Autó- és motorsportok

21 feliratkozó

több mint 5 éve
dawyd728 4 279
Puffogjatok csak. Azt is kell valakinek. 😀
több mint 5 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 280 — No one likes us, cause no one like us
Jól van konzisztensek az FIA-nál megint. 😄 8 pont eddig ami ment a kukába Verstappennek az ilyen-olyan pályahatár értelmezések miatt.
Futamon nem tudom mi lehetne ez ellen a Mercedes ellen a megoldás. 7-8 tizedről DRS-sel simán felfalják az RB-t, ők meg ha gyorsabbak is lennének a pályán DRS-sel sincs sok esélyük.
Mr.Breaker
Élről kell rajtolni. 2x nem tudta hozni a polet, ami simán benne volt a kocsiban. Onnan teljesen más lett volna a verseny.
A +1 pont elvétele megint csak jogos. Maradandó előnyt szerzett ott. Pont.
dawyd728
Maradandó előnyt? Mint Hamilton Bahreinben 29x a futam alatt? 😀
Bálesz
jajj ne kezdd el vele 😊

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 983 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Raikkonen eztz benézte. 😀
Beki
nem a finnek napja volt ez :/

több mint 5 éve
esanders10 Denver Broncos 1 063
Jól van konzisztensek az FIA-nál megint. 😄 8 pont eddig ami ment a kukába Verstappennek az ilyen-olyan pályahatár értelmezések miatt.
Futamon nem tudom mi lehetne ez ellen a Mercedes ellen a megoldás. 7-8 tizedről DRS-sel simán felfalják az RB-t, ők meg ha gyorsabbak is lennének a pályán DRS-sel sincs sok esélyük.
Mr.Breaker
Élről kell rajtolni. 2x nem tudta hozni a polet, ami simán benne volt a kocsiban. Onnan teljesen más lett volna a verseny.
dawyd728
Bálesz
Ha a bírák is alkalmazzák a kettős mércét, a drukkereknél sem meglepő a meglétük 😀
több mint 5 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 151 — Illegális gyakorló
Mr.Breaker
dawyd728

több mint 5 éve
Ha a káoszt, és a hibákat kivonjuk szerintem ugyanaz lesz mint 17 és 18ban.

Ahol és amikor a merci nyer, az sima lesz, ahol a RB, az vért hugyozós. Ez az én szótáram szerint nem egál.

Nembaj, annyira azért “szoros” hogy lehet tettetni a hülyét, csillagosoknál, és hülyének nézni mindenkit.

Arra az egyre jó lesz ez az év is, hogy a Lewis drukkerek abba a hitbe ámíthatják magukat hogy “szoros” Vb harc lesz/van, mint ahogy akkor is.

Szerkesztette: esanders10
több mint 5 éve
dawyd728 4 279
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Mr.Breaker 1 948
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 397 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hamiltonnak az szerencséje,hogy Max nem Mercit vezet mert akkor Bottassal üthetné a nyomát...
Remélem Verstappen erre a szezonra minden hibázását ellőtte mert csak tökéletes teljesítménnyel tudja Hamilton megverni...az RB még mindig "gyengébb" autó de nem sokkal...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 280 — No one likes us, cause no one like us
Ez nem az a versenytempóban top Perez...de mindegyik csapat váltó pilóta borzalmas eddig...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 29 290 — nabege2@yahoo.com
Dögunalom a köbön...

Pereznek muszáj lesz felnőni a feladathoz, mert Hami amúgy is jobb mint Verstappen, de kettő mercivel nem fog bírni. Azért Botlás annyira van jó, hogy belekontárkodjon Verstappennek.
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Nem lesz boldog Verstappen, ha Bottas kikerüli majd az egyenesben.
több mint 5 éve
Haminak rohadtul nem jók a gumijai... már 3x futotta meg vele a leggyorsabb kört...
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 128 — "Montoya por favor!"
Hamilton panaszkodik a gumikra, ezzel hivatalos a futam

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Valtteri Balfasz
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Sok értelme van Hamiltont Bottas mögött tartani.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Beki
Meg Lajos is...
Meg Max is..
steelwolf
Max ezt csúnyát elkefélte...
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 037 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Beki
Meg Lajos is...
Meg Max is..
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 650 — #NoStress
Inkább nem mondok semmit 😀😀👍🏼😎👌🏻
Cowboykarcsi90
Örülhet, M&M dobogó. 😊

több mint 5 éve
dawyd728 4 279
Cowboykarcsi90
Ne is.
több mint 5 éve
Papírforma. 😀😀
Kíváncsi leszek a Yamahás nyilatkozatokra. Sebaj. Ducati versenyt nyert Jerezben. Erre még Stonerrel se.
dawyd728
ezen a gokart pályán vicc, hogy Duca 1-2 😊))

amúgy nem volt egy nagy futam
NB2
Tényleg el lehet felejteni innentől hogy eddig kinek mi feküdt 😀

Elég gyengus futam volt sajnos. Ráadásul a legkevésbé szimpatikus arc nyert.
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 593 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Papírforma. 😀😀
Kíváncsi leszek a Yamahás nyilatkozatokra. Sebaj. Ducati versenyt nyert Jerezben. Erre még Stonerrel se.
dawyd728
ezen a gokart pályán vicc, hogy Duca 1-2 😊))

amúgy nem volt egy nagy futam
több mint 5 éve
Uhh, az ott nagyon nagy fájdalomnak tűnt Fabionak. Akkor megvan a válasz. Baszki, kár érte..