NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 436
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
kint cigizett a Marriott előtt a fél Ferrari csapat, de gondolom a pilóták a ringen maradtak a menő konténerekben 😕
több mint 5 éve
index.hu/sport/forma1/2020/07/16/forma-1-ayrton-senna-hungaroring-1986-lada-1200-zsiguli-magyar-nagydij/Az Isten is Zsigulival tanulta a Ringet!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 933
Akkor most már szinte hivatalosan is mondhatjuk így, hogy Russell marad a Williamsnél jövőre is, újabb 1 évig nézhetjük a tökéletes ketteskét a Mercedesben. Csapat szinten érthető a döntés, mert Bottasnál jobb kettes nem igen van a mezőnyben, viszont van így is akkora előnye a Mercinek a többiekkel szemben, simán bevállalhatták volna Russell-t kockázat nélkül, de valószínűleg közbeszólt Hamilton vétójoga. Csak azt nem értem, akkor miért van a Mercedesnek utánpótlás nevelése, ha ennyire parkolópályára teszik a tehetségesebbnél tehetségesebb pilótákat...
több mint 5 éve
Ha UPC-s voltál vagy Vodafone-os vagy, akkor majd hívnak ők téged.nem tudom nem hivtam még őket 😀Akkormár Vodafone Home.akarod mondani vodafone-banUPC-ben benne van az 100%, Horizon Go-n szoktam nézni.A motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!Pont ezt akartam kérdezni. Amugy ez a galaxy4 mennyire elérhető csatorna? Általában benne van az alap csomagokban?
NB2
De mindjárt ráírok az asszonyra hogy pörgesse csak át a csatornákat hogy nekünk van e ilyen 😀
Cowboykarcsi90
Heisman Trophy
briareos
Legalábbis az öntudatos callcentereseik szerint. 😊
Mégse ugyanaz.
Sobri Jóska
briareos
több mint 5 éve
nem tudom nem hivtam még őket 😀Akkormár Vodafone Home.akarod mondani vodafone-banUPC-ben benne van az 100%, Horizon Go-n szoktam nézni.A motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!Pont ezt akartam kérdezni. Amugy ez a galaxy4 mennyire elérhető csatorna? Általában benne van az alap csomagokban?
NB2
De mindjárt ráírok az asszonyra hogy pörgesse csak át a csatornákat hogy nekünk van e ilyen 😀
Cowboykarcsi90
Heisman Trophy
briareos
Mégse ugyanaz.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Akkormár Vodafone Home.akarod mondani vodafone-banUPC-ben benne van az 100%, Horizon Go-n szoktam nézni.A motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!Pont ezt akartam kérdezni. Amugy ez a galaxy4 mennyire elérhető csatorna? Általában benne van az alap csomagokban?
NB2
Cowboykarcsi90
Heisman Trophy
briareos
Mégse ugyanaz.
több mint 5 éve
Digi-n is van
több mint 5 éve
akarod mondani vodafone-banUPC-ben benne van az 100%, Horizon Go-n szoktam nézni.A motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!Pont ezt akartam kérdezni. Amugy ez a galaxy4 mennyire elérhető csatorna? Általában benne van az alap csomagokban?
NB2
Cowboykarcsi90
Heisman Trophy
több mint 5 éve
UPC-ben benne van az 100%, Horizon Go-n szoktam nézni.A motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!Pont ezt akartam kérdezni. Amugy ez a galaxy4 mennyire elérhető csatorna? Általában benne van az alap csomagokban?
NB2
Cowboykarcsi90
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
A motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!Pont ezt akartam kérdezni. Amugy ez a galaxy4 mennyire elérhető csatorna? Általában benne van az alap csomagokban?
NB2
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
A motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Ez az 5-6 éves trend független a Forma1-től itt Magyarországon. Kevesebb néznek 3x annyit csatornát.Szóval és 5-6 éves trenddel szemben annyi az érved hogy egy verseny után, amiben annyi SC és galiba volt mint mostanában soha nőtt a nézettség ?Minden tv műsor összenézőszáma csökken. Plusz nyár van, ilyenkor az évhez képest is kevesebben tévéznek.F1, magyar nézettség.Az megvan hogy 2014 környéken 800 000 volt az átlag nézettsége , 2018 körül ment 500 alá és most 300-400 között mozog.
1. futam 316ezer/(200ezer 18-59-ben)
2. futam 384ezer/(247ezer 18-59-ben)
De majd most jön a visszaesés. Ami halasztódik a magyar futam miatt, de jön!
Ross Brawn is azt nyilatkozta talán az FP3 alatt, hogy mindenhonnan fasza számok jöttek.
Nyilván jó lenne, ha az elején lenne gyilok, de a RedBull is elbaszott valamit, szóval az idei év kuka. De szerintem a középmezőny eleje kifejezetten érdekes a McLarennel és a kamuMercikkel.
csipkelli
Lehet csak én látom rosszul a tendenciát.
RB meg mi mást mondana.
Toca
Az 1. futam után többen kértek a másodikból. Jelentős Merci-erőfölénnyel, ugyanazon a pályán. A többit meglátjuk.
csipkelli
Mondjuk akkor jókor jön neked a Magyar nagydíj mert ott is nőni fog 😊
Toca
Arról volt szó, hogy meg fog csappanni a népszerűsége. Szerintem meg nem. De innentől ez csak jóslás.
több mint 5 éve
Szóval és 5-6 éves trenddel szemben annyi az érved hogy egy verseny után, amiben annyi SC és galiba volt mint mostanában soha nőtt a nézettség ?Minden tv műsor összenézőszáma csökken. Plusz nyár van, ilyenkor az évhez képest is kevesebben tévéznek.F1, magyar nézettség.Az megvan hogy 2014 környéken 800 000 volt az átlag nézettsége , 2018 körül ment 500 alá és most 300-400 között mozog.
Ross Brawn is azt nyilatkozta talán az FP3 alatt, hogy mindenhonnan fasza számok jöttek.
Nyilván jó lenne, ha az elején lenne gyilok, de a RedBull is elbaszott valamit, szóval az idei év kuka. De szerintem a középmezőny eleje kifejezetten érdekes a McLarennel és a kamuMercikkel.
csipkelli
RB meg mi mást mondana.
Toca
Az 1. futam után többen kértek a másodikból. Jelentős Merci-erőfölénnyel, ugyanazon a pályán. A többit meglátjuk.
csipkelli
Mondjuk akkor jókor jön neked a Magyar nagydíj mert ott is nőni fog 😊
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Minden tv műsor összenézőszáma csökken. Plusz nyár van, ilyenkor az évhez képest is kevesebben tévéznek.F1, magyar nézettség.Az megvan hogy 2014 környéken 800 000 volt az átlag nézettsége , 2018 körül ment 500 alá és most 300-400 között mozog.
csipkelli
RB meg mi mást mondana.
Toca
több mint 5 éve
F1, magyar nézettség.Az megvan hogy 2014 környéken 800 000 volt az átlag nézettsége , 2018 körül ment 500 alá és most 300-400 között mozog.
csipkelli
RB meg mi mást mondana.
több mint 5 éve
Na megnéztem a versenyt, nagyon tetszett. Mondjuk Hamlinnek köze nem volt tegnap a dolgokhoz, de Blaney a váltógondjai ellenére is végig ott volt az elején, és DiBenedetto is behozta 3. helyre a Mustanget. 😊Cole Custer behúzta rookie-ként.Hát az eddigi szezonja alapján erre egy lyukas pennyt nem raktam volna.
Heisman Trophy
A befutó elég komoly volt, ahogy láttam videón. 😁
Mikey
Három rookie végzett a Top10-ben, Custer 1., Bell 7., Reddick 10., ez azért nagyon komoly, mert a Kentucky Speedway kilenc éve alatt egyetlen egyszer Jones végzett a Top15-ben újoncként, ő 6. lett. Ez szerintem mindent elmond az idei rookie class erősségéről.
Amúgy a Johnson vs Keselowski csörte érdekes lehet, bár szvsz Jimmie túlreagálta a "kiforgatást".
Szerdán All-Star Race és 1.000.000 dollár Bristolból, nyami.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Közben, Alex Marquez LCR Honda, Pol Espargaro meg HRC Honda.Nem értem most a Hondát...
Cal 😕
Coolearie
Crutchlow pl. szerintem a legjobb motorosuk jelenleg Marquez után.
Ahogy irtam már, Espargaroban sem látom, hogy miért is kellett ennyire. Callal szemben szerintem annyi az előnye hogy fiatalabb, meg talán a nyers tempoja valamivel jobb. De amugy meg fejben egy sokkal gyengébb versenyző.
Alex Marquez felhozatala meg így ebben a formában még inkább érthetetlen.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
F1, magyar nézettség.Jók a számok de nem látjuk a kontextust 😊 Mi volt eddig az átlag stb.
csipkelli
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
F1, magyar nézettség.1. futam 316ezer/(200ezer 18-59-ben)
több mint 5 éve
Nem szeretnék vészmadárkodni, de ez a néző nélküli és merci domi évad nagyon megcsappantja a forma1 népszerűségét.És a legszomorúbb, hogy jövőre is nézhetjük ugyan ezt így, hogy elhalasztották az új szabályok bevezetését. Baromi unalmas másfél év elé nézünk.
NB2
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Nem szeretnék vészmadárkodni, de ez a néző nélküli és merci domi évad nagyon megcsappantja a forma1 népszerűségét.
több mint 5 éve
Közben, Alex Marquez LCR Honda, Pol Espargaro meg HRC Honda. Cal 😕
több mint 5 éve
Cole Custer behúzta rookie-ként.Hát az eddigi szezonja alapján erre egy lyukas pennyt nem raktam volna.
Heisman Trophy
A befutó elég komoly volt, ahogy láttam videón. 😁
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Egy szvsz erdekes sorozat a versenyzok vezetesi stilusarol:www.youtube.com/watch?v=f1_UK2TmgdM

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Cole Custer behúzta rookie-ként. Egy Haas legalább jól ment ma, nem úgy mint Magnussen és Grosjean 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz