Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 5 éve
pirossal gyorsabb lenne talán és bízik abban, hogy Hami gumija elfogy a végéremiért ne jöhetne ki pirosért Verstappen???Addigra Hamilton hoz annyit rajta h a büdös életben nem érne vissza rá.
rohadtul nem marad gumija a végére
NB2
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
miért ne jöhetne ki pirosért Verstappen???Addigra Hamilton hoz annyit rajta h a büdös életben nem érne vissza rá.
rohadtul nem marad gumija a végére
NB2
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 948
Megint kijön az 1 pilótás csapat hátránya... Perez sehol sincs megint.
több mint 5 éve
miért ne jöhetne ki pirosért Verstappen???rohadtul nem marad gumija a végére
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Max tolta eddig az egész etapot. Nem lesz gumija a végén.Ha nem tudja megelőzni pár kör alatt, kiszedhetik egy 20-assal a vége előtt új közepesért. Hungaroring 2019.Mehetnél Mercedes stratégának. 😅
csipkelli
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 948
Ha nem tudja megelőzni pár kör alatt, kiszedhetik egy 20-assal a vége előtt új közepesért. Hungaroring 2019.Mehetnél Mercedes stratégának. 😅
csipkelli
több mint 5 éve
Hamilton most megmutatja mennyi tempó van még a Mercedesben. Körönként ad Verstappennek 3-4 tizedet. Sőt előző körben 1.5 mp. 🙁Ahhoz kepest ott udul azota is mogotte. 🙂
Mr.Breaker
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Ha nem tudja megelőzni pár kör alatt, kiszedhetik egy 20-assal a vége előtt új közepesért. Hungaroring 2019.
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 948
Hamilton most megmutatja mennyi tempó van még a Mercedesben. Körönként ad Verstappennek 3-4 tizedet. Sőt előző körben 1.5 mp. 🙁
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 5 éve
Hami nagyon jön fel!
több mint 5 éve
És belehibáztak az RB-nél... 😕Mercinél nagyobbat
Mr.Breaker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Mazepin és a kék zászló kettő külön fogalom. Nem tudom mennyi pénzt raknak bele, de abból bármelyikünk ülhetne abban a Haasban.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Én azt a futamot várom, amikor majd Hamilton kétfutamnyi előnyben nem veszi el hasonló szituban és mennek mindketten a sóderágyba. Na akkor fog majd pislogni Maxi! 😀
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 948
És belehibáztak az RB-nél... 😕
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 948
Bottas még jó lehet Hamiltonnak mozgó sikánnak, Perez már most kiesett abból az ablakból, hogy bármit is segítsen Verstappennek.
több mint 5 éve
Tudom megint szegény Bottast bántjuk, de amúgy a rajtnál mi akadályozta meg, hogy azon az íven menjen ahol Lec? Vagy legalább kb ment volna középen?Azóta sem értem mit tököl Lec mögött? Hami tuti 2 kör alatt megette volna.
több mint 5 éve
Verseny szempontból oké a Safety Car, de amúgy Tsunoda miért érezte úgy, hogy a pályán kell megállni?Passz, azt en is neztem. Talan remenykedett benne, hogy valami csoda folytan elindul ujra a verda, akkor meg tuti, hogy a soderagybol ki nem jon soha.
Jughead
több mint 5 éve
Verseny szempontból oké a Safety Car, de amúgy Tsunoda miért érezte úgy, hogy a pályán kell megállni?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na ilyet sem láttam mostanság h nem volt elég nyomás Pirelli gumiban 😮
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Safety car, elég sokáig bírták megint. 😀
több mint 5 éve
Verstappen nem baszakszik, ő odarakja az autót, ha ütköznek ütköznek, ha nem nemwrong. 2017-es Verstappen csinálta volna ezt, most tökéletesen a határon fordult 😀
Heisman
több mint 5 éve
Verstappen nem baszakszik, ő odarakja az autót, ha ütköznek ütköznek, ha nem nem
több mint 5 éve
Nagyjából egyetértek. Két kis gondolat, 07-ben tényleg egál volt, pályafüggő a meki ferka meccs, de szerintem 2008-ban egyértelműen Ferrari volt a leggyorsabb, csak Kimi pályafutása legbosszantóbb és egyik leggyengébb szezonját hozta le, amit azóta sem értek(főleg Kimisként). Simán címet kellett volna védjen azzal az autóval.Hamilton-nak nem feltétlen egy csapatváltásra van már szüksége, hanem sokkal inkább egy reality check-re, amivel legitimázhaltná, növelhetné az értékét ezeknek a rekordoknak. Egy olyan évre, vagy évekre, amikor egyértelműen hátrányban van a riválisokhoz képest egy egész szezont tekintve az autója és úgy van mégis csatában a VB címért. Például, mint '17-18 volt Vettel számára (amibe Vettel bele is bukott), vagy idén van most Verstappen. Ezért is tartom még a jelenlegi pilóták között is Alonso-t előrébb, mint Hamilton-t bármennyivel is legyen Hamilton eredményesebb. Amit 2010-ben, de leginkább '12-ben művelt, hiába nem nyerte meg a VB-t, de sokkal értékésebb és többet mondd azaz 1 évad, mint Hamilton 7 VB címe és megannyi rekordja. Schumacher-ről nem is beszélve a 2000-es évek Ferrari dominanciája előtti szezonokban, a néhol 1 mp-vel is gyorsabb Williams/McLaren autókkal volt folyamatosan harcban a VB címért az utolsó futamokig és nem elméleti esélye volt, hanem ténylegesen harcban volt a címért.Amíg nem kapta meg Massa 2010-ben, h Fernando is faster than you, kb annyi pontot vesztegetett, ami bajnoki címébe került. Hamilton pl 3. erő autóval volt csatában a címért 2010-ben. Nyilván Ferrari csak 2. volt, de ha a szezon első felében Alonso jobban megy, akkor most két 3x-os vb lenne és az utolsó, aki nem a legjobb technikával lett volna vb. 2012-es egyéni teljesítményével 2010-ben bajnok lett volna a spanyol.
Ez a szezon/szezonok hiányoznak Hamilton karrierjéből és elnézve a Mercedes szereplését nem is nagyon lesz már ilyen szezonja. Addig a korszakának a legjobbjának sem lehet 100%-ban kijelenteni, nemhogy mindenidők versenyzőjének szerintem.
Mr.Breaker
Hamilton 2014-től ül olyan kocsiban, ami egyértelmű első erő. 2007-8 nálam eldöntetlen. 2009 hagyjuk...
2010-12-ben 2x volt autója, h küzdhessen címért, de nem a legjobb. 2010-ben neki volt a legmegbízhatóbb, de tempóban kicsit gyenge. Míg 2012-ben tempóból erős, talán legjobb, de megbízhatatlan. Ez idő alatt 1x utolsó futamig húzta.
2011-ben vezetett úgy, mint korábbi években Verstappen. Több büntetéssel, mint szabályos manőverrel. Ilyen éve Alonsonak valóban nem volt.
Plusz halkan teszem hozzá azt kinek a számlájára írjuk, h 2 bajnokeséllyes helyről is kitették Alonsot? Az miért nem rontja az ő megítélését? Ha jobb lett volna a hozzáállása 2017-18-ban azzal a Ferrarival bajnok lehetett volna. Hasonlóan 2008..
Én azt abszolút adom, h nem 3,5x jobb, mint Alonso. BTW Vettellel szemben összevetésben 1,75x igen. Ettől még azt hiszem nem sok érv van az ellen, h a 80-as években született generáció (+Kimi) legjobbja. Nyilván a nála 10 évvel fiatalabbak még a Mercedes dominancia miatt nem jutottak oda, h azt velük szemben is ki lehetne jelenteni.
2016-ig pályafutását tekintve szerintem nehezebb útja volt, mint Vettelnek. Rosberg>Webber.
2017-18 szoros volt, de kicsit jobb technika volt mindkétszer alatta. A 6-7. címe szerintem sem ér sokat. Illetve az a mennyiségű győzelem, pole stb sem tesz jót, amit kb ellenfél nélkül szerzett tavaly és tavalyelőtt. Az a két szezonja furcsa mód talán rosszabbat is tett a megítélésének, mintha 2. erő autóban olyan bukdácsolást produkált volna, mint Vettel 2018 Hockenheim után. A 21. századi ember memóriája elég rövid. Ilyen világot élünk. Ez a két év, ami a legfrissebb szépen elfedni a hibrid éra első 5 évét és az akkor Hamilton elé állított feladatok nehézségét egyben az ő teljesítményét.
dawyd728
A másik pedig hogy Alonso sem nyert volna szerintem 17-és 18ban. 17ben Vettel sztem pályafutása egyik ha nem a legjobb szezonját tolta(első félév a bakui ámokfutást leszámítva makulátlan volt), csak még a motorerő lemaradás nagy volt. Ehhez Alonso sem tudott volna +50 pontot saját erőből hozzá tenni sztem.
18ban pedig Lewis szintén élete egyik ha nem a legjobb szezonját tolta, ráadásul monzától a Ferrari lemaradt a Mercitől durván.
több mint 5 éve
dawyd728
4 279
Hamilton-nak nem feltétlen egy csapatváltásra van már szüksége, hanem sokkal inkább egy reality check-re, amivel legitimázhaltná, növelhetné az értékét ezeknek a rekordoknak. Egy olyan évre, vagy évekre, amikor egyértelműen hátrányban van a riválisokhoz képest egy egész szezont tekintve az autója és úgy van mégis csatában a VB címért. Például, mint '17-18 volt Vettel számára (amibe Vettel bele is bukott), vagy idén van most Verstappen. Ezért is tartom még a jelenlegi pilóták között is Alonso-t előrébb, mint Hamilton-t bármennyivel is legyen Hamilton eredményesebb. Amit 2010-ben, de leginkább '12-ben művelt, hiába nem nyerte meg a VB-t, de sokkal értékésebb és többet mondd azaz 1 évad, mint Hamilton 7 VB címe és megannyi rekordja. Schumacher-ről nem is beszélve a 2000-es évek Ferrari dominanciája előtti szezonokban, a néhol 1 mp-vel is gyorsabb Williams/McLaren autókkal volt folyamatosan harcban a VB címért az utolsó futamokig és nem elméleti esélye volt, hanem ténylegesen harcban volt a címért.Amíg nem kapta meg Massa 2010-ben, h Fernando is faster than you, kb annyi pontot vesztegetett, ami bajnoki címébe került. Hamilton pl 3. erő autóval volt csatában a címért 2010-ben. Nyilván Ferrari csak 2. volt, de ha a szezon első felében Alonso jobban megy, akkor most két 3x-os vb lenne és az utolsó, aki nem a legjobb technikával lett volna vb. 2012-es egyéni teljesítményével 2010-ben bajnok lett volna a spanyol.
Ez a szezon/szezonok hiányoznak Hamilton karrierjéből és elnézve a Mercedes szereplését nem is nagyon lesz már ilyen szezonja. Addig a korszakának a legjobbjának sem lehet 100%-ban kijelenteni, nemhogy mindenidők versenyzőjének szerintem.
Mr.Breaker
Hamilton 2014-től ül olyan kocsiban, ami egyértelmű első erő. 2007-8 nálam eldöntetlen. 2009 hagyjuk...
2010-12-ben 2x volt autója, h küzdhessen címért, de nem a legjobb. 2010-ben neki volt a legmegbízhatóbb, de tempóban kicsit gyenge. Míg 2012-ben tempóból erős, talán legjobb, de megbízhatatlan. Ez idő alatt 1x utolsó futamig húzta.
2011-ben vezetett úgy, mint korábbi években Verstappen. Több büntetéssel, mint szabályos manőverrel. Ilyen éve Alonsonak valóban nem volt.
Plusz halkan teszem hozzá azt kinek a számlájára írjuk, h 2 bajnokeséllyes helyről is kitették Alonsot? Az miért nem rontja az ő megítélését? Ha jobb lett volna a hozzáállása 2017-18-ban azzal a Ferrarival bajnok lehetett volna. Hasonlóan 2008..
Én azt abszolút adom, h nem 3,5x jobb, mint Alonso. BTW Vettellel szemben összevetésben 1,75x igen. Ettől még azt hiszem nem sok érv van az ellen, h a 80-as években született generáció (+Kimi) legjobbja. Nyilván a nála 10 évvel fiatalabbak még a Mercedes dominancia miatt nem jutottak oda, h azt velük szemben is ki lehetne jelenteni.
2016-ig pályafutását tekintve szerintem nehezebb útja volt, mint Vettelnek. Rosberg>Webber.
2017-18 szoros volt, de kicsit jobb technika volt mindkétszer alatta. A 6-7. címe szerintem sem ér sokat. Illetve az a mennyiségű győzelem, pole stb sem tesz jót, amit kb ellenfél nélkül szerzett tavaly és tavalyelőtt. Az a két szezonja furcsa mód talán rosszabbat is tett a megítélésének, mintha 2. erő autóban olyan bukdácsolást produkált volna, mint Vettel 2018 Hockenheim után. A 21. századi ember memóriája elég rövid. Ilyen világot élünk. Ez a két év, ami a legfrissebb szépen elfedni a hibrid éra első 5 évét és az akkor Hamilton elé állított feladatok nehézségét egyben az ő teljesítményét.
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 948
Hamilton-nak nem feltétlen egy csapatváltásra van már szüksége, hanem sokkal inkább egy reality check-re, amivel legitimázhaltná, növelhetné az értékét ezeknek a rekordoknak. Egy olyan évre, vagy évekre, amikor egyértelműen hátrányban van a riválisokhoz képest egy egész szezont tekintve az autója és úgy van mégis csatában a VB címért. Például, mint '17-18 volt Vettel számára (amibe Vettel bele is bukott), vagy idén van most Verstappen. Ezért is tartom még a jelenlegi pilóták között is Alonso-t előrébb, mint Hamilton-t bármennyivel is legyen Hamilton eredményesebb. Amit 2010-ben, de leginkább '12-ben művelt, hiába nem nyerte meg a VB-t, de sokkal értékésebb és többet mondd azaz 1 évad, mint Hamilton 7 VB címe és megannyi rekordja. Schumacher-ről nem is beszélve a 2000-es évek Ferrari dominanciája előtti szezonokban, a néhol 1 mp-vel is gyorsabb Williams/McLaren autókkal volt folyamatosan harcban a VB címért az utolsó futamokig és nem elméleti esélye volt, hanem ténylegesen harcban volt a címért. Ez a szezon/szezonok hiányoznak Hamilton karrierjéből és elnézve a Mercedes szereplését nem is nagyon lesz már ilyen szezonja. Addig a korszakának a legjobbjának sem lehet 100%-ban kijelenteni, nemhogy mindenidők versenyzőjének szerintem.