Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hamilton:

“ Charles did a great job, a very sensible driver. Clearly a lot different to what I experienced last year. Copse, for example, two of us went through their no problem. What a battle. Amazing weekend”

Vicces, hogy képes volt azt az esetet előhozni, ahol nemcsak necces volt a csata, hanem ahol konkrétan őt büntették meg. 😀
Jughead
 formula.hu/parc-ferme/32850
NB2
Igen, eléggé ongolos ez Hamitol. De amilyen c volt Max Olaszországban utána (meg úgy egyébként kommunikációban folyamatosan), nem csodálkozom, hogy maradt benne tüske, és oda akart szúrni egyet. A versenye már nem volt azért rossz, ha nincs az idióta Ocon, akkor a futamgyozelem is meglett volna, szóval egyet idén is csak behuz

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 579 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Már alig várom h Balfaszottó mivel basz fel!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
Hamilton:

“ Charles did a great job, a very sensible driver. Clearly a lot different to what I experienced last year. Copse, for example, two of us went through their no problem. What a battle. Amazing weekend”

Vicces, hogy képes volt azt az esetet előhozni, ahol nemcsak necces volt a csata, hanem ahol konkrétan őt büntették meg. 😀
Jughead
 formula.hu/parc-ferme/32850
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 579 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102

adamfaragoo
Úgy büntették meg, hogy igazából nem büntették meg. A 35 ezer dollár sok ugyan, de a családja éppenséggel nem csóró, a 30 pont pedig teljesen mindegy, mivel tuti PO résztvevő. (Ráadásul maradt a 4. helyen a bajnokságban ezzel együtt is.)

Ami érdekesebb volt, az az Earnhardt Jr. interjú, amiből idéztek a közösségi oldalak is. Komoly négyszemközti beszélgetés lehetett köztük.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Amúgy Binotto svájci.
Marko16
Svájci is maximum, de ha jól tudom nem svájci állampolgár max ott próbáltak a fejéből kiverni a digo baromságokat de nem ment. 😂
Fire Binotto! 😀

Egyébként látva Binottot én simán kinezem, hogy ez egy lecke akart lenni Charlesnak, hogy ne sírjon annyit következőnek.
Csak hát ha ezen megy el a VB akkor majd lehet magyarázkodni, hogy nálunk a csapat számít…

Szerkesztette: Toca
több mint 3 éve
Marko16 Los Angeles Rams 77
Amúgy Binotto svájci.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
 m4sport.hu/forma-1/cikk/2022/07/05/trukkozhet-a-red-bull-es-a-ferrari-errol-szolt-valojaban-a-mercedes-kampanya/?fbclid=IwAR2Kpw-ShMErcw3kW_GJ6dABaInP7GpI7u2r7Fv0EEVVbea9ChM6XzbEDJY
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 651 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Faszert szurkolok ezeknek a toketlen faszkalapoknak nem is értem.
Toca Őrgróf
Schumi majd massa, és alonso miatt ferraris voltam mindig is.
Leclerc és Sainz is szimpatikus, de jó pár éve nem tudok ezeknek a balfaszoknak szurkolni. Balfasz olaszok tömkelege. Amikor francia volt a csapatfőnök és brit a főmérnök akkor full véletlen hogy tudtak versenyezni...
zsellérmcnabb
Digók már csak ilyenek totális trehány balfaszok főleg az Binotto Potter vagy ki a faszom

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

zacknorb
fura, danica sosem versenyzett 9-esben

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
 www.youtube.com/watch?v=11SRw-uYPR4

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 799 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ez a tegnapi Ferrari produkció még ma is borzasztóan felbasz. Védhetetlen.
dugo93
Fire Binotto!
Nekem ennyi jár a fejemben!
Mindez egy Ferrari győzelem után…
Toca Őrgróf
nem lattam mar ezt a reszt, de Leclerc hogy nyerhetett volna? ha jol latom 4. lett.
Nemzetes és vitézlő csebi
Nagyon egyszerűen ha kibaszták volna Binottot tavaly és egy értelmes ember ülne a helyén....

LeClerc első volt, 12-13 körre a vége előtt Ocon autója megállt, bejött a boxba az egész mezőny kivétel a versenyt vezető Charles akit nem hívtak be.
14 körös hard versus 0 körös lágy harcából 9kör alatt annyit tudott menteni hogy csak 4.helyig esett vissza.

Sainzot megkérték védje Charlest újraindításnál, 1 mp alatt ott hagyta és még annyi gerinc nem volt benne, hogy legalább DRS távolságban maradjon. Na én nekem most lett elegem belőle.
Toca Őrgróf
9 mp volt Leclerc és Sainz között, ez a fasz még mindig azt mondja, nem biztos, hogy mindkettőt le tudták volna cserélni. Mögöttük Norris-ék 23 mp-re voltak, tehát csak Hamilton kerülhetett volna eléjük - kemény keveréken.

formula.hu/f1/2022/07/03/binotto-nem-akartunk-kockaztatni?fbclid=IwAR1OiiARVX2pMbashi-AgEZIcpzRDqMT3ASMTPGfAEKr-XiviImyqgxtXG8

Nem tudom elképzelni hogy egy Red Bull így elbalfaszkodjon egy ilyen tuti 1-2-t.
vpi
És ezért kihozom a 25 ponttal hátrébb lévő piótát, aki amúgy a versenyen is hátrébb van. Teljesen logikus! 😀
Még mindig felbaszódom ha erre a futamra gondolok.
Akkor nézek F1-et következőnek ha LeClect valós eséllyel áll majd Maxhoz képest.
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
dugo93
Fire Binotto!
Toca Őrgróf
nem lattam mar ezt a reszt, de Leclerc hogy nyerhetett volna? ha jol latom 4. lett.
Nagyon egyszerűen ha kibaszták volna Binottot tavaly és egy értelmes ember ülne a helyén....

LeClerc első volt, 12-13 körre a vége előtt Ocon autója megállt, bejött a boxba az egész mezőny kivétel a versenyt vezető Charles akit nem hívtak be.
14 körös hard versus 0 körös lágy harcából 9kör alatt annyit tudott menteni hogy csak 4.helyig esett vissza.

Sainzot megkérték védje Charlest újraindításnál, 1 mp alatt ott hagyta és még annyi gerinc nem volt benne, hogy legalább DRS távolságban maradjon. Na én nekem most lett elegem belőle.
Toca Őrgróf
9 mp volt Leclerc és Sainz között, ez a fasz még mindig azt mondja, nem biztos, hogy mindkettőt le tudták volna cserélni. Mögöttük Norris-ék 23 mp-re voltak, tehát csak Hamilton kerülhetett volna eléjük - kemény keveréken.

formula.hu/f1/2022/07/03/binotto-nem-akartunk-kockaztatni?fbclid=IwAR1OiiARVX2pMbashi-AgEZIcpzRDqMT3ASMTPGfAEKr-XiviImyqgxtXG8

Nem tudom elképzelni hogy egy Red Bull így elbalfaszkodjon egy ilyen tuti 1-2-t.
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 858
Remélem ha volt valakiben kérdés az ügyben hogy Löki mennyire is jó versenyző alkat, akkor tegnap választ kapott. Amit a végén használt keményeken művelt, (plusz ugye sérült első szárnnyal) az egészen mesteri volt. Zseni.

Ez az év nekem abszolút hátradőlős mert mind két bajnokaspiránst kedvelem, évek óta várom a párharcukat, csak csalódott vagyok amiatt hogy valószínűleg ez nem fog az utolsó futamig eltartani.

Ez a tegnapi produkció még a korábbi Ferrari blődségeket is überelte amiket eddig láttam, pedig volt egy pár szép alakítás.

+újfent biztos lettem benne, hogy én addig fogom a magyar közvetítést nézni amíg Wéber van. Lehet a stílusát nem kedvelni olykor, de összességében magasan a legjobb lead commentator eddig, aki valaha volt kishazánkban. Szvsz a jelenlegi hivatalos f1eseknél is jobb.

Szerkesztette: esanders10
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Nem ertem ezt a Sainz utalatot, szerintem eleg kedvelheto figura. Leclerc egy zseni, nyilvan nem azonos szint es ezzel Sainz most kezd szembeusulni ami frusztralja. Az idei auto sem segiti. Mindentol fuggetlenul boven jo top csapat masodik szamu pilotajanak.
JéBé
nem utálom a csávót, de rengeteget szidom, mert nincs azon a szinten mint az autója, sőt.

mert rohadtul gyenge egy bajnokaspiráns csapathoz
mert tegnap csak hátráltatta a VB címre esélyes csapattársát
mert egész évben gyenge. sorra hibázik. tegnap is kérszer bukta el a Wt.

top csapat 2.számú pilótájának jó? ugyanmár. az tudja hol a helye. Ez a csávó hibát hibára halmoz és sír a szája ha a sérült autóval gyorsabban közlekedő VB címre pályázó csapattársat segíteni kell.

Sainznak hiba fizut adni...
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
Nem ertem ezt a Sainz utalatot, szerintem eleg kedvelheto figura. Leclerc egy zseni, nyilvan nem azonos szint es ezzel Sainz most kezd szembeusulni ami frusztralja. Az idei auto sem segiti. Mindentol fuggetlenul boven jo top csapat masodik szamu pilotajanak.
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 907
dugo93
Fire Binotto!
Toca Őrgróf

Toca Őrgróf
Sainz nekem sose volt szimpatikus. Mindig is egy beképzelt, sunyi és rinyálós pilótának tartottam, akinek volt egy kifutott tavalyi éve, de azt leszámítva egy full középszerű, semmilyen arc.

Nem is értem mit akar vele a ferrari, egy komoly kettes pilótának is kevés.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
dugo93
Fire Binotto!
Toca Őrgróf

Szerkesztette: Toca
több mint 3 éve

Madden hates me.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Faszert szurkolok ezeknek a toketlen faszkalapoknak nem is értem.
Toca Őrgróf
Schumi majd massa, és alonso miatt ferraris voltam mindig is.
Leclerc és Sainz is szimpatikus, de jó pár éve nem tudok ezeknek a balfaszoknak szurkolni. Balfasz olaszok tömkelege. Amikor francia volt a csapatfőnök és brit a főmérnök akkor full véletlen hogy tudtak versenyezni...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
dugo93
Fire Binotto!
Toca Őrgróf
SC alatt kihozzák kerékcserére, ugyanis mikor bejött a SC vezette a versenyt

amúgy
miért volt ez eredeti rajtsorrendben az új rajt? Hamilton, Verstappen is bukott emiatt, sokan meg nyertek vele.
braxa88
Elvileg hamarabb volt piros zászló, mint hogy befejezték az első kört, szabály szerint ilyenkor kvázi újra kell rajtoltatni a mezőnyt mintha mi se történt volna.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
dugo93
Fire Binotto!
Toca Őrgróf

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.