NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 437
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Galaxy4en megy a verseny!Lemaradtam róla, végül melyik csatorna közvetìtette? Mindig így lesz majd v egyedi eset volt?Az Arena4 adja a FP, QP-t.És az időmérő? Idő van de sehol se semmi nyoma neki.A motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!En most rámentem a műsor ujságra és ott semmit nem ir hogy lenne majd MotoGP vasárnap. Lesz helyette Murdoch nyomozó...
NB2
Az én kédzülékemmel van a baj?
Cowboykarcsi90
Coolearie
A Galaxy4 meg a Race-t? Milyen elbaszott dolog ez.
Sajnos csak a Galaxy érhető el nálam de az se HDban. 😕
Coolearie
Fast Willie
Minden 15. Percben bejön ez a vodafone kooperáció? Ennyi pénzt kiperkáltak érte hogy a fél képernyő eltűnik 5 mpre ?
több mint 5 éve
Lemaradtam róla, végül melyik csatorna közvetìtette? Mindig így lesz majd v egyedi eset volt?Az Arena4 adja a FP, QP-t.És az időmérő? Idő van de sehol se semmi nyoma neki.A motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!En most rámentem a műsor ujságra és ott semmit nem ir hogy lenne majd MotoGP vasárnap. Lesz helyette Murdoch nyomozó...
NB2
Cowboykarcsi90
Coolearie
Coolearie
Edit: a nagyok versenyére megtaláltam a Galaxy4-et.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Ha holnap nem lesz SC, esélyes, hogy a harmadik - negyedik helyen kört kap az illető. Brutális ami itt megy.Szerinted a Liberty nem teszi össze a kezét, hogy a BLM idején egy fekete alázza a többieket egy "fehér" sportban? Nem akarnak ők jó versenyt, a dinasztiák jóval egyszerűbben eladhatóak az amcsi felfogásuk alapján.
Liberty-nek vajon mikor esik le, hogy annyira érdektelen ez az egész és olyan együttállásnak kell történnie, hogy valóban igazi verseny legyen? Mint pl. eső, rajtbaleset (évek óta semmi...), több élmenő hátulról indulása. Amúgy semmi.
2022-re halasztották a szabályváltoztatásokat, amitől várják a megváltást, köztük a Ferrari.
Arról pedig ne is beszéljünk, hogy motor teljesítményben, hogy nyúlhattak ennyire félre az olaszok? Oké, a tavalyi üzemanyagátfolyásos megoldásuk illegálisra "változott" idénre, de akkor is.
gamerkr
több mint 5 éve
dawyd728
4 034
Ez a bevett szokás, amikor valaki olyat újít, amivel súlyos tizedeket nyer, de a lemásolása vagy drága, vagy utána nem ad hozzá a versenyzéshez, akkor betiltják 1 év után. Kismillió példa van 1 év után betiltott dolgokra. Felesleges hangulatkeltés.Vagy ha nem is szabályos, akkor is csak a következő évre tiltják be. Teljesen logikus nem? 😅😅Persze, közepes gumin 0.8 mp elöny! Vicc 😆Teljesen szabályos minden ne aggódj 😁
steelwolf
Olyan mint a dopping, lehet úgy csinálni hogy ne vegyék észre
kapitnono
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Hamilton fake interjú folyt köv:Az első még elment, de ez már hihetetlen erőltetett lett.
- Melyik volt a szezon legszebb előzése?
- Két ilyen pillanat is beugrik: az egyik, mikor Monzában a szerelőm lefutotta a Ferrarikat a célegyenesben és amikor Silversone-ban leköröztem Vettelt egy robogóval!
- Ki a legjobb barátod a Száguldó Cirkuszban?
- A versenybírók!
- Mi az életcélod?
- Szeretnék egyszer magyar lenni!
- Mi volt életed legnehezebb pillanata?
- Mikor megkaptam anyáméktól az öt kilós nyakörvemet...
- Mikor kényszerültél életed leggyorsabb döntésére?
- Amikor ki kellett rántanom Palvin Barbiból azon a budapesti éjszakán...tudod, még Neymar előtt
- Milyen a viszonyod Neymarral?
- Sok közös lyukat hagytunk magunk mögött. Igazán jól golfozik.
- Mit üzennél Palvin Barbinak a Magyar Nagydíj alkalmával?
- Szeretettel várom őt Mogyorómon
Bónusz: Lewis, mit szólsz a legújabb BLM trendhez? Lewis: Majd felpróbálom, ha kiadják az új kollekciójukat
😊
Fast Willie
több mint 5 éve
Cam Newton iskolába jár!twitter.com/LewisHamilton/status/1284118309793824770/photo/1
több mint 5 éve
Amúgy Räikkönen hogy a francba lett utolsó? Oké, nagyon visszaestek tavalyhoz képest is az Alfa Romeók, de azért ez már nagyon ciki.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Ha holnap nem lesz SC, esélyes, hogy a harmadik - negyedik helyen kört kap az illető. Brutális ami itt megy.Liberty-nek vajon mikor esik le, hogy annyira érdektelen ez az egész és olyan együttállásnak kell történnie, hogy valóban igazi verseny legyen? Mint pl. eső, rajtbaleset (évek óta semmi...), több élmenő hátulról indulása. Amúgy semmi.
2022-re halasztották a szabályváltoztatásokat, amitől várják a megváltást, köztük a Ferrari.
Arról pedig ne is beszéljünk, hogy motor teljesítményben, hogy nyúlhattak ennyire félre az olaszok? Oké, a tavalyi üzemanyagátfolyásos megoldásuk illegálisra "változott" idénre, de akkor is.
több mint 5 éve
F2-ben Schwartzmann nagyon jó! De ahogy közvetítésben mondták kár, hogy nagyon nincs helye jó csapatban!
több mint 5 éve
Jaj ez a baleset Herta és VeeKay között a tegnapi iowai IndyCar versenyen... Ericsson is az aeroscreennek köszönheti hogy nem vágta fejbe egy leszakadó alkatrész...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Hamilton fake interjú:- Lewis mit szólsz a 90. pole-hoz?
- Nagyon nehéz volt, nagyon kellett koncentrálnom, mert a többiek komoly kihívás elé állítottak, hogy ne aludjak el a volánnál.
- Mi volt a legnehezebb az időmérőn?
- Nicole Scherzingerrel chatelni 250-es tempónál...
- Mi volt a szezonod legrizikósabb pontja?
- Amikor Szingapúrban egy galamb lefosta a sisakrostélyom és már nem volt rajta több plexi.
- Mi a véleményed Valtteriről?
- Rendes gyerek, mindig hagy nyerni! Komolyra fordítva, sokkal tapasztaltabb a szaunában, mint én és ezt jól hasznosítja a versenyek során is.
- Milyennek látod az idei Ferrarit?
- Ühm, talán piros, de mindig a holttérben vannak, a mezőny takarásában, szóval nem 100%
- Vettelről mi a véleményed?
- Gondolatban olyan gyors, mint Niki Lauda...
- Végül mit üzensz a rajongóidnak?
- Felesleges kijönniük a versenypályákra, simán tudunk livechatelni!
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 933
Vagy ha nem is szabályos, akkor is csak a következő évre tiltják be. Teljesen logikus nem? 😅😅Persze, közepes gumin 0.8 mp elöny! Vicc 😆Teljesen szabályos minden ne aggódj 😁
steelwolf
kapitnono
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 933
A tavalyi Merci legalább bejött 1 mp-n belülre.... 🙄🙄
több mint 5 éve
Biztos vagy te abban? Mert én is a minap jöttem rá, hogy az arena4 bekúszott közben a csatornakiosztásomba, a 164-es helyre (upc/vodafone)Az Arena4 adja a FP, QP-t.És az időmérő? Idő van de sehol se semmi nyoma neki.A motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!En most rámentem a műsor ujságra és ott semmit nem ir hogy lenne majd MotoGP vasárnap. Lesz helyette Murdoch nyomozó...
NB2
Cowboykarcsi90
Coolearie
Coolearie

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Lassan az f1-ben is jönnek majd a büntetősúlyok! Őrület, hogy 1 mp-cel gyorsabbak mindenkinél. Tényleg holnap üssék ki egymást, aztán verseny lesz. (bár Toto-ék sem hülyék gondolom megmondják nekik, hogy kurvára vigyázzanak az elején egymásra ellépnek aztán majd meglátjuk)
több mint 5 éve
Persze, közepes gumin 0.8 mp elöny! Vicc 😆Teljesen szabályos minden ne aggódj 😁
steelwolf

több mint 5 éve
Mondom belenézek már a forma1be, adok ismét egy esélyt de látom nem változott semmi.
több mint 5 éve
Persze, közepes gumin 0.8 mp elöny! Vicc 😆
több mint 5 éve
Egy kis off mehet?|
Van egy google doc amit mindig sporteseményekkel feltöltenek és kiírják neked hogy az adott napon, órában milyen események jönnek/voltak+a nagyobb közvetítő csatornák is ki vannak írva!
docs.google.com/document/d/1Qn522cx-hNGev1dslDEaqkzePVxCFK6fhi32q4rVRvs/preview?pru=AAABc4YYo6Y*G81Dnvv4OUVg3Z-sOxTSDg#
Illetve van egy viszonylag jónak tűnő/néző ki stream oldal ami elég sok eseményt listázva összeszedve megmutatja neked a streamoldalakat ahol tudod nézni az adott bármit.
sportsurge.net/#/groups/0
|
Köszi 😊
több mint 5 éve
Az Arena4 adja a FP, QP-t.És az időmérő? Idő van de sehol se semmi nyoma neki.A motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!En most rámentem a műsor ujságra és ott semmit nem ir hogy lenne majd MotoGP vasárnap. Lesz helyette Murdoch nyomozó...
NB2
Cowboykarcsi90
Coolearie
több mint 5 éve
És az időmérő? Idő van de sehol se semmi nyoma neki.A motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!En most rámentem a műsor ujságra és ott semmit nem ir hogy lenne majd MotoGP vasárnap. Lesz helyette Murdoch nyomozó...
NB2
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
EPG talán vasárnap frissülA motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!En most rámentem a műsor ujságra és ott semmit nem ir hogy lenne majd MotoGP vasárnap. Lesz helyette Murdoch nyomozó...
NB2
Cowboykarcsi90
port.hu/tv?id%5B%5D=tvchannel-284&date=2020-07-19
több mint 5 éve
A motogp-t a Galaxy4 is adja vasárnap!En most rámentem a műsor ujságra és ott semmit nem ir hogy lenne majd MotoGP vasárnap. Lesz helyette Murdoch nyomozó...
NB2
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Akkor most már szinte hivatalosan is mondhatjuk így, hogy Russell marad a Williamsnél jövőre is, újabb 1 évig nézhetjük a tökéletes ketteskét a Mercedesben. Csapat szinten érthető a döntés, mert Bottasnál jobb kettes nem igen van a mezőnyben, viszont van így is akkora előnye a Mercinek a többiekkel szemben, simán bevállalhatták volna Russell-t kockázat nélkül, de valószínűleg közbeszólt Hamilton vétójoga. Csak azt nem értem, akkor miért van a Mercedesnek utánpótlás nevelése, ha ennyire parkolópályára teszik a tehetségesebbnél tehetségesebb pilótákat...Mert nekik egyelőre elég egy elit pilóta.
Mr.Breaker
Én amúgy azt hittem elviszik az Aston Martinba jövőre, de aztán lehet Vettelke közbeszólt.
több mint 5 éve
kint cigizett a Marriott előtt a fél Ferrari csapat, de gondolom a pilóták a ringen maradtak a menő konténerekben 😕Szerintem ki akarják rugatni magukat, nem akarják ehhez a szarhoz a nevüket adni
shawnka
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz