Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
F1 naptárba bekerült Nürburgring, Portimao és Imola ebben a sorrendben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Fasza érdekes 1-2. FP-t toltak a srácok. Jó lesz ez, tuti.
több mint 5 éve
Az indianapolisi kiesés után különösen örömteli Hamlin idei 5. győzelme. 🖐️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Mondjuk ide, talán többen értik mint a Viccekbe. 😀 😀www.youtube.com/watch?v=nzTlp8Z5gc4
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
Ja, még a kicsúszást is ő intézte táv mágiával 😛 😉Erre várt eddig 😃Az első szabadezdzésen 16 motoros egy másodpercen belül!Rossi meglátta hogy nincs Marquez és megnyer mindent! 😀
Eddig Yamaha “dominancia” , Vinales - Rossi(!) 1-2, Morbidelli is az első ötben. Quartararo viszont csak a tizenharmadik.
Amugy az egész mezőny gyorsult a mult héthez képest már most majdnem egy fél másodpercet. Érdekes lesz ez.
Cowboykarcsi90
Toca
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Erre várt eddig 😃Az első szabadezdzésen 16 motoros egy másodpercen belül!Rossi meglátta hogy nincs Marquez és megnyer mindent! 😀
Eddig Yamaha “dominancia” , Vinales - Rossi(!) 1-2, Morbidelli is az első ötben. Quartararo viszont csak a tizenharmadik.
Amugy az egész mezőny gyorsult a mult héthez képest már most majdnem egy fél másodpercet. Érdekes lesz ez.
Cowboykarcsi90
Toca
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Az első szabadezdzésen 16 motoros egy másodpercen belül!Rossi meglátta hogy nincs Marquez és megnyer mindent! 😀
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Az első szabadezdzésen 16 motoros egy másodpercen belül! Eddig Yamaha “dominancia” , Vinales - Rossi(!) 1-2, Morbidelli is az első ötben. Quartararo viszont csak a tizenharmadik.
több mint 5 éve
Szoval akkor elvileg az a terv, hogy pénteken még pihen és szombat délelőtt gurul ki a pályára hogy lássa képes e versenyezni vagy nem. Lehet többen nézik majd az FP3at mint az időmérőt 😃
több mint 5 éve
Szoval “Marquez declated fit to race this weekend” Fogadjunk hogy nyer? 😃😃
több mint 5 éve
Beszarok és tényleg ott van a létesítményben.Azt hittem az lesz, hogy útközben még lezuhan a helikoptere, de a délutáni életmentő műtét után vasárnap behúzza a futamot 😊
Coolearie
több mint 5 éve
Beszarok és tényleg ott van a létesítményben.a lábának nincs baja 😊
Coolearie
több mint 5 éve
Beszarok és tényleg ott van a létesítményben.
több mint 5 éve
amiért motorversenyző és nem agysebész 😉Hatalmasat rizikózik. Miért kell ennyire butának lenni? A testével, egészségével, esetleges karrierjével játszadozik/játszadoznak ilyenkor. Sose értettem miért nem tudnak nyugton ülni.nem gond, műtét előtt aláíratnak mindenféle papírt, hogy vállalod a felelősségetOké, csak amikor a műtétet végző sebészed azt mondja, hogy két hét, te meg rávágod hogy legyen inkább két nap....Az megvan, hogy Marquez pénteken ki akarja próbálni magát az FP1-en, hogy hátha mégis tudna indulni? 👍🏼😂Ha nem csonka szezon lenne szerintem nem eröltetné. Két nullázással kezdeni egy 13 futamos idényben még neki is nagy feladvány lenne.
Nem ember az ember... amugy a műtetjét lebonyolító sebész nyilatkozta azt kb. egy órája, hogy szerinte Brno a megfelelő célpont. MM ugy látszik másképp gondolja.
Cowboykarcsi90
bcsarli
Persze egyáltalán nem biztos, hogy lesz is valami belőle de szerintem ez már a vakmerőseg kategória nem pedig a bátor. És ha rásérül és mindjuk baszhatja a karrierjét is? Akkor nem hogy egy VB kimarad de egyáltalán nem is lesz több.
Cowboykarcsi90
slowmotion
Coolearie
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
egoHatalmasat rizikózik. Miért kell ennyire butának lenni? A testével, egészségével, esetleges karrierjével játszadozik/játszadoznak ilyenkor. Sose értettem miért nem tudnak nyugton ülni.nem gond, műtét előtt aláíratnak mindenféle papírt, hogy vállalod a felelősségetOké, csak amikor a műtétet végző sebészed azt mondja, hogy két hét, te meg rávágod hogy legyen inkább két nap....Az megvan, hogy Marquez pénteken ki akarja próbálni magát az FP1-en, hogy hátha mégis tudna indulni? 👍🏼😂Ha nem csonka szezon lenne szerintem nem eröltetné. Két nullázással kezdeni egy 13 futamos idényben még neki is nagy feladvány lenne.
Nem ember az ember... amugy a műtetjét lebonyolító sebész nyilatkozta azt kb. egy órája, hogy szerinte Brno a megfelelő célpont. MM ugy látszik másképp gondolja.
Cowboykarcsi90
bcsarli
Persze egyáltalán nem biztos, hogy lesz is valami belőle de szerintem ez már a vakmerőseg kategória nem pedig a bátor. És ha rásérül és mindjuk baszhatja a karrierjét is? Akkor nem hogy egy VB kimarad de egyáltalán nem is lesz több.
Cowboykarcsi90
slowmotion
Coolearie
több mint 5 éve
Hatalmasat rizikózik. Miért kell ennyire butának lenni? A testével, egészségével, esetleges karrierjével játszadozik/játszadoznak ilyenkor. Sose értettem miért nem tudnak nyugton ülni.nem gond, műtét előtt aláíratnak mindenféle papírt, hogy vállalod a felelősségetOké, csak amikor a műtétet végző sebészed azt mondja, hogy két hét, te meg rávágod hogy legyen inkább két nap....Az megvan, hogy Marquez pénteken ki akarja próbálni magát az FP1-en, hogy hátha mégis tudna indulni? 👍🏼😂Ha nem csonka szezon lenne szerintem nem eröltetné. Két nullázással kezdeni egy 13 futamos idényben még neki is nagy feladvány lenne.
Cowboykarcsi90
bcsarli
Cowboykarcsi90
slowmotion
több mint 5 éve
UgyiAz megvan, hogy Marquez pénteken ki akarja próbálni magát az FP1-en, hogy hátha mégis tudna indulni? 👍🏼😂Végülis csak ülnie kell nyugiban meg dülöngelni balra-jobbra. Ahhoz nem kell kéz.
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
több mint 5 éve
nem gond, műtét előtt aláíratnak mindenféle papírt, hogy vállalod a felelősségetOké, csak amikor a műtétet végző sebészed azt mondja, hogy két hét, te meg rávágod hogy legyen inkább két nap....Az megvan, hogy Marquez pénteken ki akarja próbálni magát az FP1-en, hogy hátha mégis tudna indulni? 👍🏼😂Ha nem csonka szezon lenne szerintem nem eröltetné. Két nullázással kezdeni egy 13 futamos idényben még neki is nagy feladvány lenne.
Cowboykarcsi90
bcsarli
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Az megvan, hogy Marquez pénteken ki akarja próbálni magát az FP1-en, hogy hátha mégis tudna indulni? 👍🏼😂Végülis csak ülnie kell nyugiban meg dülöngelni balra-jobbra. Ahhoz nem kell kéz.
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Oké, csak amikor a műtétet végző sebészed azt mondja, hogy két hét, te meg rávágod hogy legyen inkább két nap....Az megvan, hogy Marquez pénteken ki akarja próbálni magát az FP1-en, hogy hátha mégis tudna indulni? 👍🏼😂Ha nem csonka szezon lenne szerintem nem eröltetné. Két nullázással kezdeni egy 13 futamos idényben még neki is nagy feladvány lenne.
Cowboykarcsi90
bcsarli
több mint 5 éve
Az megvan, hogy Marquez pénteken ki akarja próbálni magát az FP1-en, hogy hátha mégis tudna indulni? 👍🏼😂Ha nem csonka szezon lenne szerintem nem eröltetné. Két nullázással kezdeni egy 13 futamos idényben még neki is nagy feladvány lenne.
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Az megvan, hogy Marquez pénteken ki akarja próbálni magát az FP1-en, hogy hátha mégis tudna indulni? 👍🏼😂Nem ember az ember... amugy a műtetjét lebonyolító sebész nyilatkozta azt kb. egy órája, hogy szerinte Brno a megfelelő célpont. MM ugy látszik másképp gondolja.
több mint 5 éve
A NASCAR mindhárom nemzeti szériájában szabadedzések és kvalifikáció nélkül rendezik meg a szezon hátralévő részét is a csapatokkal és a tévével történt egyeztetések után. Állítólag mindenkinek tetszik az ebből fakadó véletlenszerűség és a verseny is jobb. Hát ha valakik, akkor a kis csapatok biztos jól járnak ezzel anyagilag.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
p1race.hu/hir/rendben_zajlott_marquez_mutetje_mar_akar_brnoban_visszaterhet_20200721Nagyon kíváncsi leszek.
NB2