg tudja e tartani az összetett harmadik helyét.
Cowboykarcsi90
Tehát hogy Binder tud-e szerezni 65 pontot a visszalevő 6+6 versenyen? Hát ha végig tud menni, akkor elég meglepő lenne ha nem sikerülne.
Jan

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan

Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Akik maradtak. Most hogy Chastain kiesett. nyerjen egyszer végre Hamlin!

iktriad
Szerintem Byron fog. De nyerjen Blaney. Vagy akár Hamlin, bőven megérdemli. Vagy Buescher, mert Ford.
Őszentsége Sobri Jóska
Larson és Byron a 2 fő esélyes. De Phoenixben bármi megtörténhet, ha valaki eljut odáig. Én is örülnék egy meglepi győztesnek, mint Blaney.
iktriad
Szerintem nyerjen az aki a legjobban megérdemli a teljes szezon alapján. Ne legyen meglepetés bajnok.
Mikey
ez a lebonyolítás nem azt díjazza aki egész évben jó volt 😊
NB2
Tudom, és rühellem is. De most még ott van mindhárom versenyző, akik szerintem egyformán legjobban megérdemelnék.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com

iktriad
Szerintem Byron fog. De nyerjen Blaney. Vagy akár Hamlin, bőven megérdemli. Vagy Buescher, mert Ford.
Őszentsége Sobri Jóska
Larson és Byron a 2 fő esélyes. De Phoenixben bármi megtörténhet, ha valaki eljut odáig. Én is örülnék egy meglepi győztesnek, mint Blaney.
iktriad
Szerintem nyerjen az aki a legjobban megérdemli a teljes szezon alapján. Ne legyen meglepetés bajnok.
Mikey
ez a lebonyolítás nem azt díjazza aki egész évben jó volt 😊
több mint 1 éve

iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
több mint 1 éve
Imádom amikor Allmendinger nyer. A Kaulig Racingnek is nagyon kellett ez a győzelem.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
Őszentsége Sobri Jóska

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress

iktriad

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 1 éve
Chastain, Bubba Wallace, Keselowski és Kyle Busch kiszáll a bajnoki címért folyó vetélkedésből. Logano után a tavalyi ezüstérmes is kiszáll a versenyből. 😕
Allmendingernek gratula.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 229
Amúgy, ha Norris nem cseszi el az időmérőt, akkor meg lehetett volna neki Max is.

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 229
Hulye Russel
vpi
Hamilton inkább
NB2
Szerintem is Hamiltoné volt ez.
iktriad
Nem tudom. Elsőre nekem ahhoz hasonlított, mikor két éve UK-ban Hamilton elcsapta Maxi hatsó kerekét kb ugyanigy. Fél autóval előrébb volt.

De két hülye.
vpi
És ott is Hamilton volt aki hibázott, mint ahogy itt is.
ervinator
Tehát ha Hamilton eltalál egy hátsó kereket, ő a hibás. Ha az ő hátsó kerekét találják el, ő a hibás. Hát akkor ennyi.
vpi
Mindkét esetben Hamilton volt az, aki ráhúzta a kocsiját a belső íven közlekedő versenyzőre.
ervinator
Itt hol volt Max a belső íven?

vpi
Azért apró különbség a kettő között, hogy Silverstone-ban Hamiltonnak volt helye menni jobbra, de ő ezt nem tette meg.

Itt Russellnek nem volt helye jobbra menni, mert jobb oldalt ott volt Verstappen.

Ha Silverstone-ban ott lett volna Hamilton belső ívén valaki, akkor ott se lett volna hibás.

De amúgy ott Hamilton 10 mp-t kapott, szóval nyilván ő volt a hibás. Itt meg most Hamilton is elmondta, hogy ő volt a hibás.
több mint 1 éve
csipkelli 4 008
hogy most magától vagy szóltak neki, nem tudjuk meg...
 twitter.com/LewisHamilton/status/1711085330374295864
NB2
Mert neki aztán tényleg külön kell szólni. Idén Piastri, tavaly Alonso.
De, tudjuk. Neki szólni kell.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com
hogy most magától vagy szóltak neki, nem tudjuk meg...
 twitter.com/LewisHamilton/status/1711085330374295864
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 640 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Hulye Russel
vpi
Hamilton inkább
NB2
Szerintem is Hamiltoné volt ez.
iktriad
Nem tudom. Elsőre nekem ahhoz hasonlított, mikor két éve UK-ban Hamilton elcsapta Maxi hatsó kerekét kb ugyanigy. Fél autóval előrébb volt.

De két hülye.
vpi
És ott is Hamilton volt aki hibázott, mint ahogy itt is.
ervinator
Az egyértelműen personal volt. Előtte abban az évben már kb 3szor kellett elrántania a kormányt Hamiltonnak, mert Verstappen ilyen aggresszív volt (és utána is, aztán Monzában jött a payback Maxtól), egyértelmű volt, hogy egyszer azt mondja hogy na most te veszed el kicsi. Csak Max sosem veszi el.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mindjárt Cup Series verseny Charlotte-ból, remélem jó versenyt hoz a szezon utolsó road course versenye.

Larson utolsó előtti helyről indul, mert az edzésen megtörte a Chevyt. Kicsit lehetetlen helyzet ez, de remélem megoldja. Let's go no.5!
Mikey
Remélem Ross Chastain valami kisebb csoda folytán bekerül a legjobb 8-ba.