NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
268
35
18:30-tól, ARENA4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Larson az első a NextGen érában, aki egy szezonon belül 1000+ kört vezetett.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Most meg szétesik Gibbs jobb első felnije, ciki. Ja, nem lettmegfelelően rögzítve.
Pedig Larson nagy nehezen visszaküzdötte magát az első helyre 50-nel a vége előtt.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Huhh Larson milyen driftelt. Ezt kevesen fogták volna így meg.Na és utána a csapattárs Bowman is falnak megy, mi van itt.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Jones után a másik Legacy autóval Hocevar is jobb hátsó defekt. Johnson nem örül.
több mint 1 éve
Hocevar első komoly hibája a Cupban.Hacsak nem kapott már előtte defektet
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Larson kb. 7 mp-et nyert azzal hogy kicsit korábban ment ki a pitbe mint Bell és Truex Jr., így visszavette a vezetést. Elsőre rövid távon ő tűnik a leggyorsabbnak, de hosszútávon Bell és MTJ. Elliott meg kört kapott. Nem jó az a backup autó.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Na mindjárt Round of 8 nyitóverseny Las Vegasból, Bell indul a pole-ból, Larson mellőle.Kyle-nak a hátralévő négy pálya egyaránt nagyszerű pályája, szóval kíváncsian várom hogy chokerkedi el a győzelmeket. 😀
több mint 1 éve
Lehet amúgy 😊 Öreg vagyok összefolynak az emlékek 😊
több mint 1 éve
Az majd 10 verseny múlva kiderül beleférne. De teny nem veszes mondjuk egy tavalyi Peccohoz képestSzerintem Martin tavalyi formája van még beragadva NB2nek a mostani szezon elejével kapcsolatban, mert akkor tényleg eset kelt a spanyol. Idén Martin az egyik legmegbízhatóbb motoros. Ez volt a harmadik nullázása.Martin meg hozta amit az év elejénItt mire gondolsz? A COTA-n bukott az első kanyarokban, mert összeért Alex Marquezzel, ő volt a hibás, de az első kanyarokban a mezőnyben előfordul. Meg Portugáliában ütötte ki őt Marc Márquez a 3. helyről, ami után visszaesett az utolsó helyekre és túltolta egy sérült motorral.
NB2
Jughead
Bőven belefér.
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Szerintem Martin tavalyi formája van még beragadva NB2nek a mostani szezon elejével kapcsolatban, mert akkor tényleg eset kelt a spanyol. Idén Martin az egyik legmegbízhatóbb motoros. Ez volt a harmadik nullázása.Martin meg hozta amit az év elejénItt mire gondolsz? A COTA-n bukott az első kanyarokban, mert összeért Alex Marquezzel, ő volt a hibás, de az első kanyarokban a mezőnyben előfordul. Meg Portugáliában ütötte ki őt Marc Márquez a 3. helyről, ami után visszaesett az utolsó helyekre és túltolta egy sérült motorral.
NB2
Jughead
Bőven belefér.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Martin meg hozta amit az év elejénItt mire gondolsz? A COTA-n bukott az első kanyarokban, mert összeért Alex Marquezzel, ő volt a hibás, de az első kanyarokban a mezőnyben előfordul. Meg Portugáliában ütötte ki őt Marc Márquez a 3. helyről, ami után visszaesett az utolsó helyekre és túltolta egy sérült motorral.
NB2
több mint 1 éve
Igen. Mostanában amúgy egy pár dobogot eldobott már, nem megy élete formájában.Binderrel nem tudom mi volt ma, kilokott mindenkit a faszba. Mondjuk 2 long lap-el a 6. hely egész jó.Pont ezért is nagyon frusztráló szerintem, mert ahogy Te is írod, látszik hogy amúgy meg lett volna a tempó, akár a dobogós helyezések valamelyikére is.
Bár megjegyzem érdekes, hogy Binder ezekért (teljesen jogosan) megkapja a buntiket, Espargaro meg tegnap megúszta. Neki is simán kijárt vna mára egy long lap.
rob3r7o
Cowboykarcsi90
Bár amúgy szerintem a ktm is kicsit visszaesett az év elejéhez képest. Legalábbis az aprilia ugy tűnik, mintha átlépte vna őket. Mindenesetre Bindernek és a ktm-nek is össze kene kicsit kapnia magát.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
volt potyogás bőven, az olasznak nagy mákja volt az elejével, de aztán tett maga is a győzelemért, Martin meg hozta amit az év elejénÉg és föld a különbség a két motor meg a két motoros között. Gondolom a Martin-Quartararo párhuzamra gondolsz. Teljesen másképp használja az abroncsokat a Yamaha mint a Ducati.
azért azt nekem valaki elmagyarázhatná, hogy hogyan lehet lággyal is és keménnyel is ugyanúgy végigmenni a végén a futamnak, ennek így akkor nem sok értelme van 😊
NB2
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Most tudtam befejezni a tegnapi NXS versenyt, szurkolói karrierem egyik legnagyobb anomáliájába aludtam bele. Riley Herbst versenyt nyert, ezt is megéltük. Egyből ritkán látott dominanciával, 15 másodperc előnnyel, és a 11. helyezettet is lekörözve. Hazai pályája Las Vegas, szóval duplán emlékezetes lesz neki ez a győzelem.
több mint 1 éve
volt potyogás bőven, az olasznak nagy mákja volt az elejével, de aztán tett maga is a győzelemért, Martin meg hozta amit az év elejénazért azt nekem valaki elmagyarázhatná, hogy hogyan lehet lággyal is és keménnyel is ugyanúgy végigmenni a végén a futamnak, ennek így akkor nem sok értelme van 😊
több mint 1 éve
Binderrel nem tudom mi volt ma, kilokott mindenkit a faszba. Mondjuk 2 long lap-el a 6. hely egész jó.Pont ezért is nagyon frusztráló szerintem, mert ahogy Te is írod, látszik hogy amúgy meg lett volna a tempó, akár a dobogós helyezések valamelyikére is.
Bár megjegyzem érdekes, hogy Binder ezekért (teljesen jogosan) megkapja a buntiket, Espargaro meg tegnap megúszta. Neki is simán kijárt vna mára egy long lap.
rob3r7o
több mint 1 éve
Nincs még itt semmi sem eldőlve ez nem is kérdés. 18 pont, 5 nagydíj meg 5 sprint verseny. Ez rengeteg még.Na Martin is elővette a choker énjét. Csak be kellett volna kocogni ekkora előny mellett.Úgy akar nyerni, hogy hagy esélyt a többieknek, mint tavaly Pecco.
Jughead
Toca
Sokkal inkább lélektanilag volt ez egy életmentő mellény Bagnaianak, miközben már merült elfele és már csak éppen az arca volt kint a vízből. Végre ujra meg tudta mutatni a kétkedőknek és ami még fontosabb magának, hogy nem véletlen az az 1-es a motor elején. Meg ami talán még ezeknél is fontosabb, azt is láthatta a nagyvilág, hogy tud azért még hibázni Martin is…
több mint 1 éve
Na Martin is elővette a choker énjét. Csak be kellett volna kocogni ekkora előny mellett.Úgy akar nyerni, hogy hagy esélyt a többieknek, mint tavaly Pecco.
Jughead
több mint 1 éve
Két dolgot nem gondoltam volna:1. Vasárnap reggel várom már a NASCAR versenyt (végig még nem bírom nézni 😀 csak részleteket)
2. 2 Hendricksesnek drukkolok, mondjuk Larsont alapból bírtam.
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Na Martin is elővette a choker énjét. Csak be kellett volna kocogni ekkora előny mellett.
több mint 1 éve
Binderrel nem tudom mi volt ma, kilokott mindenkit a faszba. Mondjuk 2 long lap-el a 6. hely egész jó. Bár megjegyzem érdekes, hogy Binder ezekért (teljesen jogosan) megkapja a buntiket, Espargaro meg tegnap megúszta. Neki is simán kijárt vna mára egy long lap.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
a NET4+-on van multicam, ott néztem Bezzecchit az utolsó körökben, óriásit ment ő is.Így van.
törölt kristof
Diggia is mit ment ezért a negyedik helyért.
több mint 1 éve
a NET4+-on van multicam, ott néztem Bezzecchit az utolsó körökben, óriásit ment ő is.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
The heart of a fuckin’ champion! Yes Baby!
több mint 1 éve
Martin is tesz bele drámát meg dobást