Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Mondjuk nekem ez az egy negatívum, idén azon találtam magam hogy mindenki szimpatikus ebből a mezőnyből 😊Ott elgurult a gyógyszer nála ez nem is kérdés, irtam én is ha emlékszel, hogy parasztság volt tőle.De most komolyan, lehet ezt a srácot nem szeretni? 🙂Igen, lehet nem szeretni, 300-nál azért nem kéne dodzsemezni Mirrel 😀
Cowboykarcsi90
Heisman
De ez bárkivel előfordul, szerintem ettől függetlenül a legszimpatikusabb személyiség a rajtrácson.
Legalábbis nekem. Mert nyilván ez teljesen szubjektív dolog. 🙂
Cowboykarcsi90
Közben a Hendrick Motorsports mind a 4 autó Top4-ben ért célba. Elképesztő 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Larson nagyon meggyőző ismét, ha a szerencse is melléáll majd, a bajnokság egyik legnagyobb esélyese lesz.A Larson speciális 😀
Hamlin hozza megint a Top 5-öt, de ez az autó megint nem esélyes a győzelemre simán sebességből. :-/
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Idén hány colos gumikkal mennek F1-ben?Ha jól tudom jövőre jönnek a 18 colosok!?
több mint 5 éve
Larson nagyon meggyőző ismét, ha a szerencse is melléáll majd, a bajnokság egyik legnagyobb esélyese lesz.Hamlin hozza megint a Top 5-öt, de ez az autó megint nem esélyes a győzelemre simán sebességből. :-/
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
dawyd728
4 279
McLaren a legendás le mans-i Gulf festéssel fog menni Monacóban. Nagyon várom.
több mint 5 éve
Ott elgurult a gyógyszer nála ez nem is kérdés, irtam én is ha emlékszel, hogy parasztság volt tőle.De most komolyan, lehet ezt a srácot nem szeretni? 🙂Igen, lehet nem szeretni, 300-nál azért nem kéne dodzsemezni Mirrel 😀
Cowboykarcsi90
Heisman
De ez bárkivel előfordul, szerintem ettől függetlenül a legszimpatikusabb személyiség a rajtrácson.
Legalábbis nekem. Mert nyilván ez teljesen szubjektív dolog. 🙂
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
De most komolyan, lehet ezt a srácot nem szeretni? 🙂Igen, lehet nem szeretni, 300-nál azért nem kéne dodzsemezni Mirrel 😀
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Én élveztem miközben néztem, szórakoztatott, nem lehetett tudni mi lesz a kimenetel, egy pontig bárki nyerhetett volna.Szerintem jó futam volt, a végén lehetett volna 1-2 kör, hogy Zarco Miller seggében, de így se volt rossz.mi volt ebben jó futam?😊 a 4. helyezett ember már fél órával le volt maradva a dobogósoktól...
Sobri Jóska
NB2
Ebbe belekötni olyan, mintha arról győzködnél, hogy a szusi jobb, mint a töltöttkáposzta.
Neked az ízlik, nekem ez.
több mint 5 éve
Szerintem jó futam volt, a végén lehetett volna 1-2 kör, hogy Zarco Miller seggében, de így se volt rossz.mi volt ebben jó futam?😊 a 4. helyezett ember már fél órával le volt maradva a dobogósoktól...
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Szerintem jó futam volt, a végén lehetett volna 1-2 kör, hogy Zarco Miller seggében, de így se volt rossz.
több mint 5 éve
De most komolyan, lehet ezt a srácot nem szeretni? 🙂
több mint 5 éve
száraz indulás Miller, Vin, Quarta, MM, de MM esik hátra, leszakad az ég, jön a szokásos Vin betojás, MM meg majd 3 mp-cet ledolgoz és a szokásos boxos gyors motorcsere és első, MM, Quarta, Miller, Suzukik közben eldobják, a többiek nagyon lemaradnak, MM gyors majd eldobja 😕 Miler kap 2 hosszúkörös büntit, de még így is leveri Quartát, majd jön Zarco és ő is, Bagnaia majdnem bejön 3.-nak, de amúgy az első 2-3 kör után unalmas verseny volt. Jah MM amúgy 1,8-cal gyorsabb a 10. helyen mint Miller (18.-ról jött fel az esés után), majd megint kicsúszott 😕Jól van Marquez a helyére került😃Melyik értelemben? 😀
KoporShow
Nem tudtam megnézni a futamot, milyen volt?
Coolearie
több mint 5 éve
Nem mondok semmit 😀😀👍🏼👌🏻
több mint 5 éve
Első helyről kiesett.Jól van Marquez a helyére került😃Melyik értelemben? 😀
KoporShow
Coolearie
Nem a kedvencem Marc nyert már eleget.🤣
Szárazon kezdtek, pár kör után leszakadt az eső, motort cseréltek majd kisütött a nap. Ennek ellenére a futam viszonylag nyugodt volt.
Zarco felzárkózása szép volt.
Szerkesztette: KoporShow
több mint 5 éve
Jól van Marquez a helyére került😃Melyik értelemben? 😀
KoporShow
több mint 5 éve
Jól van Marquez a helyére került😃
több mint 5 éve
Mi folyik itt 😀 És Marc az első
több mint 5 éve
Mir például tavaly is itt hozta a szezonja mélypontját. Tizenvalahanyadik hely. Rins ugye bukott is. Bagnaiaval nem tudom mi történt. Bár az is igaz, hogy ha tényleg esni fog holnap, sok jelentőség nem lesz az időmérős helyeknek.
több mint 5 éve
Bagnaia 16-ról indul. Suzukik se jutottak a Q2-be. Zseniális mondhatom.idén már azt mondom van 12-14 olyan motor aki bárhol végezhet, ebből kifolyólag mindenki nem juthat q2-be 😊
dawyd728
több mint 5 éve
30 kör lement az IndyGP-ből és Grosjean töksimán vezetelképesztően szurkolok neki
több mint 5 éve
Let's go Xfinity racing at the Monster Mile!A szimpatikusabb Busch és Brad K a két szakkommentátor, azt hiszem most komolyság lesz.
Let's go number 9, 44 & 68!
Haley nincs ma, COVID protokoll, Zane Smith a #11-esben.
több mint 5 éve
dawyd728
4 279
Bagnaia 16-ról indul. Suzukik se jutottak a Q2-be. Zseniális mondhatom.
több mint 5 éve
Ezek szerint nem csak a kocsitörés megy neki. RETWEET TO CONGRATULATE @RGrosjean ON HIS FIRST @IndyCar POLE!
— IndyCar on NBC (@IndyCaronNBC) May 14, 2021
See Romain Grosjean lead the field to green in the Indy GP at @IMS Saturday at 2:30P ET on @NBC. pic.twitter.com/cR8yklvye3
több mint 5 éve
Na és Gragson autóját diszkvalifikálták… Allmendingeré a pénz ígyMégse. Fellebbezés után Noah visszakapta a 4. helyet. Nice. 😀
Heisman
több mint 5 éve
Jól van gratulálok levontad amit le akartál, ügyes vagy.És nyilván ebben magának Hamiltonnak semmi szerepe nem volt, Merci magátol bejött a versenyeken a dobogos helyezésekre.Ha lesz időm megsajnálom!
Hamiltonnak mindig szerencséje van/volt (ja nem)
Heisman
Csak éppen elfoglalt vagyok…
Mercedeses karrierje során volt 24 futam amikor nem volt dobogón. 2013 óta.
Beteg.
Toca
Kiváncsi lennék amugy hogy az ebben az időszakban mellette verenyző pilótáknak milyen ez a mérlege.
Cowboykarcsi90
1.
Nálam Hamilton mikor bekerült top pilóta volt emlékszem az utolsó GP2 vagy melyik sorozat volt akkor szezonjaban ugyanolyan autóval valami tizenikszedik helyről nyert. Akkor mondtam, hogy VB lesz.
2.
Amíg pilóta volt mellette addig a statok hasonlók voltak. Bottasnál nem számoltam ezeket össze, de nála a visszaesés az annyi hogy kurvasok 4.-5. Helye van.
3.
Senki nem vitatja el Hamilton érdemeit vagy aki igen az nem ért az F1-hez. De azért kb Schumi 1-2 szezonjaban láttam olyan mákszériát amit Hamilton jellemzi a Rosberges vereség óta.
Ezért is megdolgozik keményen, de azért ennyire csillagok ritkán állnak össze.
Legjobb példa Imola.
De remelem idén valami izgalmas versenyen küzd meg Max-szal és elmondhatjuk, hogy na Lewis megint tökéletesen ment.