Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Új bajnokot avatunk x év után?Marquez szerintem Rossi VB rekordját mindenképpen meg akarja dönteni. 2015 is arra ment ki, hogy egyel kevesebb címet kelljen űberelnie. A friss hírek szerint komolyabb idegsérülése is lehet, ami kihathat a gázkezelésére, és akkor lehet hogy nem nyer többet. Elismerem, de nem kedvelem, viszont ilyet befejezést nem kívánok neki.
Nem így kellett volna hoznia a sorsnak ezt, lehetett volna verseny körülmények között is eldönteni, de ezzel most egy hatalmas állóvizet kavart fel szerintem a GPben. Jobbulást Marcnak, de ha van esze most a 110%os felépülésre játszik.
Rins kiheveri, bár a szezonjának lehet neki is lőttek.
Crutch pedig, nagyon jó kérdés. Remélem látom még a GPben. 😕
Coolearie
Rossi szurkolóként meg azt mondom hogy év végén vonuljon vissza a mester, mert ez már ciki.
több mint 5 éve
Dillon nyert, én meg megyek hányni. Ennél undorítóbb végkifejletet elképzelni nem tudtam volna, erre tessék.Rohadj meg Quin Houff!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Blaney és Hamlin végig dominálja a texasi versenyt, erre az utolsó 20 körre eltűnik mindkettő esélye a balfasz Houff miatt. Az is mit keres a Cup Seriesben, nem tudom.Blaney hetedik alkalommal vezet 100 kör felett, és hetedjére sem tud nyerni, fasz kivan.
Remélem Reddick behúzza akkor már.
több mint 5 éve
Új bajnokot avatunk x év után? Nem így kellett volna hoznia a sorsnak ezt, lehetett volna verseny körülmények között is eldönteni, de ezzel most egy hatalmas állóvizet kavart fel szerintem a GPben. Jobbulást Marcnak, de ha van esze most a 110%os felépülésre játszik.
Rins kiheveri, bár a szezonjának lehet neki is lőttek.
Crutch pedig, nagyon jó kérdés. Remélem látom még a GPben. 😕
több mint 5 éve
Mert ő nem elégszik meg ezzel az első versenyen amíg nincs ő a top1 seedben.MM szurkolókén nekem ezt nem kell mondanod, de itt kár volt annyira tolni neki. Egy 3. hellyel is bőven istencsászár lett volna. Erre...MM a hülye egójának köszönheti a bukást.És a ”hülye egójának” köszönheti a sikereit, vb címeit, rekordjait.
NB2
Ilyenek ezek a hülye egók...
Sobri Jóska
NB2
több mint 5 éve
MM szurkolókén nekem ezt nem kell mondanod, de itt kár volt annyira tolni neki. Egy 3. hellyel is bőven istencsászár lett volna. Erre...MM a hülye egójának köszönheti a bukást.És a ”hülye egójának” köszönheti a sikereit, vb címeit, rekordjait.
NB2
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Harvickot ezért miért nem büntették meg? Baromi korán átment ő is a fehér vonalon...
több mint 5 éve
Jah, közben kiderült hogy Crutchlownak csukló törése is lett, ugyhogy műtik őt is.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Vagy inkább Latifit engedték ki bénán! Vettel meg korrektül!meg a cserénél jól bénán engedték ki ...A közepes gumi Vettel ötlete volt. A Ferrari őt is lágyra akarta rakni. De már én azt sem értettem, hogy miért őt hívták ki később amikor ő volt előrébb. Az tény viszont, hogy most is belehibázott. Anélkül talán megtarthatta volna az 5.helyet. A Ferrari bénázások nélkül meg fix 5. lett volna mondjuk.Amennyit bénázott vele a csapat, annyit bénázott maga is. Albon elől csak kétszer csúszott ki...Igen az is komoly kérdéseket vet fel h utóbbi években vhogy minden fejlesztésük ül és a tavalyi autójuk is simán 2-3. Erő...és vajon a Merci mindent szabályosan csinál?Ennyit számít h a csaló cuccot ki kellett venni a motorból. Egy jó közepes csapat lett belőlük és így vszeg jövő év is kuka.Hamilton megcsinálta volna amit Bottas nem tudottEn ugy nezem, hogy a merci nem erdekel, magasan vernek mindenkit. Megha Bottas ma nem is tudott befutni masodiknak. A tobbiek azert jokat versenyeznek. Bar a ferrari is amit muvel, az mar ciki, de erdekes.
megint egy uncsi szarság volt
NB2
ulpianus
csebi
Az 5. helyen befutó Vettel, kört kapott!
steelwolf
De az tényleg vicces h Bottas semmit sem kapott a korai rajtnál.
Vettel amúgy 6. lett, ha a csapat nem benazik vele ma akkor ez 5. Is lehetett volna.
csebi
És kivel bénáztak nagyobbat? Mert LeClerc versenyét a lágy gumival teljesen tönkre vágták.
Nandito
Mr.Breaker
csebi
több mint 5 éve
www.facebook.com/214907518577384/posts/3222374027830703/?d=n
több mint 5 éve
Nyilván ez is igaz, ugyanakkor szerintem az utóbbi években - főleg 18’-19’ben - pont azért volt ennyire sikeres mert ezt a “Marquezt” kiválóan tudta kontrolálni magában. És csak akkor “engedte elő” amikor szükség volt rá. Amikor nem akkor belátta, hogy bőven elég a második vagy a hamrmadik hely, amig kvázi minden harmadik veresenyt ugyis Ő nyer meg.MM a hülye egójának köszönheti a bukást.És a ”hülye egójának” köszönheti a sikereit, vb címeit, rekordjait.
NB2
Sobri Jóska
Nekem egy az egyben a 2018-as argentin nagydíj jutott az eszembe, ahol egy ugyanigy hülyére nyert versenyt nullázott le, ugyanígy mert elgorult a gyógyszere. Akkor könnyebben meguszta mert Ő nem bukott csak a 20 másodperces büntetéssel kinullázta magát.
Persze MM már bőven az a kategoria, akinek nem kell magyarázkodnia, igazából ha idén ne adj isten nem gyeri meg a VBt az sem változtat semmit a reputációján.
Egyszerűen csak meglepő számomra is, hogy képes ennyire elveszíteni a fejét a valaha volt egyik legjobb motoros.
több mint 5 éve
Bradshaw milyen lelkesen kiabálta hogy „drivers, start your engines!” 😁
több mint 5 éve
A közepes gumi Vettel ötlete volt. A Ferrari őt is lágyra akarta rakni. De már én azt sem értettem, hogy miért őt hívták ki később amikor ő volt előrébb. Az tény viszont, hogy most is belehibázott. Anélkül talán megtarthatta volna az 5.helyet. A Ferrari bénázások nélkül meg fix 5. lett volna mondjuk.Ja, tehát mindkét autót lágyra akarták tenni. Na az szép lett volna! Nagy baj van a Ferrarinál az autóval és a vezetéssel is...
Mr.Breaker
Music City Miracle
több mint 5 éve
meg a cserénél jól bénán engedték ki ...A közepes gumi Vettel ötlete volt. A Ferrari őt is lágyra akarta rakni. De már én azt sem értettem, hogy miért őt hívták ki később amikor ő volt előrébb. Az tény viszont, hogy most is belehibázott. Anélkül talán megtarthatta volna az 5.helyet. A Ferrari bénázások nélkül meg fix 5. lett volna mondjuk.Amennyit bénázott vele a csapat, annyit bénázott maga is. Albon elől csak kétszer csúszott ki...Igen az is komoly kérdéseket vet fel h utóbbi években vhogy minden fejlesztésük ül és a tavalyi autójuk is simán 2-3. Erő...és vajon a Merci mindent szabályosan csinál?Ennyit számít h a csaló cuccot ki kellett venni a motorból. Egy jó közepes csapat lett belőlük és így vszeg jövő év is kuka.Hamilton megcsinálta volna amit Bottas nem tudottEn ugy nezem, hogy a merci nem erdekel, magasan vernek mindenkit. Megha Bottas ma nem is tudott befutni masodiknak. A tobbiek azert jokat versenyeznek. Bar a ferrari is amit muvel, az mar ciki, de erdekes.
NB2
ulpianus
csebi
steelwolf
Vettel amúgy 6. lett, ha a csapat nem benazik vele ma akkor ez 5. Is lehetett volna.
csebi
És kivel bénáztak nagyobbat? Mert LeClerc versenyét a lágy gumival teljesen tönkre vágták.
Nandito
Mr.Breaker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Rönó megint óvja a végeredményt a RP-ok miatt...Albon (aszfaltszárítás) és a Haas-ok is (olyan információkat kaphattak a kiálláskor, amiket nem lett volna szabad - WTF?????) vizsgálat alatt.
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 933
A közepes gumi Vettel ötlete volt. A Ferrari őt is lágyra akarta rakni. De már én azt sem értettem, hogy miért őt hívták ki később amikor ő volt előrébb. Az tény viszont, hogy most is belehibázott. Anélkül talán megtarthatta volna az 5.helyet. A Ferrari bénázások nélkül meg fix 5. lett volna mondjuk.Amennyit bénázott vele a csapat, annyit bénázott maga is. Albon elől csak kétszer csúszott ki...Igen az is komoly kérdéseket vet fel h utóbbi években vhogy minden fejlesztésük ül és a tavalyi autójuk is simán 2-3. Erő...és vajon a Merci mindent szabályosan csinál?Ennyit számít h a csaló cuccot ki kellett venni a motorból. Egy jó közepes csapat lett belőlük és így vszeg jövő év is kuka.Hamilton megcsinálta volna amit Bottas nem tudottEn ugy nezem, hogy a merci nem erdekel, magasan vernek mindenkit. Megha Bottas ma nem is tudott befutni masodiknak. A tobbiek azert jokat versenyeznek. Bar a ferrari is amit muvel, az mar ciki, de erdekes.
NB2
ulpianus
csebi
steelwolf
csebi
Nandito
több mint 5 éve
Amennyit bénázott vele a csapat, annyit bénázott maga is. Albon elől csak kétszer csúszott ki...Igen az is komoly kérdéseket vet fel h utóbbi években vhogy minden fejlesztésük ül és a tavalyi autójuk is simán 2-3. Erő...és vajon a Merci mindent szabályosan csinál?Ennyit számít h a csaló cuccot ki kellett venni a motorból. Egy jó közepes csapat lett belőlük és így vszeg jövő év is kuka.Hamilton megcsinálta volna amit Bottas nem tudottEn ugy nezem, hogy a merci nem erdekel, magasan vernek mindenkit. Megha Bottas ma nem is tudott befutni masodiknak. A tobbiek azert jokat versenyeznek. Bar a ferrari is amit muvel, az mar ciki, de erdekes.
NB2
ulpianus
csebi
steelwolf
csebi
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
több mint 5 éve
MM a hülye egójának köszönheti a bukást.És a ”hülye egójának” köszönheti a sikereit, vb címeit, rekordjait.
NB2
több mint 5 éve
Igen az is komoly kérdéseket vet fel h utóbbi években vhogy minden fejlesztésük ül és a tavalyi autójuk is simán 2-3. Erő...és vajon a Merci mindent szabályosan csinál?Ennyit számít h a csaló cuccot ki kellett venni a motorból. Egy jó közepes csapat lett belőlük és így vszeg jövő év is kuka.Hamilton megcsinálta volna amit Bottas nem tudottEn ugy nezem, hogy a merci nem erdekel, magasan vernek mindenkit. Megha Bottas ma nem is tudott befutni masodiknak. A tobbiek azert jokat versenyeznek. Bar a ferrari is amit muvel, az mar ciki, de erdekes.
NB2
ulpianus
csebi
steelwolf
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
..és vajon a Merci mindent szabályosan csinál?Ennyit számít h a csaló cuccot ki kellett venni a motorból. Egy jó közepes csapat lett belőlük és így vszeg jövő év is kuka.Hamilton megcsinálta volna amit Bottas nem tudottEn ugy nezem, hogy a merci nem erdekel, magasan vernek mindenkit. Megha Bottas ma nem is tudott befutni masodiknak. A tobbiek azert jokat versenyeznek. Bar a ferrari is amit muvel, az mar ciki, de erdekes.
NB2
ulpianus
csebi
több mint 5 éve
Ennyit számít h a csaló cuccot ki kellett venni a motorból. Egy jó közepes csapat lett belőlük és így vszeg jövő év is kuka.Hamilton megcsinálta volna amit Bottas nem tudottEn ugy nezem, hogy a merci nem erdekel, magasan vernek mindenkit. Megha Bottas ma nem is tudott befutni masodiknak. A tobbiek azert jokat versenyeznek. Bar a ferrari is amit muvel, az mar ciki, de erdekes.
NB2
ulpianus
több mint 5 éve
Ma végre előzött Hamilton, igaz lekörözést is ért! 😁
több mint 5 éve
Hamilton megcsinálta volna amit Bottas nem tudottEn ugy nezem, hogy a merci nem erdekel, magasan vernek mindenkit. Megha Bottas ma nem is tudott befutni masodiknak. A tobbiek azert jokat versenyeznek. Bar a ferrari is amit muvel, az mar ciki, de erdekes.
NB2

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Hamilton megcsinálta volna amit Bottas nem tudottmegint egy uncsi szarság volt